cauta GO  

  Contul meu >
Creeaza cont nou >
nou! toolbar e-mail net drive forum + chat cupidon anunturi bancuri acces internet linkmania  
stiri:   stirile zilei,  sport,  curs valutar,  vremea        afaceri:   anunturi,  imobiliare,  curs valutar,  MyJob
servicii:   catalog web,  e-mail,   dictionar,  dial-up,   Homer      comunitate:   forumchat,  cupidon
divertisment:   jocuri online, loto,  horoscop,  tv,  teatru,  cinema,  citate,  baruri + restaurante      it&c:   download
RCS &RDS
  Contul meu >
   home.ro   /    mass media   /   telecomunicatii
Categorii Web
Categorii Web
 


Site-uri Web
COSMOROM GSM

Bun venit pe pagina COSMOROM GSM

Canad Systems Internet
Nume: Canad Systems Internet, parte a grupului de firme CANAD Prima firma a grupului apare in 1992,activand in domeniul echipamentelor si tehnologiilor de telecomunicatii. Din 1996 abordeaza activitatea de servicii Internet, intelegand ca acesta este viitorul in noua era a comunicarii.

Canad Systems Internet
Nume: Canad Systems Internet, parte a grupului de firme CANAD.Prima firma a grupului apare in 1992,activand in domeniul echipamentelor si tehnologiilor de telecomunicatii. Din 1996 abordeaza activitatea de servicii Internet, intelegand ca acesta este viitorul in noua era a comunicarii.

Canad Systems Internet
Canad Systems is a Romanian company that is present on the equipment and telecommunications technology market since 1992.

Canad Systems Internet
Canad Systems is a Romanian company that is present on the equipment and telecommunications technology market since 1992.

Click&Go!® -Atat de simplu!®

Danirom Company

Descrierea serviciului Xmail
Xmail - E-mail pe telefonul mobil

Deutsche Telekom
Deutsche Telekom is Europe\'s largest telecommunications company and one of the worldwide engines of innovation in the industry. Our products and services set standards not only in Germany, but also around the world. We make sure that our customers always have access to state-of-the-art solutions - from high-speed network access services to mobile Internet and beyond - and that they are the first to benefit from the fascinating prospects and possibilities of the communications revolution.

Deutsche Telekom

Directia de Telecomunicatii Arad

DISTRICT ROMANIA - GSM National Sales Network

Ericsson - the world-leading supplier in telecommunications

Euro-GSM
Distribuitor Autorizat Dialog; Servicii telefoane mobile; Reprezentant Alcatel

EuroBIT - Comunicatii Mobile
Din 1997, anul aparitiei telefoniei mobile in Romania, EuroBIT a devenit un actor important pe aceasta piata, iar in anul 2000 s-a impus ca cel mai important partener CONNEX prin performantele atinse in asigurarea serviciilor si atentia fata de clienti.

Eurogsm

Finsiel Romania
Established in 1994, as a joint venture between Finsiel SpA and the Romanian company, Altius Urban Management International Services, Finsiel Romania is Finsiel\'s main reference in Eastern Europe. Presently, Finsiel owns 90.5% of the capital and has full strategical and operational control of the company.

Flextel Home Page Flextel® -
Free FleXible Telephone Numbers for Life©

GIS Day 2000- RomTelecom

GlobalNET - ROMANIA

GSM POINT
GSM POINT este o societate noua , care a luat fiinta in anul 2001 , fiind situata la granita dintre GSM si INTERNET . Intr-o prima etapa ne vom limita la distributia de cartele prepaid pentru toti operatorii de telefonie celulara mobila cit si de distributia de card-uri internet pentru marii furnizori de servicii internet , dupa care sectoarele de activitate ale societatii vor fi extinse cu alte citeva ramuri importante din domeniul telecominicatiilor si transmisiunilor de date

Halley wireless communication
Halley wireless communication este una din cele mai importante companii care promoveaza si distribuie serviciul de telefonie mobila GSM, MobilRom/DIALOG. Halley face parte din marea retea de dealeri GSM, avand in prezent o extindere considerabila in special in zona Moldovei. Reteaua HALLEY cuprinde numeroase puncte de comercializare, distributie si promovare a serviciului GSM in judetele Galati, Tulcea, Braila, Buzau, Iasi, atat prin vanzari directe in magazinele proprii cat si prin reteaua de sub-dealeri.

