cauta GO  

  Contul meu >
Creeaza cont nou >
nou! toolbar e-mail net drive forum + chat cupidon anunturi bancuri acces internet linkmania  
stiri:   stirile zilei,  sport,  curs valutar,  vremea        afaceri:   anunturi,  imobiliare,  curs valutar,  MyJob
servicii:   catalog web,  e-mail,   dictionar,  dial-up,   Homer      comunitate:   forumchat,  cupidon
divertisment:   jocuri online, loto,  horoscop,  tv,  teatru,  cinema,  citate,  baruri + restaurante      it&c:   download
RCS &RDS
  Contul meu >
   home.ro   /    afaceri   /   firme   /   bauturi   /   alcoolice
Categorii Web
Categorii Web
 


Site-uri Web
http://www.bergenbier.ro

ABSOLUT VODKA
ABSOLUT is a clear, white spirit. It is produced at the famous old distilleries near Ĺhus, Sweden. ABSOLUT VODKA is distilled and purified by continuous distillation, a process that removes the unwanted by-products. At the distillery, skillful craftsmen combine age-old distilling traditions with the latest in modern technology. ABSOLUT VODKA is distilled solely from winter wheat, a hardy wheat grain grown in the rich fields of Southern Sweden. Centuries of experience have shown that winter wheat is ideal to produce superior vodka. When tasted, you will find that ABSOLUT VODKA retains the fine character of the grain it is made from. Sweden, Country in the far north of Europe that has given the world Volvo, The Nobel Prize, and Absolut Vodka. Population 8.9 million. Capital: Stockholm, a cosmopolitan city with medieval roots, built on islands and surrounded by waters clean enough to fish and swim in.

ABSOLUT VODKA - The Official Web Site

Amalgamation

ANGELLI

Angelli

Angelli

Angelli

Angelli
O companie solida are nevoie de o imagine pe masura. O astfel de imagine se bazeaza mai ales pe fapte. In domeniul vinurilor spumoase, produsele ANGELLI sunt un lider incontestabil la nivel national, cu o cota de piata de peste 60%.

Angelli
O companie solida are nevoie de o imagine pe masura. O astfel de imagine se bazeaza mai ales pe fapte.In domeniul vinurilor spumoase, produsele ANGELLI sunt un lider incontestabil la nivel national, cu o cota de piata de peste 60%.

Angelli

Angelli

Angelli
In domeniul vinurilor spumoase, produsele ANGELLI sunt un lider incontestabil la nivel national, cu o cota de piata de peste 60%.

Angelli
In domeniul vinurilor spumoase, produsele ANGELLI sunt un lider incontestabil la nivel national, cu o cota de piata de peste 60%.

Angelli
Produsele ANGELLI sunt prezente in peste 50.000 de puncte de vanzare raspandite in intreaga tara (sursa Marketing Research Group Bucuresti, iulie 1999).

BERGMAN DRINKS - Bere Bergman - Apa minerala - Racoritoare
SC Bergman Drinks SRL este o societate cu capital romanesc privat 100% infiintata in anul 1994. Fabrica construita de catre proprietarii SC BERGMAN Drinks SRL la Vama Buzaului este utilata cu ultimele tehnologii de fabricare si imbuteliere a berii si apei minerale. Peste toate acestea, cea mai importanta componenta a produselor Bergman-Drinks este APA. Izvoarele apei utilizate in procesele de productie sunt situate in inima Muntilor Ciucasului, din lantul Muntilor Carpati, renumiti in intreaga lume pentru calitatea izvoarelor pe care le are.

BRAU UNION ROMANIA

Casa de Vinuri Pietroasa - A BACHUS SA Company
Romania se numara astazi printre marile tari viticole europene, avand o suprafata de cca. 330.000 ha de plantatii viticole cu tendinta de crestere in deceniile urmatoare. Pe plan international se afla pe locul 9 ca suprafata a viilor si pe locul 12 ca productie de vin.

Ciuc

COTNARI - Fortress Of the Romanian Wine
Cotanriul vine din istorie, ca o ambarcatiune de departe, din largul marii. Uneori, un val il ridica facandu-l vizibil, alteori, valuri mari si inspumate ne lasa sa banuim lupta pe viata si pe moarte, pe care o dau atit cei de la vasle cat si cei de la carma.

Creamwood
Junior Orastie este o societate de productie cu capital integral privat.Activitatea traditionala de baza a companiei este producerea de bauturi alcoolice si in special lichioruri si lichioruri crema, in prezent societatea producand 11 sortimente de lichior si 10 de lichior creama.

