cauta GO  

  Contul meu >
Creeaza cont nou >
nou! toolbar e-mail net drive forum + chat cupidon anunturi bancuri acces internet linkmania  
stiri:   stirile zilei,  sport,  curs valutar,  vremea        afaceri:   anunturi,  imobiliare,  curs valutar,  MyJob
servicii:   catalog web,  e-mail,   dictionar,  dial-up,   Homer      comunitate:   forumchat,  cupidon
divertisment:   jocuri online, loto,  horoscop,  tv,  teatru,  cinema,  citate,  baruri + restaurante      it&c:   download
RCS &RDS
  Contul meu >
   home.ro   /    educatie   /   diverse
Categorii Web
Categorii Web
 


Site-uri Web
ABC Traductions
Traduction makes translation fast and efficient.

Access Language Centre
Non-governmental, non-profit-making organization established in 1996 with the assistance of the British Council and the Open Society Foundation, approved by the Ministry of National Education (No. 2354/28.02.1997)

AchieveGlobal sales performance, customer service, leadership, management and more training and consulting
AchieveGlobalLearning That Works. AchieveGlobal is the world leader in helping organizations translate business strategies into business results by developing the skills and performance of their people. Our learning-based solutions focus on skills training and consulting services in sales performance, customer service, leadership and teamwork.

AIESEC
AIESEC was set up in 1948 in five European countries, to contribute to peace and the fulfillment of the humankind potential.AIESEC is a non-profit, independent organisation with educative purpose, entirely led and managed by students.

Alumnus Club Unesco
Alumnus este format din 40 de tineri, studenti în marea lor majoritate la Stiinte Politice (SNSPA), dar si la A.S.E., Comunicare (SNSPA), Politehnica, Scoala Superioara de Jurnalistica. Scopul acestui ONG este sa puna la dispozitia membrilor sai cat mai multe posibilitati de implicare in proiecte care sa dezvolte experienta acestora în domeniul de studiu selectat.

Anul 2000, Anul Eminescu - 2000, Eminescu Year
Anul Eminescu a fost deschis oficial la data de 12 ianuarie, la sala de protocol a Ministerului Culturii. Guvernul Romaniei a decis in februarie 1999 ca anul 2000 sa fie declarat Anul Eminescu.

Avalon Media

Biomedical Engineering Research Center
Politehnica University of Bucharest Research papers elaborated with the partial support of the EUROMED project.

Canadian MBA Graduates Alumni - CaMBA

Casa Corpului Didactic Baia Mare

Catedra de Matematici III U_P_B
The Departament of Math.3 is involved in teaching basic mathematics for Engineers.Its objectives are to assure a high level of education in mathematics for engineers and also to dewelop research in:numerical analysis for differential equations and also for equations with partial derivatives;..

Catedra unesco
Catedra unesco de Stiinte Ingineresti din cadrul Universitatii -Politehnica- din Bucuresti a luat fiinta ca urmare a acordului încheiat între unesco (Director General, Profesor Federico Mayor) si Universitatea -Politehnica- Bucuresti.

Cel mai tare site cu informatii ptr liceeni

Center Education 2000+ - Romania
To offer expertise, consultancy and assistance in designing and implementing educational programs at institutional, community and national level.

Center for Advanced Technologies- University POLITEHNICA of Bucharest
CTANM is a training and research unit of the University POLITEHNICA of Bucharest (UPB), managed by academic staff from the Manufacturing Engineering Department

Centrul de Navigatie in Internet pentru Studenti si ONG-uri StRONG

Centrul de Resurse pentru Organizatii Neguvernamentale
Cu ocazia realizarii, in iulie 1998, de catre Fundatia HYGEIA a studiului \"Amploarea si Potentialul Sectorului Civil Satmarean\" s-a evidentiat extrem de clar problema lipsei de informatii si a infrastructurilor deficitare. A aparut, astfel, pe baza sugestiilor si solicitarilor ideea infiintarii unui Centru de Resurse menit sa raspunda nevoilor sectorului nonprofit. In noiembrie al aceluiasi an acest proiect a devenit realitate prin initiativa Fundatiei Hygeia, in colaborare cu Organizatia Caritas, cofinantat de Fondul pentru Dezvoltarea Euroregiunii Carpatice, Fundatia pentru O Societate Deschisa si Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile. Servicii: INSTRUIRE SI CONSULTANTA MANAGERIALA, EVALUARE ORGANIZATIONALA

Centrul National de Instruire O_K_ Service
Înființat în luna mai 1991, C.N.I. O.K. Service s.n.c. a fost prima companie de instruire cu capital privat din județul Prahova și printre primele din țară. A desfășurat acest tip de activitate în mod neîntrerupt și exclusiv, reușind ca pe parcursul celor 10 ani de activitate să-și impună distribuția serviciilor atât la nivel național cât și internațional. Alături de serviciile de instruire, C.N.I. O.K. Service desfășoară și activități de consultanță în management și resurse umane pentru societăți românești și străine ce își desfășoară activitatea în România.

