cauta GO  

  Contul meu >
Creeaza cont nou >
nou! toolbar e-mail net drive forum + chat cupidon anunturi bancuri acces internet linkmania  
stiri:   stirile zilei,  sport,  curs valutar,  vremea        afaceri:   anunturi,  imobiliare,  curs valutar,  MyJob
servicii:   catalog web,  e-mail,   dictionar,  dial-up,   Homer      comunitate:   forumchat,  cupidon
divertisment:   jocuri online, loto,  horoscop,  tv,  teatru,  cinema,  citate,  baruri + restaurante      it&c:   download
RCS &RDS
  Contul meu >
   home.ro   /    societate   /   diverse
Categorii Web
Categorii Web
 


Site-uri Web
BINE ATI VENIT PE PAGINA ASOCIATIEI PENTRU PROTECTIA PESTERILOR SI CARSTULUI SFINX GARDA

election.ro-Alegeri in Romania

@ Expert, Specialist, Consultant, Consultanta, Afaceri, Evaluator, Inginer, Proiecte, Audit, Phare, Expertize, Studii de fezabil
Registrul Național (RN) este un instrument profesionist ce utilizează baza de date aferentă site-ului www.experts.ro. Lansat în anul 2001, după 4 ani de eforturi, discuții și miniproiecte pilot, este destinat asigurării vizibilității, recunoașterii, suportului și instruirii continue a experților/profesioniștilor, precum și a celor interesați să devină profesioniști de vârf / experți.

Accor Services - România
Lansarea în premieră absolută a unui produs nou precum și dezvoltarea remarcabilă a serviciilor pe bază de tichete de masă, a avut ca rezultat nașterea și definirea identității TS Ticket Service SA- prima societate emitentă de tichete de masă din România.Nucleu al unui sistem dinamic și modern, tichetul de masă reprezintă deja parte integrantă din viața cotidiană a salariaților.Faptul că în prezent, peste 400.000 dintre aceștia preferă serviciile Ticket Restaurant, confirmă faptul că oferta noastră este în perfectă armonie cu necesitățile sociale și economice ale fiecărui client în parte.

Acte@www_ACTELE_ro
Actele de care AI NEVOIE!? LE GASESTI AICI !

AEROQ
SERVICII DE EVALUARE A CONFORMITATII

Alianta Nationala a Uniunilor de Creatori din Romania

American Message Board in Romania
The American Community in Romania Message Board has been designed to be an electronic \"gathering place\" for Americans in living Romania as well as for anyone else considering themselves to be a \"friend\" of America and Romania

ardor
SCOPUL ASOCIATIEI il constituie pregatirea tinerilor pentru participarea activa la viata societatii prin promovarea si dezvoltarea abilitatilor necesare intr-o societate deschisa: gandirea critica si deschisa, toleranta fata de minoritati si opiniile adverse, abilitatile de comunicare eficienta, lucrul in echipa si capacitatea de a cerceta, analiza si identifica solutii ale unor probleme controversate.

Arhiva Electronică de Garanții Reale Mobiliare

Arii Protejate
Siteul web cu tema \"Arii Protejate\" isi propune sa creeze un spatiu necesar pentru exprimarea ideilor si opiniilor referitoare la arii protejate, care să tină cont de principiile necesare pentru utilizarea unui limbaj comun.

ARSENALUL ARMATEI

Au Pair Romania

Banca de imagini a pesterilor protejate din ROMANIA
Peșterile sunt echilibre foarte fragile. Nu e de ajuns să le înțelegem și să le respectăm, sunt necesare legi adecvate și soluții concrete pentru activarea unui sistem unitar de protecție. Negăsind altă soluție de protecție față de societatea de consum, speologii au fost nevoiți să închide cele mai frumoase peșteri. Metodă drastică, dacă doriți, nedemocratică și în unele cazuri fără efect pozitiv.

bani.ro

Baza de date NGO din Romania
Baza de date Interactivă ONG din România. Baza de date interactivă este un instrument automatizat de autoprezentare pentru organizatii neguvernamentale. Contine informatii despre organizatii din România. Prin această pagină puteti regăsi informatia dorită despre organizatiile înscrise după criteriile introduse, sau puteti introduce informatii noi despre organizatiile in care activati.

