cauta GO  

  Contul meu >
Creeaza cont nou >
nou! toolbar e-mail net drive forum + chat cupidon anunturi bancuri acces internet linkmania  
stiri:   stirile zilei,  sport,  curs valutar,  vremea        afaceri:   anunturi,  imobiliare,  curs valutar,  MyJob
servicii:   catalog web,  e-mail,   dictionar,  dial-up,   Homer      comunitate:   forumchat,  cupidon
divertisment:   jocuri online, loto,  horoscop,  tv,  teatru,  cinema,  citate,  baruri + restaurante      it&c:   download
RCS &RDS
  Contul meu >
   home.ro   /    afaceri   /   firme   /   alimente
Categorii Web
Categorii Web
 


Site-uri Web
Alois Dallmayr Romania
Firma Dallmayr este o firma familiala germana. Originea firmei Dallmayr trebuie cautata in anul 1700. La sfarsitul secolului IX s-a dezvoltat un magazin de delicatese care a castigat un bun renume primind chiar un titlu nobiliar din partea curtii regale germane de la aceea vreme. Tot in aceasta perioada, printre clientii magazinului, s-au numarat numerosi principi, voievozi si case regale.

ANGST RO S.A.
Fabrica produce preparate din carne de porc. vita si pui. Retetele intrebuintate sunt 25% romanesti si 75% germane sau elvetiene.

Bailong Main Page
Aditivi alimentari; Esente pentru bauturi racoritoare ; Aditivi si esente pentru bauturi alcoolice; Utilaje pentru industria alimentara .

Biami International
Enzimele joaca un rol important in procesul tehnologic de fabricare a berii. Ele se obtin, in mod obisnuit, prin maltificarea orzului si au menirea de a descompune amidonul, hemicelulozele si proteinele complexe in substante mai simple: zaharuri fermentescibile, dextrine solubile, peptide, aminoacizi.

Crate And Barrel

DeLaval -
We drive progress in milk production

DeLaval - We drive progress in milk production

Escargo Mures Corporation
With over 33 years experience in high quality gourmet shellfish and seafood in the U.S.A., Scandinavia, and Eastern Europe, we are processing the king of snails: Helix Pomatia.

Eurogran - Welcome
Founded in Denmark in 1971, Eurogran A/S, originally known as European Granulated Foods, specialises in the manufacture and supply of a wide range of premium quality instant food products, primarily coffee- and cocoa- based beverages for vending, retail and catering/foodservice markets. Products are supplied under \"Eurogran\" brands and as Private Label

Excelent
S.C. Excelent SA s-a constituit la data de 19 februarie 1991 prin transformarea Intreprinderii de Produse Zaharoase Bucuresti in societate pe actiuni. Aceasta din urma a luat nastere in anul 1948 prin nationalizarea mai multor fabrici printre care se numara si Intreprinderea Frank infiintata in1888, filiala a concernului austriac K. Franke Sahne. Din anul 1997 S.C. Excelent S.A. a devenit societate cu capital integral privat.

Gourmet Romania
Compania a fost fondata acum cativa ani si a crescut rapid de la inceput. Toti consumatorii din Romania gasesc la noi produse proaspete la calitate occidentala (in continuare aici vor veni informatiile despre firma).

Integra IMPORT-EXPORT S_R_L

Marcel
Selmont este principalul producător de carne și produse de carne din nord-vestul României, oferind produse de înaltă calitate la prețuri deosebit de accesibile.

Nestle

Prima Ice
Societatea a fost infiintata de catre Lorincz Zsigmond si sotia Lorincz Anna Maria in anul 1993 in orasul Covasna strada Brazilor nr.74 in fostul spatiu al Fabricii de apa minerala medicinala COVASNA.

ROCON Distribution

SC Agroexport si Siloz Port Constanta SA
Agroexport a traditional foreign trade company in grains bussiness, now a joint-venture, your most reliable partner for:- export and import trading activities, in Romania and abroad, for grains, oil-seeds, proteic meals, farm and food commodities, live animals etc.;- port services and operations, commodities international forwarding, chartering:- brokerage, barters, tenderings, cooperation, servicing, storing, clearing, licences, loan, consulting, leasing, aller-retour switch, consignment etc.

