cauta GO  

  Contul meu >
Creeaza cont nou >
nou! toolbar e-mail net drive forum + chat cupidon anunturi bancuri acces internet linkmania  
stiri:   stirile zilei,  sport,  curs valutar,  vremea        afaceri:   anunturi,  imobiliare,  curs valutar,  MyJob
servicii:   catalog web,  e-mail,   dictionar,  dial-up,   Homer      comunitate:   forumchat,  cupidon
divertisment:   jocuri online, loto,  horoscop,  tv,  teatru,  cinema,  citate,  baruri + restaurante      it&c:   download
RCS &RDS
  Contul meu >
   home.ro   /    afaceri   /   firme   /   diverse produse
Categorii Web
Categorii Web
 


Site-uri Web
BIO INFORM
FORMIDABIL DE CONFORTABIL SC Inform SRL, cu sediul in Cluj-Napoca, str. Fabricii de Chibrituri nr. 1 si-a inceput activitatea in cursul anului 1998, fiind o societate cu capital privat. Administratorul societatii este dl. Tighinean Victor si dl. Tighinean Anatolie, care este si patronul societatii.

ICECOOP
We are the main agent on the foreign market of the Romanian handicraft co-operatives with over one hundred thousand employees. If you are interested in something special, we can execute unique items made according to your desire.

.C.E Felix -Fabrica de Calculatoare Electronice S.A

3P - CROWN - Tic A Plast
Un sector bine definit ca importanta in domeniul ambalajelor este si productia de capse metalice. Cu acest specific a luat fiinta inca din 1994, CROWN INTERNATIONAL

Adcon Telemetry AG

ADISAM TELECOM & ASSOCIATES Ltd.

AECTRA - PAGINA PRINCIPALA
Acest site de web contine informatii privind bunurile si serviciile oferite de Aectra Romania. Cu o experienta de peste 10 ani in Romania, AECTRA este decisa sa-si extinda Afacerile impreuna cu Partenerii sai.

AEM Timisoara

AEROSTAR S.A Grup Industrial Aeronautic-Bacau-Romania

AEROSTAR SA

Agressione
Companie cu capital privat integral romanesc, care are ca obiect principal de activitate comertul cu hartie si cartoane tipografice.

Agrocom Holding SA
S.C. AGROCOM HOLDING S.A. FOCSANI, este societate comerciala pe actiuni , cu capital privat , autohton .S.C. AGROCOM HOLDING S.A. FOCSANI este distribuitor autorizat al firmelor CASE STEYR Austria , VOGEL & NOOT Austria si GOODYEAR, in Romania.

AIR - Instrument Asociation of Romania
We are the Professional Association for the specialists from Romanian instrumentation field (measurements, automations, data aquisition) and we desire extending and intensifying our relations with, as many as possible, specialists which develop their activities in this field.

ALCEDO -S.C. ALCEDO S.R.L.
Încă de la înfiintare societatea a avut ca obiect de activitate promovarea rezultatelor stiintifice de vârf în domeniul productiei fitosanitare; comercializarea produselor de uz fitosanitar, promovarea altor materiale si produse destinate uzului agricol si gospodăresc. Vânzările pe grupe de articole sunt dominate de pesticide.

Alcor Invest

ALEMAR Consulting & Investments

ALFRED H. KNIGHT ROMANIA

ALFRED H. KNIGHT ROMANIA

ALISAN COMIMPEX S.R.L.
Societatea comerciala ALISAN COMIMPEX S.R.L. a fost infiintata in anul 1992 si are ca obiecte principale de activitate proiectarea si executia de tablouri electrice pentru cele mai diverse aplicatii industriale si in domeniul constructiilor si comercializarea de sisteme, subansamble si accesorii necesare in executia instalatiilor electrice.

Ambasador Company

AMBRO
AMBRO este cel mai mare producator de hartie de ambalaj, pentru carton si saci din Romania.

AMCO S.A. GHIMBAV

Ameron International Corporation

AMPLAST Co SA

ANAMOB Un site românesc pentru morari si brutari

Anca International

anmado-reciclare remanufacturare cartuse toner si inkjet, service imprimante laser, fax-uri si copiatoare
Societatea noastra este angajata de peste 7 ani in activitatea de RECICLARE CARTUSE pentru imprimante laser si ink-jet , faxuri si copiatoare personale. Desfasurata in paralel cu activitatea de service, pentru aceleasi echipamente si cu acelasi personal ,reciclarea duce la obtinerea unor consumabile comparabile din punct de vedere calitativ si functional cu cele originale, cu importante economii. Beneficiem de un puternic suport tehnic si materiale de cea mai buna calitate de la importante firme producatoare americane cit si de o tehnologie profesionala. Toate acestea, acompaniate de o garantie completa si servicii de calitate se constituie ca o alternativa viabila pentru echipamentele Dvs.

ANTICOROSIV

APITAL EXIM S_R_L
Noi suntem Apital Exim, partenerul roman al Asociatiei Italiene Vera Brianza Climatizare, incalzire, accesorii gaz Consultanta/Consulenza Antiefractie, control acces, TVCC, antiincendiu Constructii, hidroizolatii, amenajari interioare Utilaje, accesorii, materiale pentru productie artistica Masini si utilaje de productie Marochinarie lux Produse alimentare Instalatii PAGINA WEB SITE - INTERNET Ochelari ....

Aral Romania

Arhipro Ltd Web Site
Export- Import, Consulting; Market Research

ARMATURA S.A.

ARMATURA.Cluj
The history of valve production in Romania is almost one and the same with the history of SC ARMATURA SA, from Cluj-Napoca. In January 1889 is founded in Bucharest the first romanian valves manufacturing company, namely \"The Water, Natural Gas and Steam Valves Production Company.

Armstrong

armstrongromania

Arsenie Service Lift SRL - intretinere, reparatii, modernizari si montaje ascensoare
Principalele activitati pe care le desfasuram sunt: intretinere, reparatii, modernizari si montaje pentru ascensoare de persoane si materiale, electrice si hidraulice.

artificii
Intreprinderea PYRO-TECHNIC SRL are ca datorie să caute pe cei mai buni fabricanți din lume, și să importe cel mai sigur, cel mai frumos, și nu în ultimul rând cel mai ieftin material de pirotehnică și să asigure pirotehnicilor cele mai bune produse. Fabricanții acestor produse și-au făcut un prestigiu pe piața internațională, produsele lor fiind printre cele mai renumite din lume.

Asociația de Terotehnică și Terotehnologie din România 2000

ASTI CONTROL S.A.

ASTON

ASTROCIP srl

Atlas Copco Group

Atlas Q - Rentals-Louages Apartments and Villas-Appartements et Villas

AVERSA

Avnet, Inc.

BARLETA
Productie pungi cu fund patrat din ambalaj albit cu tiparire in 4 culori; Productie pungi cu fund in ``V`` din ambalaj albit sau natural, cu tiparire in 3 culori ; Hârtie si cartoane; Design

Baum Engineering SRL
Baum Engineering SRL was formed in 1999, as a division of Baum Products GmbH (now Baum Retec AG). We are focused on designing and implementing software for blind and visually impaired persons. Our flagship program, Virgo NT, is the first MSAM based screen-reader.

BBN

bdg

Bega Grup

Besser We Make Our Impression in Concrete
Service Tip of the Week.For a quick guide to maintenance on your BiDi, see our service tip of the week. It provides a quick list of items to watch quarterly, semiannually, and annually.

Bine ati venit la RoLink Oradea !
S.C. IIRUC S.A.SERVICE TEHNIC in garantie si post garantie pentru: Birotica: masini de scris, calculatoare de birou, copiatoare, fax-uri; - Tehnica de calcul: micro si minicalculatoare, PC-uri (inclusiv in retea) sisteme de calcul periferice;- Echipamente de control numeric: comenzi numerice, automate programabile, variatoare, echipament conventional;

Bine ati venit! Ulpimex S_A_ Galati
Ulpimex S.A. este o puternica firma care are doua activitati principale: coordonare firmelor care fac parte din holdingul Ulpimex si distribuitia de echipamente si marfuri industriale in tara si international.Produse: Tabla laminata la cald ; Tabla laminata la rece; Tabla groasa; Tabla zincata, cutata, ondulata ;Profile, laminate, tevi

BLUETRAIN
Integrate, Colaborate & Communicate Bluetrain\'s flagship product, Passport, provides the basic communication and collaboration tools that every company needs to be competitive in today\'s marketplace. Key Passport features include email, shared calendaring and documents, work groups, discussion forums, task management, directories and organizational charts.

BoatersWorld_com

BRODCENTER
Societate franceza de broderie industriala.

BUCURCOM

C o s t h e v a

C.N.L. Oltenia
C.N.L. Oltenia este o societate comercială cu statut de Companie Națională. Obiectul principal de activitate este exploatarea și comercializarea cărbunelui energetic pe care îl livrează către principalii consumatori: Termoelectrica, Sucursala ROMAG TERMO Halânga, S.C. GOVORA Râmnicu Vâlcea și pentru uz casnic.

Cabluri

CALA S_A

CARBOCHIM S.A.

CARBOCHIM S.A.

Carom S_A_

CEMACON S.A.
Firma este înfiintată din anul 1968. Pofilul de activitate este producerea si comercializarea materialelor de constructii si a produselor cu zeoliti naturali

Centrul de productie si afaceri FEPER va asteapta !

Centrul de tehnologie germana
CALA S.A.Romania Servicii prestate (cu utilaje si tehnologie germana) : diagnosticare, curatire si reabilitare conducte, forari orizontale si verticale (subtraversari), taieri si gauriri in asfalt, beton, structuri de de beton armat, sertizari de furtunuri.

Cerasil

cerom

Classic Dome
Hidroizolatii si Protectii Speciale

CMC Homepage

COELCO TRADE
Cea mai larga gama de echipamente electrice, materiale si accesorii pentru instalatii si tablouri electrice.

COMAT SA
Fondat in 1973, COMAT SA este in prezent cel mai mare angrosist din zona Moldovei.Produse:Meltale, neferoase, Piese auto; Materiale electrice, materiale de constructii; Produse ale industriei usoare, echipament de lucru si protectie, produse chimice; Produse din Metal.

COMAT SA Iasi

Combinatul Siderurgic SIDEX S.A. Galati

COMPANIA NATIONALA APELE ROMANE

Confort Termic
Firma K&K Confort Termic este reprezentanta in exclusivitate in Romania, unor firme de prestigiu din Uniunea Europeana in domeniul materialelor si aparatelor pentru incalzire centrala si al echipamentelor pentru centrale termice.

