cauta GO  

  Contul meu >
Creeaza cont nou >
nou! toolbar e-mail net drive forum + chat cupidon anunturi bancuri acces internet linkmania  
stiri:   stirile zilei,  sport,  curs valutar,  vremea        afaceri:   anunturi,  imobiliare,  curs valutar,  MyJob
servicii:   catalog web,  e-mail,   dictionar,  dial-up,   Homer      comunitate:   forumchat,  cupidon
divertisment:   jocuri online, loto,  horoscop,  tv,  teatru,  cinema,  citate,  baruri + restaurante      it&c:   download
RCS &RDS
  Contul meu >
   home.ro   /    afaceri   /   firme   /   instalatii
Categorii Web
Categorii Web
 


Site-uri Web
AAGES srl - ROMANIAN VERSION
Instalații pentru prelucrări la cald

ASCENSOARE.RO

BRAFLEX

Bun venit în universul instalațiilor!
Aveți nevoie de consultanță? Aveți nevoie de execuție și nu găsiți o firmă de incredere? Aveți o ofertă și nu vi se pare corect prețul? Doriți proiectare realizată de specialiști? Doriți verificarea proiectelor de persoane autorizate? Doriți să cunoașteți ce acte vă sunt necesare pentru avize și acreditări? Căutați cel mai bun preț pentru un produs? Atunci sunteți la locul potrivit. Prin consultarea site-ului nostru sperăm să vă răspundem la toate întrebările.

CONFIND SRL

Esi Irrigazione
L.R. Nelson și Esi Irrigazione doresc a vă prezenta Programul Municipal : o gamă de produse ideale , realizate și selecționate în mod special pentru uzul public și sportiv. Programul Municipal se recomandă pentru rezolvarea problemelor celor mai comune ale instalațiilor publice.

EU-RO INSTALATII S_A
S.C. EU-RO INSTALATII S.A. a fost înfiintata în anul 1995, înregistrând cresteri continue ale cifrei sale de afaceri, devenind o prezenta familiara si foarte apreciata pe piata instalatiilor , având o oferta completa însotita de de servicii de calitate.

IMSAT MUNTENIA S.A.
Instalatii electrice si de automatizare

IMSAT MUNTENIA S.A.
Societatea Comerciala IMSAT MUNTEANIA S.A. este are ca obiect (principal) de activitate lucrari de montaj, punere in functiune, service pentru: instalatii electrice de joasa si medie tensiune instalatii de automatizare ; instalatii de comunicatii ; instalatii de securitate ;instalatii sanitare, hidrotehnice, gaze;instalatii termice, ventilatie si climatizare ;instalatii tehnologice

IMSAT S.A. Rm. Valcea.
Activitatea societatii a fost structurata pentru a asigura intreaga paleta de servicii (montaj, service si fabricatie produse) in domeniul instalatiilor electrice de joasa si medie tensiune, instalatiilor de automatizare, instalatiilor de telecomunicatii si curenti slabi.

instalatii_ro
Bun venit în universul instalațiilor!

INTAS Romania
Societatea INTAS ROMANIA S.R.L. este o intreprindere care opereaza in domeniul montajelor - instalatiilor si constructiilor.Este o intreprindere in plina dezvoltare si care continua sa investeasca in personal specializat si utilaje si de aceea este in in masura sa satisfaca multiplele cereri ale clientilor.

Intercominstal.ro
Firma noastră se ocupă cu proiectarea, instalare și service pentru centrale termice, instalații electrice, sanitare, și în proiect instalații de gaz; Amenajari interioare: zugrăveli, pardoseli, ghips carton.

Intreprinderea de Montaj de Instalatii pentru Automatizari (IMIA).
Firma noastra a fost infiintata in 1962 sub numele \"Intreprinderea de Montaj de Instalatii pentru Automatizari (IMIA)\". Domeniul initial de activitate consta in montajul instalatiilor pentru intregul sector industrial din Romania. In 1980 numele companiei a fost schimbat in IMSAT, iar in 1984 in IAMSAT. Schibarile de titulatura nu au afectat obiectul de activitate initial al firmei, ci a schimbat structura organizatorica. Din 1991 compania s-a reorganizat ca societate pe actiuni sub numele de IMSAT SA Bucuresti. In aceasta perioada de pionierat statul a fost unic actionar. Imediat dupa schimbarea statutului legal compania si-a diversificat activitatile in domenii noi, neabordate pana atunci. Pe de alta parte, serviciile oferite de societate au fost adaptate la cerintele clientilor si la conditiile nou-aparute impuse de piata. Aceasta strategie s-a dovedit a fi una de succes.

NAG Industrial Group
Compania noastra se ocupa cu desfacerea si furnizarea de echipamente, scule, accesorii si consumabile, necesare intretinerii instalatiilor frigorifice si de aer conditionat.

NOVOTROL - robineti de reglare si accesorii, traductoare si regulatoare de nivel

RAPTRONIC
RAPTRONIC este o societate comerciala cu raspundere limitata, infiintata in anul 1992, cu sediul in Brasov, pe str. Harmanului nr.29. Firma RAPTRONIC beneficiaza de mai mult de sapte ani de experienta in domeniul proiectarii si al productiei de instalatii pentru industria alimentara si al automatizarilor industriale, pentru Romania, Bulgaria, Ucraina si Lituania. Aceasta continuitate pe piata se justifica prin succesele noastre, prin implicarea in nevoile clientilor si prin posibilitatea de adaptare la nevoile lor. Structura organizationala a firmei cuprinde departamentele marketing, vanzare, proiectare, executie, existind o buna colaborare intre ele fapt care se reflecta in rezultatele noastre si in multumirea colaboratorilor nostri.

ROMSTAL - Universul Instalatiilor

sc ACK srl Pascani
S.C.ACK srl are colaboratori de renume din SUA, Germania, Elvetia, Franta, Danemarca, folosind produsele acestora in instalatiile de automatizare realizate.

SC Nicolina SA - Iasi
Proiecteaza, produce, comercializeaza utilaje pentru constructii de drumuri, piese de schimb si subansamble. INSTALATII DE PREPARAT MIXTURI ASFALTICE

SC PROCONSTRUCT SA - PROIECTARE, EXECUTII, INSTALATII

SYRINX
Profilul principal al firmei: asamblarea, comercializarea instalatiilor de tratare apa.

TIAB SA
Experienta a 50 de ani de activitate in instalatii permite societatii sa ofere servicii complexe si de calitate pentru clientii nostrii din toate sectoarele economice

VELA IMPEX
Firma VELA IMPEX S.R.L. fondată în 1993, in Constanta având capital integral privat, are ca principal domeniu de activitate .instalațiile de climatizare, ventilație și încălzire, industriale si casnice.

Welcome to General Electrics Materials
Societate cu capital mixt romano -slovaca infiintata la inceputul anului 1998. Si-a inceput activitatea in ideea formarii unei retele de distributie nationale de materiale pentru instalatii electrice , automatizari si corpuri de iluminat (toate domeniile).

www.elproco.ro
Instalatii electrice sub pardoseala si parapet; produse Electraplan

  © 2005 RCS & RDS - toate drepturile rezervate. Home.ro este marca inregistrata RCS & RDS.
Cititi conditiile in care puteti beneficia de serviciile noastre.


Trafic.ro - Clasament si Statistici