cauta GO  

  Contul meu >
Creeaza cont nou >
nou! toolbar e-mail net drive forum + chat cupidon anunturi bancuri acces internet linkmania  
stiri:   stirile zilei,  sport,  curs valutar,  vremea        afaceri:   anunturi,  imobiliare,  curs valutar,  MyJob
servicii:   catalog web,  e-mail,   dictionar,  dial-up,   Homer      comunitate:   forumchat,  cupidon
divertisment:   jocuri online, loto,  horoscop,  tv,  teatru,  cinema,  citate,  baruri + restaurante      it&c:   download
RCS &RDS
  Contul meu >
   home.ro   /    computere si internet   /   informatica
Categorii Web
Categorii Web
 


Site-uri Web
COMPANIA DE INFORMATICA APLICATA" CLUJ-NAPOCA
Nume societate: S.C. COMPANIA DE INFORMATICA APLICATA S.A. CLUJ

DATA PLUS COMMUNICATIONS SRL.

MILVA SYSTEMS S.R.L.
Misiunea firmei este sa ofere clientilor sai servicii de dezvoltare de software si consultanta in organizarea sistemului informatic la standardei si preturi competitive.

MIS Consulting
Firma MIS Consulting a fost infiintata in 1995 si a devenit din 1998 una din cele mai mari companii informatice si de asistenta afaceri din Ungaria.

Romsys

S.S.I. - Ramses S.A.
Societatea de Servicii Informatice – Ramses S.A. a luat fiinta în anul 2000 prin fuziunea societatiilor: Societatea de Servicii Informatice Arad S.A. si Societatea Comerciala Ramses S.R.L. Cele doua firme care au fuzionat dateaza din anul 1972, respectiv 1991. Capitalul social al Societatii de Servicii Informatice – Ramses S.A. este de aprox. 5 mld lei, iar cifra de afaceri pe anul 2000 fiind de aproximativ 14 miliarde lei.

Societatea de Servicii Informatice INFO Caras SA
Este cea mai veche societate de informatica din judet. Obiectul de activitate fiind informatica in toate aspectele ei practice si comerciale.

SSI INFO-CARAS SA
Este cea mai veche societate de informatica din judet. Obiectul de activitate fiind informatica in toate aspectele ei practice si comerciale.

Welcome at WOKA-DAT Soft
Tocmai ați poposit în paginile firmei Woka Dat Soft, o firmă ce se dedică în exclusivitate SOFT-ului. Woka Dat Soft este o firmă cu capital integral german prezentă în România din 1997 care desfășoară o activitate de programare în informatică.

Wellcome to Infomures
S.C. INFOMURES S.A Tg. Mures este un centru regional în informatica. Firma are personal de înalta calificare în diverse domenii.

Wellcome to Infomures - Societate de Servicii Informatice
S.C. INFOMURES S.A Tg. Mures este un centru regional în informatica. Firma are personal de înalta calificare în diverse domenii:cercetare, proiectare, dezvoltare tehnologii software în gestiunea economica si conducerea proceselor industriale, gestiunea bazelor de date -sisteme pentru administratia publica locala -consulting în informatica.

  © 2005 RCS & RDS - toate drepturile rezervate. Home.ro este marca inregistrata RCS & RDS.
Cititi conditiile in care puteti beneficia de serviciile noastre.


Trafic.ro - Clasament si Statistici