CONSENRG

CONTOR ZENNER ROMÂNIA S.A.

CS AEIC SA

C_U_G

Datascan International

DBW ROMANIA

Delos Group Home Page

Diatek Engineering provides you the successful solution for enlarging your engineering capabilities.

Diptech srl - echipamente in domeniul alimentarilor cu apa

Dr. Oetker

DUAL MAN - Rising The Metal

Dual Pro Serv
Proiectare, montaj, service ascensoare electrice si hidraulice de persoane si marfa

Dual Pro Serv
Proiectare, montaj, service ascensoare electrice si hidraulice de persoane si marfa

DUCTIL IRON POWDER
Ductil Iron Powder was established in 2000 as a spin-off from DUCTIL STEEL SA in BUZAU, ROMANIA.

Dunapack Rambox
Dunapack va ofera o gama larga de cartoane ondulate de calitate superioara si un pachet complet de servicii. În armonie cu mediul nostru extern si intern, desfasuram o activitate rodnica pe masura asteptarilor clientilor, colaboratorilor, precum si a proprietarilor nostri.

DUNAPACK RAMBOX SRL
Dunapack vă oferă o gamă largă de cartoane ondulate de calitate superioară și un pachet complet de servicii. În armonie cu mediul nostru extern și intern, desfășurăm o activitate rodnică pe măsura așteptărilor clienților, colaboratorilor, precum și a proprietarilor noștri.

Eastern Trade Services GmbH
ETS este membru al grupului BENTELER, ce a fost fondat in 1876, avand astazi 33 de fabrici in toata lumea si reprezentante comerciale in 18 tari. ETS comercializeaza tevi de otel, banda de otel si alte produse metalurgice speciale, precum si instalatii si masini unelte.ETS va ofera toate serviciile ce le puteti astepta de la un partener comercial profesionist in afacerile interantionale de astazi.

Eastern Trade Services GmbH

Eastern Trade Services GmbH
Eastern Trade Services GmbH

Edicom
Stivuitoare noi si second-hand; Echipamente specializate pentru depozite; Reparatii capitale pentru orice tip de utilaj; Utilaje pentru constructii; Componente pentru utilaje de constructii si echipamente hidraulice Achizitii utilaje second-hand

EE mafcote Romania
The Royal Store E.E.MAFCOTE ROMANIA vă urează bun venit în lumea Royal Store! Numai aici găsiti produse de cea mai bună calitate, fabricate de compania americană MAFCOTE INDUSTRIES INC. Suntem mândri că reprezentăm această companie pentru prima oară in estul Europei, MAFCOTE având o traditie de peste 100 de ani in domeniul produselor de hartie. Produsele Royal Lace si Royal Brites vă vor aduce revelatia calitătii, rafinamentului si elegantei pe care oricine si le doreste.

EL-CO Inc_ - Producer of quality low voltage power protection equipment at competitive prices_ Our site offers you information a
EL-CO S.A. is the leading manufacturer of low voltage power protection equipment in Romania. We supply our distributors with quality products at competitive prices all around the world.

Electroplast, cabluri care inconjura lumea !
Infiintata in decembrie, 1993 de catre 6 persoane cu experienta in domeniul productiei si comercializarii de conductori si cabluri cu izolatie din PVC, societatea a avut un capital social initial de 1,200,000 LEI (1,000 US$ in 1993).

ELMAS - Depozite
Stelaje conventionale; Stelaje compacte, Stelaje gravitationale; Stelaje autoportante; Rafturi depozitare manuale; Sisteme comisionare; Rafturi arhive si biblioteci...

Elmas - Poduri rulante

Elmas - Stivuitoare - Bine ati venit

Elmas-Ascensoare
.C. ELMAS S.R.L. - marca înregistrata si protejata a luat fiinta în 1991, avand capital integral privat romanesc si isi desfasoara activitatea in domeniul instalatiilor de ridicat.

Elmedo Automatizari
Firma Elmedo Automatizări a fost înfiintată în anul 1992 la Constanta în urma deciziei unor ingineri entuziasti de a crea o firmă specializată în realizarea de automatizări industriale. De atunci firma a câstigat experientă prin executarea unor lucrări în acest domeniu si s-a dezvoltat continuu devenind una din principalele unităti de profil din zona Dobrogea.

Emerson Process Management - Daniel

EMPORIO
Multi Fil, Palmi Plastics, Atlas Precision Works, and Simi Architectural Woodworks

ENERGIA S_A_-Constanta Romania
Profilul de fabricatie cuprinde patru domenii de activitate:- Prelucrarea maselor plastice- Prelucrarea cauciucului- Prelucrarea metalelor- Separarea din aer a azotului si oxigenului

Enigma Trading
Enigma Trading 2000 este o companie specializata in importul si distributia de produse din plastic de uz casnic, ambalaj HDPE, folii alimentare etc

ERU-PT Romania
Prin intermediul programului Eru-PT, Ministerul Economiei din Olanda investeste in diminuarea emiterii de gaze care distrug stratul de ozon, prin aceasta creind inca o sursa de venit care creste fezabilitatea proiectelor mai sus mentionate si accelereaza implementarea lor.

Ervik S.A.
Noi proiectam si executam sisteme de prevenire a coroziunii ULTIMA BARIERA IMPOTRIVA AGENTILOR COROZIVI

ESMACH ROMANIA

Esselte
Esselte has five core business segments designed to meet the needs of office users around the globe:DYMO ; Workspace ;Development Categories (Curtis, Binding and Lamination) ; Filing and Document Management ;Other Products (e.g. Bensons, Tarifold)

ESTICO -
Infiintata in anul 1990 ca intreprindere mica, fondata de catre un grup de specialisti din domeniul calculatoarelor si electronicii profesionale, ESTICO a devenit curand unul dintre principalii furnizori de produse si servicii in domeniul biroticii si tehnicii de calcul din sud-estul Transilvaniei ( judetele Brasov, Covasna, Mures, Sibiu, Harghita ).

ETA Automatizari Industriale
ETA Automatizari Industriale este o firma dinamica, cu o dezvoltare rapida si orientare pe termen lung, acti-vand de peste trei ani, cu mare succes, in domeniul au-tomatizarilor industriale. Este o firma fiica a companiei ETA-2U, cel mai mare manufacturier de computere “lo-cal brand” din Timisoara.

EUFEX - O NOUA CULTURA A CALITATII
Desi o companie tanara EUFEX INVEST, membra a Grupului Eufex, inca de la infiintare si-a bazat activitatea pe o permanenta adaptare a tehnologiei la solicitarile beneficiarilor, un management competitiv, si un excelent raport calitate-pret, toate acestea tintind sa ofere partenerilor de afaceri o baza de lucru stabila pe o piata in plina dezvoltare

EuRomConnect (ERC Romania) srl
USED MACHINE TOOLS INDUSTRIAL PRODUCTS INDUSTRIAL EQUIPMENTS BUSINESS RELATION MANAGEMENT

EURONEON - Firme luminoase

EuroTrend
Sisteme de rigole pentru drenarea apei de suprafata

EXPLOrati cel mai bun echipament turistic
Suntem Explo Product SRL, firma producatoare de material publicitar aplicabil in diferite domenii, in functie de suportul folosit.

FERMIT S.A. Web Site !
FRICTION AND SEALING MATERIALS

FERONERIA S_A_ ARAD, Producator de feronerie pentru mobila si binale

Feronerie din alama pentru usi si ferestre

Fiab
FIAB offers the widest range of upholstery materials for furniture and mattresses on the market. Our manufacturing resources permit great flexibility and provide scope for made-to-order production concentrating on special solutions for each individual customer.

FIAB Forserum AB
FIAB offers the widest range of upholstery materials for furniture and mattresses on the market.

FIAB Forserum AB
FIAB offers the widest range of upholstery materials for furniture and mattresses on the market.

Fibrex
La 15 ianuarie 1957 se inscria actul de nastere al Uzinei de Fibre Sintetice Savinesti Neamt. Doi ani mai tarziu, primele instalatii ale fabricii produceau firele sintetice poliamidice RELONź, marca devenind un nume de prestigiu.Prin restructurarea Combinatului de Fibre Sintetice, in 1990, a luat fiinta Societatea Comerciala FIBREX S.A. Savinesti, constituindu-se pe baza fabricatiilor chimice si a productiei de fire si fibre poliamidice.Prezenta prin produsele sale pe toate continentele, FIBREX S.A. Savinesti si-a castigat un renume prin calitate, flexibilitate si promptitudine in satisfacerea clientilor sai.

Fibrex
Fire si fibre din poliamida PA; Produse chimice de sinteza; Granule poliamidice; Tehnopolimeri .

FILBAC - ROMANIA
Societatea Comerciala FILBAC este amplasata la periferia orasului Targu Lapus, Judetul Maramures, Romania. Filatura: Tamplarie; Confectii; Logistica

Finn Equipment
La ora actuala suntem unicii ofertanti de echipament trenchless din gamele GRUNDOMAT, GRUNDOCRACK si GRUNDODRILL produse de renumita firma Tracto - Technik.

FINSTRAL
Porti,Ferestre..

Firma RUNE s.r.l.

FLAND GRUPPE S_A

FlexLink
FlexLink is a leading supplier of automation solutions for assembly and manufacturing processes, present globally with sales units in 16 countries. Including representatives, FlexLink products are sold in more than 50 countries.

FlexLink
FlexLink is a leading supplier of automation solutions for assembly and manufacturing processes, present globally with sales units in 16 countries. Including representatives, FlexLink products are sold in more than 50 countries.

FLINTAB

Fluid Group Hagen S.A.
Fiecare picătură măsurată aduce economii la plată Amenințarea cu întreruperea furnizării de apă rece,caldă și încălzire a devenit o constantă în toate localitățile.

FORTRAC- BERGERAT MONNOYEUR SRL
Timpul consumat cu urmarirea respectarii programului de service, cu antretinerea regulata si repararea utilajelor Dumneavoastra, este timp pe care l-ati putea castiga pentru a va putea ocupa de afacerea Dumneavoastra. In schimbul unei taxe fixe, stabilite an baza unui contract de service adaptat cerintelor Dumneavoastra, puteti renunta la toata aceasta rutina. Puteti utiliza mai profitabil acest timp castigat. Va va costa mai putin decat va imaginati, mai ales luind in considerare eliminarea investitiilor in scule si cheltuielile de atelier. Faptul ca veti putea planifica in avans reparatiile (interventiile) si implicit cheltuielile, va va ajuta foarte mult.

FRISOMAT Romania
Domeniu de activitate: Proiectare si montaj hale metalice prefabricate, din otel galvanizat.

