cauta GO  

  Contul meu >
Creeaza cont nou >
nou! toolbar e-mail net drive forum + chat cupidon anunturi bancuri acces internet linkmania  
stiri:   stirile zilei,  sport,  curs valutar,  vremea        afaceri:   anunturi,  imobiliare,  curs valutar,  MyJob
servicii:   catalog web,  e-mail,   dictionar,  dial-up,   Homer      comunitate:   forumchat,  cupidon
divertisment:   jocuri online, loto,  horoscop,  tv,  teatru,  cinema,  citate,  baruri + restaurante      it&c:   download
RCS &RDS
  Contul meu >
   home.ro   /    societate   /   fundatii
Categorii Web
Categorii Web
 


Site-uri Web
http://www.aid-ong.ro

http://www.aper.ro

http://www.bethany.ro

http://www.bfm.ro

http://www.bibliapentrutoti.ro

http://www.childrenofromania.ro

ACADEMIA ROMANA
Fundația Familiei Menachem H. Elias este o fundație testamentară, de cultură națională și de asistență publică, aflată sub egida celui mai înalt for de cultură a țării – Academia Română.

acdi-voca

Bine ati venit la Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile

CEM - Center for Mountain Ecology
CEM (Center for Mountain Ecology) is a non-profit ecological foundation specialized in mountain and alpine ecology.

Centrul de Resurse pentru Diversitate Etnoculturala
Începând cu anul 2000, Fundația pentru o Societate Deschisă România își continuă activitatea de sprijin pentru dezvoltarea societății românești într-o nouă formulă structurală.

CLCP - Charpatian Large Crnivor

CONCEPT FOUNDATION, BUCHAREST - ROMANIA
Fundatia CONCEPT, membra a Soros Open Network Romania, este o organizatie neguvernamentala, apolitica si non-profit.

CONCEPT FOUNDATION, BUCHAREST - ROMANIA

CRIMM Foundation home page

Culture RO

doc_en

EAN Romania

Fides_Ro - Ialomita
Infiintata in 1997, Fundatia FIDES isi desfasoara activitatea pe raza judetului Ialomita si are ca obiectiv principal dezvoltarea locala

Fiman
Fundatia Internationala de Management - FIMAN - a fost infiintata in 1992, cu intentia de a facilita dezvoltarea unui sistem managerial modern in Romania

Foundation for Community Care Services

FUNDATIA -CENTRUL ROMAN PENTRU INTREPRINDERI MICI SI MIJLOCII

Fundatia Academica ~Petre Andrei~

Fundatia Caminul Philip

Fundatia CONCEPT - Bucuresti

Fundatia Copiii României

FUNDATIA CULTURALA ROMANA

Fundatia Culturala Sound

FUNDATIA DOMUS
Tratat de toti si de toate drept simplu locuitor, numar intr-o foaie de recensamant, romanului i se reaminteste acum ca este cetatean si ca trebuie sa fie solidar cu statul de drept. Intrebarea este cand si cum s-au solidarizat celelalte institutii ale statului de drept, cu institutia fundamentala a acestui stat- cetateanul? Mai niciodata. Rar cetatean lasat mai de izbeliste decat romanul, rar cetatean mai impovarat de obligatii si mai scutit de drepturi; mai rar cetatean ca romanul.

FUNDATIA DOMUS

FUNDATIA FIDES

Fundatia Genesis
Schimbarile sociale si demografice din ultimii ani, au adus în prim plan cererea si nevoile pentru servicii profesionale legate de procesul educational. Sunt din ce în ce mai necesare servicii educationale calitative capabile sa ofere oportunitati pentru educatie suplimentara, educatie sociala, activitati culturale si recreative de petrecere a timpului liber.

Fundatia Internationala de Management - FIMAN - a fost infiintata in 1992, cu intentia de a facilita dezvoltarea unui sistem man

FUNDATIA LAMBDA

Fundatia Lambda

Fundatia LOGIC
Fundatia LOGIC a fost infiintata cu scopul principal de a sprijini tinerele talente in domeniul mass-media, arta, cultura, sport, IT si telecomunicatii.

Fundatia LOGIC - Centrul de Pregatre Profesionala
Fundatia LOGIC va pune la dispozitie, o serie de cursuri de specializare / perfectionare si calificare.Cursurile se desfasoara prin sistemul de educatie la distanta.

Fundatia Nationala Pentru Romanii de Pretutindeni

Fundatia Nationala pentru Romanii de Pretutindeni

Fundatia Nicomed
In urma cu 40 de ani, in 1959, 2 medici romani, Corneliu M.Niculescu si Dumitru Ranetescu, au realizat un medicament capabil sa vindece cancerul.

FUNDATIA NOUA ROMANIE

Fundatia Pentru Alimentatie Sanatoasa

Fundatia pentru dezvoltare culturala din Romania

Fundatia pentru dezvoltare rurala din Romania
Ne bucuram sa va primim si sa va uram bun venit pe site-ul Fundatiei pentru Dezvoltare Rurala din Romania.

Fundatia pentru o Societate Deschisa

Fundatia pentru o Societate Deschisa

Fundatia pentru o Societate Deschisa

Fundatia pentru o Societate Deschisa Romania
Fundatia pentru o Societate Deschisa este o organizatie neguvernamentala, non-profit si apolitica care promoveaza valorile societatii deschise in Romania. Fundatia a fost infiintata in anul 1990 de catre filantropul George Soros, ca raspuns la necesitatile tranzitiei catre sistemul democratic.

Fundatia pentru o Societate Deschisa Romania

Fundatia pentru o Societate Deschisa Romania
Fundatia pentru o Societate Deschisa este o organizatie neguvernamentala, non-profit si apolitica care promoveaza valorile societatii deschise in Romania. Fundatia a fost infiintata in anul 1990 de catre filantropul George Soros, ca raspuns la necesitatile tranzitiei catre sistemul democratic.

