cauta GO  

  Contul meu >
Creeaza cont nou >
nou! toolbar e-mail net drive forum + chat cupidon anunturi bancuri acces internet linkmania  
stiri:   stirile zilei,  sport,  curs valutar,  vremea        afaceri:   anunturi,  imobiliare,  curs valutar,  MyJob
servicii:   catalog web,  e-mail,   dictionar,  dial-up,   Homer      comunitate:   forumchat,  cupidon
divertisment:   jocuri online, loto,  horoscop,  tv,  teatru,  cinema,  citate,  baruri + restaurante      it&c:   download
RCS &RDS
  Contul meu >
   home.ro   /    automobile   /   diverse
Categorii Web
Categorii Web
 


Site-uri Web
Carion Romania S.A.

AGMUS S_A_ Roumanian Company in Car-Construction Industry

Aro 4x4 Romania

AUTO SCOP
Firma AUTOSCOP comercializeaza o gama larga de piese auto si consumabile pentru autoturisme si camioane

Autogrup- Fabia Sedan

Automobil Clubul Roman
Actualmente, Automobil Clubului Roman este membru in cele doua organizatii mondiale de profil, organizatii ce au statut consultativ ONU

AutoParc

AUTOROM - MB ROMANIA
AUTO ROM este Reprezentantul General pentru Romania al concernului DaimlerChrysler AG din anul 1992.

Buletinul Auto
Cu buletinul Auto afacerile merg ca pe roate!- Publicatie destinata celor activi in domeniul auto-

CMI Romania- Noi avem grija de Autoturismul tau
Firma CHANNEL MARKETING INTERNATIONAL ROMANIA SRL este o companie cu capital integral strain înregistrata sub nr. J40 / 2870 / 1998 care are ca obiect de activitate importul si distributia produselor pentru ingrijirea si intretinerea autovehicolelor.

DIRECTIA REGIONALA DE DRUMURI SI PODURI TIMISOARA

easyrentacar- vehicles cars rent easy rent a car car rental booking car rent online car hire easyrent easyRentacar car hires re

Electropompe si motoare

EnduRoMania 2001 - Enduro for fun in Romania

Eximbank_RO

Expertauto_ro - Noi va protejam si va intinerim autoturismul!

Ford Motor Company - IIC
Welcome to Interactive Info Center

FREERIDERS_RO

GeneralMotors_ro
generalmotors.ro este un serviciu gratuit, pus la dispozitia dvs.de catre Global IT Solutions.Acesta consta dintr-un index automobilistic, o colectie de anunturi de vanzare-cumparare-schimb.Consultarea bazei de date este gratuita pentru oricine.Pentru a beneficia de toate avantajele acestui serviciu trebuie sa posedati un cont velid, in caz contrar trebuie sa subscrieti.

grandprix_com - Formula 1 news, features, photographs, technical articles, the unrivaled GP Encyclopedia, and merchandise

Hyundai

Ilcora
PRELATE AUTO Societatea Comerciala „Ilcora“ srl s-a infiintat in anul 1991 ca o reactie la dezvoltarea economiei de piata in Romania si din dorinta unor intreprinzatori de a-si pune in valoare capacitatile creative si de management. Depasind dificultatile inerente oricarui inceput, s-a adoptat ideea aplicarii in procesul de productie a tehnologiei de cel mai inalt nivel, asigurandu-se calitate si productivitate la nivel european.

IPSO

limousines
We have been providing the best service in the industry for years. Please feel free to have a look around our site, and feel free to contact us with any questions you might have. We will be able to cover all your ground transportation needs. Just try and enjoy our services, and compare our prices

Losado SA!
Lubrifianti;Filtre;Radiatoare;Chituri auto; Elemente frictiune

M A F E X
Esapamente

masinata.ro

MaxIQ Computer - GPSMax
Sistemul de urmarire globala a vehiculelor GPSMax

MaxIQ Computer - GPSMax
Sistemul de urmarire globala a vehiculelor GPSMax

MEFIN Sinaia
Diesel fuel injection systems

Metabond
METABOND M nu este un aditiv, este ceva cu totul nou: un agent de înnobilare a suprafețelor metalice

Meteor Auto srl Romania

Motoractive S.A.
Motoractive S.A. is the Romanian subsidiary of Leasemart Holding B.V., a company dedicated to providing lease finance to companies in Romania for commercial vehicles, car fleets and equipment.