G.S.E. Trading
Infiintata in 1994, S.C. G.S.E. TRADIND SRL se bazeaza pe o experienta de peste 20 de ani in export-import de produse chimice si petrochimice (in special P.V.C., LDPE, HDPE, PP), actionand in special pe piata Europei de vest si sud-est, dar si in Orientul mijlociu si indepartat, piete pe care suntem activi si in prezent.

Galfinband
Metallurgical Products; Industrial Automation; Technological Installations

Ganica_ro
S_C_ Ganica IMPEX SRL- Main Page S.C.GANICA IMPEX S.R.L. Petrosani a fost infiintata în anul 1993, ca urmare a unor cereri reale de a furniza unor producatori si utilizatori de aparatura electrica pentru atmosfere explozive, componente specializate pentru separarea Ex a circuitelor cu securitate intrinseca.

Ganica_ro
Bariere de siguranta pentru medii explozive. S.C.GANICA IMPEX S.R.L. Petrosani a fost infiintata în anul 1993, ca urmare a unor cereri reale de a furniza unor producatori si utilizatori de aparatura electrica pentru atmosfere explozive, componente specializate pentru separarea Ex a circuitelor cu securitate intrinseca.

GEA Process Technology Romania
GEA PT Romania este reprezentanta a grupului german GEA AG

General Fluid S.A.

Gepro Grup
GEPRO S.R.L. Este unic distribuitor pentru produsele firmei: CRODA FIRE FIGHTING CHEMICALS LTD.Ofera o gama larga de produse performante in domeniul prevenirii si stingerii incendiilor: pulberi, spumanti, stingatoare si accesorii P.S.I.

getPlastic_com
Founded in 1999, getPlastic is the market leader in delivering full service eCommerce solutions and engineering-centric decision support resources to the highly fragmented global plastics industry. Focused on the high-end, engineering resins and custom compound businesses, getPlastic provides a unique, proprietary business process efficiency platform aptly named RESINATE TM. getPlastic distributes RESINATE TM to two distinct, yet complementary customer segments, each with its own unique set of application needs and market focus.

Glencore International AG
Glencore International AG, a privately-owned company organised under the laws of Switzerland and, together with its subsidiaries (\"Glencore\") is a leading, diversified natural resources group with worldwide activity in the mining, smelting, refining, processing and trading of metals and minerals, energy products and agricultural products. Glencore is engaged in the physical trading of commodities on a global basis, purchasing physical commodities as principal, mostly from producers and selling and delivering these commodities to industrial consumers such as car manufacturers, steel mills, public utilities and flour mills.

GLORIA
Bentwood chairs made at GLORIA are sold in about 20 countries and are highly required for public places such as restaurants, cofee shops, meeting halls, hotels, a.s.o..

GMP - Titan International S.R.L.
Our company was founded in April 1990 - as soon as the political circumstances allowed the private companies to exist - by people who had been involved in the machine tools business for about thirty years (licenses\' purchase, design and production, foreign trade, technical assistance, a.s.o.).

Gos-Top Reseller autorizat TOSHIBA în România

Gravimex SRL Suceava
Echipamente profesionale si materiale de gravura

Grupul de firme InterAgro
S.C. INTERAGRO S.A., firmă româno-britanică, a fost înființată în 1994, avînd ca principal domeniu de activitate comerțul exterior, îndeosebi exportul de îngrășăminte chimice pentru agricultură. În același an, acționarul principal al lui S.C. INTERAGRO S.A., societatea mamă S.C. INTERACTION SRL – tot o firmă româno-britanic㠖 s-a situat în topul primelor 5 firme, la categoria celor mai mari firme, după cifra de afaceri și profitul înregistrat, conform clasificării Camerei de Comerț și Industrie a României. Revenind la S.C. INTERAGRO S.A. și respectînd evoluția în timp, este demn de subliniat că, în primii ani, s-a pus accentul pe exportul de îngrășăminte chimice (uree, azotat de amoniu, nitrocalcar, sulfat de amoniu, îngrășăminte complexe) și produse petroliere, partenerii noștri externi cu cert renume internațional apreciind colaborarea fructuoasă cu S.C. INTERAGRO S.A..

Grupul de societati AVIS

Grupul de societati AVIS

Grupul Industrial ALCA

H2O FILTER ROMANIA
APA PURA CA IN PRIMA ZI CU Echipamentele H2O International Distribuim toata gama de FILTRE pentru orice aplicatie

HAKI
A scaffolding system from HAKI is a place of work. Therefore, safety, ergonomics and demands for a better work environment always serve as strict guidelines when we develop our products.

Halele FRISOMAT Hale de calitate
Plecand de la o experienta indelungata in domeniul prefabricarii, Frisomat a creat o gama larga de hale cu acoperisul in doua ape.

HARPLAST S_A
Produse Plastice

HCS Romtrade

Hidroconstructia S_A_ Sucursala Raul Mare Retezat
De la înfiintare, în anul 1950, si până în prezent a realizat amenajarea hidroener- getică a principalelor bazine hidrografice din tară (lucrări de baraje, aductiuni si centrale hidroelectrice).

Hidromecanica
The main development stages of the company: 1880 - it is settled at Brasov the first mechanic shop having as profile the casting and machining of iron parts. 1990 - based on Law 15/90 and HG 1254/04.02.1990, is transformed in S.C Hidromecanica S.A, like a joint stock company.

HITACHI

Hokochemie

HT TROPLAST ROMANIA

HT TROPLAST ROMANIA
HT Troplast Romania srl este filiala 100 % a firmei germane HT Troplast AG, proprietar al sistemelor de timplarie PVC Trocal, Kömmerling, KBE si Knipping si, in prezent, cea mai importanta firma din lume ca volum de piata detinut.

http://www.axagrup.ro

ICPE
Electrical Engineering Co.

Idrocentro S_p_A
Probabilmente l\'azienda piu completa nel ampo delle forniture di materiale idrico, termico, sanitario, condizionamento, climatizzazione, vapore, piscine, palestre, irrigazione, nonche strutture ospedaliere per disabili.

IFToMM
IFToMM THE EIGHTH IFToMM INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON THEORY OF MACHINES AND MECHANISMS ARoTMM BUCHAREST, ROMANIA, AUGUST 28-SEPTEMBER 1, 2001 SYROM 2001

IME Romania Information Management & Engineering

Impera, in inima naturii !
Firma Impera a fost infiintata in anul 1994 in Bistrita, judetul Bistrita-Nasaud. In anul 1999 sediul firmei a fost transferat in localitatea Cizer, judetul Salaj, in scopul cresterii productivitatii, pentru a profita de oportunitatile oferite de zona respectiva. Obiectul principal de activitate este cresterea, ingrasarea si exportul de tineret bovin mascul (taurasi). De asemenea, firma produce si exporta material lemnos (cherestea rasinoase si fag, busteni).

IMSAT Bucuresti Intreprinderea de Montaj de Instalatii pentru Automatizari
Firma noastra a fost infiintata in 1962 sub numele \"Intreprinderea de Montaj de Instalatii pentru Automatizari (IMIA)\". Domeniul initial de activitate consta in montajul instalatiilor pentru intregul sector industrial din Romania. In 1980 numele companiei a fost schimbat in IMSAT, iar in 1984 in IAMSAT. Schibarile de titulatura nu au afectat obiectul de activitate initial al firmei, ci a schimbat structura organizatorica.

IMT - Bucharest

Industria Sirmei SA

Industria Sirmei SA
A Wires & Wire Products Company ; Campia Turzii - ROMANIA

Industria Sirmei SA
A Wires & Wire Products Company Campia Turzii - ROMANIA

INFOSERVICE S.A.
SC Infoservice SA functioneaza din anul 1971,deservind intreprinderi din fosta Centrala de Mecanica si Articole Casnice ce a apartinut de Ministerul Industriei Usoare, apoi de Ministerul Constructiilor de Masini din 1985, iar in urma reorganizarilor de Ministerul Industriei Electrotehnice.

INTERSOFT
Echipamente BOSCH pentru service auto ;Echipamente pentru indrepatat caroserii;Echipamente de sudura; Echipamente de averizare acustica si luminoasa; Porti industriale si de garaj GUNTHER; Actionari BOSCH; Scule;

IPA CIFATT

ISOVER in Romania
Tehnologia care sta la baza fabricarii acestor produse a fost denumita ŽŽTELŽŽ (abrevierea, in oglinda, a initialelor Laboratorului pentru Studii Termotehnice din Franta . Laboratoire pour les Etudes Thermique). Astazi, peste 50% din productia mondiala de vata minerala de sticla are la baza tehnologia TEL, care permite obtinerea unor fibre minerale lungi, egale, proportionate, cu un diametru mediu de 4-5 microni.

IUS Romania
Professional Hand Tools Manufacturer

Iveco
Profitul dvs. incepe cu noul dvs. Iveco. Capacitate de incarcare maxima, robustete si fiabilitate care garanteaza o functionare regulata si eficienta. Putere si viteza comerciala ridicata, consum redus si costuri minime pentru intretinere - sunt punctele forte ale gamei Iveco care sunt destinate sa devina puncte forte ale afacerii dvs. zilnice .

Jacobs
Firma Jacobs este o societate romano-franceza cu sediul in Romania, avand ca obiect principal de activitate productia de repere metalurgice : flanse, tabla formatata. Sectia noastra de productie din Galati este dotata cu tehnologie performanta: linii de taiere cu plasma.Capacitatea ridicata de productie si calitatea ofertei noastre a dus la stabilirea unor relatii de durata cu societati din Franta, Grecia, Belgia, Bulgaria, Spania.

Janosa - ROMANIA
Oferim o gamă completă de dopuri de plută , la un la un înalt nivel calitativ

Jetro

Jetro Bucharest- Japan External Trade Organisation

John Crane, International, The World Leader in Mechanical Seals
John Crane\'s mission is to be the industry leader in delivering world-class products, services, and support, achieving the highest level of customer satisfaction and value.

Jonsered 2000
Jonsered is an old, traditional industrial community by the Säve river outside Gothenburg, Sweden. Jonsered’s factories were established here in 1834. By the 1880’s the manufacture of wood processing machinery had started, leading towards the products Jonsered manufacture today.

Kodis Info Romania
Infiintata in 1998 - Kodis Info Romania – este un integrator de solutii de culegere automata a datelor. Solutiile noastre \'la cheie\' includ pe linga partea de echipamente si partea de software realizata in cadrul companiei noastre pentru o mai buna scalabilitate a solutiilor, in functie de necesitatiile utilizatorului. Kodis va ofera solutii ce cuprind: ...