HALLEY wireless communication, www_halley_ro

IIRUC SA Bucuresti - Filiala Campina
MobiFon S.A. Operator national de telefonie mobila GSM

INTELCOM
Societatea comerciala INTELCOM Brasov este specializata in activitati de consultanta, elaborari de documentatii tehnice pentru instalarea echipamentelor si retelelor de telecomunicatii , executia si punerea in functiune a echipamentelor si retelelor de telecomunicatiii

INTERNET BUSINESS SOLUTIONS from PROFESSIONALS onINTERNET & BUSINESS
PRODIGY Technologies is a team of innovative, talented, ambitious, hardworking and dedicated group of people working together to make it a success.

Ktel center - Romania
OTR confera o noua dimensiune convorbirii telefonice, fiind o provocare a noii economii adresata tuturor companiilor si institutiilor care si-au pus în mod acut problema eficientizarii relatiei cu clientii si partenerii de afaceri.

LOGIC TELECOM
Logic Telecom ofera servicii nationale si internationale de telecomunicatii in Romania din decembrie 1994 si este deplin angajat in implementarea de noi tehnologii pentru a-si indeplini misiunea.

Magic Telecom

Matel Service
maTEL SERVICE este o companie privata cu capital integral românesc, fondata în anul 1993 .Profilul de activitate al companiei este axat pe furnizarea de solutii complete, profesionale în domeniul telecomunicatiilor.

Mobil Rom

Mobil Rom
Servicii dialog Online

Mobil Rom

MOBILAND - COMMUNICATION SOLUTIONS

Net-Info - serviciul de stiri pe Internet

Net2Phone-Reseller Romania
Sunt deja bine cunoscute economiile realizate in comunicatii datorate Internetului, in special prin utilizarea postei electronice (e-mail). Largind cu mult aceste avantaje, societatea noastra va ofera accesul la serviciul Net2Phone ce va permite...

Net2Phone-Reseller Romania
Telefonie Internationala prin Internet PC to Phone

Network Telephone Services

NYConnect business with a human touch
NYCONNECT este o firma mixta romano-americana cu sediul in Bucuresti. Principalele domenii de activitate sunt telecomunicatiile si relatiile publice. In plus, compania va deveni in curind ISP si va oferi gama completa de servicii de internet: webhost, webdesign, comunicatii prin fibra optica. Aceasta este o parte din planul de dezvoltare a companiei noastre, plan care include si Centrul de Telemarketing (Call Center).

OTR
OTR confera o noua dimensiune convorbirii telefonice, fiind o provocare a noii economii adresata tuturor companiilor si institutiilor care si-au pus în mod acut problema eficientizarii relatiei cu clientii si partenerii de afaceri.

PaginiMobile_ro

R a d i o t e l - C l u j
Societatea comerciala RADIOTEL CLUJ S.R.L., primul si singurul operator public autorizat in domeniul comunicatiilor de tip paging, reuneste intr-o perfecta comuniune de interese resursele umane si fizice ale unor societati importante, institutii de stat si private distribuite pe intreg cuprinsul tarii si nu numai. Serviciile prestate de-a lungul timpului de firma noastra, grija deosebita pe care am acordat-o clientilor nostri, au facut din RADIOTEL un nume binecunoscut.

RADCOM
RADCOM is a privately-held telecommunications company, registered in Bucharest in 1993. At present, Radcom employs more than 100 people and owns 4 subsidiaries in Brasov, Bacau, Cluj and Timisoara.

RC TEAM SA Timisoara
SC RC Team SA este o societate fondata in 1994, care are ca principal domeniu de activitate comunicatiile profesionale si comerciale.

RomaniaUSA_com Telecom - Comunicati cu Romania!-

ROMTELECOM
este operatorul national de telecomunicatii din Romania si isi desfasoara activitatea in teritoriu prin intermediul celor 41 Directii de Telecomunicatii.