Fundatia pentru o Societate Deschisa Romania
Fundatia pentru o Societate Deschisa este o organizatie neguvernamentala, non-profit si apolitica care promoveaza valorile societatii deschise in Romania. Fundatia a fost infiintata in anul 1990 de catre filantropul George Soros, ca raspuns la necesitatile tranzitiei catre sistemul democratic

Fundatia pentru Parteneriat
Consortiul - Parteneriatul de Mediu pentru Europa Centrală. Fundatia pentru Parteneriat (Romanian Environmental Partnership Foundation) face parte din consortiul - Parteneriatul de Mediu pentru Europa Centrală care sprijină proiecte de înbunătătirea mediului în Cehia, Polonia, România, Slovacia si Ungaria.

Fundatia pentru Societatea Civila

Fundatia Petra

Fundatia Petra
SERVICII DE CONSULTANTA SI CONSILIERE PRECONCEDIERE

Fundatia Romano - Elvetiana Entrepreneurship

Fundatia Româno-Elvetiene ENTREPRENEURSHIP
Demersul Fundatiei FREE este unul pragmatic care se centreaza pe diseminarea cunostintelor minime necesare elaborarii unui proiect de întreprindere (plan de afaceri). Participantii la cursurile Entrepreneurship sunt ghidati în rafinarea unui proiect preliminat cu care se înscriu la curs. Planurile dezvoltate în cadrul cursului trebuie sa serveasca creatorilor de întreprinderi atât pentru recrutarea asociatilor, cât si pentru selectarea partenerilor.

Fundatia Romnia literara

Fundatia Saltimbanc
Organizație non-guvernamentală fondată în 1998 la Timișoara, având ca obiect de activitate manifestări culturale. Deși anul înființării este 1998, activitatea efectivă a acesteia a început în anul 1996, de la prima ediție a Sărbătorii Saltimbancilor, prin implicarea directă a celor ce aveau să fie doi ani mai târziu, bordul Fundației Saltimbanc.

FUNDATIA ~GÁBOR DÉNES~

George Soros

Geron Foundation

Geron Foundation
Welcome to the website of Geron Foundation, a humanitarian, non-governmental and apolithical organization that is active in the field of activities for charity and social help for elderly.

Greenpeace

Home

Home FDSC

Humanity United in Giving
HUG ROMANIA Foundation is a non-governmental and non-profit organization, founded in 1998 in Slatina, Olt County, Romania.

IBSB Fundatia International British School of Bucharest

Misiunea Fundatiei
Fundatia -Premiul Roman pentru Calitate-J.M.Juran-

Musubi
Fundatia de Arte Martiale Musuri-Singura organizatie de profil din Transilvania, cu sediul in Cluj-Napoca, isi propune promovarea si sprijinirea practicarii si studierii artelor martiale, popularizarea culturii si civilizatiei asiatice, precum si initierea si dezvoltarea legaturilor culturale, sportive si de cunoastere intre Romania si Asia.

onisaart_alphanet
ONISA ART Foundation

Open Society Foundation Timisoara

PARTNERS ROMANIA FOUNDATION F P D L
Partners Romania Foundation for Local Development FPDL

Planeta copiilor
Publicatie electronica editata de Fundatia -Copiii pentru copii, copiii pacii-

Project Ruth

ROMANA   -  E U R O D E C  PLOIESTI    ROMANIA
Agentia de Dezvoltare Economica EURODEC Ploiesti, organizata prin statut ca fundatie non-profit, nonguvernamentala (ONG) si apolitica a fost infiintata in 1994 prin asistenta programului PHARE-DELOG pentru Dezvoltarea Autonomiei Locale.

Romanian Angel Appeal
Romanian Angel Appeal (RAA) este o fundatie creata in 1991 care isi desfasoara activitatea in domeniul protectiei copilului

Romanian Angel Appeal
Romanian Angel Appeal (RAA) este o fundatie creata in 1991 care isi desfasoara activitatea in domeniul protectiei copilului.

ROMANIAN FOUNDATION OF CLINICAL LABORATORY

SMILE Romania
Orice copil este al nostru. Un copil bolnav sau un copil fara parinti are nevoie de ajutorul tau.

SMRHome Page

Soros

Soros Open Network Romania

sorosis
Fundatia pentru o Societate Deschisa

The Aspera Romanian Educational and Charitable Foundation, Inc.

The Information Systems Audit and Control Association & Foundation
ISACA ROMANIA FOUNDATION

the StrawberryNet Foundation
StrawberryNet is an NGO network which is promoting the protection of the environment, sustainable development, democracy and human rights in Romania, using electronic telecommunication.

TOACA
TOACA Cultural Foundation

Valbuz Fundation
A prezerva un tinut european unde confruntarea dintre omsi natura inca exista in sens originar si nu a fost decisa in favoarea uneia din parti.

Welcome to PHOENIX CULTURAL FOUNDATION

World Vision Romania - english version
Impliniti visul oricarui copil: O familie fericita!World Vision este un parteneriat international de crestini care si-au asumat misiunea de a-L urma pe Domnul si Mantuitorul nostru Iisus Hristos lucrand cu cei saraci si oprimati, promovand transformarea umana, si dreptatea, si marturisind Vestea cea Buna despre Imparatia lui Dumnezeu.

~ Fundatia Sf_ Vasile cel Mare - Bucuresti ~

  © 2005 RCS & RDS - toate drepturile rezervate. Home.ro este marca inregistrata RCS & RDS.
Cititi conditiile in care puteti beneficia de serviciile noastre.


Trafic.ro - Clasament si Statistici