BINE ATI VENIT IN PAGINILE DIRECTIEI GENERALE A PENITENCIARELOR DIN ROMANIA

Bun venit la SIMTEX-Organismul de Certificare !

CABINET INDIVIDUAL Valentin GUTA EXPERT CONTABIL

Casa de Economii si Consemnatiuni

CECCAR

CECCAR
Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati.Stiinta, Independenta, Moralitate.

CENTRUL PENTRU DEZVOLTAREA RESURSELOR UMANE

CEPES Home Page

Comisionari în vama
site-ul www.comisionarinvama.ro a fost special construit pentru a veni in intampinarea lumii tranporturilor si a activitatilor import-exportului, pentru a facilita si dinamiza contactele de afaceri.

Conferintele Piata Financiara
Conferintele Piata Financiara reprezinta un departament al S.C. FINMEDIA SRL, editorul revistei lunare financiar-bancare \"PIATA FINANCIARA\". Filozofia noastra este aceea de a oferi un mediu de dezbateri independent si impartial pentru comunitatea financiar-bancara si de afaceri din Romania. Lucrarile conferintelor vor putea fi regasite in volumele publicate ulterior.

Conferintele Piata Financiara - Home

CONSTANTZA SOUTH & BASARABI

CURTEA CONSTITUTIONALA

CURTEA CONSTITUTIONALĂ

C_N_S_L_R_ - FRATIA
Este o organizatie natională, independentă fată de partidele politice, de organele de stat si de patronat, constituită exclusiv prin vointa membrilor săi, care cuprinde 800 de mii de sindicalisti.

Danube Delta Biosphere Reserve Authority official site
DANUBE DELTA BIOSPHERE RESERVE

DIRECTIA SILVICA BIHOR
DIRECTIA SILVICĂ ORADEA e subordonata REGIEI NATIONALE A PADURILOR si administrează 177 376 ha fond forestier în judetul BIHOR...

DIRECTIVE TRADUSE IN CADRUL PROIECTULUI RO 9704-01

Dosarul minelor
~Dosararul Minelor~ ia in discutie problema minelor antipersoana privita sub toate aspectele sale (social, economic, politic, umanitar, etc).

Dr_ Heindl-Tresoare
We advise you in security and value protection field, using over 20 years of experience and the Dr. HEINDL team know-how What do you want to protect in your safe?Prepare a list of valuable items, which you are now hiding in imaginative places. Then you are easily able to find out what can be protected in a safe.Business: datas, orders, balance sheets, contracts, cheques-books, cash, valuable equipments, construction documents.Private: credit cards, cheques, saving bank books, kjewellery, collections of coins, cash insurance policies, contracts, fixed interest bearing bonds, valuable stamps, weapons.

EAN Romania
Pornind de la necesitatea alinierii României la standardele internationale de prezentare si gestionare a produselor, dar mai ales datorita faptului ca începând cu anul 1993 participarea României la schimbarile CEE este conditionata de respectarea tuturor acestor normative, este imperios necesara aplicarea si în tara noastra a codului \"Numerotarea Europeana a Articolelor\", în forma prescurtata EAN.

eDemocratie_ro
In Romania, perioada de tranzitie a trecut, dar sistemul politic a fost pastrat practic neschimbat in ultimii 10 ani. Este sistemul actual cel mai potrivit pentru tara noastra? Daca da, de ce; daca nu, care sunt variantele posibile? Toti cei interesati de acest subiect sunt invitati sa participe la dezbaterea noastra.

Electoral 2000
Punct final al competitiei electorale. Alegerile au fost castigate de PDSR si de Ion Iliescu. In curand, romanii vor avea un nou parlament si un nou guvern. In curand, site-ul www.electoral2000.ro se va inchide, dar la acel moment va vom anunta si continuarea cu un nou site special facut pentru voi

Electoral 2000

Equal Opportunities for Women and Men in the European Union Accession Programme

EUROMONEDA

Evanston Capital Advisors, leading U_S_ investment bank in Romania

Federal Bureau of Investigation

Festivalul TeleVest 2001
Festivalul TeleVest 2001, competitie destinata productiilor de televiziune locale si regionale din Romania, s-a desfasurat in perioada 19-20 octombrie a.c. la Timisoara.