CETTI CENTRUL DE ELECTRONICA TEHNOLOGICA SI TEHNICI DE INTERCONECTARE
UNIVERSITATEA \"POLITEHNICA\" DIN BUCURESTI

Computer Science Department Website
This is the official Web site of the Computer Science Department within Faculty of Automation, Computers and Electronics, University of Craiova

CPI- Centrul de Pregatire in Informatica

CUFCTT Centrul Universitar de Formare Continua si transfer Tehnologic
Este constituit ca un departament in cadrul Universitatii -Dunarea de Jos- din Galati

CV-Online

DACIA

DEPARTAMENTUL DE INFORMATICA
Catedra de Limbaje si Medii de Programare.

Department of Automatica
The Faculty of Automation, Computers and Electronics of the University of Craiova, Romania, offers three undergraduate programmes:Diplomed engineer (BEng) in Control Engineering ...

Educational_ro PORTAL

EDUPERCO
Centrul de EDUcație PERmanentă și COnsultanță în domeniile ingineriei și managementului.

English First
Learn English at a local school in your area

esperanto-romania
Esperanto: O limbă creată pentru a facilita comunicarea între oameni din diferite țări. În folosință de peste 110 ani, esperanto s-a dovedit o limbă vie adevărată, capabilă să exprime toate nuanțele gândirii umane.

Facultatea de Medicina si Farmacie Constanta, Dsiciplina de Anatomie

Fiatest
Instruire, Consultanta, Informatica, Limbi straine, Management

Fundatia LOGIC
Fundatia LOGIC va pune la dispozitie, incepand cu data de 1 mai 2001, o serie de cursuri de specializare /perfectionare si calificare

GAUDEAMUSInternational Book and Education Fair

GAUDEAMUSInternational Book and Education Fair

Gazeta de Informatica HomePage

GESCO 2001
Obiectivul general al GESCO 2001 este implementarea sistemului de gestiune a școlarității în contextul sistemului European de credite transferabile și al mecanismului CNFIS de finanțare a învățământului superior de stat din România.

Grup scolar Nichita Stanescu

Home PageStudents' page @ Infoiasi_ro
Welcome to website of students from Computer Science Faculty of Iasi! The purpose of this site is to reflect the life and activity of our students. In these pages you cand find information about: students\' pages ;students\' projects; students\' resumes; schedule ; laboratories papers ;on-line documentations ;workgroups in our faculty; ftp server

HRD - Human Resources Development
HRD este o firmă cu capital integral românesc și know-how canadian, astfel încât noi combinăm experiența vestică cu specificul pieței românești.HRD are o echipă tânără, multidisciplinară, formată din psihologi, sociologi și economiști, astfel încât pentru aceeași problemă noi găsim perspective și soluții multiple.

INFOTIN Centrul de Informare si Consultanta pentru Tineret

INSPECTORATUL SCOLAR JUDETEAN SATU MARE

Inspectoratul Scolar Judetean Sibiu

Inspectoratul Scolar Judetean Sibiu

Institutul de Formare Profesionala in Transporturi Rutiere

Institutul European de Cursuri prin Corespondenta

Institutul International de Cursuri prin Corespondenta

INTELPROF
intelprof MEMBER OF INFORMATION TECHNOLOGY TRAINING ASSOCIATION

International Computer School
International Computer School este o firma particulara romano-suedeza prezenta in Romania din 1995, care desfasoara o activitate de pregatire in informatica, management, contabilitate, limbi straine, secretariat - birotica si notiuni fundamentale de igiena sanitara.

International Teaching Ministry - România

Invatamant la distanta

JEWISH EDUCATION NETWORK

LABORATORUL DE ECHIPAMENTE HIDRAULICE SI GOSPODARIREA APELOR
CATEDRA DE HIDRAULICA ,MASINI HIDRAULICE SI INGINERIA MEDIULUI

LEFO Welcome to the Grupul Scolar Eforie Sud, Romania

Media Office
In ultimii 10 ani, industria Radioului si Televiziunii a cunoscut o dezvoltare efervescenta pe piata romaneasca. Numeroase posturi de Radio si de Televiziune si-au facut, pe rand, aparitia, aducand cu ele accesul la informatie, indiferent de specificul acesteia: sociala, politica, economica sau de divertisment. La inceput mai greu, cu mijloace uneori improvizate dar cu mult suflet, apoi cu dotari tehnice din ce in ce mai sofisticate si cu mai multa experienta, oamenii de Radio si de Televiziune, deveniti intre timp profesionisti, fac parte din viata fiecaruia dintre noi. Astfel au aparut, in timp, VEDETELE, atat de indragite de noi toti.

