cauta GO  

  Contul meu >
Creeaza cont nou >
nou! toolbar e-mail net drive forum + chat cupidon anunturi bancuri acces internet linkmania  
stiri:   stirile zilei,  sport,  curs valutar,  vremea        afaceri:   anunturi,  imobiliare,  curs valutar,  MyJob
servicii:   catalog web,  e-mail,   dictionar,  dial-up,   Homer      comunitate:   forumchat,  cupidon
divertisment:   jocuri online, loto,  horoscop,  tv,  teatru,  cinema,  citate,  baruri + restaurante      it&c:   download
RCS &RDS
  Contul meu >
   home.ro   /    automobile   /   transport
Categorii Web
Categorii Web
 


Site-uri Web
BAZA DE DATE PENTRU CAMIOANE SI SOCIETATI TE EXPEDITIE

Bine ati venit la Voerman UTS Bucharest
Voerman International este o companie dinamica si profitabila, cu ani de experienta in domeniul transporturilor personale si de firma, al stocarii de mobila si arhive, impreuna un un pachet de servicii suplimentare.

Eurolines - Touring Europabus Romania
In martie 1995 s-a infiintat firma TOURING Europabus Romania S.R.L., cu sediul īn Bucuresti, B-dul Alexandru Ioan Cuza nr. 5 A, Sect.1, care este partenerul si preia in exclusivitate, vanzare si marketing-ul firmei germane Deutsche Touring GmbH in Romania.

Inter Ada-Transport srl

Orizont S.A. Satu Mare
Societatea are ca obiect principal de activitate transportul de calatori in trafic intern si international, efectuarea lucrarilor de īntretinere si reparatii la parcul din dotare si activitate service pentru autovehicule, indiferent de detinatorii acestora, pregatirea soferilor profesionisti si amatori, efectuarea inspectiilor tehnice periodice pentru mijloacele de transport din categoria I, a II-a si a III-a.

PA&CO International
The company is doing transports in the European Union\'s countries, especially in Germany, Holland, Belgium, France and Austria.

ROMTRANS S_A
Infiintata prin Hotararea Consiliului de Ministri (HCM) nr.1632 din 28 august 1952, Romtrans a functionat pana in 1990 ca intreprindere de comert exterior organizata pentru activitatea de transporturi si expeditii internationale de marfuri in trafic feroviar, rutier, aerian, maritim, postal si containerizat, precum si pentru realizarea de antrepozitari, ambalari, marcari, formarea de partizi de grupaj, inchirieri de mijloace de transport, reparatii si intretinere de containere.

Scania
Scania\'s mission is to supply its customers with vehicles and services related to the transport of goods and passengers by road

SICOR 95
Introducere In perioada actuala o pondere insemnata in transporturile terestre o au transporturile pe sosele

site-ul PROTRUCK!
Aici veti gasi atat solutia tehnica cat si financiara corespunzatoare necesitatilor dvs. de transport

SMARTX
Va aflati intr-un spatiu in care gasiti informatii despre camioanele majoritatii firmelor de transport romanesti.Succesul afacerii tale se bazeaza se bazeaza pe cunoasterea partenerilor tai. Credem ca o afacere a carei motoare sunt cunoscute de beneficiarii sai, este o afacere care se indreapta spre un parteneriat economic din care toti cei implicati castiga. Aceasta dorim sa fie SMARTX, o declaratie de parteneriat catre toti cei cu care intram in contact, parteneriat pe care sa cladim si potentam succesul firmelor noastre.

Sonai Spedition

SUCURSALA DE TRANSPORT SIBIU

S_C_ Mecanica S_A
S.C. Mecanica S.A. Marsa build a large number of auto transportation products such as: -Semitrailers -Trailers -Dumpers -Low-bed trailers -Agricultural trailers

S_C_ Pro Auto S_R_L
Transport intern si international, expeditii. Camioane cu sarcina maxima utila de la 2.65t la 20t

Transcondor International Transports
TRANSPORTURI INTERNAŽIONALE

TRANSELECTRICA - Sucursala de Transport Cluj

TTS Group
Transport Trade Services

Tudor Trans

umtcf
UMTCF este o firma de transporturi auto si service specializat.

www_tir_ro
Prin aceasta pagina firma Auto-Stop incearca sa ofere informatii cat mai utile transportatorilor romanii . Aceasta va pune la dispozitie primul portal din tara al tuturor firmelor de transport

  © 2005 RCS & RDS - toate drepturile rezervate. Home.ro este marca inregistrata RCS & RDS.
Cititi conditiile in care puteti beneficia de serviciile noastre.


Trafic.ro - Clasament si Statistici