cauta GO  

  Contul meu >
Creeaza cont nou >
nou! toolbar e-mail net drive forum + chat cupidon anunturi bancuri acces internet linkmania  
stiri:   stirile zilei,  sport,  curs valutar,  vremea        afaceri:   anunturi,  imobiliare,  curs valutar,  MyJob
servicii:   catalog web,  e-mail,   dictionar,  dial-up,   Homer      comunitate:   forumchat,  cupidon
divertisment:   jocuri online, loto,  horoscop,  tv,  teatru,  cinema,  citate,  baruri + restaurante      it&c:   download
RCS &RDS
  Contul meu >
   home.ro   /    societate   /   centre
Categorii Web
Categorii Web
 


Site-uri Web
Aviatia_ro Centrul Online de Informare pentru Aviatie

bad

BCUM-CICIMC Centrul Interuniversitar de Cercetare in Ingineria si Managementul Calitatii

BUDDHISM CALEA DE DIAMANT

Center Education 2000+ - Romania

CEnter of Technology and Engineering for Nuclear Projects

CENTRAS - Centrul de Asistenta pentru Organizatii Neguvernamentale
Oameni pentru Democratie; Democratie pentru Oameni. Misiunea CENTRAS este sa contribuie la dezvoltarea democratiei in Romania prin intarirea sectorului neguvernamental.

Centre for Mathematical Statistics

CENTRU TEHNIC AL INTREPRINDERILOR MICI SI MIJLOCII
CTIMM a luat fiinta in luna mai anul 2000 ca departament al Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR).

Centrul Cultural Panellinion

Centrul de Cercetare a Relatiilor Interetnice

Centrul de Consultanta pentru Dezvoltarea Inteprinderilor Private Suceava
Centrul de Consultanta pentru Dezvoltarea Inteprinderilor Private Suceava - CCDIP - a luat fiinta in septembrie 1996 si functioneaza ca organism independent pe langa Filiala Suceava a Consiliului National al Inteprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania - CNIPMMR.

Centrul de Dezvoltare Manageriala
Noi credem ca abilitatea de a explora noi oportunitati a obtine succes într-o lume în schimbare.

CENTRUL DE MEDIERE SI SECURITATE COMUNITARA

Centrul de Mediere si Securitate Comunitara
Fondată în IAȘI, Centrul de Mediere și Securitate Comunitară este o organizație independentă, apolitică și non-profit în cadrul Rețelei Fundația pentru o Societate Deschisă Romania (SON).Fondatorul CMSC este Fundatia pentru o Societate Deschisă ca persoană legală.

Centrul de Metrologie si Ingineria Masurarii

Centrul de Pregatire pentru Administratie Publica
The Training Center for Public Administration (TCPA) was established in 1998 as a public, self-governing, non-profit institution within the National School of Political Studies and Public Administration (NSPSA).

Centrul de Resurse Juridice

Centrul de Resurse Juridice

Centrul de Resurse pentru Diversitate Etnoculturala
Filialele Fundației din București, Cluj, Iași și Timișoara s-au transformat începând cu anul 2000 în organizații independente. Toate organizațiile noi vor interacționa în cadrul unei rețele dinamice, flexibile și ușor adaptabile: Soros Open Network (SON). Noua ofertă de programe va aduce o mai mare implicare a Fundației în problemele integrării europene și va răspunde mai rapid problemelor întâmpinate de comunitățile în care aceste organizații activează.

CENTRUL DE RESURSE SI COMUNICATII INTERNET PENTRU ORGANIZATIILE NEGUVERNAMENTALE
Informatia a devenit principala resursă a societătii contemporane iar Internetul reprezintă rezultatul preocupărilor referitoare la stabilirea de contacte, găsirea unor surse, preluarea si transmiterea de informatii, de la si către toti cei interesati.

Centrul de Studii Bizante IASI

Centrul de Studii Bizantine IASI

Centrul de Voluntariat
ProVobisPrima Conferinta Nationala cu privire la Voluntariat Cluj-Napoca.

Centrul National de Comercializare DACIA

Centrul pentru Cooperare Tehnologica si Industriala S.A.
Centrul pentru Cooperare Tehnologică și Industrială S.A. a fost creat pentru a stimula parteneriatul internațional între firmele și unitațile de cercetare romanesti și cele similare din Europa

Centrul pentru Cooperare Tehnologică și Industrială S.A.
Bazat pe experiența și profesionalismul staff-ului sau, specializat în colaborări internaționale la nivel european, Centrul pentru Cooperare Tehnologică și Industrială S.A. vă oferă o gama complexă de SERVICII pentru promovarea afacerilor și tehnologiilor Dvs. în noua Europă care se construieste

CENTRUL PENTRU DEZVOLTARE ECONOMICA

CENTRUL PENTRU DEZVOLTARE ECONOMICA
ECONOMIC DEVELOPMENT CENTER

Centrul pentru Politici si Servicii de Sanatate
S-a înfiintat la sfârsitul anului 1999 avand ca scop: contribuirea la procesul de elaborare si analiza a politicilor de sanatate, informarea societatii si explicitarea politicilor catre public, îmbunatatirea capacitatilor existente privind formularea politicilor de sanatate, dezvoltarea procesului de comunicare în cadrul structurilor administratiei publice de sanatate si între aceasta si societate, asigurarea unei mai bune colerari între politicile formulate si necesitatile sociale, cresterea implicarii populatiei în procesul decizional, încurajarea cercetarii interdisciplinare, schimb de idei si experienta cu comunitatea internationala în respectivul domeniu.