Mercurius
Organizatia noastra Asociatia pentru Dezvoltare Economica Mercurius (inainte Junior Business Club), a luat fiinta in 1996. A fost fondata de catre studenti si tineri absolventi ai unor institutii de invatamant superior din judetele Brasov - Harghita - Covasna - Mures. Obiectivul principal este sa ajute tinerii absolventi in rezolvarea problemelor existentiale. Bazandu-se pesprijinul institutiilor locale cum sunt autoritati publice, centre Phare, organizatii neguvernamentale.pentru atingerea obiectivelor a lansat urmatoare programe: Bursa Carierei, Forumuri, Dezvoltare Economica si Cercetare.

Mircea-Tiberiu MATEI Flash WWWorld
Deschis publicului pe 4 noiembrie 1997, Centrul de instruire autorizat Autodesk FastCAD International concentrează o dotare de excepție și un grup de instructori de formație universitară, aceiași care au declanșat în 1991 introducerea disciplinelor de Proiectare Asistată de Calculator la Politehnica din București și care editează revista ~Hello CAD Fans~ începând din iunie 1991.

MMC Dictionary

Numerical Methods Laboratory. LMN
Welcome to Numerical Methods Laboratory. LMN is a higher education and research unit of -Politehnica- University of Bucharest, Romania (PUB).

Online English school

Online English school

Organizatia Studentilor Medicinisti Cluj

Pagina dedicata de Multinet produselor Syracuse Language

Pagina studentilor de la facultatea de Matematica si Informatica

Palatul National al Copiilor

Physics Education from a Romanian Perspective

Politehnica -Publishing House
Journal Of Electrical Engineering

Programul de Master of Business

Programul Leonardo Da Vinci
Veti connstata complexitatea acestui program, dar si oferta sa generoasa pentru domeniul fundamental care este FORMAREA PROFESIONALA A RESURSELOR UMANE

PROMANAGEMENT - IT TRAINING

Prosper-Language Centre
Communicative English Language training (CELT) all levels

Réseau des établissements culturels français en Roumanie

Reteaua - EduCV -
Sunteti pe pagina Retelei Educationale Covasna - EduCV. Aceasta retea este mentnuta de scolile din judetul Covasna si de reteaua PlaNet Internet. Noi oferim acces la Internet tuturor liceelor si Inspectoratului Judeatean din judetul nostru. Liceele care fac parte din acest proiect se pot vedea in lista de mai jos. Proiectul a fost initiat de Fundatia Soros pentru o societate deschisa in anul 1994. Fondatorii principali ai retelei sunt Hening Laszlo, Bako Mihaly, Csoma Csaba si Gabor Bela. Mai multe informatii despre noi puteti afla la sectiunea \"Despre reteaua EduCV\" din meniu. Pentru contact, telefonul nostru este urmatorul: +40-67-314274

Rom Communicate - Professional Language Training Center
Our musts of excellence as a professional team are providing high quality language courses, Interpretation and translation services and promptly meeting the requirements of the customer in pursuing our dream of serving communication in any field and language.

Rom Communicate - Professional Language Training Center

Romania-Ministerul Educatiei si Cercetarii

ROMANIAN INTERNET LEARNING WORKSHOP
The aim of the Romanian Internet Learning Workshop (RILW) is to foster the Internet use, to disseminate online educational resources and to address Internet based education in a consistent manner.

ROMANIAN TRAINING AND ORGANIZATION
ROMANIAN TRAINING AND ORGANIZATION is a Romanian business consultancy and training company, partner of the GRUPPO SOGES SpA (Italy) providing organisational and technical assistance aimed at public and private industrial companies, economic bodies and international organisations.

Siteuri gazduite de Colegiul Medicilor din Bucuresti
Camera Federativa a Medicilor din Romania este acea organizatie a medicilor si a profesionistilor din sistemul de sanatate cu studii superioare cu activitate conexa actului medical, care are obiective apararea intereselor economice, sociale, profesionale, culturale si sportive ale membrilor.

SOCIETATEA DE STIINTE MATEMATICE DIN ROMANIA
Inainte de toate, trebuie sa aratam care este obiectul cercetarii noastre si carui domeniu ii apartine ea : obiectul ei este demonstratia, iar domeniul caruia ea ii apartine este stiinta demonstrativa

Soros Educational Center Foundation
The Soros Educational Center located in the heart of the majestic Carpathian mountains has become a special actor in the development of Harghita county. The county being an impressive comer of Transylvania, filled with history, a picturesque alpine landscape, a unique culture and fascinating people. Nonethless, while rich in many things, the region has been hit hard economically from its communist past as in the rest of Eastern Europe and falls behind the West in many ways. As one can imagine, the needs of the local community are great. Yet time to be proactive is today.

