cauta GO  

  Contul meu >
Creeaza cont nou >
nou! toolbar e-mail net drive forum + chat cupidon anunturi bancuri acces internet linkmania  
stiri:   stirile zilei,  sport,  curs valutar,  vremea        afaceri:   anunturi,  imobiliare,  curs valutar,  MyJob
servicii:   catalog web,  e-mail,   dictionar,  dial-up,   Homer      comunitate:   forumchat,  cupidon
divertisment:   jocuri online, loto,  horoscop,  tv,  teatru,  cinema,  citate,  baruri + restaurante      it&c:   download
RCS &RDS
  Contul meu >
   home.ro   /    societate   /   asociatii
Categorii Web
Categorii Web
 


Site-uri Web
A.S.P.E.C. Asociația pentru Educație Cetățenească
Asociația pentru Educație Cetățenească (ASPEC) s-a constituit la inițiativa domnului Emil Constantinescu, Președintele României între 1996 și 2000. Convins că societatea civilă este un pilon esențial al democrației, Emil Constantinescu a constituit această asociație pentru a asigura continuarea eforturilor pe care le-a depus înaintea și în timpul mandatului său prezidențial.

aaro

Acest site va ofera informatii legate de AIESEC Brasov
Asociatia Internationala a Studentilor in Stiinte Economice si Comerciale.

Active International

AIESEC
AIESEC was set up in 1948 in five European countries, to contribute to peace and the fulfillment of the humankind potential.AIESEC imposed itself as a unique network, continually developing, in which currently activate over 50.000 young people from the economic, technique and social university studies, from 85 countries.

AIESEC.rdsor.ro
AIESEC facilitează schimbul international de oameni (programul Exchange) si realizează activităti complementare care oferă experientă practică de învătare pentru participanti, facilitând dezvoltarea membrilor AIESEC si a altor părti implicate în acest proces.

AMERICAN BAR ASSOCIATION (ABA)
ABA/CEELI, a public service project of the American Bar Association, advances the rule of law in the world by supporting the legal reform process in Central and Eastern Europe and the New Independent States of the former Soviet Union. With the assistance of lawyers, judges, and law professors, ABA/CEELI helps to build the legal infrastructure that is indispensable to strong, self-supporting, democratic, free market systems.

ANIAP- Asociatia Nationala a Informaticienilor din Administratia Publica
Asociatia reuneste in momentul de fata 80 de informaticieni din administratia publica locala si are ca scop promovarea si protejarea intereselor profesionale ale membrilor sai si realizarea unui sistem informatic unitar al administratiei publice în conformitate cu strategia nationala de informatizare si cu standardele Uniunii Europene

ANTREC
NATIONAL ASSOCIATION OF RURAL ECOLOGICAL AND CULTURAL TOURISM Conferinta Internationala Turismul rural, factor de dezvoltare locala - acum si in mileniul urmator

AOCC Valcea
Asociatia Orfanilor din Casele de Copii a fost constituită în anul 1996, la initiativa lui Paulin Andrei care a fost si primul presedinte al acesteia, de către 35 de copii ce trăiesc în Casa de Copii Scolari Băieti si Casa de Copii Scolari Fete din Râmnicul Vâlcea. De atunci numărul membrilor a crescut continuu ajungând astăzi la 60.

AOPA ROMANIA

ARA-- Asociatia Romana a Apei

Asociaţia de Terotehnică şi Terotehnologie din România 2000
A_T_T_R_ - Asociatia de Terotehnică si Terotehnologie din România este o organizaţie nonguvernamentală, nonprofit şi apolitică. Asociaţia are o vechime de peste 28 de ani.Înainte de 1990 se numea Comisia Naţionala de Terotehnică şi Terotehnologie, cu un profil limitat, deoarece exista un minister ce se ocupa de acest lucru, şi anume Ministerul Aprovizionării şi Gospodăririi Fondurilor fixe, prescurtat (MAGFF)

Asociat i Publicatiilor Literare si Editurilor din Romania

ASOCIATIA ASIMCOV
Asociația Întreprinzătorilor Mici și Mijlocii Covasna este înregistrată conform legii nr. 21/1994 și modificată după legea nr. 26/1999. Asociația s-a înființat în 1996 cu 21 de membrii, în prezent asociația numără 175 de membrii, din care: 123 din Sf.Gheorghe și împrejurimi, 30 din Tg.Secuiesc și împrejurimi, 7 din ținuta Baraoltului, 14 din Covasna,1 din ținuta Întorsura Buzăului.

Asociatia A.C.I. România - Asociatia Pietelor Financiare

Asociatia Actionarilor din Romania

Asociatia actionarilor din Romania - Romanian Shareholders Association

Asociatia ASCENSIUM

Asociatia ASIMCOV

Asociatia Cercul de Turism Nemira
Asociatia Cercul de Turism Nemira a fost fondat în anul 1975. Din anul 1993 functionează ca persoană juridică.

