cauta GO  

  Contul meu >
Creeaza cont nou >
nou! toolbar e-mail net drive forum + chat cupidon anunturi bancuri acces internet linkmania  
stiri:   stirile zilei,  sport,  curs valutar,  vremea        afaceri:   anunturi,  imobiliare,  curs valutar,  MyJob
servicii:   catalog web,  e-mail,   dictionar,  dial-up,   Homer      comunitate:   forumchat,  cupidon
divertisment:   jocuri online, loto,  horoscop,  tv,  teatru,  cinema,  citate,  baruri + restaurante      it&c:   download
RCS &RDS
  Contul meu >
   home.ro   /    societate   /   organizatii
Categorii Web
Categorii Web
 


Site-uri Web
Centrul de Consultanta Ecologica Galati
Misiunea organizatiei este de a integra o perspectiva ecologica in dezvoltarea societatii civile romanesti prin proiecte, actiuni, informare, activitatii educative si cooperare nationala, regionala si internationala. Misiunea organizatiei este de a integra o perspectiva ecologica in dezvoltarea societatii civile romanesti prin proiecte, actiuni, informare, activitati educative si cooperare nationala, regionala si internationala.

Clubul Rotary Busteni Valea Prahovei
Rotary e o organizatie a liderilor din variate domenii -Service Above Self- profesionale si din lumea afacerilor din intreaga lume, care asigura servicii umanitare, incurajeaza standardele inalte de etica in toate domeniile de afirmare a vocatiilor si ajuta la infaptuirea idealurilor de toleranta, caritate si pace in lume.

Glencore International AG
Glencore International AG, a privately-owned company organised under the laws of Switzerland and, together with its subsidiaries (\"Glencore\") is a leading, diversified natural resources group with worldwide activity in the mining, smelting, refining, processing and trading of metals and minerals, energy products and agricultural products.

Opportunity Associates - Romania
Training & Consulting Opportunity Associates-Romania este o organizatie neguvernamentala romaneasca infiintata in 1993, dedicata in exclusivitate training-ului si asistentei tehnice. Misiunea sa este de a intari democratia in Romania prin sprijinirea dezvoltarii organizatiilor neguvernamentale romanesti si prin promovarea colaborarii cu sectorul guvernamental si cel profit.

Organizatia Nationala /Cercetasii Romaniei/

Soros Open Network
SON este o retea de doisprezece organizatii neguvernamentale, nonprofit si apolitice.

  © 2005 RCS & RDS - toate drepturile rezervate. Home.ro este marca inregistrata RCS & RDS.
Cititi conditiile in care puteti beneficia de serviciile noastre.


Trafic.ro - Clasament si Statistici