MULTIOIL Romania SRL - Intro
Lubrifianti pentru autoturisme

NEWHOLLAND Romania
New Holland este lider pe piata masinilor agricole in mai multe state ale lumii. Avand traditia si forta unei companii multinationale, New Holland imbina atitudinea inovatoare cu experienta a peste 100 de ani de activitate in domeniu.

Paneuro Trading
Misiunea firmei este de a oferi solutii complete pentru mentinerea în buna stare de functionare a autovehiculelor.

PIESE AUTO DIN DEZMEMBRARI !
Informatiile din aceasta baza de date pune la dispozitia dumeavoastra posibilitatea de cautare si gasire a piesei dorite provenita din dezmembrari auto.

Porsche Leasing Romania

PROTRUCK-IVECO
Aici veti gasi atat solutia tehnica cat si financiara corespunzatoare necesitatilor dvs. de transport.

Rain-X
Invizibila Protectie a Parbrizului

Rain-X Home
Indivizibila protectie a parbrizului. Ultimele produse în domeniul tratării parbrizelor, și cosmetica mașinilor. Rain-X formează o barieră între mașina dumneavoastră și cele mai aspre elemente ale naturii. Cu ajutorul produselor Rain-X, care au in compoziție compuși chimici ce resping alte substanțe; ploaia, lapovița, zăpada și gerul nu vor mai adera deloc la suprafața mașinii dumneavoastră. Vizitați această pagină pentru a vedea ultimele produse Rain-X.

Rami Dacia

Reno Franci
Founded in 1992, RENO FRANCI is a private company. The faultless and serious services are offered with large experience by the company employees. The Car Sales Department,The Real Estate Department, The Transport Department.

RETCO
SPECIALISTI in : Cosmetice Auto; Lubrifianti ;Produse Abrazive; Distributie .

Revista Autoexpert - partenerul tau auto

Ro Group International

ROLEM S.R.L.
ROLEM este o filiala din România a unei firme germane si anul acesta îsi serbeaza al 7-lea an de activitate. Firma a devenit de la an la an tot mai cunoscuta în zona Codlea Brasov datorita contributiei importante pe care o are în zona în crearea de noi locuri de munca si pregatirea de specialisti.ROLEM este o echipa tânara, dinamica si înalt calificata care a permis dezvoltarea firmei de la un producator de elemente ornamentale pentru bordul si usile autoturismelor MERCEDES la un furnizor de interior pentru mai multi producatori importanti de automobile.

ROMAN

ROTI AUTO S.A.
We are the Romanian produces op car wheels with 12\"-16\" width for cars, 4WD vehicles, vans, trailers caravans, agricultural/industrial machinery, etc. We are also producing small and special advertising trailers, caravans, products from composite materials, technical rubber items, pressed and stamped products on our lines, which can be painted with cataphoretic primer, for industry, oil industry or other application.

S P R I N T 2 0 0 1
Firma SPRINT 2001 a fost infiintata in anul 1994, beneficiind de o experienta de peste 15 ani, dobandita in vestule Europei in domeniul reparatiei si intretinerii caroseriilor.

S.C. TIMAS S.R.L.
Societatea are capital integral romanesc, fiind infiintata in 1993 si avand ca principal obiect de activitate comert si servicii in domeniul comunicatiilor si auto.

Saab Global, Saab Cars

Salonul Auto Bucuresti

Sama Service - Bine ati venit
Sama Service Roti este o companie care s-a infiintat in 1992 avand ca principal obiect de activitate vanzarea si service-ul de anvelope . Compania s-a dezvoltat repede. La numai cinci ani dupa infiintare firma noastra avand o cifra de afaceri de 3 miliarde ROL cifra crescand apoi in ritm constant. In Bucuresti beneficiem de un sediu in Calea Plevnei si de un modern punct de lucru in Dimitrie Pompei nr 2 - 4 capabil a deservi toate tipurile de autovehicule pentru o diversitate de operatii.Facandu-si o profesiune de credinta din servirea cat mai prompta si superior calitativ a clientilor, SAMA SERVICE SRL a facut inca un important pas de avangarda prin creearea unui SERVICE MOBIL COMPLET

SEBASTIAN
Societatea comerciala SEBASTIAN SRL fost infiintata in anul 1990 de domnul Victor MIHUT, care este asociat unic.comercializarea de autoturisme OLTCIT ; - activitatea de RENT-A-CAR cu autoturisme OLTCIT

Site Registrul Auto Român
Registrul Auto Român este organismul tehnic de specialitate desemnat de Ministerul Transporturilor, ca autoritate competenta, pentru activitatea de registru auto, în domeniul sigurantei circulatiei rutiere, protectiei mediului înconjurator si asigurarii calitatii.

