cauta GO  

  Contul meu >
Creeaza cont nou >
nou! toolbar e-mail net drive forum + chat cupidon anunturi bancuri acces internet linkmania  
stiri:   stirile zilei,  sport,  curs valutar,  vremea        afaceri:   anunturi,  imobiliare,  curs valutar,  MyJob
servicii:   catalog web,  e-mail,   dictionar,  dial-up,   Homer      comunitate:   forumchat,  cupidon
divertisment:   jocuri online, loto,  horoscop,  tv,  teatru,  cinema,  citate,  baruri + restaurante      it&c:   download
RCS &RDS
  Contul meu >
   home.ro   /    afaceri   /   firme   /   electricitate
Categorii Web
Categorii Web
 


Site-uri Web
Compania ENERGOPETROL S.A.
Compania Energopetrol S_A Pe parcursul unui secol de existenta, compania noastra a reusit sa se impuna pe plan national si international prin inalta calificare a specialistilor sai si prin calitatea lucrarilor executate in domenii ca: proiectarea, montarea si punerea in functiune a instalatiilor electrice si de automatizari.

COMTEC International

EEI - Bine ati venit!
Electroechipament Industrial S.R.L., cu sediul in Resita, a fost infiintata in 1994 cu capital integral privat.EEI este o firma in plina ascensiune cu un numar de 85 de angajati, cu o filiala la Anina si o fabrica de echipament elecric la Bocsa. Cu o cifra de afaceri mereu in crestere, EEI a fost premiata cu locul I de trei ori consecutiv in topul judetean in 1996, 1997 si 1998, si cu locul II in topul national pe domenii de activitate al IMM-urilor in 1998.EEI este furnizor acceptat de CONEL pentru produse si servicii (tablouri electrice de distributie si contorizare, blocuri de protectie si masura, dispozitive si echipamente de automatizare, dispozitive si echipamente electronice, lucrari de retele electricede joasa, medie si inalta tensiune)

ELECTRIC GRUP
We provide outstanding solutions for petro-chemical, civil, pharmaceutical, woodworking, electrical, mechanical and electromechanical installations.

ELECTRIC GRUP
The company was established as a partnership in 1991. Our corporate objective remains: to provide first-class electro/mechanical installations. We employ about 100 full-time people, including nine engineers, 6 project supervisors and technicians in various trades. We are licensed to work with all electrical voltages as well as mechanical installations.

ELECTRIC GRUP
Firma Electric Grup a fost fondata in 1991 ca un parteneriat implicat in domeniul instalatiilor electro-mecanice. In momentul de fata dispunem de o forta de munca de 70 de angajati in componenta careia intra 2 ingineri specialisti, 6 supraveghetori / coordonatori si 58 de tehnicieni. Avem autorizatie pentru a lucra si a dezvolta echipamente pentru toate categoriile de voltaje si posedam licente pentru instaltii mecanice.

Electrica SA Baia Mare
Sucursala de distributie Baia Mare se ocupa cu distributia si furnizarea de energie electrica la consumatorii din judetul Maramures avind in gestiune retelele electrice de 0.4~110KV de pe teritoriul judetului. Este componenta a S.C.Electrica S.A. Bucuresti

ELECTRO ALFA INTERNATIONAL
ELECTRO ALFA INTERNATIONAL este o prestigioasă firmă privată, cu o îndelungată experientă în industria electrotehnică, care detine astăzi un loc de frunte în ierarhia firmelor românesti de profil. Produsele realizate sunt capabile să răspundă exigentelor actuale, dar mai ales celor de viitor, în ceea ce priveste alimentarea cu energie electrică a locuintelor, spatiilor comerciale, incintelor industriale.Obiectivul principal îl reprezintă construirea de echipamente electrice inovatoare pentru distributia, protectia si gestionarea energiei electrice de joasă tensiune.

Electroarges
S.C. ELECTROARGES S.A. is a private join-stock company located in the town of Curtea de Arges - Romania, and has been established in 1973.

ELECTROARGES S.A.
ELECTROARGES S.A. is a private join-stock company located in the town of Curtea de Arges - Romania, Albesti Street/12 and has been established in 1973. Equipped with modern industrial structures and advanced tehnologies, ELECTROARGES manufactures wide range of ARGIS trademark electrical products.