Cristalex

EUROCAFE ROMANIA
Firma S.C. EUROCAFE ROMANIA S.A. este detinator exclusiv al drepturilor de distributie in Romania pentru un important numar de marci internationale si locale de prestigiu din gama bauturilor alcoolice, cafelei si bauturilor racoritoare naturale.

European Drinks
SCANDIC DISTILLERIES, una dintre cele mai prestigioase distilerii din lume, beneficiaza de o tehnologie ultramoderna, fiind una dintre cele mai moderne si nepoluante distilerii din Europa.

European Drinks
SCANDIC DISTILLERIES, una dintre cele mai prestigioase distilerii din lume, beneficiaza de o tehnologie ultramoderna, fiind una dintre cele mai moderne si nepoluante distilerii din Europa.

GFS Distribution

Heinro

Heinro-Heineken

http://www.granddis.ro/

INTERNATIONAL EDELBERG BREWERY
Este una dintre cele mai dinamice companii din Romania, care in decursul anilor, s-a dezvoltat si completat cu noi activitati de productie, astfel ca la acesta data functioneaza urmatoarele fabrici: S.C BERE LICHIOR MARGINENI S.A, care cuprinde urmatoarele fabrici: fabrica de bere, fabrica de malt, fabrica de alcool etilic alimentar, fabrica de drojdie de panificatie, precum si o centrala termica care deserveste alte trei importante unitati economice din zona; S.C VINALCOOL S.A cu veche traditie in producerea celor mai variate vinuri, bauturi spirtoase si lichioruri, precum si apa minerala; S.C EDELBERG S.A Tg-Jiu- care s-a impus cu berea “Gorjeana\"; S.C VIVO S.R.L - cea mai tanara dintre companii ce a lansat sucurile naturale de fructe marca “VIVO”.

JIDVEI - Respecta-ti placerile!
Compania privata JIDVEI SRL isi are sediul in regiunea Tarnavei, mai exact in Valea Tarnavei intre localitatile Cetatea de Balta si Sona.

KAROM DRINKS
O firma ultraspecializata in productia si importul de vinuri spumante si spumoase.

Lichioruri

Ostrov

PERFECT RENAISSANCE COMPANY LIMITED TIMISOARA

Podgoria.ro

ProWine International
Vinuri produse la unitatea Cudalbi, din struguri de origine Podgoria Nicoresti, Dealul Bujorului

Romanianwine

R_Euroavipo
Vinuri

S.C. Emi Product S.R.L.
Sub marca \"SCORILO ®\" (marca inregistrata),societatea produce o gama de bauturi alcoolice naturale ,dublu distilate ,avand conentratia alcoolica de 43%...

S.C. ~GRANDDIS~ - S.R.L.
S.C. \"GRANDDIS\" - S.R.L. este una dintre cele mai mari companii comerciale a I.C.B. Group (Grupul Industrial Comercial Bucuresti) , specializata in distributia de alimente importate si bauturi alcoolice.

Sankt Petersburg

Sankt Petersburg INCALZESTE INIMA!

SC Bere Craiova SA

suprem_onix
Bine ati venit la pagina oficiala a firmei noastre. Totul este de calitate Contactati-ne si vom avea impreuna de castigat!In aceasta pagina puteti afla informatii despre firma noastra, participanta la numeroase targuri si expozitii, premiata pentru produse de calitate, obtinute prin procese de fabricatie moderne. De asemenea, aici gasiti oferta de produse si lista de preturi. Va multumim ca ne-ati contactat.

S_C_Vascovin S_A_ VASLUI
S.C. VASCOVIN inca din anul 1968, cand a fost infiintata in Orasul Husi, judetul Vaslui, intregeste ospitalitatea romaneasca cu vinuri de calitate superioara, obtinute din soiuri valoroase, cu traditie, din renumitele podgorii Husi, Vaslui, Colinele Tutovei ...

Vinterra
Vinterra International SA is a private limited company, a Romanian-Dutch joint venture, established in 1998. Although it is a young company, Vinterra has a great potential taking advantage of its experienced founders and professional team who make every effort to realize its continuous growth and gain a well-known name in the market.

Vodka, Gin, and Fine Spirits_ Kryshtal Vodka Amalgamation - American Belarusian Import-Export, Co_ Ltd_ Newburyport, Massachuset

www_carlsberg_ro
Probably the best beer in the world

  © 2005 RCS & RDS - toate drepturile rezervate. Home.ro este marca inregistrata RCS & RDS.
Cititi conditiile in care puteti beneficia de serviciile noastre.


Trafic.ro - Clasament si Statistici