Slick50.ro
formulă unica pentru toate motoarele pe benzină și diesel

Societatea STEFANCLAYT
Societatea STEFANCLAYT are plăcerea să vă prezinte cele două departamente ale sale:Diaserv service auto si Dan Don

stcl
Echipa noastra formată din 3 ingineri și 5 tehnicieni cu peste 6 ani de experință în domeniul injecțiilor de benzină și aprindere electronică a reușit să schimbe radical concepția și imaginea unui service auto. Noi ținem la mașina ta la fel de mult ca și tine pentru că noi o cunoaștem.

Syncro - Mitsubishi
Importator oficial pentru Romania

Texaco
Lubrifianti de inalta calitate Texaco este un lider de renume in tehnologia lubrifiantilor, care ofera produse si servicii de calitate superioara in mai bine de 150 de tari din lume. Lubrifiantii Texaco sunt produsi la scara mondiala in peste 45 de fabrici, iar compania este un pion important in peste 30 de tari europene - oferind produse de ultima tehnologie, un suport sustinut si servicii de prima clasa, printr-o retea strategica de unitati locale de calitate.Incluzand Uleiuri de Motor, Uleiuri de Angrenaje, Fluide de Transmisie, Uleiuri Hidraulice, Unsori consistente, Fluide de Frana si de Ambreiaj, Uleiuri si lichide de racire Biodegradabile. Toti lubrifiantii Texaco sunt produsi conform celor mai inalte standarde pentru a intruni sau depasi specificatiile curente in materie. Lubrifiantii Texaco sunt folositi la nivel de fabrica de aproape 40 de mari producatori ca Ford, General-Motors, Honda, Jaguar, Land Rover, Mercedes-Benz si Nissan. Aproximativ 25% din productia mondiala de automobile parasesc fabricile producatoare cu plinul la lubrifianti sau lichide de racire Texaco.

tottal Motto

TOTUL DESPRE MASINI - www_myNETauto_ro

Trans Sped
Comisionar in Vama In 29 noiembrie 1999 s-a infiintat societatea TRANS SPED, incepand activitatea in 01 februarie 2000 in punctul de lucru Vama Nadlac

Transcom S_A
Transporturi interne de marfuri; Inchirieri de mijloace de transport marfa; Asistenta tehnica, inspectii autorizate, inspectii tehnice periodice in trei ateliere specializate;

TRUST INVEST

UNIUNEA NATIONALA A TRANSPORTATORILOR RUTIERI DIN ROMANIA
Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania prezinta pagina sa oficiala de web, prin intermediul careia se urmareste cresterea calitatii si volumului informatiilor furnizate, precum si a vitezei de circulatie a acestora.

VESTA INVESTMENT
Produse pentru siguranta traficului; Produse mase plastice; Produse publicitare .

WD-40 Meteor Auto srl Romania
De la reparati casnice la intretinere industriala, de la inceput pana la sfarsit, noi rezolvam orice problema.

Webasto
Cu opt ani in urma in 1992 concernul Webasto a deschis prima reprezentanta in Ungaria din tarile fostului bloc socialist. Webasto Hungaria Kft. de atunci comercializeaza incalzitoare, aer conditionat si trape pe aceste teritorii.Webasto produce aparate de incalzire pentru toate tipurile de autovehicole, de la autoturisme prin diferitele vehicole comerciale, vehicole terastiere pina la autobuze, respectiv pina la motoarele de cai ferate.

Welcome to Holiday Autos Romania

Welcome to Holiday Autos Romania

Welcome to TruckShow 2000
The 2000 International Trucking Show is the best place to get connected to all the products, services and people you need to keep one, or a whole fleet of trucks, running smoothly and profitably.

Welcome to web-analyser -
web Analyser este un serviciu gratuit, in intregime bazat pe web, care ofera statistici despre vizitatorii unui sit. Statisticile includ: numarul total de vizitatori si detalii despre acestia, repartitia lor pe orele zilei, tipul de browser/sistem de operare, etc.

www.carshop.ro
Vanzari-Cumparari Auto; Asigurari;...

www_Roti_ro
Din dragoste pentru masini

__ TOTUL DESPRE MASINI - www_myNETauto_ro _

__ TOTUL DESPRE MASINI - www_myNETauto_ro _

  © 2005 RCS & RDS - toate drepturile rezervate. Home.ro este marca inregistrata RCS & RDS.
Cititi conditiile in care puteti beneficia de serviciile noastre.


Trafic.ro - Clasament si Statistici