cauta GO  

  Contul meu >
Creeaza cont nou >
nou! toolbar e-mail net drive forum + chat cupidon anunturi bancuri acces internet linkmania  
stiri:   stirile zilei,  sport,  curs valutar,  vremea        afaceri:   anunturi,  imobiliare,  curs valutar,  MyJob
servicii:   catalog web,  e-mail,   dictionar,  dial-up,   Homer      comunitate:   forumchat,  cupidon
divertisment:   jocuri online, loto,  horoscop,  tv,  teatru,  cinema,  citate,  baruri + restaurante      it&c:   download
RCS &RDS
  Contul meu >
   home.ro   /    afaceri   /   firme   /   import - export
Categorii Web
Categorii Web
 


Site-uri Web
http://www.agroexport.ro

http://www.chircuprodimpex.ro

Transeuro Import Export

alfa-omega trading sa

Arcasrom international trading
To become the leading provider of quality import and export services for / from Romanian market !

Arhipro

AUSTRALIA & ROMANIA TRADE & INVESTMENT

Britcom System

CHEMATEX - IMPORT EXPORT LTD -The main chemical and petrochemical exporter of Romania

Conpet s_a_ - site
Transportator comun de titei, gazolina si etan. Cu o existenta sub diverse denumiri si forme organizatorice de aproape un secol, CONPET S.A., cu sediul in Ploiesti, opereaza sistemul national de transport al titeiului brut prin conducte, avand un statut de transportor comun.

CONTRADE

El-Saady BUSINESS GROUP

electroexim
TRADING COMPANY

Euroconex

FruttiGrup
import,export&packing overseas legume si fructe

GOVCREST INTERNATIONAL

Group of companies UNICOM

GTI - Homepage
Echipa de administrare este tanara si formata din specialisti. Structura firmei este flexibila astfel incat sa deruleze operatiuni comerciale de import-export si de investitii, in special in domeniul alimentatiei umane si animale.

HOME PAGECHEMATEX - IMPORT EXPORT - LTD The main trade company from Romania

INFOTECH

Integra
Integra Import- Export SRL

Leonard Ltd Import-Export Co Bucuresti-Romania
Consulting, analize de piata, studii de marketing, reprezentare.Prospectarea pietei externe pentru extinderea exporturilor. Obtinerea celor mai bune oferte pentru echipamentele si materialele din import.Asigurarea de montaje, reparatii generale, modernizari, service -pentru masinile importate. De la prestigioase firme din strainatate, pe care le reprezinta in Romania, Leonard srl ofera clientilor sai: Echipamente pentru industria cauciucului si a maselor plastice: extrudere, linii complete de vulcanizare, calandri. Echipamente pentru industria de cabluri.Echipamente pentru industria de anvelope: linii de confectii, prese de vulcanizare.Prese automate de forjare.Piese de schimb pentru industrie. Livrare globala. Utilaje noi si secondhand pentru constructii drumuri.

MONDO TRAFIC TRANSILVANIA S.R.L is a Ltd Company. Its basic activity is Import - Export.

Neuron
Productie - Export - Import S.R.L. Company profile: technological design, and manufacturing of industrial electronic products; design and implementation of original software systems; services provided to our customers: technical assistance; upgrading for all our products; three years warranty.

Neuron
Productie - Export - Import S.R.L.

Noyexim
De sase ani, firma noastră desfăsoară în România activităti de comert exterior. Domeniile în care suntem specializati sunt: Metale, domeniu în care avem o experientă de 20 de ani, Cereale, Produse Forestiere si Produse Chimice.

Overseas

Peral
Din 1990, PERAL GROUP a intreprins activitati de import - export si distributiei de produse cosmetice, sapunuri, detergent si produse alimentare. Eforturile companiei au fost concentrate asupra importului si destributiei, in calitate de reprezentant unic, al unor companii internationale de renume (cum sunt MILTON LLOYD din MAREA BRITANIE si EVYAP din TURCIA), si asupra distributiei dulciurilor produse in ROMANIA sub marca ~MODARES & WITT~.

Ro_Tra_Co_ service srl
Ro.Tra.Co. service srl cu sediul la Bucuresti - ROMANIA se ocupa de transporturi internationale de marfa pe relatia Italia oferind servicii \"de grupaj\" si \"complete\" pentru IMPORT si EXPORT.

S.C. HATY S.R.L.
Pentru prelucrarea S.C. HATY S.R.L. a creat urmatorul circuit complet; import – export de produse chimicale. Noi incheiem afaceri cu parteneri romani si straini .

Safilar

SC TRAIAN SA Constanta
SC TRAIAN SA Constanta, strada Interioara Nr. 2, societate cu capital privat, are ca obiectiv principal activitatea de comert en-gros cu produse metalo-chimice. Societatea dispune si de retea proprie de magazine in Constanta.

Sidex Trading

TEHNOINVEST S.A.

Tudor Trans

UFESA Distributor In Romania
What may seem suprising in “Nalco International srl” may be the complex way of handling Europen commerce in Romania. From an highly adaptative infrastructure to a stong Know-How, we\'ve achieved all the steps required to satisfy you, the customer.

Vekamaf - International Trading Company
În 1963 VEKAMAF a fost înfințat de un grup de producători olandezi de echipamente de proces pentru a-și coordona activitățile lor de export către regiunea Central – Europeană. Ca urmare VEKAMAF a dezvoltat o impresionanată activitate, relizând numeroase vânzări. Acestea au variat de la echipamente unice până la complicate instalații de producție complete, toate concentrate în principal în industria chimica, petrochimică și farmaceutică. Deasemenea, au fost întreprinse cu succes activități de import pentru produse din Europa de Est, cum ar fi de exemplu echipamente de finisare din Republica Cehă.

www.truck.ro

  © 2005 RCS & RDS - toate drepturile rezervate. Home.ro este marca inregistrata RCS & RDS.
Cititi conditiile in care puteti beneficia de serviciile noastre.


Trafic.ro - Clasament si Statistici