SC Berceni S_A
Industria de morarit si panificatie a constituit unul dintre cele mai performante domenii de activitate din Romania in ultimii ani: a atras un volum impresionant de investitii, a reusit sa atinga un nivel tehnologic foarte apropiat de companiile din lumea occidentala si a cunoscut in suficiente cazuri rate de profitabilitate mari in comparatie cu firme de profil din Europa de Vest sau America de Nord.

SC Mopariv SA Sucursala Cluj

Scandia

Societatea Comerciala Stela S_A
S.C. /STELA/ S.A. produce si comercializeaza produse alimentare si condimente de calitate superioara (din tara si din import), realizate in conditii igienico sanitare deosebite, sub licenta MAA

spicul

Stiinta obtinerii unei carni de porc mai bune
PIC este cea mai experimentată dintre toate companiile de crestere a porcilor în ceea ce priveste genetica porcului, sănătate si productie, cu vânzări ce depăseau in 1997 echivalentul a 1.8 milioane animale părinti si 1 milion doze de spermă.

SUSANNE IMPORT EXPORT - Producator de Sucuri Naturale -

Syngenta
We\'re Syngenta. Formed from the skills and strengths of industry innovators, Novartis and Zeneca.

Syngenta
To be the leading provider of innovative solutions* and brands to growers, and to the food and feed chain.

Syngenta
To be the leading provider of innovative solutions* and brands to growers, and to the food and feed chain.

Syngenta
To be the leading provider of innovative solutions* and brands to growers, and to the food and feed chain.

Syngenta
To be the leading provider of innovative solutions* and brands to growers, and to the food and feed chain.

S_C_ RARAUL S_A_ Cimpulung Moldovenesc
Profilul de activitate il constituie colectarea, industrializarea, depozitarea si comercializarea laptelui si a produselor lactate.

S_C_ RARAUL S_A_ Cimpulung Moldovenesc
Profilul de activitate il constituie colectarea, industrializarea, depozitarea si comercializarea laptelui si a produselor lactate.

S_C_ SUINTEST S_A_ Avrig
Pentru o cat mai exacta informare a crescatorului de porc ce doreste sa-si asigure un material genetic de calitate, rezistent la boli, care sa raspunda favorabil celor mai diverse conditii de mediu si exploatare, prezentam in continuare preturile practicate de S.C. SUINTEST S.A. Avrig la materialul biologic existent

TABCO - CAMPOFRIO S_A
Achizitionarea pachetului majoritar de actiuni TABCO de catre grupul alimentar spaniol CAMPOFRIO ALIMENTACION S.A. a determinat ridicarea standardelor calitative ale produselor noastre si a deschis perspectivele internationale, facand din TABCO - CAMPOFRIO S.A. o companie a viitorului.

TABCO - CAMPOFRIO S_A
Produse traditionale romanesti, fabricate cu materii prime indigene, dar dezvoltate cu experienta, stiinta de a face si tehnologia unui grup international.

Welcome to the Nestlé S_A_ Web Site

Westfalia Romania srl
Westfalia România srl este reprezentanta firmei Westfalia Landtechnik GmbH , Germania www.westfalia.com Westfalia este o intreprindere a grupului GEA AG www.gea-ag.com

Zeelandia - Romania
Numele Zeelandia reprezinta pentru domeniul ingredientelor de panificatie si cofetarie un simbol al traditiei si al calitatii produselor de origine olandeza. Incepind cu anul 1900, H. J. Doeleman punea bazele firmei Zeelandia, in Zierikzee, o localitate in nord-vestul Olandei, prin manufacturarea unor produse adresate industriei de panificatie.

  © 2005 RCS & RDS - toate drepturile rezervate. Home.ro este marca inregistrata RCS & RDS.
Cititi conditiile in care puteti beneficia de serviciile noastre.


Trafic.ro - Clasament si Statistici