Kueryo

Kueryo
Material compozit pentru fatade ventilate ; Utilaje pentru prelucarea aluminiului ;Profile si accesorii tamplarie aluminiu .

L & T Import Export
Firma L& T Import Export este reprezentant al firmei olandeze Thetford Thetford va ofera o gama variata de toalete portabile cu jet de apa. Toaletele portabile cu jet de apa Thetford Porta Potti, liderul mondial in domeniu, sunt acum si mai bune. Cele patru modele cu caracteristici tehnice superioare va ofera si mai mult din ceea ce asteptati de la o toaleta portabila -- pentru toate situatiile.

landini-laverda.ro

LARA EXIM S_R_L BUCURESTI
Tipografie; Tamplarie aluminiu

Laromet Ltd.
LAROMET S.A. was established in 1938 and is the main Romanian producer of Copper and Copper alloys drawn an extruded products. Over 60 years accumulated experience, many periods of modernization and reorganization made LAROMET S.A. become the Romanian leader in its field.

Laromet S_A
LAROMET S.A. was established in 1938 and is the main Romanian producer of Copper and Copper alloys drawn an extruded products. Over 60 years accumulated experience, many periods of modernization and reorganization made LAROMET S.A. become the Romanian leader in its field.

LEADER ECO

Leonard Ltd
Import-Export Co. Bucuresti-Romania Consulting- Maintenance - Equpments- Materials- Spare Parts for Industries

LORANDRA S.R.L.
Our company has authorized resell contracts with some of the most important hardware and software producers. Further,we present several essential informations concerning our activity.

Losado S.A. Bacau Lubrifianti

Lotus Telecom
Lotus Telecom S.R.L. a fost infiintata in 1994 si este o firma mixta romano - daneza.Sediul este in Bucuresti si are reprezentanti in toata taraDomeniul de activitate este comercializarea si instalarea unei game largi de echipamente.Activitatea este impartita in cadrul a 10 departamente.

LUBRIFIN
Denumirea de LUBRIFIN sugereaza calitatea lubrifiantilor fabricati, idee accentuata prin mesajul pe care dorim sa-l transmitem clientilor nostri.

Lubrimex S_A_ - Brasov - Romania
Compresoare; Productie ambalaje din P.V.C.; Benzinarie; Service Auto; ALSTEEL Grup S.A.

LYRA PROD IMPEX SRL
Este reprezentantul exclusiv in Romania al firmelor Sauer-Danfoss Danemarca, Reggiana Riduttori Italia, Mahle Germania; fiind specializata in vinzari componente hidraulice, proiectare, modernizari si reparatii echipamente hidraulice si service utilaje mobile.

Mafex

Magic Intermed & Distribution
Magic Intermed & Distribution (infiintata in 1993) a avut ca o preocupare centrala, inca de la inceput, impunerea numelui sau ca sinonim al promtitudinii si ofertei de calitate.INSTALATII FRIGORIFICE SI PIESE DE SCHIMB

MAGIC INTERMED & DISTRIBUTION
Magic Intermed & Distribution (infiintata in 1993) a avut ca o preocupare centrala, inca de la inceput, impunerea numelui sau ca sinonim al promtitudinii si ofertei de calitate.

Magitech S_R_L
Societatea Comerciala MAGITECH SRL, a luat fiinta in anul 1994, ca o subsidiara a firmei MAGIS INTERNATIONAL SRL , Milano, Italia. Principala activitate a fost aceea de acordare de suport tehnic in introducerea produselor pe care le oferea pe piata la momentul respectiv. Dupa doi ani de activitate, ca urmare a solicitarilor clientilor, s-a inceput activitatea efectiv comerciala.

Magnum International Trade
Magnum International Trade este o companie romana care produce, din 1994, pentru prima data in Romania, articole din polietilena de unica folosinta.

Manufacturing Dept.
The academic activities and the research on design, analysis and control of manufacturing processes and systems are our fields of expertise.

Masurari si Automatizari nr_3-2001

Mecanica SA - Partea esentiala a solutiei !

MEFIN S.A. SINAIA - DIESEL FUEL INJECTION SYSTEMS
Joint-stock company, established 1892

MEGAVOX
Avem placerea sa va informam ca MEGAVOX este reprezentanta in ROMANIA a celor mai importante firme din lume in ceea ce priveste echipamentele profesionale de sunet si lumini in domeniul televiziunii, teatru, film, spectacolelor in sali si aer liber, discoteci, sali de conferinta, traducere simultana, Public-adress, etc.

MES
MES Corporation is situated in Suceava, the center Bucovina, a mountainous and full of forest area. MES means Machines, Equipments and Services.

MESAGERIE MICUL PARIS SRL  subsidiary of Hachette Distribution Services and Axel Springer Verlag   Your Partner for Internationa
Your Partner for International Press Distribution in ROMANIA.

Metastar Srl
Metastar Srl va sta la dispozitie produse ca : - profile laminate, tevi: rotunde, trase, sudate, patrate, rectangulare.Sc Metastar Srl este o firma infiintata in anul 1994 avand ca profil principal comercializarea profilelor metalice si otel beton prcum si tevi rotunde, trase si sudate, patrate si rectangulare.

METRAN
Achizitionează si comercializează deseuri metalice feroase si neferoase (aluminiu, cupru, inox, plumb, fier, bronz, alamă).

MIAMI GROUP
Miami Group is an american investment firm in Romania and consists of: Miami Industries Bucharest: specialises in assembly, production and distribution of various internationally known brands of consumer electronics and white goods...

MIAMI GROUP
Miami Group is an american investment firm in Romania and consists of:Miami Industries Bucharest: specialises in assembly, production and distribution of various internationally known brands of consumer electronics and white goods. Bueno Corporation: specialises in : Distribution of ALO prepaid cards of Mobil Rom on the 1700 kiosks network of Rodipet, RATB, RATC(Constanta) , SNTFC CFR , travel network, Loteria Nationala, petrom gas station…etc. In all it is almost 30% of ALO cards sale in Romania. ...

MIKIM si I&M Production
Producator EUROPALETI si paleti speciali din lemn, pentru orice destinatie, cu orice dimensiuni. MIKIM este primul si singurul producator din Romania care are drepturile de utilizare ale simbolurilor EPAL. Avand ca domeniu de activitate producerea si comercializarea ambalajelor din carton, in cei sase ani de activitate IM Production si-a creat deja o reputatie buna pe piata interna, datorita calitatii produselor sale.

Milconf Trading Company S.R.L.

Moeller Electric SRL - Solutii pentru viitor
Grupul MOELLER - partenerul dvs. competent in automatizari si distributia energiei.

Multilogic

M_J_MAILLIS Romania S_A
M.J. Maillis Romania SA produce si distribuie ambalaje si echipamente de ambalat. Produsele sale se folosesc la inchiderea, securizarea si intarirea ambalajelor pentru produse industriale sau de consum. Principalele produse facute sau distribuite de catre by M.J. Maillis Romania sunt prezentate mai jos.

NAMR
established in 1993 as the regulatory authority to administer the mineral resources of Romania and is under government subordination.- competent authority which coordinates the mining operations under Petroleum and Mining Laws...

NIRONA
Manpower, projects, consulting and management. ~Nirona~ este o societate romaneasca cu o experienta indelungata, care actioneaza in Europa de Est, specializata in acordarea de solutii profesionale intr-un larg spectru al domeniilor de afaceri. Compania a fost creata de 3 parteneri cu multa experienta in recrutarea fortei de munca si in afaceri, pentru a putea raspunde cerintelor din toate domeniile de afaceri, oriunde in lume.

Nirona

NK Cables
NK Communications s-a extins în toate colțurile lumii oferind clienților numeroase alternative începând de la furnizarea de cabluri de transport până la preluarea responsabilității tuturor proiectelor /la cheie/. Calitatea sistemului nostru a fost recunoscută prin acordarea certificatului ISO 9001 de către Lloyd\'s Register Quality Assurance Limited, iar contribuția noastră la problemele legate de mediu prin obținerea Certificatului de Conformitate ISO 14001.

NK Cables
Cabluri de Radiofrecventa; Cabluri pentru Instalatii.

Noi suntem Apital Exim, partenerul roman al Asociatiei Italiene

NOMENCLATOR SC ICMA-SA

Nova Cons S_R_L
Parca niciodata nu s-a contruit mai mult ca in acest framantat sfarsit de secol XX. De fapt, mai bine zis, parca nu s-a construit atat de mult de catre orcine.construieste oriunde si orcum cu mici exceptii, acestea apartinand persoanelor cu putere financiara deosebita, dar mai ales marilor firme pentru care construirea unui sediu sau unei hale de productie nu inseamna scutirea de impozit sau o investitie necesara, ci si o buna intelegere a menirii unei cladiri, a amplasarii ei, dar mai ales a avantajelor aduse urbei sau zonei in care este ridicata, pe langa cele evidente, aduse firmei proprietare.

NOVOFERM
Usi, porti, rame si dispozitive de deschidere: In acest domeniu de productie oferta firmei NOVOFERM Romania se numara printre cele mai reprezentative. Tehnologie de ultima oră, experientă de decenii, know-how în materii prime si productie asigură înaltul standard de calitate al tuturor produselor NOVOFERM.

NOVOTROL - robineti de reglare si accesorii, traductoare si regulatoare de nivel
robineti de reglare si accesorii

Nuclearmontaj International
NUCLEARMONTAJ INTERNATIONAL is a romanian stock company, supplying qualified personnel for working abroad within international collaboration ever since 1991. We supply experienced personnel trained on sites of the NUCLEARMONTAJ Group of companies and permanently tested to comply with specific requirements of quality and qualification, including medical control. Curriculum Vitae available upon request. We monitor the personnel we supply and take care to keep record of their activity. We collaborate primarily in the following fields: Nuclear and Conventional Power Generation Systems, Petrochemical Installations, Civil and Industrial Constructions. However our connections and expertise allows for our engagement in other fields as well.

Nuclearmontaj International Home Page
NUCLEARMONTAJ INTERNATIONAL is a romanian stock company, supplying qualified personnel for working abroad within international collaboration ever since 1991. We supply experienced personnel trained on sites of the NUCLEARMONTAJ Group of companies and permanently tested to comply with specific requirements of quality and qualification, including medical control. Curriculum Vitae available upon request. We monitor the personnel we supply and take care to keep record of their activity.

OMNIMPEX Group-OMNIMPEX
GROUP ,initially, OMNIMPEX CHEMICALS SA has been set up by a group of traders, who worked before 1990 for state foreign trade in the field of chemical and petrochemical industries. At the beginning the company had as main line of business the international trade of fertilizers and other chemicals, OMNIMPEX becoming in a short period of time one of the major exporter of fertilizers.