Fiba
FIBa Software provides intelligent solutions for the financial and banking industry. FIBa Software\'s objective is to transform every client\'s business into a success story. Our attitude is based on a perfect cohesion between intelligence and determination. Our spirit is built on innovation and technology.

Friedrich Ebert Stiftung - Reprezentanta in Romania

Functionari - Romania

Functionari - Romania
De aici puteti afla statutul actual al functionarului roman ;legaturile catre toate site-urile administratiei publice din Romania: Primarii, Consilii Locale si Judetene, Agentii, Ministere, Parlament, Guvern, Presedinte

Fundatia pentru Asistenta Intreprinzatorilor din Romania
FAIR este persoana juridica romana, neguvernamentala,apolitica si non-profit, infiintata in scopul promovarii si dezvoltarii sectorului intreprinderilor particulare mici si mijlocii.

Habitat pentru Umanitate în România
...Construind case, comunitati si speranta pentru generatiile viitoare de români

Hotarirea Nr_936
Avind in vedere Hotarirea Guvernului Nr. 936 publicata in Monitorul Oficial Nr.509 din 29 Decembrie 1998, privind infiintarea Institutului National de Cercetare si Dezvoltare in Informatica, consideram ca prin prezenta formulare a hotaririi cit si a regulamentului sau de functionare sint incalcate grav citeva principii elementare de libera concurenta ale unei economii de piata, hotarirea acordind unele drepturi acestui institut care pot duce la instituirea unui monopol in domeniul informatic.

House of Europe
-The House of Europe- is an organization set up in 1996 specialized on consultancy services, having the main office in Cluj Napoca (Romania).

ICT 2001 -IEEE ICT 2001 IEEE INTERNATIONAL CONFERENCE ON TELECOMUNICATIONS

Injustitii din Romania
Dreptatea o asteapta cetateanul de la oamenii legii. Aceasta este eroarea celor ce si-au inchipuit ca \"dreptatea\" va veni odata cu \"democratia\". Procesele, intentate de oamenii de rand, mai ales cele de inlaturare a abuzurilor comunismului, se intind pe ani buni si provoaca uzura fizica si morala pentru cei ce cu speranta s-au indreptat catre instantele judecatoresti si cu disperare continua sa se lupte.

Inspectia Muncii

Inteligis SRL/Inc.
Inteligis SRL/Inc. is a company specialized in integrated Geographic Information Systems (GIS), separate GIS Data Sets and Aerial / Satellite imagery processing technologies. Operating since 1991, Inteligis SRL/Inc. is a private company located in Rm. Vâlcea City, Vâlcea County, Romania. Our engineers have expertise in geodesy, GIS, computer programming, digital photogrammetry and surveying. By using the latest techniques and technologies, our company has become one of the leaders in this field of activity, operating both on the European and American continent.

Justitia - Romania

KanjiClass community
KanjiClass - Your Kanji Resource Community

LEADERS Romania
~We develop competent , responsibel and innovative leaders who will coordinate their actions and efforts for the progress of all members of society~

leadership
Acest site doreste sa inlesneasca intelegerea conceptului de leadership in conditiile specifice economiei si a mentalitatii romanesti despre lideri in general. Mentalitate datorata celor aproape 52 de ani de regimuri dictatoriale ce au dus la neincredere, neasumarea responsabilitatilor si la neintelegerea faptului ca a fi lider nu inseamna neaparat un privilegiu, ci o responsabilitate.

LGA Romania
PROGRAM DE ASISTENTA PENTRU ADMINISTRATIA PUBLICA LOCALA FINANTAT DE USAID

mamma_ro - Canada - Ghid Complet de Emigrare
Acest GHID se adreseaza tuturor acelora dintre dumneavoastra care doresc sa stie cum se desfasoara procesul de emigrare sau sunt deja in posesia vizei de rezidenta permanenta si vor sa stie ce trebuie facut in primele zile dupa ce au ajuns in Canada.

