cauta GO  

  Contul meu >
Creeaza cont nou >
nou! toolbar e-mail net drive forum + chat cupidon anunturi bancuri acces internet linkmania  
stiri:   stirile zilei,  sport,  curs valutar,  vremea        afaceri:   anunturi,  imobiliare,  curs valutar,  MyJob
servicii:   catalog web,  e-mail,   dictionar,  dial-up,   Homer      comunitate:   forumchat,  cupidon
divertisment:   jocuri online, loto,  horoscop,  tv,  teatru,  cinema,  citate,  baruri + restaurante      it&c:   download
RCS &RDS
  Contul meu >
   home.ro   /    computere si internet   /   internet cafe & jocuri
Categorii Web
Categorii Web
 


Site-uri Web
http://www.aeroscor.ro

http://www.army.ro

http://www.calibra.ro

http://www.ccd.ro

http://www.cj.ro

AllNet.ro

Analog-Digital System - Internet Café

Assist Internet Cafe
La un preț convenabil pentru oricine ne vizitează, vă oferim cel mai rapid Internet Café din Suceava. Prin noi aveți \"full access\" la Internet, camere de chat, jocuri on-line la cea mai rapidă conexiune. Astfel nu îți vei mai pierde timpul și banii așteptând să se încarce o pagină sau să faci un download. Poți chiar să faci o surpriză prietenilor sau rudelor din străinătate, dându-le un telefon la același preț pe care îl plătești pentru o oră de internet.

BestCafe Internet & Games

Club3D

DATAproject

DIGITEK
Compania DIGITEK s-a infiintat in anul 1993 avand doar 6 angajati si functionand in doua camere de hotel. In timp socitatea s-a dezvoltat ajungand la un numar de 15 angajati la sfarsit de mileniu. Acum compania detine mai multe spatii de depozitare si asamblare precum si un Internet Cafe.

DualNet Internet Café

Earth Net
Earth net a luat fiinta in mai 2000. Azi, Earth Net are 15 calculatoare Compaq Presario, scanner, imprimanta si o superconexiune la Internet. Alaturi, clientii gasesc intotdeauna o atmosfera destinsa si conditii excelente pentru a se relaxa pentru cateva ore. De asemenea, viteza conexiunii si calitatea serviciilor oferite fac din Earth Net un birou virtual pentru afacerile dumneavoastra.

egate Home Page

Egate Internet Cafe
Egate Internet Cafe este clubul de internet al firmei ComputerHouse Invest. Aceasta are cel mai mare si mai complex magazin orientat pe tehnica de calcul, birotica, telefonie mobila si accesorii din Iasi. ComputerHouse Invest asigura gama completa a serviciilor de profil - service, consultanta, configurare sisteme, networking.

EndZone Internet Cafe

ForteGames Internet Cafe
ForteGames este un internet-cafe, care ofera servicii de internet, games, work (scanare, printare, laminare, tehnoredactare), e-mail pe server propriu, webdesign si hosting.

GaMeZoNe

Gerindo - Baia Mare
Internet Cafe

I-CAFE

ICnet means InterCAFE Net,

ICnet www_ICnet_ro site
ICnet means InterCAFE Net, and is a small but growing company that can offer the complete solution for a dial-up or leased-line INTERNET conection in Craiova, ROMANIA.Our main activity as Internet Service Provider is completed with other related activities: Software consulting and programming Networking Configuration Personal computers OEM integrator Personal computers Value Added Reseller GSM Authorized Dealer for CONNEX GSM, the leader operator for cellular telephony in Romania Mobile conectivity and data transfer solutions .

Internet Café
Avem o experienta de 6 ani. Detinem pionieratul in acest domeniu, primul Internet Cafe™ fiind deschis in septembrie 1996, in centrul Bucurestiului pe Calea Victoriei numarul 222.

Internet Club
Internet Club a luat fiinta in mai 2000. Azi,Internet Club are 50 de calculatoare perfomante, scanner, imprimanta si o conexiune foarte buna la Internet.

Internet-Cafe in Brasov

InternetCafe Romania-Timisoara

InternetCafe Romania-Timisoara

JavaRO - Cafeaua Java in versiune romaneasca!

NetC@fe Lugoj

NetC@fé Lugoj COMPUTER CLUB & SNACK BAR

OLiMP Internet Cafe
OLiMP Internet Cafe este un club de calculatoare, infiintat in toamna anului 1999

Orlovi

Pronet

SC TRIPLEX COM SRL

Sedef SRL
Internet Club a luat fiinta in mai 2000. Azi,Internet Club are 50 de calculatoare perfomante, scanner, imprimanta si o conexiune foarte buna la Internet.

Smilenet Internet Club Timisoara

Test Computers

Undernet.ro

Welcome to Bedrock

Welcome to Game Over

Welcome to GYL's Internet Cafe

Welcome to GYL's Internet Cafe

Welcome to ICnet.ro
ICnet means InterCAFE Net, and is a small but growing company that can offer the complete solution for a dial-up or leased-line INTERNET conection in Craiova, ROMANIA. Our main activity as Internet Service Provider is completed with other related activities..

Welcome to Java Coffee House
Bine ați venit pe site-ul Java Coffee House. Sperăm că informațiile pe care le veți găsi aici vă vor convinge să vizitați cât mai curând localul nostru și în viitor să deveniți un client fidel al acestuia. Pentru orice informații vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 056-132495.

www_pronet_ro
Sala de jocuri si Internet

  © 2005 RCS & RDS - toate drepturile rezervate. Home.ro este marca inregistrata RCS & RDS.
Cititi conditiile in care puteti beneficia de serviciile noastre.


Trafic.ro - Clasament si Statistici