cauta GO  

  Contul meu >
Creeaza cont nou >
nou! toolbar e-mail net drive forum + chat cupidon anunturi bancuri acces internet linkmania  
stiri:   stirile zilei,  sport,  curs valutar,  vremea        afaceri:   anunturi,  imobiliare,  curs valutar,  MyJob
servicii:   catalog web,  e-mail,   dictionar,  dial-up,   Homer      comunitate:   forumchat,  cupidon
divertisment:   jocuri online, loto,  horoscop,  tv,  teatru,  cinema,  citate,  baruri + restaurante      it&c:   download
RCS &RDS
  Contul meu >
   home.ro   /    programul tv   /   prima tv
Tv
Posturi TV
Acasa TV
Animal Planet
Antena 1
B1 TV
Discovery
Eurosport
Fox Kids
Hallmark
HBO
National Geographic
Prima TV
ProTV
TVR 1
TVR 2

Alege o zi

 

 Vineri, 8 Decembrie 2006
 
07:00  Camera de ras
Emisiune de divertisment
07:30  Dragoste si putere
O saga americana despre viata a trei familii din Beverly Hills, Forrester, Spencer si Logan, si despre relatiile dintre membrii acestora. Doi dintre acestia, Eric si Stephanie nu sunt fericiti, incercand sa pastreze aparentele si sa respecte convenientele sociale, au ajuns in pragul divortului.
08:00  Teleshopping
08:35  O viata mai buna
Lumea a patru femei este data peste cap, cand in viata lor reintra un barbat, sotul uneia dintre ele, tata al celorlalte trei.
10:45  Teleshopping
11:00  Tele RON
Concurs de inteligenta care reprezinta procedura de verificare a cunostintelor de cultura generala ale participantilor, cat si viteza de reactie a acestora. Participantii pot fi persoana fizice, care dovedesc ca poseda cunostinte de cultura generala care au domiciliul sau resedinta in Romania care au varsta de minim 18 ani. Apelurile ori mesajele telefonice primite de la participanti,se iau in ordinea sosirii.
12:20  Teleshopping

 
13:00  Play
Program interactiv
14:00  Teleshopping
14:30  Dragoste si putere
O saga americana despre viata a trei familii din Beverly Hills, Forrester, Spencer si Logan, si despre relatiile dintre membrii acestora. Doi dintre acestia, Eric si Stephanie nu sunt fericiti, incercand sa pastreze aparentele si sa respecte convenientele sociale, au ajuns in pragul divortului.
15:00  Drama unei mame
Pelicula incepe cu cosmarul pe care fiecare mama il are: Terry Stone si sotul ei, Geoff, raspund la un telefon primit dimineata, si afla ca baiatul lor in varsta de 19 ani, Andrew, a fost implicat intr-un accident de masina. Cand sosesc la spital acestia afla ca baiatul a suferit rani foarte grave la cap, si ca s-ar putea sa nu isi mai revina la normal niciodata. Politistul care a fost la locul accidentului le spune ca cel ce i-a facut acest lucru lui Andrew era beat. Dupa cateva luni, dupa ce baiatul isi revine si pleaca din centrul de reabilitare, Terry incepe o lupta lunga si anevoioasa pentru a-l face pe cel vinovat de tragedia familiei sale sa plateasca cu varf si indesat.
17:30  Farsele lui Jugaru
Jugaru incearca sa joace farse unor oameni obisnuiti, la cererea prietenilor sau rudelor acestora, in diferite locatii. Producator: Creative Vision Broadcast
18:00  Focus
19:00  Cele mai uimitoare filme din lume
Un alt fel de "realitate", ce combina imagini din variate surse, incluzand filmari ale echipelor de stiri, ale politiei sau realizate de catre amatori.
19:30  Camera de ras
Emisiune de divertisment

 
20:00  Cavalerii argintului
Ying Ke-Feng este un spadasin de temut caruia, in fiecare an i se incredinteaza misiunea de a escorta transportul in capitala a unei cantitati impresionante de argint. Anul acesta, dat fiind faptul ca este ranit si nu mai poate manui sabia, dar nici nu vrea ca lumea sa afle despre starea sa precara de sanatate, el incredinteaza misiunea unor luptatori tineri.
22:00  Mondenii
Este un show de parodie, ce isi propune sa urmareasca povestile 'mondene' ale persoanelor publice din politica si show-bizz-ul romanesc, prezente aproape in fiecare numar al revistelor de scandal precum si in toate editiile talk-show-urilor de acelasi gen din Romania.
22:30  Focus Plus
Prezinta: Cristina Topescu jurnalul de sinteza al zilei.
23:30  In transa
O frumoasa irlandeza nascuta in America sufera de dureri ingrozitoare de cap si are pierderi de memorie. Intorcandu-se in tara de origine, tanara descopera ca probleme sale nu sunt nici de natura fizica nici psihica, ci este vorba despre un blestem al unei vrajitoare druide care o ucide incetul cu incetul.
01:30  Focus
02:30  Sunset Beach
Meg Cummings se pregateste sa se marite si isi ia adio de la barbatul cu care a corespondat pe internet. In ziua nuntii, ea il surprinde insa pe viitorul ei sot sarutand o alta femeie, asa ca lasa totul balta si pleaca in Sunset Beach, California sa inceapa o noua viata.
Horoscop
Toate zodiile >
 
       
  © 2005 RCS & RDS - toate drepturile rezervate. Home.ro este marca inregistrata RCS & RDS.
Cititi conditiile in care puteti beneficia de serviciile noastre.


Trafic.ro - Clasament si Statistici