Centrul pentru Pregatirea Resurselor Umane
Centrul pentru Pregatirea Resurselor Umane (CPRU) este o instituite academica si de cercetare in cadrul Universitatii POLITEHNICA Bucuresti, avind un statut independent din punct de vedere financiar.

Centrul pentru Studii Complexe
Centrul pentru Studii Complexe este lider în promovarea la nivel national a paradigmei Complexitatii.

Centrul Regional de Protectie a Mediului pentru Europa Centrala si de Est Oficiul local Romania
Odata cu sosirea noului mileniu, Europa Centrala si de Est, mai mult decat oricare alta regiune din lume, are potentialul de a transforma dezvoltarea durabila intr-o realitate.Dorind ca prin strategia sa ghideze regiunea spre un viitor durabil, Centrul Regional de Protectie a Mediului pentru Europa Centrala si de Est este implicat activ in protectia mediului incepand din 1990.

CENTRUL TEHNIC AL INTREPRINDERILOR MICI SI MIJLOCII - DEPARTAMENT AL C.N.I.P.M.M.R
CTIMM a luat fiinta in luna mai anul 2000 ca departament al Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR).

Centrul Teritorial de Calcul Electronic Piatra Neamt S.A.
Centrul Teritorial de Calcul Electronic Piatra Neamt S.A. - societate cu profil informatic, continua traditia vechiului Centru Teritorial de Calcul Electronic al judetului Neamt.

CIER este o organizatie nonguvernamentala cu sediul in Constanta.
CIER - Centrul de Informare si Resurse pentru Marea Neagra

EDIL
Centrul de Cercetare si Dezvoltare-Computer Experiments of Microelectrotehnic Process, Devices and Integrated Systems R&D Centre

Euro Info Centre Bucuresti
Euro Info Centre din Camera de Comert si Industrie a Romaniei si a Municipiului Bucuresti este un centru de informare, asistenta, consultanta si documentare pe probleme europene de interes pentru intreprinderile romanesti.

INFOTIN
Centrul de Informare si Consultanta pentru Tineret - INFOTIN, institutie publica cu personalitate juridica. 1997 - INFOTIN realizeaza primul produs documentar multimedia din România, CDROM-ul \"România, ghidul tânarului vizitator\", sinteza si analiza a întregii activitati desfasurate de departamentele de Documentare, Consultanta, Comunicare - Informare, de la înfiintarea centrului pâna în momentul actual. Prin alegerea, abordarea si mai ales, tratarea subiectului, aceasta prima enciclopedie a tineretului si despre tineretul din România prezentata în limbile româna, engleza si franceza reprezinta o cercetare în domeniul activitatii de tineret si a sferei preocuparilor acestuia, latura ce va fi dezvoltata în aparitia pe viitor a altor materiale de acest gen, în functie de solicitarile, propunerile si opiniile tinerilor utilizatori. Asigurarea informarii si consilierea tinerilor, în scopul formarii si perfectionarii profesionale ca specialisti în diverse domenii; Gestionarea unei baze de date care sa puna la dispozitia tuturor tinerilor documentatie privind temele lor de interes; Realizarea de schimburi informationale în domeniu cu alte institutii publice si organizatii guvernamentale si neguvernamentale internationale; Promovarea educatiei la distanta prin utilizarea tehnologiilor moderne de comunicatii.

INTERNATIONAL CENTRE OF BIODYNAMICS
Centrul International de Biodinamica

IRIS, Centrul pentru Reformă Institutională si Sectorul Informal
IRIS, Centrul pentru Reformă Institutională si Sectorul Informal (Center for Institutional Reform and the Informal Sector), este o organizatie non-profit afiliată Universitătii din Maryland, Statele Unite ale Americii. IRIS implementează în România un proiect de asistentă tehnică pentru îmbunătatirea mediului de afaceri al întreprinderilor mici si mijlocii.

National Centre for Sustainable Development
National Centre for Sustainable Development (NCSD) was established in 1997 as part of a United Nations Development Program (UNDP) project to develop a national strategy for sustainable development in Romania. Since June 2001, NCSD is an independent non-governmental organization responsible for advocating and coordinating all relevant initiatives pertaining to sustainable development in Romania.

NMC
Centrul de Comunicatii prin Retele de Calculatoare

Regional Center for Ecological Survey of the Apuseni Mountains (RCES)
Purposes: the setup and the development of the mechanisms for ecological survey and sustainable development in the Apuseni Mountains.

Resource Center for Roma Communities - Cluj

Romanian Center for Educational Integration

  © 2005 RCS & RDS - toate drepturile rezervate. Home.ro este marca inregistrata RCS & RDS.
Cititi conditiile in care puteti beneficia de serviciile noastre.


Trafic.ro - Clasament si Statistici