Electroputere Craiova
Electroputere a fost fondată în anul 1949 si destinată fabricatiei de echipamente electrotehnice de curenti tari pentru energetică si transport feroviar, fiind structurată initial în patru sectoare principale de productie: masini electrice rotative, transformatoare de putere, aparataj electric si locomotive.

electrotehnica
S.C. Electrotehnica S.A. is the oldest commercial society in the electrotechnical field in Romania.

Energia
Site-ul Web cu tema -Energia- isi propune realizarea unui model de exprimare a ideilor si opiniilor referitoare la problema energiei, tinand cont de principiile neceseare pentru utilizarea unui limbaj comun

EUROSIC S.A.
EUROSIC S.A. - fabricant de tablouri de joasă tensiune pentru distribuție electrică si control industrial

Eurotech
Eurotech este o Companie romano-americana care furnizeaza solutii tehnice consumatorilor europeni de energie si combustibili lichizi. Eurotech este un agent oficial al Petroferm Inc., un furnizor de produse chimice speciale.

Eximprod Grup S.A.
Eximprod Grup S.A. este o companie privata, infiintata in 1994, avand in prezent o gama ce numara peste 200 de produse si se dezvolta permanent.De la inceput, EPG a dus o politica bazata pe calitate si pe incercarea de iesi cat mai bine in intampinarea cerintelor clientilor nostri. Succesul acestei politici se reflecta in faptul ca in prezent suntem pe locul 3 in topul furnizorilor S.C. Electrica S.A.

FADO TRADE srl
FADO TRADE SRL, societate privată, înființată în anul 1994, avînd obiect de activitate inițial comercializarea pieselor auto și a accesoriilor auto, începând cu anul 1995 obține dreptul de distribuitor unic în județul Bihor și de service autorizat al produselor ROMBAT. Din acest moment ponderea în activitatea firmei deținând-o comercializarea și service-ul acumulatorilor ROMBAT. De asemnea, FADO TRADE obține în 1999 dreptul de distribuție în județul Bihor al produselor ELECTROPLAST S.A., cabluri, conductori și cordoane electrice

Fibat
FIBAT PRESTEX SRL este o societate comerciala certificata ISO 9001 care incearca prin profesionalism sa dea o alta nuanta si un alt inteles rolului de furnizor unic pe o anumita piata pentru o anumita gama de produse.FIBAT PRESTEX SRL este specializata in import , distributie , instalare , intretinere precum si proiectare sisteme de electroalimentare.

FROSYS
FROSYS este o societate comeriala cu raspundere limitata, cu capital mixt roman-francez, infiintata in decembrie 1994, avand sediul juridic in Cluj Napoca.Din 1996, FROSYS este partener al concernului german SIEMENS in Romania in domeniile aparataj electric de joasa tensiune, actionari si automatizari electrice.

GE - ROMANIA
General Electric is a diversified technology, manufacturing and service company, with a commitment to achieving world leadership in each of its key businesses. To reach and maintain the leader position, GE\'s ongoing growth and strategy is focusing on the following four key initiatives:....

GE - ROMANIA
General Electric is a diversified technology, manufacturing and service company, with a commitment to achieving world leadership in each of its key businesses. To reach and maintain the leader position, GE\'s ongoing growth and strategy is focusing on the following four key initiatives:...

GE - ROMANIA
General Electric este o companie tehnologic diversificata, care produce si furnizeaza servicii de înalta calitate, hotarata sa atinga pozitia de lider mondial pentru toate operatiunile si departamentele sale. Succesul GE se datoreaza în primul rând culturii sale unice de corporatie, combinatie a valorilor GE bazate pe integritate, ca valoare fundamentala a companiei General Electric, cu prioritatile strategice, împartasite între toate departamentele companiei.

General Electric
General Electric este o companie tehnologic diversificata, care produce si furnizeaza servicii de înalta calitate, hotarata sa atinga pozitia de lider mondial pentru toate operatiunile si departamentele sale. Succesul GE se datoreaza în primul rând culturii sale unice de corporatie, combinatie a valorilor GE bazate pe integritate, ca valoare fundamentala a companiei General Electric, cu prioritatile strategice, împartasite între toate departamentele companiei.