Marea loja nationala din Romania
Semisecreta, misterioasa si diabolica pentru neinitiati Francmasoneria este in realitate o societate initiatica, avand caracter filozofic, fraternal, filantropic si progresist. Francmasoneria nu poate fi asimilata nici unei secte, nici unei biserici, nici unui partid politic, pentru ca ea nu este doctrinara, nu impune nici o credinta si nu cauta sa cucereasca puterea.

Marea Loja Nationala din Romania - National Grand Lodge of Romania

National Center for Sustainable Development - Romania

Nord-Vest
Consiliul pentru Dezvoltare Regionala este organul deliberativ in ceea ce priveste coordonarea activitatilor de promovare a obiectivelor care decurg din politicile de dezvoltare regionala, constituit la nivelul regiunii de dezvoltare.

Offshore
Companiile Offshore si metode legale de reducere a impozitelor Primul site profesionist al paradisurilor fiscale si companiilor Offshore

Offshore
Companiile Offshore si metode legale de reducere a impozitelor Primul site profesionist al paradisurilor fiscale si companiilor Offshore

P&G 2000 - Un computer pentru viitorul copiilor dumneavoastra
Initiat de Procter & Gamble si sprijinit de parteneri importanti ca IBM, Xnet, Ministerul Educatiei Nationale, Pro TV si Organizatia “Salvati Copiii”, programul P&G 2000 isi propune sa doteze gratuit cat mai multe scoli din Romania cu laboratoare de informatica.

Pagina Ocolului Silvic Pascani
La aceasta adresa puteti gasi informatii despre oferta comerciala a Ocolului Silvic Pascani.

PAL-TIN Net - Reteaua PAL-TIN
Proiectul a demarat in 1994, la initiativa Asociatiei MASTER Forum, avand ca principal obiectiv promovarea participarii copiilor si tinerilor la decizia publica in problemele care ii privesc.Calea de a atinge acest obiectiv este sprijinirea infiintarii si asistenta pentru activitatile Consiliilor Locale ale Copiilor si Tinerilor.Copiilor li se ofera posibilitatea de a cunoaste mecanismele alegerilor democratice, sansa de a-si pune in valoare calitati care mai rar sunt evidentiate in procesul instructiv-educativ in scoli si in familii, legate de conduita lor civica, de calitatea lor de cetateni, de membri ai comunitatii locale din care fac parte. THE PAL-TIN PROJECT (Youth Participation in Local Administration) was one of our first initiatives for the youth in Romania. Under the circumstances of a general lack of security and of much confusion, especially at a moral level, we believe that the development of a civic spirit and of a democratic citizenship is an essential way to ensure the passing over the unsteadiness. ..

Posta Romana
fiecare an la 9 octombrie, comunitatea postală internatională sărbătoreste “Ziua Mondială a Postei”, în amintirea creării Uniunii Postale Universale, în 1874, de către reprezentantii a 22 de state, printre care si România.

Pro Natura
Turismul reprezinta pentru ariile protejate un mijloc de educare prin recreere a vizitatorilor, aducand veniturile atat de necesare pentru protectie, dar este totodata o mare amenintare asupra biodiversitatii atunci cand nu este controlat. Pentru promovarea valorilor naturale ale ariilor protejate si controlarea efectelor negative ale turismului, Pro Natura propune implicarea voluntarilor instruiti in activitati care vizeaza: educarea si constientizarea turistilor; supravegherea respectarii regulamentului ariei protejate; amenajari; implementarea unor sisteme de evacuare a deseurilor. Toate aceste activitati se desfasoara in colaborare cu toti factorii implicati. Pro Natura realizeaza instruirea studentilor in cadrul Casei de Cultura Studenteasca, desfasurand activitati de protectie in Parcul National Retezat inca din anul 1992.

Program sustinut de către Guvernul Confederatiei Elvetiene ...
PROGRAM REGIONAL PENTRU DEZVOLTAREA AGRICULTURII SI A INTREPRINDERILOR MICI SI MIJLOCII (I.M.M) Program sustinut de către Guvernul Confederatiei Elvetiene si HEKS/EPER

Proiect Bucuresti

Project Management Manual
Government of Romania; Department for European Integration

Project Ruth
PROJECT RUTH provides literacy training, education, food and humanitarian aid to poor children in Romania, mainly from Gypsy families, in order to give them a better chance to reach their full potential in life.

