cauta GO  

  Contul meu >
Creeaza cont nou >
nou! toolbar e-mail net drive forum + chat cupidon anunturi bancuri acces internet linkmania  
stiri:   stirile zilei,  sport,  curs valutar,  vremea        afaceri:   anunturi,  imobiliare,  curs valutar,  MyJob
servicii:   catalog web,  e-mail,   dictionar,  dial-up,   Homer      comunitate:   forumchat,  cupidon
divertisment:   jocuri online, loto,  horoscop,  tv,  teatru,  cinema,  citate,  baruri + restaurante      it&c:   download
RCS &RDS
  Contul meu >
   home.ro   /    afaceri   /   firme   /   tevi
Categorii Web
Categorii Web
 


Site-uri Web
Eastern Trade Services GmbH
ETS este membru al grupului BENTELER, ce a fost fondat in 1876, avand astazi 33 de fabrici in toata lumea si reprezentante comerciale in 18 tari.Tevi

Pipelife

Pipelife
Pipelife is one of the world\'s leading suppliers of plastic pipe systems, currently present in 26 countries. Pipelife manufactures and markets a wide range of quality pipe systems Fresh Water Sewage Soil Drainage Hot and cold Irrigation Gas Cable Protection Flue Gas Electro District Heating Industry wide range of quality pipe systems, providing tailor-made solutions for municipal infrastructure as well as for the industrial and house-building sectors.

SILCOTUB
S.C. SILCOTUB S.A. Zalău este un producător specializat de tevi din otel carbon si slab aliat fără sudură, laminate la cald si/sau trase la rece, precum si laminate finite pline, în regim de Asigurare a Calitătii.

Silcotub S.A. -Zalau- ROMANIA
S.C. SILCOTUB S.A. Zalău este un producător specializat de tevi din otel carbon si slab aliat fără sudură, laminate la cald si/sau trase la rece, precum si laminate finite pline, în regim de Asigurare a Calitătii.

SUPER PIPES ROMANIA Ltd. Suceava
Sistemul de tevi tip -KiTEC-, produse de catre firma germana SUPER PIPES ROMANIA Ltd. Suceava, pe licenta firmei englezesti -KiTECHNOLOGY-, este utilizat in instalatiile de apa rece, apa calda menajera, in incalzirea centrala, precum si in incalzirea pardoselilor in locuinte, in industrie, in cladiri de utilitate publica si in sere.

TEPRO
TEPRO is a producer of longitudinal welded steel tubes and cold-formed profiles

TRANSTERM
Heat Pipe Based Equipments, Scientific Research and Prototype Production

WEB PAGE OF PROBEL INSTAL S_R_L
Principala activitate a societății este comercializarea de țevi și fitinguri din Polipropilenă pentru instalații sanitare, instalații de încălzire cu radiatoare, încălzire în pardoseală, instalații de canalizare interioară, sifoane colectoare pentru baie , terase, pivnițe, blocuri modulare pentru obiecte sanitare. PROBEL INSTAL S.R.L., societate cu capital integral românesc, este reprezentant exclusiv al companiei AQUATHERM GmbH – Germania, importator direct al companiilor VIEGA GmbH - Germania și MARTONI spa - Italia, totodată și distribuitor WILO GmbH și HERZ ARMATUREN.

Welcome to SuperPipes Romania
Sistemul de tevi tip „KiTEC“, produse de catre firma germana SUPER PIPES ROMANIA Ltd. Suceava, pe licenta firmei englezesti „KiTECHNOLOGY“, este utilizat in instalatiile de apa rece, apa calda menajera, in incalzirea centrala, precum si in incalzirea pardoselilor in locuinte, in industrie, in cladiri de utilitate publica si in sere.

  © 2005 RCS & RDS - toate drepturile rezervate. Home.ro este marca inregistrata RCS & RDS.
Cititi conditiile in care puteti beneficia de serviciile noastre.


Trafic.ro - Clasament si Statistici