cauta GO  

  Contul meu >
Creeaza cont nou >
nou! toolbar e-mail net drive forum + chat cupidon anunturi bancuri acces internet linkmania  
stiri:   stirile zilei,  sport,  curs valutar,  vremea        afaceri:   anunturi,  imobiliare,  curs valutar,  MyJob
servicii:   catalog web,  e-mail,   dictionar,  dial-up,   Homer      comunitate:   forumchat,  cupidon
divertisment:   jocuri online, loto,  horoscop,  tv,  teatru,  cinema,  citate,  baruri + restaurante      it&c:   download
RCS &RDS
  Contul meu >
   home.ro   /    afaceri   /   firme   /   materiale de constructii
Categorii Web
Categorii Web
 


Site-uri Web
AUSTROTHERM
Firma AUSTROTHERM din Bucuresti este membra a concernului austriac SCHMIDT INDUSTRIEHOLDING GmbH specializat in producerea si comercializarea de materiale de constructii.

Bianca Romania
Societatea BIANCA ROMANIA S.R.L. a fost infiintata in anul 1990 prin initiativa privata, avand ca principal obiect de activitate productia si comercializarea materialelor de constructii, cu deosebire a materialelor ceramice (obiecte sanitare din portelan, placi ceramice pentru pereti si pardoseli, etc.). In prezent, din punct de vedere al actionariatului, BIANCA ROMANIA S.R.L. este o societate cu capital integral privat romanesc, avand asociat unic.

bravo

elpreco
materiale de constructii

Mondo Style
Timpul pe care il traim este un timp al innoirilor, indiferent daca vorbim despre innoirea vechilor conceptii si avechilor sisteme, sau daca vorbim despre innoirea modului de viata si a conditiilor de locuit. Ori, tocmai aici este punctul in care noi, cei de la Mondo Style ne aducem aportul la oferirea unor materiale in constructii si amenajari interioare care creeeaza o parte din noul la care tocmai m-am referit.

ONDULINE
Onduline, membra a Grupului Onduline - Franta, pune la dispozitia firmelor interesate: placi din fibre organice impregnate cu bitum pentru acoperisuri si pereti exteriori, placi din pvc si poliester pentru iluminarea acoperisurilor, benzi autoadezive din cauciuc bituminos cu folie de preotectie, membrane de sub acopris bitumate pe ambele fete cu armatura din polipropilena netesuta, membrane cu hidroizolatie din bitumuri aditivizate cu SBS sau APP, folii hidroizolante din polietilena de mare densitate cu rol de protectie impotriva igrasiei, sindrile bituminoase pe baza de fibra de sticla pentru acoperisuri si altele.

Poliflex Romania
POLIFLEX produce spume poliuretanice flexibile, folosite in principal in industria mobilei si tapiterie, industria auto, in izolatii fonice sau termice, mobilier de gradina, care confera un design deosebit si o calitate superioara.

Pres com Group Ltd
Nr 1 in Desfacerea Materialelor de Constructii.

Prescom

Presto Construct
Functionam ca importator, distribuitor si detailist in domeniul materialelor de constructii (peste 2500 articole).

Proficenter
Va oferim aproape de 6 ani cele mai moderne si eficiente sisteme si materiale de instalatii de termoficare, apa, gaz si canalizare pentru confortul casei Dvs., cat si pentru uz industrial.

Saint-Gobain Sticla-Romania
Saint-Gobain este cel mai mare grup prezent in industria materialelor de constructii, cu peste 1200 de companii in 46 de tari, avand peste 168 000 de angajati. In anul 2000 a avut venituri de peste 28 miliarde Euro, din care bugetul alocat cercetarii si dezvoltarii a depasit 150 milioane Euro.

SC SICERAM SA Producator de materiale de constructii
SC SICERAM SA producator de materiale de constructii pentru zidarie si invelitori ceramici

SC SICERAM SA Producator de materiale de constructii

Sirmac S.A.

SOMACO SA
S.C. SOMACO SA Bucuresti a luat fiinta pe structura fostei Centrale a Materialelor de Constructii , prin preluarea integrala a patrimoniului acesteia si a devenit ulterior societate de actiuni de tip \"holding\" ca o consecinta a HG 1176 / 1991 si a legii 15 / 1990. SOMACO SA Bucuresti are in componenta 11 sucursale fara personalitate juridica, dar cu autonomie pentru activitatea de aprovizionare, productie si comercializare a produselor atat din profilul propriu de fabricatie, cat si al altor unitati ce produc materiale de constructii.

WWW_RIGIPS_RO_Rigips ROMANIA
BPB Industries (British Plaster Boards Industries) este una dintre cele mai importante companii la nivel mondial in domeniul produselor din gips si prima din Europa. BPB administreaza peste 80 de fabrici si ofera mai mult de 1000 de produse si sisteme in 45 de tari ale lumii.

  © 2005 RCS & RDS - toate drepturile rezervate. Home.ro este marca inregistrata RCS & RDS.
Cititi conditiile in care puteti beneficia de serviciile noastre.


Trafic.ro - Clasament si Statistici