Group Elecs
Proiectarea, executia si service-ul instalatiilor electrice in domeniul constructiilor civile , industriale, infrastructura , etc.;-in colaborare cu alte firme partenere : oferirea de pachete complete, integrate, la cheie : instalatii electrice, telefonie, calculatoare, antiefractie, semnalizare contra incendiilor, control acces, urmarire video, climatizare, etc;

Group ELECS Romania
Group ELECS este o societate cu capital integral privat românesc, înfiintata în august 1997, ca o mică firmă profilată pe servicii în domeniul electric.

HIDROELECTRICA
Portofoliul de activităti al societătii cuprinde: producerea si vânzarea de energie electrică si servicii sistem, servicii de gospodărire a apelor si alimentări cu apă, modernizarea si retehnologizarea instalatiilor hidroenergetice, optimizarea exploatării instalatiilor existente, programe de reducere a impactului asupra mediului, transport auto si naval, turism si activităti hoteliere, cooperare internatională în exploatare, mentenantă si derulare investitii hidroenergetice.

OBO BETTERMANN
Perfect solutions for all electrical systems. The BETTERMANN Group turns this claim into reality with a product range of around 30,000 items, and over 2000 staff around the world.

OBO BETTERMANN
Perfect solutions for all electrical systems

Orion Electrics

Romanian Engineering Company - A World of Professional Solutions
REC is dedicated to one thing - bringing new and better power solutions to you, our customers. The wide range of services we offer lets you choose the best solutions for your business. The following pages presents our company and services to which they are well-suited.Romanian Engineering Company - S.R.L. , is build up by a group of specialists, with a great experience, who decided to unify their effort to face the future, based on their professional knowledge, and of their experience accumulated during the years, in the field of realization of important projects regarding the industrial constructions, equipment and plants for the production of energy, environmental protection, software solution for industry.

ROMENERGO S.A.

ROMSOLT Ltd
Generatoare electrice cu puteri de la 1Kw/h pana la 3 Mw/h; Centrale telefonice care pot avea de la 7 pana la 7500 linii

S.C. MEDIROM s.r.l.
S.C. MEDIROM s.r.l. Reprezentanta in Romania a GEWISS SpA ITALIA

S.C. ROM ELECTRIC GROUP IMPEX S.R.L.,
S.C. ROM ELECTRIC GROUP IMPEX S.R.L., a fost infiintata ca firma privata, in baza legii nr.31/1991, avand ca obiect de activitate proiectarea si instalarea de sisteme de alimentare cu energie electrica, sisteme de securitate, sisteme de control acces, detectie si alarmare la incendiu, paza, protectie si monitorizare. Incepand cu anul 1998, firma a trecut la executarea de sisteme de securitate si alarmare antiefractie si incendiu deosebit de complexe, iar in paralel cu executarea acestor sisteme, de serviciile firmei au beneficiat si persoane fizice sau magazine mici. In acest fel, practic, firma si-a pus la dispozitie serviciile oricarei categorii de clienti acoperind un segment de piata vast.

Schneider Electric

Schneider Electric
Schneider Electric este lider mondial in doua mari sectoare de activitate: distributie electrica asigurand accesul la electricitate in deplina siguranta, de la generatorul electric si pana la consumatorul final, de la distributia de inalta tensiune si pana la distributia de joasa tensiune terminala control industrial si automatizari, pentru comanda, controlul, protectia, supervizarea masinilor si instalatiilor din procesele industriale, infrastructura si cladiri

Schneider Electric Romania
Oriunde v-ati afla, oricare ar fi domeniul dumneavoastra de activitate si amploarea proiectelor in care sunteti implicat, puteti conta pe un producator mondial de echipament electric si beneficiati de experienta unei retele globale de profesionisti. Francezi sau americani, romani sau polonezi, germani sau italieni, specialistii Schneider Electric sunt alaturi de constructorii de instalatii si utilizatorii de echipament electric.