S.C. ERSTE 5 SRL
Telefonie si telecomunicatii

Sunlight - Creating Energy
Founded 20 years ago Germanos Group of Companies has performed impressive development in the fields of Telecommunications, Information Technology and Autonomous Energy Systems, offering its customers the latest achievements in technology that make a difference in their lives

SunTel
The first Romanian Company to deliver services in the field of mobile telephony was Telefonica Romania S.A., founded in 1992 by Telefonica Spain. This company implemented an NMT (\"Nordic Mobile Telephony\") network at a national level and in 1993 launched the first mobile telephony commercial service: Telemobil

T-Systems
We enhance our customers\' competitiveness by providing made-to-measure, innovative and industry-specific solutions converging telecommunications and information technology. T-Systems is a one-stop provider of a full range of services covering all project phases - from planning (Plan) to implementation (Build) and operation (Run) - as well as our customers\' end-to-end value chains. And we deliver those services worldwide.

Tajtrans
Tajtrans este cea mai importanta firma din vestul tarii in domeniul infrastructurii de telecomunicatii, fiind antreprenor general al companiei nationale de telecomunicatii Romtelecom-OTE. Tajtrans a contractat cca 35% din totalul lucrarilor de infrastructura de telecomunicatii realizabili in urmatorii 5 ani si face parte din primele cinci companii de telecomunicatii din Romania

Tajtrans
Tajtrans este cea mai importanta firma din vestul tarii in domeniul infrastructurii de telecomunicatii, fiind antreprenor general al companiei nationale de telecomunicatii Romtelecom-OTE. Tajtrans a contractat cca 35% din totalul lucrarilor de infrastructura de telecomunicatii realizabili in urmatorii 5 ani si face parte din primele cinci companii de telecomunicatii din Romania.

TCS International, Inc.
TCS International, Inc. is a U.S. based corporation that provides consulting & management services to both the telecommunication and public utility industries. Specializing in cable television, TCS International offers a wide range of services to many distinguished clients around the world.

Telecomunicatii
ROMANIAN INTERNATIONAL AIRLINES SA DIRECTIA DE TELECOMUNICATII

Telecomunicatii
SISTEME DE TELECOMUNICATII ROMANIAN INTERNATIONAL AIRLINES SA DIRECTIA DE TELECOMUNICATII.Va ofera urmatoarele servicii:-instalare -programare -service -asistenta tehnica pentru; centrale telefonice;fluxuri E1, E2, PRI-ISDN (inclusiv avize, aprobari);sisteme de telecomunicatii integrate

Tellme Networks
Tellme Networks enables businesses to delight and empower their callers while slashing costs and complexity.Tellme offers custom voice solutions for key industries — including airlines, banking, brokerage, retail, service providers and other companies running large call centers.Tellme operates the world\'s premier Voice Application Network, combining VoiceXML and Internet technologies with carrier-grade network infrastructure for rapid deployment of mission-critical voice services.

Tellme Networks
Tellme Networks enables businesses to delight and empower their callers while slashing costs and complexity.Tellme offers custom voice solutions for key industries — including airlines, banking, brokerage, retail, service providers and other companies running large call centers.Tellme operates the world\'s premier Voice Application Network, combining VoiceXML and Internet technologies with carrier-grade network infrastructure for rapid deployment of mission-critical voice services.

TOPEX WebSite
Reunit sub sigla TOPEX, cel mai dinamic grup de societati romanesti in domeniul de varf al telecomunicatiilor paseste in cel de-al zecelea an de activitate cu realizari deosebite. Noi punem pe primul plan excelenta tehnica, calitatea produselor, dar mai presus de toate satisfactia clientilor.

TOPEX,

TRANS TEL SERVICES SRL

TransTel Services
TRANS TEL SERVICES SRL este prima companie din Romania care comercializeaza o gama variata de servicii de telecomunicatii ce pot satisface cele mai inalte exigente din domeniu si pot oferi utilizatorilor toate facilitatile unei societati moderne.