ORGANE DE ASAMBLARE S_A_ - BRASOV
Situata in frumosul oras turistic BRASOV,societatea comerciala ORGANE DE ASAMBLARE S.A.,produce o gama variata de suruburi, bolturi, nituri, piulite si alte componente pentru numeroase activitati:constructii de masini,metalurgie,constructii industriale,chimie, agricultura, transporturi auto si navale,energetica etc.

OUTOKUMPU

Overseas Group
Nasterea primei companii din care se va dezvolta ulterior /OVERSEAS – Grupul de Companii Romano-Belgian/

P & P Hydraulics
P & P Hydraulics is a firm with a Romanian – German mixed capital which was founded in 1998.Our firm started with a projection activity in the hydraulic field (hydraulic cylinders and component parts for them) and the production activity also started in less than half a year. Thus, at present our firm has projection and production contracts in the hydraulic field only with German partners. So far, our firm has accomplished over 50 export operations through our own export department.

P & P Hydraulics
P & P Hydraulics is a firm with a Romanian – German mixed capital which was founded in 1998.

Patronatul Roman din Industria de Morarit, Panificatie si Produse Fainoase - ROMPAN __
Acest site in forma actuala se doreste a fi un mijloc de transmitere a celor mai noi informatii din activitatea ROMPAN, date privind furnizorii de materii prime, materiale,utilaje si servicii specifice precum si alte informatii de interes general.Acest site va sta totodata la dispozitie pentru anunturi, informari privind oportunitati de afaceri ca si pentru a impartasi experientele si reusitele dumneavoastra.

PENNZOIL in ROMANIA

Pergo
Creata în anul 1999 ca o societate independenta a grupului de firme Plastor (www.plastor.ro) Oradea, Pergo SA continua o traditie de peste 85 de ani în productia de perii.

PETRODESIGN
PETRODESIGN is organized to provide quality, on time, responsive, and competitively priced,multidiscipline consulting engineering,design and drafting services for petroleum refining, chemical and petrochemical industry,and related industrial sectors.

PETROS
Obiectul de activitate : operatiuni speciale la sonde, inchirieri de scule si dispozitive speciale pentru sonde, transporturi instalatii si utilaje petroliere, alte prestari de servicii, cercetare si proiectare in domeniu.Societatea dispune de o gama variata si complexa de capacitati de productie (autospeciale ), ceea ce ii permite sa ofere o gama larga de activitati si servicii, garantia constind in indelungata experienta a specialistilor pe care ii are. Multi dintre acestia au lucrat sau lucreaza in diferite tari ( Irak, Algeria, Kuweit, Rep. Moldova , etc.), lasand in urma lor realizari si aprecieri deosebite.

PETROTUB S.A.
PETROTUB S.A. Represents a reference name in seamless steel pipes manufacturing from ROMANIA.

PFLEIDERER SALGÓTARJÁN GLASWOLLE AKTIENGESELLSCHAFT
Singura firmă din Ungaria care fabrică vată de sticlă, intreprinderea mixtă Maghiaro-Japoneză, Societatea Comerciala Vată de Sticlă Salgotarjan, și-a început producția în anul 1989.

PGM Trading

Polaris M Holding
Nr. 1 in tara in organizarea si controlul serviciilor de salubrizare.

Poliflex Romania
POLIFLEX produce spume poliuretanice standard folosite in industria mobilei....

Polisertex
Polisertex S.R.L. produce plase de sita din poliamida pentru echiparea sitelor vibratoare de tip SVV, SV2T, SWACO si UPETROM din dotarea schelelor de foraj. Productia acestor plase de sita este protejata prin Brevetul de Inventie nr.107352 emis de O.S.I.M. Bucuresti la data de 30.11.1993, brevet detinut in exclusivitate de societatea noastra.

POLL & MAR S_R_L_ - Materiale si tehnologii omologate in Romania

Polygraph test

POLYINVEST
Domeniile de activitate ale firmei sunt: Anvelope (Sava, Goodyear, Semperit); Import si export metale; Import si export de produse chimice; Placi din aluminiu presensibilizate (offset), cerneluri si alte consumabile pentru tipografii (Polychrome Poap, Arets Graphics); Import si distributie de bumbac; Ambalaje produse alimentare.

Porcelain Manufacturers
Romania is wellknown all over the world, since many years due to its porcelain tradition. The cradle of romanian porcelain is located in Transilvania.

Power belt
Importator de curele de transmisie POWER BELT S.R.L. este importator direct de curele de transmisie de orice tip sau dimensiune, destinate celor mai variate domenii ale industriei constructoare de masini si utilaje, agriculturii, industriei de automobile dar si a echipamentelor de mecanica fina. Oferim toata gama tipodimensionala de curele de transmisie OPTIBELT - Germania, ROULUNDS-Danemarca, SAVA-Goodyear - Slovenia si RUBENA-BARUM - Republica Ceha

Power belt
Stimati parteneri, POWER BELT S.R.L. este importator direct de curele de transmisie de orice tip sau dimensiune, destinate celor mai variate domenii ale industriei constructoare de masini si utilaje, agriculturii, industriei de automobile dar si a echipamentelor de mecanica fina. Oferim toata gama tipodimensionala de curele de transmisie OPTIBELT - Germania, ROULUNDS-Danemarca, SAVA-Goodyear - Slovenia si RUBENA-BARUM - Republica Ceha.

Power Belt
Stimati parteneri, POWER BELT S.R.L. este importator direct de curele de transmisie de orice tip sau dimensiune, destinate celor mai variate domenii ale industriei constructoare de masini si utilaje, agriculturii, industriei de automobile dar si a echipamentelor de mecanica fina. Oferim toata gama tipodimensionala de curele de transmisie OPTIBELT - Germania, ROULUNDS-Danemarca, SAVA-Goodyear - Slovenia si RUBENA-BARUM - Republica Ceha

Power belt

Power Belt

Power belt

Power belt

Power Belt

Power Belt
POWER BELT S.R.L. este importator direct de curele de transmisie de orice tip sau dimensiune, destinate celor mai variate domenii ale industriei constructoare de masini si utilaje, agriculturii, industriei de automobile dar si a echipamentelor de mecanica fina.

Power Belt - Importator de curele de transmisie

Power Systems Romania-Socomec Sicon & Spark Energy Distributor

Premagro - Performanta si calitate

Profial.ro

Promt S.A.

Prospectiuni S.A.
Prospectiuni S.A. is a joint stock private company with 50 years of experience (as former state own company) in conducting complete studies and surveys for all the mineral substances, both in Romania and abroad.

QTEK

Quadrem - Mining, Minerals and Metals eMarketplace

Quadrem - Mining, Minerals and Metals eMarketplace
Quadrem is the eMarketplace for the global mining, minerals and metals industries that is revolutionizing supply-chain processes and offering unrivalled benefits for sellers and buyers.

Rain Bird - Irrigation Manufacturers, Sprinklers, Products, Landscape Systems

Rain Bird - Irrigation Manufacturers, Sprinklers, Products, Landscape Systems
The rhythmic sound of Rain Bird impact sprinklers is familiar to people around the world and has become almost synonymous with the Rain Bird name. But impact sprinklers are just one element of a full line comprising hundreds of quality products. The Rain Bird line includes Rain Gunź Sprinklers, Spray Heads, Emitters, Nozzles, Rotors, Valves, Controllers and Moisture sensors. All products are designed and tested according to strict quality standards and backed by Rain Bird\'s worldwide network of distributors and Authorized Service Centers.

RANDALDES
Societatea RANDALDES SRL, firma romano-franceza cu capital privat, avand sediul in Brasov si filiala in Bucuresti este unic reprezentant pentru: ALDES AERAULIQUE; LENNOX ;DELTA NEU; AIRELEC ;NOVOVENT

Rean Cartonaj Oradea-Romania
La REAN CARTONAJ e un scatolificio ad alta tecnologia, fondato nel 1999. La sua produzione riguarda scatole in cartone teso per calzature, pelletteria ecamiceria, rivestite bianche oppure stampate; su richiesta del cliente possono essere eseguite delle scatole personalizzate di dimensioni diverse dal nostro standard.

Rean Cartonaj Oradea-Romania
La REAN CARTONAJ e un scatolificio ad alta tecnologia, fondato nel 1999. La sua produzione riguarda scatole in cartone teso per calzature, pelletteria ecamiceria, rivestite bianche oppure stampate; su richiesta del cliente possono essere eseguite delle scatole personalizzate di dimensioni diverse dal nostro standard.

REMARK
Private company with 3 share holders: Ileana Schinagel-Costea, Paul Radulescu, Helmut Schinagel-Costea. Also we are certified to execute and design works in explosive environments by The National Institute INSEMEX Petrosani. Our company has the ability for ISO 9001

REMAT SA Mehedinti - The Recycling Company

RIFIL - Producator de Fire in Romania din 1973

Robcon TM
ASIGURA PENTRU DUMNEAVOASTRA: Closs Sudura; Wagner Vopsire; Modratherm Termotehnica

Robcon TM
Vopsire; Sudura; Termotehnica

Robinete Industriale Bacau
Founded in 1919, the company is specialized in manufacturing cast iron and ductile iron industrial valves, reaching in 2000 a turnover of over 8 millions USD.Specialists in designing, hot and cold engineering, marketing, sales are bringing their contribution to manufacturing and trading grey iron and ductile iron valves, required both on the domestic and external market, supplying to all our customers the most competitive ecological products suitable to the following applications: drinking water, waste water, sea water, saturated vapours, petroleum products, chemicals, fluids charged with solid particles, pulverulent materials, gases or other low corrosion fluids.

Robinete Industriale Bacau
Specialists in designing, hot and cold engineering, marketing, sales are bringing their contribution to manufacturing and trading grey iron and ductile iron valves, required both on the domestic and external market, supplying to all our customers the most competitive ecological products suitable to the following applications: drinking water, waste water, sea water, saturated vapours, petroleum products, chemicals, fluids charged with solid particles, pulverulent materials, gases or other low corrosion fluids.

ROM Aval-Financial Services
ROM Aval-Financial Services a fost fondată în anul 1997 ca o societate cu răspundere limitată. Fondatorii și managerii acestei companii, Heike Meier și Bernd Künzel, ambii cetățeni germani, au o experiență vastă și rafinată în domeniul finanțărilor internaționale și sunt activi pe piața românească de finanțări din 1990 și respective 1987.

