cauta GO  

  Contul meu >
Creeaza cont nou >
nou! toolbar e-mail net drive forum + chat cupidon anunturi bancuri acces internet linkmania  
stiri:   stirile zilei,  sport,  curs valutar,  vremea        afaceri:   anunturi,  imobiliare,  curs valutar,  MyJob
servicii:   catalog web,  e-mail,   dictionar,  dial-up,   Homer      comunitate:   forumchat,  cupidon
divertisment:   jocuri online, loto,  horoscop,  tv,  teatru,  cinema,  citate,  baruri + restaurante      it&c:   download
RCS &RDS
  Contul meu >
   home.ro   /    computere si internet   /   tehnologie informationala
Categorii Web
Categorii Web
 


Site-uri Web
Arxia

BIO SERVICE S.R.L.

Bose Corporation

Bun venit la noLimits Technologies
Specialitatea noastră sunt soluțiile alternative bazate pe Open Source, produse și tehnologii ajunse la maturitate (vezi: Apache , XML, HTML, Java, Linux) dezvoltate de către comunitățile de programatori, și care pot sta la baza unor soluții performante și fiabile care oferă o foarte bună protejare a investițiilor

Centrul de Calcul Electronic Ploiesti

CSC OPEN SYSTEMS
Înfiintata în anul 1994, CSC Open Systems îsi desfasoara activitatea în domeniul tehnologiei informatiei si comunicatiilor. Misiunea noastra Prioritatea noastra este de a fi total dedicati anticiparii si satisfacerii cerintelor partenerilor nostri de afaceri. În orice decizie vom lua si în orice vom face, vom plasa nevoile si cerintele acestora pe primul loc. Dedicare... Creativitate... Calitate... Valoare... Acestea sunt standardele noastre, directiil e spre care se va angaja CSC Open Systems. Întelegem ca numai acest mod de a gândi si actiona va face posibila satisfacerea clientilor; numai în acest fel partenerii nostri- beneficiarii, furnizorii, distribuitorii- vor prospera alaturi de noi.

DATEK TELECOM

Eastern Space Systems (ESS)

ELCOM INTERNATIONAL SA

Elcom International SA

elcosoft
comercializeaza tehnica de calcul

Globtel Internet

GMB Computers - No Limits Technology
There are many IT vendors that help companies implement computer system technologies. You will find that with GMB Computers, the difference is the result. In today\'s fast-paced environment, companies need powerful and cost effective easy-to-use tools to achieve and maintain competitive advantage.

Hellva Comp

ICS Net
Societate Comerciala Romana cu capital privat, specializata in domeniul I.T. si Telecomunicatii.ICS Net te poate ajuta sa configurezi orice sistem indiferent de platforma hardware sau de sistemul de operare folosit: Unix, Linux, Windows 9x/NT/2000.Program de contorizare a convorbirilor telefonice. Un mod eficient de a va monitoriza convorbirile efectuate prin centrala telefonica.Centrala telefonica poate fi analogica sau digitala si este suficient sa poata fi conectata la un PC.

Information Technology Group
Infomation Technology Group is a small electronic and software engineering company, located in Bucharest, Romania. The company is 100% Romanian, and it was legally registered as \"Information Technology Group\" in 1998. All the startup funding was provided by AST-Israel, and during the period 1998 - 2000 we had an exclusivity contract with AST.

Intel Corporation - Welcome to Intel_com

Intelcom
Societatea comerciala INTELCOM este infiintata in anul 1991, ca societate cu raspundere limitata; Societatea comerciala INTELCOM Brasov este specializata in activitati de consultanta, elaborari de documentatii tehnice pentru instalarea echipamentelor si retelelor de telecomunicatii , executia si punerea in functiune a echipamentelor si retelelor de telecomunicatiii.INTELCOM nu se limiteaza numai la comercializarea produselor, ci tine cont de specificul activitatii companiei dumneavoastra si va recomanda toate posibilitatile pentru imbunatatirea fluxului de informatii.INTELCOM detine un numar de 120 angajati permanenti dintre care cca. 65% au varsta sub 30 ani si 30% au studii superioare sau specializari necesare domeniilor in care activeaza;

Mobius Solutions
Un creator de solutii inovative in domeniul afacerilor si comunicatiilor companiilor. Fondata in anul 2001, Mobius Solutions este orientata catre oferirea companiilor mari si mijlocii de solutii bazate pe tehnologiile WEB de ultima generatie.

MultiNET - Multimedia&NETworking
Satisfacerea nevoii de modernitate si comunicare a clientilor prin cele mai moderne si de perspectiva mijloace in domeniul tehnologiei informatiei

Nemetschek
Tehnologie Informatica si consultanta.Firma Nemetschek AG, cu sediul central în Munchen, Germania, are reprezențante și parteneri în 24 de țări ale lumii. Soluțiile firmei Nemetschek AG sunt traduse în 14 limbi, inclusiv în limba română.

