cauta GO  

  Contul meu >
Creeaza cont nou >
nou! toolbar e-mail net drive forum + chat cupidon anunturi bancuri acces internet linkmania  
stiri:   stirile zilei,  sport,  curs valutar,  vremea        afaceri:   anunturi,  imobiliare,  curs valutar,  MyJob
servicii:   catalog web,  e-mail,   dictionar,  dial-up,   Homer      comunitate:   forumchat,  cupidon
divertisment:   jocuri online, loto,  horoscop,  tv,  teatru,  cinema,  citate,  baruri + restaurante      it&c:   download
RCS &RDS
  Contul meu >
   home.ro   /    mass media   /   edituri
Categorii Web
Categorii Web
 


Site-uri Web
site-ul Editurii si Tipografiei TRITONIC MEDIA
Vă invităm să parcurgeti prezentarea COLECTIILOR DE CARTE apărute sub egida Editurii TRITONIC, OFERTA DE TIPĂRITURI precum si bogata paletă de MATERIALE PROMOTIONALE pe care firma TRITONIC MEDIA vi le propune.

- InfoMega -
* InfoMega * Editura * Software de gestiune * Web Design * InfoMega -

ARAMIS - o editura populara
Fondata in 1991, editura Aramis constituie, de multa vreme, o prezenta semnificativa pe piata cartii din Romania.Beneficiind de aportul unor colective valoroase de autori, si de serviciile tipografiei proprii, editura si-a castigat un prestigiu incontestabil .

ARAMIS - o editura populara
Fondata in 1991, editura Aramis constituie, de multa vreme, o prezenta semnificativa pe piata cartii din Romania.Beneficiind de aportul unor colective valoroase de autori, si de serviciile tipografiei proprii, editura si-a castigat un prestigiu incontestabil in ceea ce priveste urmatoarele categorii de publicatii: manuale scolare caiete indrumare pentru educatoare culegeri materiale didactice pentru invatatori si profesori ; jocuri didactice ; reviste pentru copii ; ziarul Tribuna Invatamantului

Asociatia Editorilor din România (A.E.R.)

Bine ati venit in universul EDITURII ECONOMICE
Editura Economica este o societate cu capital integral privat, înfiintata în 1993, care si-a câstigat pas cu pas un loc bine definit si de mare prestigiu în peisajul editorial românesc. Ea a reusit sa-si apropie un cerc larg de cititori si un segment din ce în ce mai important pe piata cartii.

eclissi
editura multimedia

Editura si Tipografia TRITONIC MEDIA !
Vă invităm să parcurgeti prezentarea COLECTIILOR DE CARTE apărute sub egida Editurii TRITONIC, OFERTA DE TIPĂRITURI precum si bogata paletă de MATERIALE PROMOTIONALE pe care firma TRITONIC MEDIA vi le propune.

Editura -Almanahul Banatului-Timisoara

Editura Academiei Romane

Editura Academiei Romane

EDITURA ALL

Editura Aula
Sunt Alexandru Musina, directorul editurii, si imi face placere sa va spun cate ceva despre noi. Cartile noastre se adreseaza – in primul rand – elevilor, studentilor si profesorilor. Ele sunt realizate de specialisti cu mare experienta (inclusiv didactica) si raspund nevoilor reale ale cititorilor nostri.

Editura Curtea Veche

EDITURA DACIA

EDITURA DACIA

Editura Eclissi S.R.L.

EDITURA FOLIUM
EDITURA FOLIUM și-a asigurat colaborarea unor profesioniști cu experiență în publicarea de carte pe suport clasic, interesați în aceași măsură de posibilitățile editoriale oferite la orizontul textului electronic.

Editura HUMANITAS

Editura HUMANITAS

Editura Niculescu

Editura NICULESCU
Editura NICULESCU este o firma privata, înfiintata în 1993, cu un profil editorial axat pe carte scolara (manuale culegeri de probleme, sinteze, teste etc.), limbi straine (o gama larga de dictionare, ghiduri de conversatie, gramatici, cursuri intensive, pentru începatori etc.), lucrari de informare, utilitar, carti pentru copii. Pâna în prezent au fost publicate câteva sute de carti, cu o medie actuala de O CARTE PE ZI!