Asociatia Cercul de Turism Nemira
Asociatia Cercul de Turism Nemira a fost fondat în anul 1975. Din anul 1993 functionează ca persoană juridică.

Asociatia de Protectie a Mediului

Asociatia de Protectie a Mediului

ASOCIATIA FEMEILOR DIN ROMANIA

ASOCIATIA FEMEILOR DIN ROMANIA (AFR)

ASOCIATIA GENERALA A INGINERILOR DIN ROMANIA

Asociatia Morala Crestina Roscani
Asociatia de caritate: \"MORALA CRESTINA\", este o organizatie neguvernamentala romana cu personalitate juridica, apolitica, nonprofit, constituita potrivit Legii 21/1924. Asociatia isi propune sa promoveze principiile moralei crestine, cu sprijinul Bisericii Ortodoxe Romane si al oamenilor din satul Roscani.

Asociatia Morala Crestina Roscani
Asociatia de caritate: -MORALA CRESTINA-, este o organizatie neguvernamentala romana cu personalitate juridica, apolitica, nonprofit,constituita potrivit Legii 21/1924. Asociatia isi propune sa promoveze principiile moralei crestine, cu sprijinul Bisericii Ortodoxe Romane si al oamenilor din satul Roscani

Asociatia Nationala a Evaluatorilor din Romania

Asociatia Nationala a Industriilor de Morarit si Panificatie din Romania

Asociatia Nationala a Informaticienilor din Administratia Publica
Asociatia reuneste in momentul de fata 80 de informaticieni din administratia publica locala si are ca scop promovarea si protejarea intereselor profesionale ale membrilor sai si realizarea unui sistem informatic unitar al administratiei publice în conformitate cu strategia nationala de informatizare si cu standardele Uniunii Europene.

Asociatia Nationala a Managerilor si Evaluatorilor de Mediu
Asociatia Nationala a Managerilor si Evaluatorilor de Mediu s-a infintat in data de 12 decembrie 1997 ca o asociatie profesional, non-profit, neguvernamentala si apolitica. Obiectul de activitate rezida in esenta in facilitarea schimburilor de informatii intre persoanele fizice si juridice care sunt membri si activeaza in domeniul protectie mediului, sprijinirea dezvoltarii unei piete a mediului in Romania, educatia profesionala si cultivare respectului pentru protectia mediului, asigurarea consilierii si asistentei tehnice de specialitate.

Asociatia Nationala a Managerilor si Evaluatorilor de Mediu

Asociatia Oamenilor de Afaceri din România (AOAR)

ASOCIATIA OAMENILOR DE AFACERI TURCI

Asociatia pentru Educatie Cetateneasca

Asociatia pentru Politici Energetice din Romania

Asociatia Pentru Sprijin si Dezvoltare Locala -- Targu Secuiesc

Asociatia Pentru Sprijin si Dezvoltare Locala A.P.S.D.L.

Asociatia Pro Democratia

Asociatia Pro Democratia
Asociatia Pro Democratia este o organizatie neguvernamentala, non-profit si neimplicata politic. Misiunea sa este intarirea democratiei în România prin stimularea participarii civice. Într-o societate marcata de deziluzie si de insuficienta cunoastere a regulilor democratiei, Asociatia Pro Democratia crede ca îti va putea reda încrederea.

ASOCIATIA PROFESIONALĂ A CONTROLORILOR DE TRAFIC AERIAN DIN ROMÂNASOCIATIA PROFESIONALĂ A CONTROLORILOR DE TRAFIC AERIAN DIN ROM

Asociatia Profesionala Romana de comunicatii prin cablu

Asociatia Romana a Iubitorilor Naturii
A.R.I.N. este o grupare neguvernamentala, democratica, pacifista, umanista,fara caracter politic, avand drept scop principal apararea libertatii oricarei fiinte de a trai intr-un mediu care sa o ajute sa se dezvolte.

Asociatia Romana de Actuariat
Asociatia Româna de Actuariat este o organizatie profesionala, neguvernamentala, apolitica, independenta, cu caracter nelucrativ creata in scopul promovarii, dezvoltarii si recunoasterii profesiei de actuar in România.Temeliile acestei asociatii au fost puse in toamna anului 1998, in urma Cursului de vara de actuariat organizat de Nederlanden in colaborare cu specialisti din cadrul grupului ING-Olanda, Swiss RE-Elvetia si o renumita companie de software actuarial din Marea Britanie, Bacon & Woodrow.

Asociatia Romana de Actuariat
Asociatia Româna de Actuariat este o organizatie profesionala, neguvernamentala, apolitica, independenta, cu caracter nelucrativ creata in scopul promovarii, dezvoltarii si recunoasterii profesiei de actuar in România.