Regia Autonoma Monitorul Oficial
PARLAMENTUL ROMÂNIEI –CAMERA DEPUTAȚILOR

REGISTRUL MIORITA
PRIMUL REGISTRU INDEPENDENT AL ACTIONARILOR IN TRANSILVANIA

REGISTRUL MIORITA
PRIMUL REGISTRU INDEPENDENT AL ACTIONARILOR IN TRANSILVANIA

Registrul Roman al Actionarilor

Regiunea Autonoma Friuli Venezia Giulia

ReMMed Romania
Asociatie profesionala multidisciplinara. Retea multidisciplinara pentru mediu, evolutie si dezvoltare.Persoana juridica de drept privat, neguvernamentala, non-profit si apolitica.

ReMMed Romania
ReMMed Romania isi propune promovarea ideilor de evolutie intelectuala, culturala, economica, sociala, ecologica si a ideilor de dezvoltare atat materiala cat si spirituala

Reteaua Nationala Euro Info Centre

Reteaua Nationala Euro Info Centre

Reteaua Nationala Euro Info Centre

ROM- CANADIAN BANK NOTE
SISTEME SPECIALE DE IMPRIMARE SI EDITARE.CREATIE SI PRODUCTIE SOFT

Rom-Canadian Bank Note
SISTEME SPECIALE DE IMPRIMARE SI EDITARE.CREATIE SI PRODUCTIE SOFT

Romanian Master Harbour
Capitania Portuara Romania; INSPECTORATUL NAVIGATIEI CIVILE CONSTANTA, Institutie Publica, in subordinea MINISTERULUI LUCRARILOR PUBLICE, TRANSPORTURILOR SI LOCUINTEI, este organizat printr-un numar de 5 capitanii zonale, respectiv: ...

RomOrange - the Romanian-Dutch Business Network
The RomOrange business network, which aims at being yet another way of enhancing the Dutch-Romanian relations, is involving a wide variety of participants, from Romanian managers in private companies to Romanian-Dutch joint-ventures.

ROMTELECOM

ROMTELECOM Botosani

ROSLIR Romanian Semio-Logical Internet Rewiew

ROTRIMEN
ROTRIMEN is a private, independent CRO, organized as a reduced liability company, which develops activities on the territory of Romania.The CRO industry becomes more and more a place of harsh competition.Previously unexplored areas are more and more intensely searched for, as they offer qualified investigators and -fresh- supplies of volunteers.

S.C. GEOTOP S.R.L.
Servicii:Proiectare ți executare lucrări de cadastru, geodezie, topografie; Proiectare de sisteme GIS pe orice platformă software, cu utilizarea tehnologiei Internet, pentru utlizatori din categoriile; Proiectare ți generare bănci de date urbane;...

SAFETY NOW
THE MAGAZINE FOR PROFESSIONALS AND RESEARCHERS IN THE DOMAIN OF OCCUPATIONAL SAFETY AND HEALTH

SAR Transilvania Asigurare Reasigurare SA
SAR Transilvania raspunde nevoilor de securitate financiara ale clientilor sai prin servicii profesionale, intr-un mod consecvent cu principiile si credintele noastre.Pastrand mereu privirea spre viitor, dar fiind cu picioarele pe pamant, SAR Transilvania stie ca succesul este obtinut pentru si prin clientii sai.

SECRETARIATUL DE STAT PENTRU PERSOANELE CU HANDICAP

SECRETARIATUL DE STAT PENTRU PERSOANELE CU HANDICAP

SEISCOM
Digital seismic recorders and data acquisition stations for field application

Serviciul Anticoruptie din cadrul Parchetului de pe langa curtea suprema de justitie

snagov
PROIECTUL AGENDEI DE MANIFESTARI CE URMEAZA A FI ORGANIZATE IN CADRUL EVENIMENTULUI FESTIVAL PENTRU MILENIUL III - LACUL SNAGOV

Step by Step Center for Education and Professional Development
Programul Step by Step, alternativa educationala, destinat copiilor de la nastere si pana la varsta de 13 ani, precum si familiilor acestora, are ca misiune de a dezvolta in fiecare copil capacitatea de: A fi creativ si a-si dezvolta resursele proprii. A avea o gandire critica si a fi capabil sa faca alegeri si sa aiba initiative. A fi capabil sa defineasca o problema si sa o rezolve. A comunica usor cu semenii, a intelege si a negocia.