ROMANIAN AIR TRAFFIC SERVICES ADMINISTRATION

ROMANO-ELECTRO S.R.L.

Rombat

ROMDATEX S_R_L - Reprezentant SAMSON AG in Romania
SAMSON - A name recognized world-wide, synonymous with quality work, entrepreneurial spirit and innovative strength.

Rominvent S.A.

ROMKATEL
Antene si filtre pentru aproape toate tipurile de comunicatii; o gama larga de accesorii conexe; servicii complexe de instalari pentru echipamente de telecomunicatii;

ROMKUVERT S.R.L.
ROMKUVERT S.R.L. este o societate mixta romano-germana, parte integranta a renumitului concern Mayer, specializata in productia, importul si comercializarea plicurilor. Tehnologia germana si materia prima de foarte buna calitate, ne recomanda ca leader incontestabil pe piata de profil din Romania, 30% din productia globala reprezentind exporturi in tarile balcanice si Comunitatea Europeana.

Romlux - Lumina de care ai nevoie

Rompel Company

Romplast & Recomplast Buzau
S.C. RECOMPLAST S.R.L. a luat fiinta in anul 1991, principalul obiect de activitate fiind reconditionarea lazilor din materiale plastice si injectia diferitelor produse din materiale plastice. In anul 1994, odata cu cererea FRE-urilor pentru producerea unui \"Bloc de masura si protectie monofazat\", societatea noastra a fost prima societate care a raspuns acestei cereri, producand primul BMPM, care in cursul anilor ce au urmat, s-a imbunatatit continuu, conform cerintelor beneficiarului.

ROMREC IMPEX srl
Societatea ROMREC IMPEX srl are datoria de a dezvolta, facilita si promova raporturile economice si comerciale italiene cu realitatile romanesti, cu privire in special la exigentele societatilor mici si mijloci, asumandu-si initiativele necesare si gestionand in mod autonom realizarea.

Romtel International S.A.

Romtoroid
Manufacturer of toroidal transformers for industrial applications, toroidal transformers for halogen lamps, current transformers, special toroidal transducers, toroidal smoothing chokes for filters.

ROMTOROID S.R.L.

Romus Industries S_A

Rotta Print
Rottaprint is a company in Cluj-Napoca which is specialized in complete flexography and packaging services. We have been on the market since 1991 and our offer kept improving due to complete services like design, prepress, flexography or packaging for food industry. Complete expertise helps us end any project within the time and costs imposed by our client, regardless the domain. We have started our activity in 1991 by achieving a three color MARKANDY machine. 1994: we have introduced a three color Allied Gear machine, 1995: a very important year for our company because of the new six color KDO machine and a complete prepress line: - PC and MAC, - SCANVIEW: Drumscanner, Image Setter, Processor Films, 1995: achieved a BASF machine for executing polymers plates, 1999: seven color NIELPETER machine with printing possibility on both sides, 1999: machine for piercing aluminum caps, 2001: hot-stamp machine

RULEXIM company
Obiectul de activitate pentru S.C. Rulexim S.A. Suceava , este comercializarea rulmentilor si a produselor ce au drept scop montarea si demontarea acestora, precum si monitorizarea lor in timpul functionarii .De aceea , Rulexim a ales , in interesul clientilor sai , cele mai renumite firme producatoare de rulmenti si scule pentru rulmenti din lume: SKF si GAMET BEARINGS.

Rulmenti Barlad

RVA - Insolvency specialists
Fondatorii acesteia sunt membrii unui grup de avocati români si belgieni, specializati in drept comercial, drept financiar si bancar si dreptul falimentului. Societatea este membra a Uniunii Nationale a Practicienilor in Reorganizare si Lichidare din România. Obiectul principal de activitate al SC RECONVERSIE SI VALORIFICARE ACTIVE SA , Bucuresti, il constituie:...

S.C Royal Consulting S.R.L.

S.C. ARCTIC S.A.

S.C. AUTOCOM

S.C. COMAT DOLJ S.A. CRAIOVA

S.C. EST-ROM S.A.
ORGANIZATA ca o societate pe actiuni cu capital romanesc integral privat, structurata pe sectoare distincte de activitate.PERSONAL dispune de specialisti cu o indelungata experienta in domeniu, ceea cegaranteaza capabilitatea de a satisface cerintele mereu crescinde de calitate. AUTORIZATA ISCIR este titulara a sase autorizatii eliberate de -Inspectoratul de Stat pentru Cazane si Instalatii de Ridicat-.

S.C. EUROCONTROL S.R.L.
S.C. EUROCONTROL S.R.L. Bucuresti promoveaza pe piata româneasca produsele unor firme de prestigiu, oferind o gama larga de aparate stationare si portabile pentru masurarea si controlul marimilor mecanice, fizice, chimice si electrice aferente atât proceselor de productie cât si activitatii de reparatii si intretinere din diverse sectoare industriale.

S.C. EUROCONTROL S.R.L. Bucuresti
S.C. EUROCONTROL S.R.L. Bucuresti promoveaza pe piata româneasca produsele unor firme de prestigiu, oferind o gama larga de aparate stationare si portabile pentru masurarea si controlul marimilor mecanice, fizice, chimice si electrice aferente atât proceselor de productie cât si activitatii de reparatii si intretinere din diverse sectoare industriale.

S.C. ICSH S.A. - Hunedoara
Antreprenor de prestigiu în constructii si reparatii industriale si civile, înfiintata în 1950, firma este in prezent organizata ca societate comerciala cu capital mixt (de stat si privat). Calitatea lucrarilor executate de ICSH S.A. este atestata de catre TÜV, SLV München, ISIM, ISCIR, Biroul Român de Metrologie Legala, CNCAN. Prin competenta si experienta sa, firma se constituie intr-un partener de incredere care dispune de resurse umane cu o deosebita experienta si calificare in toate categoriile de lucrari care fac obiectul activitatii.

S.C. INDAGRARA-PRODCOM S.A.
Moara cu Aburi, Fabrica de Spirt si de Drojdie Societate Anonima Industriala

S.C. MAGNUM INTERNATIONAL TRADE S.R.L.

S.C. MAPASON PROD S.R.L
S.C. MAPASON PROD S.R.L a luat fiintă in 1994 la initiativa a 4 specialisti in sudare si prelucrări mecanice, specialisti cu o serioasă experientă practică in intreprinderi din domeniul aeronautic si hidraulic. Societatea si-a inceput activitatea in mai 1995 cu executia de confectii ornamentale si industriale din otel inoxidabil sudat si de piese uzinate.

S.C. MECANICA ROTES S.A. TARGOVISTE ROMANIA

S.C. NUCLEARMONTAJ S.A.
S.C. NUCLEARMONTAJ S.A. is a private capital Joint Stock Company dealing in installation / erection field and having 1000 employees. The company specializes in carrying out projects in the following fields : power generation (nuclear and conventional stations), chemical, petrochemical , industrial and gas transportation. All activities are developed in accordance with the requirements stated in the specific quality assurance Standards.

S.C. OFICINA SERV S.R.L
BRASOV-ROMANIA BRASOV S.C. OFICINA, s-a implicat in domeniul montarilor industriale, investind propriile resurse in tehnologii avansate. Persoane specializate au concretizat filosofia care intodeauna sta la baza strategiei societatii, si anume:a oferi ceea ce este mai bun sub toate aspectele .

S.C. OFICINA SERV S.R.L BRASOV-ROMANIA BRASOV
.C. OFICINA, s-a implicat in domeniul montarilor industriale, investind propriile resurse in tehnologii avansate. Persoane specializate au concretizat filosofia care intodeauna sta la baza strategiei societatii.

S.C. Sarmis S.A.
S.C. Sarmis S.A. este o societate comercială pe acțiuni înființată în decembrie 1990, prin comasarea ICSMI Zalău și Grup Depozite Baia - Mare .

S.C. SMR S.A. Bals

S.C. SMR S.A. Bals
Produse: otel lingou si piese turnate din otel - piese forjate si matritate - osii forjate cu roti monobloc- boghiuri turnate si sudate - discuri

S.C. SUDORROM 92 S.A.
Societatea noastra desfasoara in mod curent sau la comanda urmatoarele activitati de productie: productie boilere si hidrofoare int-un volum de minimum 1000 bucati pe luna. Din anul 1992 pana in prezent am avut 8 imbunatatiri ale conceptiei si designului pentru fiecare din produse (forma si culoare) si de doua ori pe an derulam programe tehnice pentru imbunatatirea performantei, calitatii si adaugarea de noi produse la gamele existente.

S.C. Tehnoarmit S.A.
In present, S.C. TEHNOARMIT S.R.L. developped its experience, improving the training of the manpower and developping the skills and efficiecy of the labours, applying modern technologies. The Society opperates in Romania having a headquarters and two modern factories; the company has now over 300 employees.

S.C. TRACTORUL UTB S.A

S.C. Turbonef S.R.L
S.C. TURBONEF S.R.L. a fost infintata in ianuarie 1993 ca unitate moderna si dispune de tehnologie pentru executia pieselor neferoase turnate in forme temporare si metalice. Executa aliaje de marca neferoase turnate in bare sau lingouri.

S.C.Bioland S.A.

S.C.Rulmenti Barlad S.A.Romania -
BALL & ROLLER BEARINGS COMPANY MAIN OBJECT OF ACTIVITY Designing, manufacturing and selling of the bearings. Foreign trade operations. Engineering. FINANCIAL INFORMATION 1997

Samco Engeneering &Contracting Romania S.A.

SAMGAS Romania
SAMGAS ROMANIA S.R.L. este o societate productiva romano-italiana- germana, de proprietate privata, actionariatul sociatatii fiind reprezentat prin 85% capital strain si 15% capital autohton.Obiectivul s-a realizat in vederea asamblarii si verificarii contoarelor de gaz cu membrana, licenta SAMGAS ITALIA, aprobate de B.R.M.L. Bucuresti si I.N.M.L. Bucuresti.

SANTIERUL NAVAL BRĂILA

Sapient
Sapient is a business and technology consultancy built to deliver explicit business outcomes through the rapid application and support of advanced information technology for our Global 2000 clients. Strategy and experience-based design. Deep technology expertise and broad implementation skills. Global distributed delivery. A fixed-time, fixed-price approach. We bring all these together to rapidly and reliably deliver the solutions and the value required at the intersection of advanced technology and the enterprise.

sartorom - aparate de măsură si control calitate
Firma SARTOROM IMPEX SRL este unul din primii furnizori de aparatură de laborator înfiintati după 1990, fiind reprezentanta exclusivă a cunoscutei firme de balante electronice Sartorius din Germania.

