cauta GO  

  Contul meu >
Creeaza cont nou >
nou! toolbar e-mail net drive forum + chat cupidon anunturi bancuri acces internet linkmania  
stiri:   stirile zilei,  sport,  curs valutar,  vremea        afaceri:   anunturi,  imobiliare,  curs valutar,  MyJob
servicii:   catalog web,  e-mail,   dictionar,  dial-up,   Homer      comunitate:   forumchat,  cupidon
divertisment:   jocuri online, loto,  horoscop,  tv,  teatru,  cinema,  citate,  baruri + restaurante      it&c:   download
RCS &RDS
  Contul meu >
   home.ro   /    societate   /   societate de valori mobiliare
Categorii Web
Categorii Web
 


Site-uri Web
broser

CASA-TA_RO - Imobiliare

Harinvest S.A.
Societate de Valori Mobiliare HARINVEST S.A. este o societate cu capital privat, autorizata si specializata in intermedierea de valori mobiliare ca unic obiect de activitate.

HB Invest - Societate de valori mobiliare
H B Invest - societate de valori mobiliare, a fost infintata in anul 1995, avand in momentul de fata un capital social de 1,8 miliarde lei. Societatea este integral privata si are capital exclusiv romanesc. Este membra a A.N.S.V.M., Comitetului Bursei, actionara S.N.C.D.D, participanta directa la sistemele de tranzactionare Rasdaq si B.V.B.

HB Invest - Societate de valori mobiliare

Intermob S.M.V. S.A.
SOCIETATEA DE VALORI MOBILIARE A BCR SI BTR

NOVA INVEST

Prime Transaction S_A
Societatea de valori mobiliare Prime Transaction S.A. a fost infiintata in mai 1997, avand ca actionari persoane fizice romane, obtinand decizia de functionare nr. D6660 emisa de CNVM, iar in iulie si august acelasi an societatea a devenit membra a Asociatiei Nationale a Societatilor de Valori Mobiliare si a Asociatiei Bursei de Valori.

Societatea de valori mobiliare NOVA INVEST
Societatea de valori mobiliare NOVA INVEST a fost infiintata in iulie 1996 de catre persoane fizice si juridice din judetul Satu Mare,cu scopul de a deveni in perspectiva o societate flexibila,care sa ofere servicii financiare de mare siguranta. In momentul actual Nova Invest este singura societate de valori mobiliare cu sediul in Satu Mare care are acces direct la Bursa de Valori Bucuresti si Rasdaq.

SVM INTERCAPITAL INVEST
Intercapital Invest este o societate de intermediere specializata pe piata de capital din tara noastra. Obiectul nostru exclusiv de activitate il reprezinta intermedierea tranzactiilor Dumneavoastra financiare cu scopul obtinerii de profituri superioare celor aduse de plasamentele traditionale (depozite bancare, valute, etc).

  © 2005 RCS & RDS - toate drepturile rezervate. Home.ro este marca inregistrata RCS & RDS.
Cititi conditiile in care puteti beneficia de serviciile noastre.


Trafic.ro - Clasament si Statistici