StrawberryNet
StrawberryNet este o retea de comunicatie electronică care promovează protectia mediului, dezvoltarea durabilă, democratia si apărarea drepturilor omului în România.

Swiss Precision Enterprises - Leadership training and executive retreats

S_C_ Distrigaznord S_A

tabac.ro
primul organ de lupta impotriva industriei tutunului care functioneaza in Romania

TeleCentru
TELECENTRUL este un centru de resurse ce ofera servicii in domeniul comunicarii si informarii comunitare. Prin activitatea sa multifunctionala, TeleCentrul realizeaza o conexiune vitala pentru mediul rural, aceea intre oameni, informatii si oportunitati, dovedindu-se in acest mod un instrument major de dezvoltare comunitara.

THE 12th INTERNATIONAL CONFERENCE ON CONTROL SYSTEMS AND COMPUTER SCIENCE CSCS-12

The 6th Congress of the Balkan Stomatological Society

The Core
Heading for my first live show in over 8 months I was filled with all kinds of emotions. I was overjoyed at going to see the show, but approached with some trepidation. I figured that if I went in too positive there would be nowhere to go but down. I did wear a new shirt that I had bought a long time ago just for such an occasion. I had been waiting for the right opportunity to wear it and this was perfect.

THE GALLUP ORGANIZATION, Romania
Bazându-se pe experiența unei munci de calitate de peste 60 de ani a firmei mamă din Statele Unite, utilizând metodele și tehnicile de cercetare de succes, în același timp bună cunoscătoare a contextului din România, Gallup Romania poate oferi partenerilor de afaceri date sigure și analize de încredere.Proiectele de cercetare și chestionarele sunt elaborate de specialiști experimentați, punând accent pe respectarea așteptărilor și cerințelor speciale ale clientului. Calitatea interviurilor, verificarea minuțioasă precum și strictețea procedurilor de eșantionare asigură rezultate de cercetare precise și de încredere.

The Planeteers'Movement
Here is what the planeteers really are! We are a kind of hippies... When we were born, as a organization, we didn\'t know what the hippies are. But our ideology is very much the same. We do not take drugs and we do not encourage those who (wanna) do. We believe in the words Make love, not war!, because we think that Love is the only thing that counts in Life. ...

The Romanian National Committee CIGRE
CIGRE- International Counsel on large Electric Systems – is a permanent non – governmental and non- profit making International Association based in France, well – known for the special activity developed in 77 years in the field of high and the very high voltage.

TOP FINANCIAL ADVISOR FOR PRIVATIZATION AND INVESTMENT IN CENTRAL AND EASTERN EUROPE
EPIC is a privately owned European investment banking firm, founded in 1991, dedicated to providing advisory services and investments for the restructuring and privatization of Central and Eastern European companies. EPIC is the only firm in Europe to focus its activities exclusively in this region and as a result has gained special know-how and expertise in its emerging market environment.

Ulead SmartSaver Pro Central and Eastern European Business Forum

VIP - Invest - Europe House
Europa House will be at the time of its completion, by the end of 2001, the leading business center in Bucharest. The concept of the project is to add to the capital city a unique landmark building, in the heart of the most attractive district of Bucharest

Welcome to CEP Homepage!

Welcome to SANTIERUL NAVAL S_A_CONSTANTA site

Welcome to the European site for Modern Funds

Welcome to the Transparency International Romania
The Romanian Chapter of Transparency International was established on June 24, 1999 by a group of institutions and individual persons representing civil society organizations, media, business sector, magistrates, independent attorneys, and economic and social sciences experts. ..

World Vision Romania

  © 2005 RCS & RDS - toate drepturile rezervate. Home.ro este marca inregistrata RCS & RDS.
Cititi conditiile in care puteti beneficia de serviciile noastre.


Trafic.ro - Clasament si Statistici