cauta GO  

  Contul meu >
Creeaza cont nou >
nou! toolbar e-mail net drive forum + chat cupidon anunturi bancuri acces internet linkmania  
stiri:   stirile zilei,  sport,  curs valutar,  vremea        afaceri:   anunturi,  imobiliare,  curs valutar,  MyJob
servicii:   catalog web,  e-mail,   dictionar,  dial-up,   Homer      comunitate:   forumchat,  cupidon
divertisment:   jocuri online, loto,  horoscop,  tv,  teatru,  cinema,  citate,  baruri + restaurante      it&c:   download
RCS &RDS
  Contul meu >
   home.ro   /    societate   /   servicii de paza si protectie
Categorii Web
Categorii Web
 


Site-uri Web
ARGUS STANDARD SECURITY SA
Type of Operations:EMERGENCY SERVICES INCLUDING INTEGRATED ACTIVE SECURITY SYSTEMS; DETECTION, CONTAINMENT AND REMOVAL OF THE CAUSES OF SITUATIONS WITH POTENTIAL DAMAGING CONSEQUENCES FOR THE CUSTOMER...

CIVIS 2001 - paza buna trece primejdia rea !

Davi Paza si Protectie

Group 4 Falck A-S
Group 4 Falck A/S is the second largest security services provider globally with operations in more than 50 countries throughout the world.

SC Securo Tech SRL filiala a firmei germane BurgWächter

SCUT PAZA PROTECTIE
SCUT PAZĂ PROTECTIE vine în sprijinul companiilor care au înteles importanta asigurării unui climat de sigurantă, oferind sprijin logistic gratuit pentru proiectarea si instalarea sistemului de securitate adecvat.

SECURENT
Incepand cu data de 15.12.1999, SECURENT S.A. participa la programul comun initiat de Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti numit \"Parteneriat pentru Siguranta Publica \" in cadrul caruia functioneaza patrule mixte formate din politisti din cadrul Politiei Capitalei si agenti ai SECURENT S.A., cu autovehicolele societatii, si au ca obiectiv principal prevenirea faptelor antisociale stradale, in special a celor comise prin violenta, cat si ridicarea gradului de protectie a societatilor in care SECURENT S.A. presteaza servicii de securitate pe baza de contract. Datorita volumului si calitatii serviciilor oferite de peste 6 ani clientilor nostri, SECURENT S.A.a fost nominalizata de Consiliul National al Intreprinderilor Mici si Mijlocii ca societatea nr. 1 in Romania in domeniul sau de activitate.

SECURENT (R)
Incepand cu data de 15.12.1999, SECURENT S.A. participa la programul comun initiat de Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti numit -Parteneriat pentru Siguranta Publica - in cadrul caruia functioneaza patrule mixte formate din politisti din cadrul Politiei Capitalei si agenti ai SECURENT S.A., cu autovehicolele societatii, si au ca obiectiv principal prevenirea faptelor antisociale stradale, in special a celor comise prin violenta, cat si ridicarea gradului de protectie a societatilor in care SECURENT S.A. presteaza servicii de securitate pe baza de contract.

Sicuro Invest
SICURO INVEST ofera servicii de paza si protectie

  © 2005 RCS & RDS - toate drepturile rezervate. Home.ro este marca inregistrata RCS & RDS.
Cititi conditiile in care puteti beneficia de serviciile noastre.


Trafic.ro - Clasament si Statistici