cauta GO  

  Contul meu >
Creeaza cont nou >
nou! toolbar e-mail net drive forum + chat cupidon anunturi bancuri acces internet linkmania  
stiri:   stirile zilei,  sport,  curs valutar,  vremea        afaceri:   anunturi,  imobiliare,  curs valutar,  MyJob
servicii:   catalog web,  e-mail,   dictionar,  dial-up,   Homer      comunitate:   forumchat,  cupidon
divertisment:   jocuri online, loto,  horoscop,  tv,  teatru,  cinema,  citate,  baruri + restaurante      it&c:   download
RCS &RDS
  Contul meu >
   home.ro   /    programul tv   /   b1 tv
Tv
Posturi TV
Acasa TV
Animal Planet
Antena 1
B1 TV
Discovery
Eurosport
Fox Kids
Hallmark
HBO
National Geographic
Prima TV
ProTV
TVR 1
TVR 2

Alege o zi

 

 Vineri, 8 Decembrie 2006
 
06:55  Viata dimineata [live]
Emisiune matinala, presarata cu ingrediente informationale, mondene si muzicale. De pe litoralul romanesc sunt prezentate informatii din sport, trafic si meteo, horoscop, sfatul medicului, si multi invitati. Nu lipsesc nici rubricile pentru copii, cu jocuri, concursuri si camera ascunsa.
09:00  Verissimo
"Verissimo" este o emisiune interactiva prin intermediul careia telespectatorii afla noutati din lumea showbizului.
10:00  Misiune imposibila
Emisiune de investigatii si anchete judiciare prezentata de Adriana Stoicescu.
11:00  Ne priveste [live]
"Ne priveste" este talk-show-ul pe teme sociale. Emisiunea are cu caracter interactiv si fiecare editie are o tema sociala de maxima actualitate pe care se axeaza discutiile moderatoarei cu invitatii sai, personalitati publice din domeniu.
12:00  Stiri
12:30  Teleshopping
13:05  Euromaxx

 
14:00  Teleshopping
14:35  Lumea cartilor
Emisiune culturala, informativa
15:00  Teleshopping
15:35  Euromaxx
16:00  Esentze
Este singurul magazin saptamanal care se adreseaza femeii moderne dar nu exclude barbatii. Prezinta intr-o maniera dinamica si unica ultimele noutati din lumea mondena bucuresteana, tendinte si detalii din modeling, din zona beauty in general. Prezinta:Ilinca Vandinci
17:00  Vis de vacanta
Vis de vacanta este un talk show pe teme turistice care se adreseaza tututor celor interesati de acest domeniu atat de fascinant.
17:30  Pasul Fortunei
Emisiunea ofera o altfel de explicatie, una astrologica, a evenimentelor intens mediatizate din timpul saptamanii. Acestea sunt insotite de interviuri, reportaje si puncte de vedere. Emisiune prezentata de Urania.
19:00  Stiri

 
19:20  Hobby Mix
Hobby Mix este un program saptamanal de weekend, relaxant, destinat telespectatorilor activi, dornici de a descoperi noi modalitati de petrecere a timpului liber. Emisiunea realizata de Irene Pirvu este un adevarat ghid teoretic si practic al unor posibile hobby-uri din diverse domenii iar 'profesorii' sunt specialisti in sfera de activitate respectiva. Irene, aflata in postura de 'eleva', converseaza cu invitatul pe marginea subiectului ales pentru a obtine cit mai multe informatii generale dar si explicatiile teoretice specifice pe care, in finalul emisiunii, le va aplica in practica printr-o demonstratie sub directa indrumare a maestrului.
20:00  X-Men
Cyclops. Jean Grey. Storm. Sunt copiii atomului, homo superior, urmatoarea veriga in lantul evolutiei. S-au nascut cu cate o mutatie genetica particulara, care l-a pubertate s-a manifestat prin puteri iesite din comun. Din ochii lui Ciclop pot tasni fascicole de lumina atat de intense incat pot gauri un munte, Jean Grey are puteri telekinetice si telepatice; Storm/Furtuna poate manipula orice forma de vreme.Lumea in care traiesc e insa dominata de ura si prejudecati, iar ei sunt priviti, dupa caz, ca niste ciudatenii de laborator sau niste monstruozitati ale naturii.
22:00  High Life
High Life este un magazin modern in care telespectatorii sunt pusi la curent cu noutatile din lumea mondena.
23:00  Lombarzilor 8
Actiunea serialului graviteaza in jurul Ilincai si lui Vasile Matei si a celor cinci copii ai lor, o familie care traieste drama dezintegrarii pe fondul conflictelor generate de lipsa de comunicare, de perspectiva sociala, de orizont.
00:00  Stiri
00:15  Vedetele se intreaba
O noua emisiune de divertisment in cadrul careia vedetele invitate isi realizeaza propria emisiune sub forma unui talk show. Un format inedit, relaxant si plin de declaratii care va vor da cu siguranta de gandit, in fiecare duminica.
00:45  Upgrade
O emisiune IT interactiva prezentata de Cosmin Costian. Show-ul IT include rubrici de interes major - Hardw, Soft, Games, Help, I-NET. Prezinta Cosmin Costian
Horoscop
Toate zodiile >
 
       
  © 2005 RCS & RDS - toate drepturile rezervate. Home.ro este marca inregistrata RCS & RDS.
Cititi conditiile in care puteti beneficia de serviciile noastre.


Trafic.ro - Clasament si Statistici