NetScreen Broadband Internet Security Featuring High Performance Firewall, VPN, and Traffic Shaping_ ASIC-based Internet Securi

NetworkWORLD - IDG Romania
Despre o companie, mai ales una de presa si servicii dedicate domeniului tehnologiei informatiei si al comunicatiilor, se poate vorbi in mai multe moduri...

NIRONA- Manpower, projects, consulting and management
Nirona- este o societate romaneasca cu o experienta indelungata, care actioneaza in Europa de Est, specializata in acordarea de solutii profesionale intr-un larg spectru al domeniilor de afaceri. Compania a fost creata de 3 parteneri cu multa experienta in recrutarea fortei de munca si in afaceri, pentru a putea raspunde cerintelor din toate domeniile de afaceri, oriunde in lume.

Northern Light Search
Here at Northern Light we’re all about information. As a leading Internet search engine and the developer of the world\'s first research engine, our modest ambition, according to our CEO, David Seuss, is \"to index and classify all human knowledge to a unified consistent standard and make it available to everyone in the world in a single integrated search.\" It is admittedly a lofty goal, yet we have assembled a highly qualified team experienced in consumer software, database technology, search engine development, content classification, and information processing to get us there.

Pentagon Business Com
Firma noastra a fost infiintata la jumatatea anului 1996 si in scurt timp a devenit distribuitorul oficial al diviziei Alcatel Business Systems, fiind in momentul de fata cel mai puternic distribuitor al acestei divizii în România si unica firma autorizata pentru interventii in garantie si postgarantie la centralele de tip ALCATEL instalate. Ca urmare a dezvoltarii rapide a acestui domeniu, s-a impus in curind ca o necesitate, extinderea activitatii spre intreaga gama de servicii legate de infrastructurile de comunicatii.

Q'NET
Societatea comerciala Q\'NET a fost infiintata in noiembrie 1993 ca societate romano-belgiana cu capital privat. Obiectivul principal al companiei este promovarea tehnologiei moderne de informatie, solutii IT bazate pe sisteme de tehnica de calcul brand-name, prima recunoastere a angajamentelor si atitudinii pe piata romaneasca a companiei fiind consfintita prin contractul de dealer HEWLETT PACKARD - HP Connect Select Corporate Reseller incheiat in 1994.

Reteaua Smartcall Network
Reteaua Smartcall Network pune la dispozitia firmelor interesate un sistem de transmisie de voce/fax/date pe retele private pentru conectarea mai multor locatii aflate la mare distanta.

S W I R O
Domeniul tehnologiei informatiei

S W I R O
Domeniul tehnologiei Informatiei Aplicatii informatice client / server si Internet, personalizate, la cheie. :: Analiza, proiectare, dezvoltare, consultanta.- Migrarea aplicatiilor pe platforme performante.- Incarcarea si mentenanta bazelor de date geografice.

Servus Information & communicationTechnologies
S.C. ServuS Information & Communication Technologies, unic distribuitor pentru Romania a produselor Hypercom - USA si Diebold - USA, a fost infiintata in 1998 ca o societate cu capital strain , detinut in procent de 65% de ServuS Bilgisayar A.S. din Turcia.ServuS ofera solutii globale de plata electronica, incluzand terminale multifunctionale pentru citirea cardurilor magnetice si a smartcardurilor, echipamente complexe de comunicatii, software, instalare si service.

Simco International Ltd_ - Information Technology Company

TehnoLOGIC

Teleinvest - Teleinvest's products provides high-tech solutions, software and services for electronic trading on various Europe
TELEINVEST provides high-tech solutions for electronic trading on various European exchanges as well as software products and services for trading rooms.

Unicorn Computers- Gateway.ro

Venus Technologies Provider

WebSci Technologies
Introducing Ensiva...The industry\'s only integrated, Java-based, UI-driven,rapid development tool for deploying data-driven web applications, for both wired and wireless devices. Packed with features, it is designed ground up with XML as the building block.

WebSci Technologies
Our Mission: To provide products and services to develop data-driven web applications for any Internet device, platform, media or language.

Welcome to CSIT-Sun Laboratory Web Site
CSIT is the information technology laboratory of the Digital Computers Division from the Computer Science Department of the Politechnica University of Bucharest.

Welcome to c_a_r_u_s_ Information Technology SRL Romania

www_it_ro
Internet Technologies is an it company lauched at the beginning of 2001, with Romanian and Austrian capital, activating in the most dinamic sector of information technology: The Internet.

ZODRAC SYSTEM
Firma ZODRAC SYSTEM isi desfasoara activitatea in domeniul sistemelor de securitate inca din anul 1994. Incepand cu un singur departament, si anume cel al Sistemelor de securitate, ZODRAC SYSTEM si-a extins domeniul de activitate in domeniul tehnologiei informatiei si telecomunicatiilor, devenind dealer autorizat Compaq, SMC, Microsoft, Novell, APC, Bay Networks, fiind in masura sa sustina aceste produse din punct de vedere tehnic si comercial.

  © 2005 RCS & RDS - toate drepturile rezervate. Home.ro este marca inregistrata RCS & RDS.
Cititi conditiile in care puteti beneficia de serviciile noastre.


Trafic.ro - Clasament si Statistici