cauta GO  

  Contul meu >
Creeaza cont nou >
nou! toolbar e-mail net drive forum + chat cupidon anunturi bancuri acces internet linkmania  
stiri:   stirile zilei,  sport,  curs valutar,  vremea        afaceri:   anunturi,  imobiliare,  curs valutar,  MyJob
servicii:   catalog web,  e-mail,   dictionar,  dial-up,   Homer      comunitate:   forumchat,  cupidon
divertisment:   jocuri online, loto,  horoscop,  tv,  teatru,  cinema,  citate,  baruri + restaurante      it&c:   download
RCS &RDS
  Contul meu >
   home.ro   /    arta/cultura   /   teatre
Categorii Web
Categorii Web
 


Site-uri Web
SMART
Select Management Art

Pilgrim
PILGRIM is a contemporary theatre work which uses acrobats, projected images and a renaissance/rock score to tell the story of a young man who has a dangerous dream, a dream that irrevocably changes the fortunes of his young wife, his town, and his own future forever.

Romanian National Opera

teatrul Act

Teatrul Maghiar de Stat

Teatrul National Timisoara
Teatrul Național din Timișoara funcționează în subordinea Ministerului Culturii, ca instituție publică finanțată din venituri extrabugetare și subvenții de la bugetul de stat, în conformitate cu H.G. nr.142 din 11.10.1994.Conducerea Teatrului este asigurată de un Director General, angajat prin concurs organizat de Ministerul Culturii.Directorul General este ordonatorul principal de credite, coordonând activitatea Teatrului cu ajutorul unui Consiliu de Administrație format din director general, director-adjunct și contabil-șef.

Teatrul Nottara
Teatrul Nottara a fost înfiintat în 1947 cu numele de Teatrul Armatei. Cincizeci de ani de experienta neîntrerupta în inima capitalei i-au adus o popularitate binemeritata în, iar longevitatea spectacolelor sale a fost concurata doar de faima artistilor scenei de pe Bd. Magheru. Teatrul Nottara este un teatru de repertoriu, având angajati în jur de 40 de actori, sustinuti, tehnic si administrativ, de aproximativ alti 100 de salariati.

THE BUCHAREST JEWISH THEATRE
The Jewish Theatre has a tradition of 120 years in Romania. Documents attest that in 1876 the artist and writer Avram Goldfaden laid the foundation of the first Jewish professional theatre world-wide in the well-known garden \"The Garden Tree\" in the Romanian of Iasi.

UNITER Uniunea Teatrala din Romania

Welcome to Oleg Danovski Ballet Theatre

Welcome to Oleg Danovski Ballet Theatre

Welcome to SMART
SMART is the major private theatre production company of Romania.

  © 2005 RCS & RDS - toate drepturile rezervate. Home.ro este marca inregistrata RCS & RDS.
Cititi conditiile in care puteti beneficia de serviciile noastre.


Trafic.ro - Clasament si Statistici