cauta GO  

  Contul meu >
Creeaza cont nou >
nou! toolbar e-mail net drive forum + chat cupidon anunturi bancuri acces internet linkmania  
stiri:   stirile zilei,  sport,  curs valutar,  vremea        afaceri:   anunturi,  imobiliare,  curs valutar,  MyJob
servicii:   catalog web,  e-mail,   dictionar,  dial-up,   Homer      comunitate:   forumchat,  cupidon
divertisment:   jocuri online, loto,  horoscop,  tv,  teatru,  cinema,  citate,  baruri + restaurante      it&c:   download
RCS &RDS
  Contul meu >
   home.ro   /    magazine online   /   papetarie
Categorii Web
Categorii Web
 


Site-uri Web
KUBERA
KUBERA este un puternic grup de firme profilate pe producerea si distributia tuturor tipurilor de hartie si cartoane, a produselor din hartie precum si a produselor de papetarie

Algernon - Folii adezive profesionale ___folie cutter-plotter, serigrafie, tipografie, flexografie, ink-jet, imprimari textile,
Firma Algernon SRL si-a început activitatea în anul 1993. Din 1995 a devenit distribuitor Orafol aducând în România o gamă din de în ce mai largă de produse, în special folii adezive.

Alma Paper - HARTII SI CARTOANE TIPOGRAFICE

ARHI DESIGN

ARHIDESIGN
Firma ARHI DESIGN a fost infiintata in anul 1992 si face parte dintr-un grup de firme care functioneaza in domeniul productiei si distributiei unui larg sortiment de produse de papetarie si birotica cum ar fi:caiete capsate, caiete cu arc spirala, registre cartonate, carnete, block notes-uri, dosare, hartie si produse de hartie.

ator service

Austral

Austral Totul pentru biroul tau

BETA IMPEX
Produse de papetarie

ETCO SRL
Produse de papetarie si articole de birou

Europapier România SRL

HERLITZ - Vanzari Online

http://www.birotec.ro

infoplus computers& birotics

Kopiernicus Birotica

LECOM BIROTICA

Leximis Echipamente de birou masini de numarat bani, etc
ECHIPAMENTE DE BIROU

Neico

Office 2000

office supplies

QUATTRO-S srl Romania
QUATTRO S S.R.L. este o firma cu capital mixt romano-italian, cu sediul in Sibiu, a luat fiinta in 1992, propunandu-si ca domeniu de activitate importul si desfacerea en-gros de produse promotionale, instrumente de scris si obiecte de birou

REAL UNIVERSAL
Grupul de firme REAL si-a început activitatea în anul 1992, cu profil service aparatura electronica. Initial ca o activitate secundara, grupul REAL a dezvoltat si comercializarea de aparatura electronica, ajungând ca în anul 1993 sa furnizeze, în relatie de distribuitor, PC-uri, imprimante, telefoane si auxiliare pentru acestea.

RIK SRL
Lista completa, descrierea si imaginea produselor oferite de RIK SRL Constanta: articole de papetarie si birotica, hartie de orice tip, imprimate tipizate, consumabile pentru imprimante inkjet, laser, faxuri, copiatoare, riboane, echipamente de birou, mobilier, produse pentru igiena si curatenie. Puteti selecta aceasta sectiune fie prin intermediul butoanelor de navigare din partea stanga a paginii, fie prin simpla apasare a butonului de deasupra.

RTC Holding SA

RTC Holding SA

RTC Holding SA
RTC Holding SA is the main company with national distribution in the office supply business. We provide the whole range for your office: paper products, writing instruments, organizing articles, copiers, computers, faxes, printers, plus consumables for all of the above.

S.C. NORMA COMIMPEX S.R.L

Site-ul 3G International

STABILO ROMANIA
Instrumentele de scris STABILO, simboluri ale unei indelungate experiente in domeniu, acum si in ROMANIA.

TRODAT STAMPILE EXPRESS

UNIGRAF
Producator de pixuri personalizate

Welcome to Antalis
În prezent, comunicarea electronică a devenit o componentă a vieții de zi cu zi, folosită de milioane de oameni de pretutindeni. Totuși, hârtia rămâne un element cheie în comunicarea de orice fel - de la cea personală la cea impersonală, de la cea individuală la cea organizațională. Alături de hârtie, textul și imaginea sunt instrumentele esențiale ale comunicării. Fiecare din acestea are propriile sale caracteristici și funcții în alcătuirea unui ansamblu cât mai armonios. Dacă una din aceste componente esențiale nu este la înălțime, armonia creată prin acest concept este incompletă. Capitalizând experiența acumulată de-a lungul timpului.

Welcome to PaperExchange
PaperExchange\'s state-of-the-art technology and applications are in new hands...

www_calendare2002_ro
Firma noastra produce pentru dumneavoastra calendare personalizate grupate in noua colectii.

  © 2005 RCS & RDS - toate drepturile rezervate. Home.ro este marca inregistrata RCS & RDS.
Cititi conditiile in care puteti beneficia de serviciile noastre.


Trafic.ro - Clasament si Statistici