cauta GO  

  Contul meu >
Creeaza cont nou >
nou! toolbar e-mail net drive forum + chat cupidon anunturi bancuri acces internet linkmania  
stiri:   stirile zilei,  sport,  curs valutar,  vremea        afaceri:   anunturi,  imobiliare,  curs valutar,  MyJob
servicii:   catalog web,  e-mail,   dictionar,  dial-up,   Homer      comunitate:   forumchat,  cupidon
divertisment:   jocuri online, loto,  horoscop,  tv,  teatru,  cinema,  citate,  baruri + restaurante      it&c:   download
RCS &RDS
  Contul meu >
   home.ro   /    sanatate   /   cabinete medicale
Categorii Web
Categorii Web
 


Site-uri Web
Anunt ____Smilenet Internet Club str_Simion Barnutiu nr 43 Timisoara

BIO-MEDICA INTERNATIONAL
Is located in the very center of the city (100m from Dorobanti Hotel), open daily between 8:00 a.m. and 9:00 p.m., offering you top quality medical services

Cabinetul Dr.Lazarescu
Cabinetul Dr.Lazarescu vă oferă siguranță, încredere și un zâmbet încântător.

CLINICA DE CHIRURGIE ESTETICA MED
Indepartarea ridurilor fetei si sechelelor acneei prin laser, tratament chimic, transplant de grasime, autocolagen, sau prin lifting facial chirurgical....

Clinica de Stomatologie STOMASAN
Stomasan este unul din primele cabinete medicale private înfiintate din România

Clinica de Stomatologie STOMASAN
Stomasan este unul din primele cabinete medicale private înfiintate din România.

Clinica MEDICAL SERVICE
Clinica particulara de chirurgie cosmetica.

DENTOSAN MH SRL

Doctor Fischer - Partenerul dumneavoastra in tehnica dentara
Laboratorul nostru s-a dezvoltat continuu, astfel ca in prezent colaboram cu succes cu 436 de medici stomatologi in cabinete din Bucuresti si din toata tara

Fresenius Medical Care Romania
Principalul obiectiv al activitatii noastre consta in furnizarea de produse si servicii pentru tratamentul pacientilor cu insuficienta renala, incluzand echipamente, accesorii si solutii pentru toate tipurile de dializa peritoneala si hemodializa. Firma noastra ofera, de asemenea, sisteme de programe si de calcul pentru urmarirea on-line a multiplilor parametri medicali ai procesului de dializa, precum si pentru analiza on-line a calitatii tratamentului prin dializa.

Innovet - Petshop

Med-Info_ro
MED-INFO este un serviciu din reteaua Mirabilis Net Services. MED-INFO este un serviciu produs de Mirabilis Media si distribuit de Mirabilis Channels, compania comerciala a Mirabilis Media.

MEDESTET
CLINICA DE CHIRURGIE ESTETICA

MEDO - Asistenta Medicala Privata
cum s-a dezvoltat - in 1994 firma a pornit cu un grup de 4 medici de medicina generala un telefon celular si o geanta medicala, acum firma dispune de 31 medici, 7 asistenti medicali, cabinet medical cu dotare completa pentru investigatii de medicina generala, telefoane celulare, sisteme informatice moderne, mijloace de transport.

MEDO - Asistenta Medicala Privata
cand a luat fiinta - firma MEDO a luat fiinta in anul 1994 decembrie ca o necesitate de alternativa a sistemului sanitar de stat.cum s-a dezvoltat - in 1994 firma a pornit cu un grup de 4 medici de medicina generala un telefon celular si o geanta medicala, acum firma dispune de 31 medici, 7 asistenti medicali, cabinet medical cu dotare completa pentru investigatii de medicina generala, telefoane celulare, sisteme informatice moderne, mijloace de transport.

MEDSANA-Bucharest Medical Center
MEDSANA - Bucharest Medical Center, a fost infiintata de Athens Medical Center, care activeaza de peste 15 ani pe teritoriul Greciei, situindu-se pe primul loc intre furnizorii privati de servicii de sanatate.

Policlinica Helios (Policlinica Dumneavoastra)
Ortopedie, Chirurgie, Pediatrie, Psihiatrie, O.R.L., Dermatologie, Stomatologie, Oftalmogie, Laborator Analize.

Procardia
PROCARDIA și-a început activitatea în anul 1992, cu profil de asistență medicală prin înființarea Centrului Medical /Procardia/.

Proestetica
Punand la dispozitia publicului larg din tara si strainatate intregul lor profesionalism si dragostea de semeni, doctorii Dana Jianu - medic primar chirurgie plastica estetica si Stefan Jianu - medic primar de chirurgie generala, au reusit sa asigure Centrului Medical PROESTETICA o reputatie solida, la standarde internationale.

Reteaua de centre medicale Medicover
Servicii medicale la standarde occidentale si preturi accesibile.

SABYC Medical Center -
Centrul medical /SABYC/, prin departamentul de Obstretica si Ginecologie, se ocupa, in mod special, de tratamentul sterilitatii feminine si masculine, folosind cele mai noi metode de investigatie.

  © 2005 RCS & RDS - toate drepturile rezervate. Home.ro este marca inregistrata RCS & RDS.
Cititi conditiile in care puteti beneficia de serviciile noastre.


Trafic.ro - Clasament si Statistici