Editura Petrion
Profilul EDITURII PETRION este exclusiv didactic, asa cum a fost anuntat în prefata cărtii de debut (anul 1990). Am pornit la drum un grup de oameni ai scolii, cu entuziasmul si răbdarea caracteristică oricărui cadru didactic. Dificultătile au fost pe măsura entuziasmului nostru, însă vom continua mai hotărâti ca niciodată.

Editura Polirom

Editura RAO

Editura Tehnica

Editura Tehnica

Editura Tehnica
Editura Tehnica, înfiintata în 1950, este cea mai veche editura cu profil tehnico-stiintific, din România;Editura Tehnica a publicat pâna în prezent mai mult de 10.000 titluri, în peste 100 milioane copii, din care mai mult de 300 titluri au fost traduse în limbi de circulatie internationala;Editura Tehnica a primit din partea Academiei Române mai mult de 130 de premii;

Editura Tehnica
Editura Tehnica, înfiintata în 1950, este cea mai veche editura cu profil tehnico-stiintific, din România

Editura Teora

Editura Universitatii din Bucuresti
Editura Universitatii din Bucuresti este un departament al Universitatii, infiintat in anul 1993 in urma unui Ordin al Ministerului de atunci al Invatamantului (azi Ministerul Educatiei Nationale) si a unui acord de asistenta tehnica franco-roman. Noua structura reia pe un plan superior mai vechile atributii ale Centrului de Multiplicare infiintat in anul 1969 si transformat in Tipografia Universitatii din Bucuresti in anul 1972.

Editura Viata Medicala Romaneasca

Editurile SAECULUM I_O si VESTALA
Editurile Saeculum I.O. și Vestala publică:texte fundamentale din literatura română și universală (cu precădere opere inedite, interzise sau cenzurate în perioada 1944 - 1989);sinteze istorico-literare și de istoria artelor, instrumente de lucru (dicționare, enciclopedii, ediții critice)...

Editurile SAECULUM I_O si VESTALA

Grupul Editorial AMALTEA

Grupul Editorial AMALTEA

Gryphon
Gryphon Ltd: Companie privată fondată în 1990 Membru din 1998 al -WATER QUALITY ASSOCIATION- Editează cărți științifice și de referință în limba română .

Humanitas Educational
Editura Humanitas Educational

KSI -Editura

L I B R I P R E S S
EDITURĂ SI AGENTIE DE PUBLICITATE

LITERA-Publishing Group

Napoca Star Romania Cluj-Napoca editura publishing tehnoredactare DTP tipo tipografie printing Fischer Vladimir Gabriel Hrdlicsk

Nemira

Printing World in Romania
Prima editie a catalogului Printing World in Romania a aparut in luna Martie 1999, fiind conceput ca un instrument de lucru cu clientii pentru toate firmele din domeniul poligrafic, concomitent fiind foarte util si oricarui departament marketing sau de promovare a imaginii din cadrul oricarei societati.

ProcessColor
Este suficient sa activati DOMENII si veti gasi o gama larga de produse si servicii care se adreseaza strict domeniului de activitate al firmei dumneavoastra

Radical - Editura ta!

Rotech Pro
Vizitand pagina editurii Rotech Pro obtineti informatii despre cele mai populare carti ale editurii noastre,

S.C. F&F INTERNATIONAL S.R.L.

Teora

Teora.ro

TipoAktis

Tipograph 21.ro

Tipograph21

www.Radical.ro

  © 2005 RCS & RDS - toate drepturile rezervate. Home.ro este marca inregistrata RCS & RDS.
Cititi conditiile in care puteti beneficia de serviciile noastre.


Trafic.ro - Clasament si Statistici