cauta GO  

  Contul meu >
Creeaza cont nou >
nou! toolbar e-mail net drive forum + chat cupidon anunturi bancuri acces internet linkmania  
stiri:   stirile zilei,  sport,  curs valutar,  vremea        afaceri:   anunturi,  imobiliare,  curs valutar,  MyJob
servicii:   catalog web,  e-mail,   dictionar,  dial-up,   Homer      comunitate:   forumchat,  cupidon
divertisment:   jocuri online, loto,  horoscop,  tv,  teatru,  cinema,  citate,  baruri + restaurante      it&c:   download
RCS &RDS
  Contul meu >
   home.ro   /    magazine online   /   electrice casnice
Categorii Web
Categorii Web
 


Site-uri Web
bcm

Bun venit la Meda s_a
Importul si distributia de produse electrocasnice , prin 3 magazine proprii in Oradea, si retea de distributie en-gross in intreaga tara. Gama sortimentala se compune din: masini de spalat, masini de spalat vase, frigidere, congelatoare, combine frigorifice, boilere electrice si pe gaz, centrale termice pe gaz si motorina, televizoare, alte produse audio-video, instalatii de aer conditionat si produse electrocasnice mici.

Climalux Center

CONRAD WOLFGANG SCHNYDER

COSMO - excelenta calitatii

COSMO Excelenta calitati
Importator si dealer national, comercializeaza produse electronice .

Data Bit on line

DIP Machine Ltd
Masinile pentru macinat cafea modelul DK-30 si DK-40, sunt recomandate de producator pentru rasnirea boabelor de cafea. Sunt masini moderne, sigure, cu o fiabilitate ridicata care realizeaza o macinare uniforma cu o incalzire minima a materialului supus macinarii

DOMO Magazin de produse electrocasnice si electronice

F.I.R. PROD. IMPORT EXPORT S.A. UNIC REPREZENTANT AL FIRMEI FOSTER IN ROMANIA

FLANCO International
Profilul firmei: In ultimii 2 ani Flanco s-a impus ca lider al sectorului sau de activitate, cu 50 de magazine care acopera practic toate orasele importante din Romania. Flanco International a fost infiintat in 1992. Firma a fost initial implicata in activitati de import-export in domeniul produselor electronice si mobilei. In 1994 am observat ca nu existau comercianti cu amanuntul profesionisti in sectorul bunurilor albe si audio-tv si astfel a fost luata decizia sa fie deschise un numar de magazine in orase cheie. Flanco a dezvoltat relatii stranse cu NEI si a devenit distribuitor exclusiv pentru Romania.

FLANCO International

FLANCO International
Acest site va ofera informatii despre o mare parte din produsele pe care le puteti cumpara din reteaua de magazine Flanco, precum si preturile acestora, la zi.

FOUNTAIN
Ideea dozatorului FOUNTAIN a aparut in 1965,in Minnesota, SUA, ca o solutie tehnica pentru utilizarea avantajelor oferite de cafeaua liofilizata (acest tip de cafea,care se introduce in cartusul dozator, are calitatea ca pastreaza in intregime esterii si uleiurile aromatice).

Gepa

Global Home - PHILIPS_COM - Royal Philips Electronics

Groupe SEB

HELCO
Global business, top management, customer satisfaction and social welfare. HELCO is ready to offer you high quality products, technical assistance, promptitude, competitive prices, excelent show and not at least, honesty.

INSTALATII AER CONDITIONAT, GRUPURI ELECTROGENE

LAVOR-WASH
Distribiutor exclusiv pentru Romania al produselor profesionale LAVOR-WASH

MONDO Retail
MONDO Retail face parte din grupul de firme NEI, cunoscut producator si distribuitor de produse electronice si electrocasnice.

NAG Industrial Group

Oster Kitchen Appliances, Party Planning, Entertaining Tips, Recipes
Now is the perfect opportunity to rejoice with friends and family as you savor summer\'s final moments and welcome the subtle hints of autumn. Treasure every minute with delicious recipes created with your special touch.

PRIMEX DISTRIBUTION GROUP LTD_ -- Tg_ Secuiesc
Importator si dealer national, comercializeaza produse electronice

protel

Rowenta

S.C. ARCTIC S.A.

SANYO in ROMANIA
Multimedia; Aer Conditionat

SHARP
Produse Electrocasnice

Sistemele de Aspiratie Centralizata

Sunbeam

Tefal
Tefal, a world leader in small domestic equipment, appears under the Tefal or T-Fal brands; the latter being used in America and Japan in particular.

TEFAL_COM
Tefal, a world leader in small domestic equipment, appears under the Tefal or T-Fal brands; the latter being used in America and Japan in particular.

Welcome to CoRES Website

Welcome to scee.com
Welcome to scee.com, the official corporate site of Sony Computer Entertainment Europe. On this site you will find press releases, corporate and shareholder information, press and customer service contacts, as well as details of PlayStation hardware and software.

www.q24.ro

www_daikin_ro

  © 2005 RCS & RDS - toate drepturile rezervate. Home.ro este marca inregistrata RCS & RDS.
Cititi conditiile in care puteti beneficia de serviciile noastre.


Trafic.ro - Clasament si Statistici