Sc Apex Com Srl

SC ARIO SA

SC ARMATURA SA, - Cluj-Napoca.

SC EUROPLASTIC SRL

SC FEROMET M-SRL
Furniture items and forged steel for home and garden

SC IO 96 EXIM SRL

SC IUG SA Craiova
Fondata in 1975, S.C. IUG S.A. CRAIOVA este una dintre cele mai moderne unitati industriale in domeniu din Europa de Est.

SC LUBRIFIN SA
Pentru aceia dintre Dumneavoastra care nu sunt familiari cu firma noastra, SC LUBRIFIN SA este o firma renumita in domeniul lubrifiantilor, fiind fondata in 1879 .Suntem constituiti intr-o societate cu capital 100% privat romanesc, produsele noastre fiind realizate in colaborare cu cele mai renumite firme producatoare de aditivi din lume:...

SC Nicolina SA - Iasi
S.C. NICOLINA S.A. are ca domeniu de activitate proiectarea si productia de:masini si echipamente pentru constructii, lucrari si reparatii de drumuri; utilaje de preparare si punere în opera a betoanelor din ciment, de preparare si punere în opera a mixturilor asfaltice; piese de schimb pentru acestea. boghiuri pentru vagoane de cale ferata, echipamente de transport mecanic si pneumatic...

sc PERIND sa Oradea
Maturi si perii de uz casnic, industriale, articole de curatenie, vopsit si zugravit

sc PERIND sa Oradea
Firma PERIND a fost fondata in anul 1922, incepandu-si activitatea cu un numar de 30 de angajati. Din martie 1991, PERIND este inregistrata in Registrul Comertului sub nr. J05/185/1991, iar din mai 1993 societatea functioneaza in intregime cu capital privat. In prezent, PERIND are peste 110 angajati. Avand o experienta de peste 78 de ani, PERIND este in prezent cel mai important producator din Romania in domeniul articolelor de curatenie.Maturi si perii de uz casnic, industriale, articole de curatenie, vopsit si zugravit.

SC PHOENIX SA Iasi, Romania
Our company, which is 100% private, has a social capital of 2.000.000 USD and over 500 workers in the mechanic branch.We make high road guard rails TLSP type which we sell in Germany, UNO type for Spain and NFP type for France, in large quantities.

SC Romlag SA Brasov - Fabrica de cuzineti - bucse
Activitatea fabricatiei de cuzineti cu pereti subtiri a inceput in anul 1996 prin infiintarea unei sectii de CUZINETI in cadrul Fabricii de Rulmenti \"Rulmentul\" Brasov, fiind unul din elementele planului de dezvoltare din acea perioada. Scopul aparitiei acestei capacitati de productie a fost asigurarea necesarului intern de cuzineti, fiind singurul producator la nivel national.

SC SDC EXPERT SRL
EXPERTIZE CONTABILE, EVALUĂRI, LICHIDĂRI, STUDII, AUDIT, CENZORATE CNVM

SC UNIVERSALCOOP SA
Societate comerciala pe actiuni cu capital majoritar cooperatist

SC UZTEL SA
Gathering the mechanical activities existing within the 1904 established Romanian American Oil Company, in September 1950, our company was first set up as an independent unit under the name of the Teleajen Enterprise and later on UZTEL S.A. Oil Field Equipment Manufacturing and Repairs Company.

Scania

Scanrom.srl

SEA

SeaNET

Sebia.ro
Este intrebarea fireasca si tot mai frecventa pe care si-o pune orice specialist aflat in situatia de a alege, din multitudinea de oferte de aparatura si reactivi pentru electroforeza, solutia cea mai buna. Adica rezolutie foarte buna, rezultate precise, reproductibile si cost redus.

Siderurgica S_A_ Hunedoara
SIDERURGICA S.A. Hunedoara este principalul producator de laminate finite pline, profile fasonate si semifabricate din otel carbon, slab aliat din Romania. In ultimii ani, intr-un mediu puternic concurential, pe o piata globala, SIDERURGICA s-a adaptat prin crearea unei structuri organizatorice si operationale flexibile prin cresterea calitatii produselor si prin valorificarea potentialului uman de inalta calificare existent. Istoria noastra de peste 100 de ani inseamna experienta, iar prezentul - capacitatea de a raspunde promt si competent celor mai exigente cerinte pe o piata extrem de dinamica. Pentru ca scopul nostru este ca dumneavoastra, partenerii nostri de afaceri sa fiti multumiti.

Site-ul Technotrade!
... oțel inoxidabil, multifuncționalitate, calitate, durabilitate, precizie si atenția detaliului - recunoașteți marca? LEATHERMANź este lider incontestabil pe piața uneltelor compacte și multifuncționale - un întreg set de scule ce încape într-o singură palmă. Technotrade este reprezentant LEATHERMANź pentru România - puteți comanda acum on-line prin intermediul casetei de căutare cea mai mare parte din produsele acestei firme.

SNELLING

Societatea comerciala Dinamic srl

Societatea Comerciala MAGITECH SRL
Societatea Comerciala MAGITECH SRL, a luat fiinta in anul 1994, ca o subsidiara a firmei MAGIS INTERNATIONAL SRL , Milano, Italia. Principala activitate a fost aceea de acordare de suport tehnic in introducerea produselor pe care le oferea pe piata la momentul respectiv. Dupa doi ani de activitate, ca urmare a solicitarilor clientilor, s-a inceput activitatea efectiv comerciala. La acest moment Magitech SRL, este reprezentanta si distribuitor exclusiv ale produselor urmatoarelor firme: Hercules, Pulp and Paper, BetzDearborn, Aqualon, Food Gums, Resins, Elotex, Alcoa, Magis International Srl, DeLaRue

Societatea Comerciala TEHNOUTIL S.A.
Societatea Comerciala TEHNOUTIL S.A. este o firma cu capital integral privat, infiintata in anul 1992, cu capital social in valoare de 280 milioane lei, a carei cifra de afaceri realizata in anul 1999 a fost de aproximativ 3 mil USD.Obiectul principal de activitate este reprezentat de comercializarea si prestarea de servicii in domeniul montarii, intretinerii si service-ul pentru: echipamente si instalatii frigorifice echipamente si instalatii pentru incalzire echipamente de ventilatie si aer conditionat, atat pentru uz casnic cat si industrial

Societatea Comerciala Vată de Sticlă Salgotarjan
Singura firmă din Ungaria care fabrică vată de sticlă, intreprinderea mixtă Maghiaro-Japoneză, Societatea Comerciala Vată de Sticlă Salgotarjan, și-a început producția în anul 1989.

Societatea Sitma S.R.L.
Sisteme de protectie si siguranta mecanice, unde veti gasi echipamente profesionale produse in Romania sub licente prestigioase, sau originale, mergind de la usi de tezaur si antetezaur, trape de acces, pereti blindati, case de bani si dulapuri de siguranta, sisteme si sasuri de transfer pentru ghisee de banci, case de schimb valutar, casierii, pina la coloane cu casete de valori. ..

SOLUTII SISTEM DE LAWESTFALIA TEHNICA AGRICOLA

SONOROM

SOPMET S.A.

Specializing in SCA Radio Receivers

SPICUL S.A.

Starckrom Ltd Bucharest

STIHL
Machine for the construction industry, The new clearing saws from STIHL , Chain saws saw chain, guide bars, Blowers, sprayers, Hedge trimmers, Electric trimmers, brushcutters, Cleaning systems, Protective clothing and accessories.

STIMPEX S.A.
Despite tough economical conditions STIMPEX has always managed to remain in the top and became by reorienting and enlarging its production fields one the most successful medium size enterprises in Romania. Nevertheless we believe that the main reason of this success is our policy to maintain the top quality of our products and services.STIMPEX is a company dedicated to protection.

Stockton Products
T Reveal Molding

Sunrider International
Sunrider formulates, develops, manufactures and distributes the best quality, concentrated herbal foods and beverages, skin care, cosmetics and household products in the world.

SUPER TRADE S.r.l
Doors and windows in lamellar wood

SUPER-TECH
SUPER-TECH este dipozitivul care garanteaza aer curat si rezervorul mereu plin, cu o economie de carburant de pana la 12% si cu diminuarea emisiilor poluante cu pana la 75%.

Surplex AG
Surplex- Europe\'s leading asset recovery solutions provider for surplus machinery.

SWEP International AB in ROMANIA
La inceputul anilor 80\', a inceput o revolutie tehnica in miniatura in domeniul ingineriei termice, prin crearea schimbatoarelor de caldura compacte ce dovedeau o eficienta sporita. In 1983, unii din pionierii noii tehnologii au fondat SWEP. Acest grup de experti a crezut in viitorul conceptului de placa ondulata si si-au dedicat energia pentru a transforma conceptul in produs

SWISSPOR
Firma SWISSPOR S.A. a fost infiintata in anul 1998 apartinand grupului elvetian ALCOPOR , grup care este activ in Elvetia, Germania, Polonia si Romania.Firma SWISSPOR are ca obiect de activitate producerea si comercializarea polistirenului expandat ignifugat fiind totodata importator pentru alte materiale izolante cum ar fi: placi si cochilii din poliuretan, suporturi termoizolante pentru sistemele de incalzire prin pardoseala, placi termo si fonoizolante contra zgomotelor de impact, role si baloti din polistiren expandat pentru pereti interiori si ziduri toate acestea fiind realizate de grupul ALCOPOR si polistiren extrudat produs de firma DOW UNGARIA

SYRINX S.R.L.

Syscom 18 SRL - Complete Solution for Instrumentation & Control

Syscom 18 SRL - Complete Solution for Instrumentation & Control
Founded in September 1991, SYSCOM 18 SRL asserted itself as a well known company in the field of industrial automation in Romania. Specialised mainly in transducers distribution, but also in panel instrumentation and SCADA packages, SYSCOM 18 SRL has delivered very high quality instrumentation to more than 300 companies.

S_ C_ Sinterom S_A

S_C_ Ceproplast S_A_ - researche design & plastic production centre

S_C_ PRODPAN S_A_ Zalau

T O O L S T O R E
Toolstore is a unique B2B portal. A gigantic gallery of product information and pictures of more than 100,000 products from Bergman & Beving Tools companies - Consumenta, ESSVE, Gigant, Grunda, Jaktia, Luna och Skydda.

T&T Tehnica si tehnologie

TBG Romania - www_tbg_ro
TBG Servicii Pompa Beton Romania S.R.L.

TBG Romania - www_tbg_ro
TBG Romania Beton Group S.R.L.

Technotrade!

TECNOSERVICE Bucuresti S.A.