Schneider Electric Romania
Schneider Electric este lider mondial in doua mari sectoare de activitate: distributie electrica asigurand accesul la electricitate in deplina siguranta, de la generatorul electric si pana la consumatorul final, de la distributia de inalta tensiune si pana la distributia de joasa tensiune terminala control industrial si automatizari, pentru comanda, controlul, protectia, supervizarea masinilor si instalatiilor din procesele industriale, infrastructura si cladiri

Schneider Electric Romania
distributie electrica ;control industrial si automatizari

Schneider Electric Romania
Oriunde v-ati afla, oricare ar fi domeniul dumneavoastra de activitate si amploarea proiectelor in care sunteti implicat, puteti conta pe un producator mondial de echipament electric si beneficiati de experienta unei retele globale de profesionisti. Francezi sau americani, romani sau polonezi, germani sau italieni, specialistii Schneider Electric sunt alaturi de constructorii de instalatii si utilizatorii de echipament electric.

Schneider Electric Romania
distributie electrica asigurand accesul la electricitate in deplina siguranta, de la generatorul electric si pana la consumatorul final, de la distributia de inalta tensiune si pana la distributia de joasa tensiune terminala . control industrial si automatizari, pentru comanda, controlul, protectia, supervizarea masinilor si instalatiilor din procesele industriale, infrastructura si cladiri.

Schneider Electric Romania
Schneider Electric este lider mondial in doua mari sectoare de activitate: distributie electrica asigurand accesul la electricitate in deplina siguranta, de la generatorul electric si pana la consumatorul final, de la distributia de inalta tensiune si pana la distributia de joasa tensiune terminala .control industrial si automatizari, pentru comanda, controlul, protectia, supervizarea masinilor si instalatiilor din procesele industriale, infrastructura si cladiri.

Schneider Electric Romania
Schneider Electric este lider mondial in doua mari sectoare de activitate: distributie electrica si control industrial si automatizari.

S_C_ Electrica S_A
S.C. ELECTRICA S.A. are ca obiect principal de activitate distributia si furnizarea energiei electrice, precum si exploatarea si dezvoltarea sistemelor de distributie, telecomunicatii si tehnologii informatice, in corelare cu sistemele de producere si transport, pe baza de licente, conform legii

Transelectrica
The Romanian Power Grid Company Transelectrica S.A. is the Transmission System Operator (TSO) of the entire Romanian Power System. It is a joint-stock, state-owned company, with a high share of public assets and a high degree of autonomy and functions according to transmission and system operator licenses and the transmission grid code. Transelectrica has 8 transmission branches as shown on the map below. ..

Transelectrica
The Transmission System Operator (TSO) of the Romanian Power System

Transelectrica S_A_ - Sucursala de Transport al energiei electrice Pitesti - WWW_STeePit_Ro
are în componență o filială organizată ca societate comercială pe acțiuni, respectiv Societatea Comercială \"Operatorul Pieței de Energie Electrică\" S.A. și sedii secundare cu statut de sucursală fără personalitate juridică, pentru activitățile de transport, dispecer, formare și perfecționare profesională a personalului.

TRANSELECTRICA S_A_- Sucursala de Transport Craiova
Activitatile specifice desfasurate de Compania Nationala de Transport al Energiei Electrice sunt axate in special pe:- Transportul energiei electrice- Supravegherea prin dispecer energetic a functionarii Sistemului Energetic National (SEN)- Asigurarea functiei de operator comercial in sectorul energie electrice

TRANSELECTRICA S_A_- Sucursala de Transport Craiova
Activitatile specifice desfasurate de Compania Nationala de Transport al Energiei Electrice sunt axate in special pe:- Transportul energiei electrice- Supravegherea prin dispecer energetic a functionarii Sistemului Energetic National (SEN)- Asigurarea functiei de operator comercial in sectorul energie electrice.

Uzina de lumina Iasi
S.C. Electrica S.A.

Welcome to ARC
ARC BRASOV este partenerul profesionist, care alaturi de dumneavoastra este gata oricand sa gaseasca solutiile optime pentru a va rezolva problemele legate de masurarea si controlul marimilor electrice. Oferta completa de accesorii si echipamente satisface cele mai complexe cereri pentru dotarea laboratoarelor de cercetare si de service in domeniul electronicii.

Welcome to OPCOM Web Site
Operatorul Pieței de Electricitate din România

www_electroarges_ro
S.C. ELECTROARGES S.A. is a private join-stock company located in the town of Curtea Arges- Romania.

  © 2005 RCS & RDS - toate drepturile rezervate. Home.ro este marca inregistrata RCS & RDS.
Cititi conditiile in care puteti beneficia de serviciile noastre.


Trafic.ro - Clasament si Statistici