Transylvania Artrade
Test and Analysis Systems for Telecommunication and Data Communications Industry

TRYLON/TSF International Limited

UPC Romania S_A
UPC - United Pan-European Communications este cea mai mare companie de telecomunicatii in banda larga din Europa.

WapNet_ro

WarpNet Grup

Welcome to Belkin

Welcome to GSM 4U

Welcome to Net2Phone - The Home of Internet Technology

Welcome to Xnet

Zapp
Zapp Mobile - primul serviciu al unei noi generatii.Sistemul CDMA iti da pentru prima data acces instantaneu la pachete de date si voce de o calitate superioara si iti ofera o intreaga gama de servicii integrate de comunicatii mobile sigure si accesibile. Astazi, Romania se alatura tarilor din primul esalon al industriei de telecomunicatii din Europa.

Zapp MOBILE
Misiunea noastra ~VOM FI PENTRU ROMANIA DESCHIZATORI DE DRUMURI IN FURNIZAREA DE SERVICII INTEGRATE DE TELECOMUNICATII MOBILE DE ULTIMA ORA, DE INCREDERE SI LA PRETURI COMPETITIVE. NE VOM PASTRA ACEASTA PROMISIUNE IMBINAND TALENTUL ECHIPEI NOASTRE DE PROFESIONISTI, CU AVANTAJELE UNEI TEHNOLOGII INOVATOARE SI O DEOSEBITA GRIJA PENTRU CLIENTI. ASTFEL, VOM ASIGURA CRESTEREA CONTINUA SI PROFITABILITATEA COMPANIEI~.

ZAPP Mobile
~VOM FI PENTRU ROMANIA DESCHIZATORI DE DRUMURI IN FURNIZAREA DE SERVICII INTEGRATE DE TELECOMUNICATII MOBILE DE ULTIMA ORA, DE INCREDERE SI LA PRETURI COMPETITIVE. NE VOM PASTRA ACEASTA PROMISIUNE IMBINAND TALENTUL ECHIPEI NOASTRE DE PROFESIONISTI, CU AVANTAJELE UNEI TEHNOLOGII INOVATOARE SI O DEOSEBITA GRIJA PENTRU CLIENTI. ASTFEL, VOM ASIGURA CRESTEREA CONTINUA SI PROFITABILITATEA COMPANIEI~.

Zapp MOBILE
Misiunea noastra~VOM FI PENTRU ROMANIA DESCHIZATORI DE DRUMURI IN FURNIZAREA DE SERVICII INTEGRATE DE TELECOMUNICATII MOBILE DE ULTIMA ORA, DE INCREDERE SI LA PRETURI COMPETITIVE. NE VOM PASTRA ACEASTA PROMISIUNE IMBINAND TALENTUL ECHIPEI NOASTRE DE PROFESIONISTI, CU AVANTAJELE UNEI TEHNOLOGII INOVATOARE SI O DEOSEBITA GRIJA PENTRU CLIENTI. ASTFEL, VOM ASIGURA CRESTEREA CONTINUA SI PROFITABILITATEA COMPANIEI~.

Zapp Mobile
~VOM FI PENTRU ROMANIA DESCHIZATORI DE DRUMURI IN FURNIZAREA DE SERVICII INTEGRATE DE TELECOMUNICATII MOBILE DE ULTIMA ORA, DE INCREDERE SI LA PRETURI COMPETITIVE. NE VOM PASTRA ACEASTA PROMISIUNE IMBINAND TALENTUL ECHIPEI NOASTRE DE PROFESIONISTI, CU AVANTAJELE UNEI TEHNOLOGII INOVATOARE SI O DEOSEBITA GRIJA PENTRU CLIENTI. ASTFEL, VOM ASIGURA CRESTEREA CONTINUA SI PROFITABILITATEA COMPANIEI~.

Zapp Mobile

  © 2005 RCS & RDS - toate drepturile rezervate. Home.ro este marca inregistrata RCS & RDS.
Cititi conditiile in care puteti beneficia de serviciile noastre.


Trafic.ro - Clasament si Statistici