Stability & Ductility of Steel Structures /Politehnica/ University of Timisoara

Staff at Faculty of Mechanical Engineering
The faculty of Mechanical Engineering has an academic staff including 26 professors and 34 associate professors, as well as 55 lectures and 40 teaching assistants.

Studentul anului

TACK Training International Romania
Our trainers and consultants are all former successful senior managers with strong experience in different areas of activity.Therefore our training modules have an efficient applicability in practice.As organizations embrace the new millennium, many are finding that sustaining competitive advantage is becoming one of their most pressing goals.

Technical University -Gh. Asachi-Department of Physics
Purpose of this site: This facility is meant to:make it easier for outside visitors and prospective students to learn what we do ;to provide easy acces to information needed by out stuff to perform their research and teaching duties to provide information and services about our academic programs offer and how we organize them .

The Theta Foundation Web Page
Mission: Theta is a scientific and not-for-profit organisation, promoting mathematical knowledge

thr-cg
THR-CG este o persoana juridica de drept privat care desfasoara activitati de pregatire, asistenta si consultanta in domeniul turismului si industriei ospitalitatii (hotelarie si alimentatie).

Time Manager Romania
TMI Romania Taking a goal-focused approach, this program helps you plan to increase your available time for productive work. You will also learn techniques that will assist you to handle paperwork, deal with interruptions, determine individual goals and establish priorities. This program will ensure you can produce visible results with the help of the Time Manager Planning System

Toecta
Syracuse Language Systems Business English Course

TRADU_RO - Programe si resurse on-line care va ajuta la invatarea si utilizarea limbilor straine
Programe si resurse on-line care va ajuta la invatarea si utilizarea limbilor straine

Universidar - Concurs On-line
UniversiDARź este primul program national de distributie de mostre si materiale informative catre studenti, realizat chiar in universitati in luna octombrie a fiecarui an.

UniversiDARź
UniversiDARź este primul program national de distributie de mostre si materiale informative catre studenti, realizat chiar in universitati in luna octombrie a fiecarui an.

Universitatea din Oradea Invatamant la distanta
Va felicitam pentru alegerea facuta, si speram sa luati cu usurinta decizia de a va alatura noua, un colectiv tanar si dinamic, ca studenti sau colaboratori.Va prezentam citeva motive, care speram sa va trezeasca cel putin curiozitatea, cu privire la forma de invatamant deschis la distanta din universitatea noastra.

WapMap.ro
WapMap.ro este un proiect universitar al Facultatii de Automatica si Calculatoare.Scopul acestui site de a creea o harta accesibila pe telefoanele mobile care suporta tehnologia WAP.

WebStudent - studier pć Internett

Welcome to CEP
The main Programs and Activities of CEP Romania are:The Visiting Lecturer Program;The Local Faculty Fellows; The Teaching Development Program.CEP Romania organizes every year a variety of outreach activities like: national student conferences, international student conferences, meetings for junior academics teaching in the field of social sciences, Moot Court competitions, roundtable discussions attended by both professors and students, periodical academic publications

Welcome to Daniels Fund!
The grants program of the Daniels Fund reflects Bill Daniels\' personal vision and experience. He directed the Fund to address the following areas of need: Child Care/Early Childhood Education Educational Initiatives

Welcome to Direct English

Welcome to EDIT
Distance Learning Network

Welcome to ThinkQuest Romania
Avaind parte de o crestere spectaculoasa, prin programele de educatie prin Internet acesta competitie reuneste studenti, elevi si profesori din toata lumea in concurenta pentru proiectarea de pagini inovative de web (www, situri internet).

Welcome to website of students from Computer Science Faculty of Iasi!
The purpose of this site is to reflect the life and activity of our students.

www.matematica.eu.org
Bine ati venit la singurul site romanesc dedicat in exclusivitate matematicii elementare.

www_matematica_eu_org
Bine ati venit la singurul site romanesc dedicat in exclusivitate matematicii elementare.

Z A M O L X I S - Istoria Dacilor
România este situată în centrul Europei, în partea de nord a Peninsulei Balcanice, și teritoriul său este marcat de Munții Carpați, Dunăre și Marea Neagră. Având un climat temperat și un mediu natural diversificat, care este foarte favorabil vieții, teritoriul românesc a fost locuit încă din cele mai vechi timpuri.

Școală de afaceri on-line

  © 2005 RCS & RDS - toate drepturile rezervate. Home.ro este marca inregistrata RCS & RDS.
Cititi conditiile in care puteti beneficia de serviciile noastre.


Trafic.ro - Clasament si Statistici