Asociatia Romana de Dezbateri Oratorie si Retorica
SCOPUL ASOCIATIEI il constituie pregatirea tinerilor pentru participarea activa la viata societatii prin promovarea si dezvoltarea abilitatilor necesare intr-o societate deschisa: gandirea critica si deschisa, toleranta fata de minoritati si opiniile adverse, abilitatile de comunicare eficienta, lucrul in echipa si capacitatea de a cerceta, analiza si identifica solutii ale unor probleme controversate.

Asociatia Româna pentru Internet

Asociatia Romcom

Asociatia Scafandrilor Profesionisti Constanta

Asociatia Speranta

Asociatia Sportiva POLITEHNICA

Asociatia " COMPA"
Aceasta este pagina de web a grupei de companioni ~IDEM~ din Craiova.

Association des Ortopedistes de Langue Francaise

Association Roumaine des Chercheurs Francophones en Sciences Humaines

ATIC
ATIC este o organizatie independenta si neguvernamentala, cu caracter nepatrimonial, apolitic, stiintific si profesional, o componenta a societatii civile. Asociatia pentru Tehnologia Informatiei si Comunicatii din Romania organizeaza si dezvolta schimbul de informatii, colaborarea si cooperarea intre membrii sai, stabilind ca principiu fundamental promovarea stiintei si practicii domeniului, in spiritul strictei legalitati, a respectarii libertatii conceptiei creatoare, printr-un schimb larg de opinii in vederea utilizarii cu maxima eficienta si profesionalitate a noilor cunostinte stiintifice.

A_E_R - Asociatia Editorilor din Romania
Asociatia Editorilor din România (A.E.R.), cu cei 31 de membri localizati în toata România, este principala asociatie profesionala a editarii de carte.

A_T_E_A_E_ Caltun - Curtea de Arges
Asociatia de Turism, Educatie si Actiune Ecologica -Catun- Curtea de Arges

Canadian Business Association

Canadian Business Association

INTERCER ASOCIATIA NON-PROFIT "INTERNET SPRE CER"

INTERCER Web server
Asociatia non-profit \'\'Internet spre Cer\'\' este formată dintr-un grup de voluntari crestini, membri ai Bisericii Crestine Adventiste de Ziua a Saptea din România si din străinătate.

ITU - Association for Informational Technology from ODORHEI

Mercurius
Organizatia noastra Asociatia pentru Dezvoltare Economica Mercurius (inainte Junior Business Club), a luat fiinta in 1996. A fost fondata de catre studenti si tineri absolventi ai unor institutii de invatamant superior din judetele Brasov - Harghita - Covasna - Mures. Obiectivul principal este sa ajute tinerii absolventi in rezolvarea problemelor existentiale.

MISCAREA UMANISTA DIN ROMANIA

Miscarea Umanista din Romania
BINE ATI VENIT IN WEB SITE-UL ASOCIATIEI -MISCAREA UMANISTA DIN ROMANIA- !

QUEST Romania - Presentation
The Romanian Association for Quality Language Services QUEST Romania was created in May 1996, its aim being to promote and guarantee the provision in Romania of language teaching and other language services of the highest possible quality standards through the establishment of a quality assurance scheme. Founder members of QUEST are seven Language Centres, as well as the British Council Romania.

Romanian Convention Bureau
Romanian Convention Bureau-The Romanian National Association of Professional Conference and Exhibition Organizers gathers over 65 institutions and companies with activities related to conference, exhibition and incentive organization: from PCOs and exhibition organizers, travel and DMC agencies, to conference and exhibition centers, hotels and catering, technical and services providers, interpreters, advertising, PR. and press agencies, flight company, banks and insurance companies.

Romanian Energy Policy Association
Asociatia pentru Politici Energetice din Romania.APER este o organizatie profesionala independenta (ONG, non-profit), infiintata in anul 1995 prin programul SYNERGY al Comisiei Europene.

Romanian Rangers Association
The Romanian Rangers Association\' (RRA) main goal is the conservation and sustainable use of the Romanian heritage, through the national network of protected areas.

Romanian Rangers Association
The Romanian Rangers Association\' (RRA) main goal is the conservation and sustainable use of the Romanian heritage, through the national network of protected areas.

Welcome to ARTRI Website
ASOCIATIA ROMANA PENTRU TRANSPORTURI RUTIERE INTERNATIONALE

www_aiir_ro - Associazione Impreditori Italiani in Romania
Asociatia Investitorilor Italieni din Romania (AIIR) este persoana juridica romana, apolitica si fara scopuri lucrative, constituita conform dispozitiilor cuprinse in Legea 21/1924.

  © 2005 RCS & RDS - toate drepturile rezervate. Home.ro este marca inregistrata RCS & RDS.
Cititi conditiile in care puteti beneficia de serviciile noastre.


Trafic.ro - Clasament si Statistici