Tehnologia TEL

TEPRO
TEPRO is a producer of longitudinal welded steel tubes and cold-formed profiles .TEPRO S.A. Trading company, producer of longitudinal welded tubes and cold-rolled profiles, has witnessed since 1963 when the first equipment started functioning a permanent development, becoming at present one of the greatest iron and steel processing of Romanian factories.

Termoplast

tes - Tehnologii si Echipamente de Sudare S.A.

The National Institute of Research & Development for Technical Physics
Research activities

Thermal Battery
Welcome to Thermal Battery\'s site the revolutionary invention in thermodynamics!

Thermore
Thermore is the exclusive thermal insulation for garments that keeps your body temperature to its natural warmth. Enjoy our website!

TOI TOI & DIXI SRL
Toi Toi & Dixi este o societate romano-germana infiintata in mai 2000, avand ca asociat majoritar firma ADCO INTERNATIONAL Gmbh Ratingen Germania- cel mai mare operator European de toalete mobile si ecologice. De la data infiintarii si pana in present am incercat sa promovam produsele si serviciile noastre, acestea reprezentand, inca, o noutate pt Romania.

Tractorul UTB S.A.
Founded in 1925 as a Franco-Romanian aircraft factory, the company has produced tractors since 1946. In the mid-\'60s, the 65 HP tractor was developed and produced based on a Romanian design. This U 650 family of tractors has been continuously diversified, modernized and extended up to 86 HP, being now one of the basic products of the company.

TRANSBITUM S.A.
SC TRANSBITUM SA, societate mixta cu capital majoritar belgian, inregistrata in luna ianuarie 1997 in Romania, a obtinut toate autorizatiile necesare pentru construirea terminalului de bitum in portul Mangalia.

TREFO S.A.
Producator de sarma, cuie, lanturi

TRICOMSERV - Electropompe si motoare

TRODAT STAMPILE EXPRESS
TRODAT STAMPILE EXPRESS s-a infiintat in anul 1993 si comercializeaza in principal stampile si carti de vizita. Prin comercializarea produselor de cea mai buna calitate (ISO 9001) importate din Austria si prin folosirea tehnologiilor de varf in domeniu, firma noastra a devenit furnizorul agreat de principalele banci din Romania (Banca Turco Romana, Banca Comerciala Romana, Societé Génerale, ING Bank, Alpha Bank, Bank Austria, etc.). De asemenea, printre clinetii importanti se numara Luxten Lightning, Porsche Romania, Harley Davidson Romania, etc.

TRW Inc_ - Home
TRW is a global company focused on providing superior products and services to customers in the automotive, aerospace and information technology markets.

TUNELE S_A
At the end of the sixties, together with the beginning of construction works for Portile de Fier Hydro power-station (Iron Gates power-station), the need arouse of achieving massive and spectacular infrastructure works in connection with the power-station such were viaducts, bridges, tunnels, supporting walls, consolidation, for rising the existing railway line and the national road in the area of Gura Vaii and Orsova. These works were carried out by us under the name of Portile de Fier Construction Enterprise

TURBOMECANICA
TURBOMECANICA is a high integrity manufacturing and repair company focused on asserting its experience, know-how and capabilities on the international aerospace and industrial power systems markets, as well as on consolidating a competitive position by high skills, efficiency and a customer-oriented culture.

TURCK - Senzori - automatizare - sisteme de bus - interfete
Bine ați venit la TURCK România. Reprezentanța firmei în România vă oferă pe lângă bine cunoscutele componente de automatizare, suport tehnic și soluții pentru aplicațiile dumneavoastră.

Turnatoria Centrala Orion S_A_ Campina
Este acreditata sa produca piese din otel carbon si otel slab aliat cu mangan, de firma Lloyd - Anglia Dispunand de proiectare asistata pe calculator (AUTOCAD) si de specialisti cu experienta, poiecteaza tehnolgic si realizeaza piese turnate de cea mai mare complexitate.

Universal Tractor
It offers for exportation a wide range of tractors powered from 35 to 180 HP, on wheels or crawlers, designed for agricultural works, as well as tractors adequately equipped for building, forestry or road transport.

UPG grup de firme

UTON - prepared to meet a World Market

UTON - prepared to meet a World Market
UTON is capable of undertaking a comprehensive range of engineering manufacturing contracts ranging from basic steel fabrication to highly complex steel fabrication, and alloy constructions from one off\'s to large production runs. Our extensive experience in the following materials: Carbon Steel, Stainless Steel, Duplex, Clad Material (Brass, Titanium and Stainless) assures you of a quality product.

UTTIS INDUSTRIES
Lider in domeniul echipamentelor si utilajelor de tratament termic

uzinsider

Vaillant
Gama completa de aparate si cazane pentru încalzire centrala, reglare si apa calda, pentru combustibil gazos, lichid si electric, accesorii compatibile pentru completarea instalatiei.

Valachia SRL
Usi de garaj; Hale metalice Lindab; Invelitori Lindab; Porti industriale. Societatea Valachia este o societate cu raspundere limitata infiintata in 1993 . Din 1997 firma noastra este dealer Lindab si se ocupa cu promovarea, comercializarea si montajul acestor produse atat in Bucuresti cat si in judetul Sibiu.

valco
THE MOST COMPLETE RANGE OF PUMPS FOR DOMESTIC, AGRICULTURAL, CIVIL AND INDUSTRIAL USE

Valmaris

Vebimex

Velux

VES SA
Este, in Romania un producator important de vase emailate pentru gatit, grill-uri si alte articole casnice realizate din otel emailat, vopsit sau galvanizat.

VIFOR Online
Masurari debite; Electrocasnice; Telecomunicatii; Service Auto Scule Electrice..

VIOLA SRL
VIOLA SRL ofera laboratoarelor medicale, de cercetare stiintifica, din invatamantul universitar, preuniversitar, o gama completa de echipamente, consumabile, reactivi. Produsele comercializate sunt de import, realizate de companii cu renume mondial in aceste domenii.

V_A_C_U_S_E_R_V_ H_O_M_E
Your Hi-Tech Specialist VACUSERV, reprezentant in Romania pentru ALCATEL HIGH Vacuum Systems este liderul de necontestat al pietei in domeniul tehnologiilor de vid.

WATERCRAFT TRADER - The best way to buy or sell your boat or PWC

Welcome at Den Braven Sealants Online - World Wide Leader in Professional Sealants

Welcome to Arcus
HEAVY INDUSTRY; CHEMICAL PRODUCTS ;

Welcome to BAR CODE SYSTEMS

Welcome to Brieta Ind Com
PRODUSE DE UZ INDUSTRIAL MATERIALE PENTRU CONSTRUCTII

Welcome to Combinatul de Oteluri Speciale Targoviste

Welcome to Eastern Duty Free!
Dear Visitor, In 1992, two years after the Iron Curtains of Romania came down, EDF Services LTD and SKY Services LTS, two Hong Kong based companies, acting for decades in the Duty Free and Airport Services field, accepted the challenge of transforming the Duty Free industry in Romania from what it was to what it is.

Welcome to Eastern Duty Free!
Dear Visitor, In 1992, two years after the Iron Curtains of Romania came down, EDF Services LTD and SKY Services LTS, two Hong Kong based companies, acting for decades in the Duty Free and Airport Services field, accepted the challenge of transforming the Duty Free industry in Romania from what it was to what it is.

Welcome to ESAB

Welcome to Galfinband's Homepage
GALFINBAND valorifica superior banda din otel laminata la rece produsa de Combinatul Siderurgic SIDEX S.A., in incinta caruia isi are amplasamentul. Prin procesare se obtin benzi inguste si subtiri din otel, acoperite sau neacoperite, cu parametri performanti.

Welcome to HOMIROM web site
The main activity for the Company is supplying professional staff in different domains such as: oil, gas and water drilling, civilian and industrial construction. HOMIROM SERVEXIM SRL is proud to have more than 100 employees, presently working abroad, mainly in Libya for the Project \"GREAT MAN MADE River\" and other drillings in Yemen, Korea, Algeria, Nigeria and Brazil.

Welcome to PaperExchange
PaperExchange\'s state-of-the-art technology and applications are in new hands...and we\'re here to drive your global e-trading business to a new level of service and opportunities.

Welcome to REXCOM International, Bucharest-ROMANIA

Welcome to Sunrider International

Windmill International Homepage
Since its inception in 1978, Windmill International Pte Ltd has expanded from a modest trading firm serving largely the Pacific Rim countries to a major trader competing successfully in the international arena.

World Machinery Works
WORLD MACHINERY WORKS SA Bacau was established in March 1971. In September, the same year, the first production capacity was brought into operation, manufacturing the first boring and milling machines, type BMT, with 63 up to 125-mm diameters.

WTS
Wisconsin Turning Systems. Intilniti-va noul partener in lumea solutiilor de prelucrare! Amplasata convenabil in inima Europei, in orasul istoric Targoviste - prima capitala a Munteniei, la numai 80 km distanta de Bucuresti - capitala Romaniei, WTS are acces la principala infrastructura internationala atit prin sosele cit si prin principalele porturi industriale europene astfel: Constanta pe malul Marii Negre si Rotterdam prin fluviul Dunarea.

www_NEOCITY_ro
Neocity Group\'s newest and most modern office building is located in 237B Calea Dorobantilor, one of Bucharest\' s prime location, a main transport artery and one of the city\'s most elegant boulevards.

www_nethrom_ro

www_reflexite_ro
Microprismatic Technology Reflexite invented prism based materials, and after more than 30 years we now provide products with the best possible visibility in day- and nighttime, poor light and adverse weather conditions. Reflexite is the only manufacturer to offer the benefits of this superior technology consistently backed by years of experience, technical innovation and commitment to customer needs.

WWW_RIGIPS_RO_Rigips ROMANIA
BPB Industries (British Plaster Boards Industries) este una dintre cele mai importante companii la nivel mondial in domeniul produselor din gips si prima din Europa. BPB administreaza peste 80 de fabrici si ofera mai mult de 1000 de produse si sisteme in 45 de tari ale lumii.

www_sudura_ro

www_sudura_ro

XYZ Corporation

Yale Europe - Materials Handling Experts - Forklifts
Yale Europe Materials Handling is part of the largest forklift truck manufacturer in the world.

Zahar Diamant - Diamant Sugar - Zaharul Oradea SA

Zodiac Maritime Romania

  © 2005 RCS & RDS - toate drepturile rezervate. Home.ro este marca inregistrata RCS & RDS.
Cititi conditiile in care puteti beneficia de serviciile noastre.


Trafic.ro - Clasament si Statistici