cauta GO  

  Contul meu >
Creeaza cont nou >
nou! toolbar e-mail net drive forum + chat cupidon anunturi bancuri acces internet linkmania  
stiri:   stirile zilei,  sport,  curs valutar,  vremea        afaceri:   anunturi,  imobiliare,  curs valutar,  MyJob
servicii:   catalog web,  e-mail,   dictionar,  dial-up,   Homer      comunitate:   forumchat,  cupidon
divertisment:   jocuri online, loto,  horoscop,  tv,  teatru,  cinema,  citate,  baruri + restaurante      it&c:   download
RCS &RDS
  Contul meu >
   home.ro   /    magazine online   /   computere
Categorii Web
Categorii Web
 
Hardware

SoftwareSite-uri Web
--digitronix--
Digitronix is providing premium quality products and services to customers in Romania looking for the best value of their IT investments and low total cost of ownership. We specialise exclusively in providing brand name equipment from the leading manufacturers in the industry and have the appropriate expertise to assist you in any IT project you would like to implement, from intelligent electronic workflow solutions for small offices to large network projects, server applications, VPNs or IP Telephony.

AGER Sisteme

Altair

ARI Systems -
Romania hardware software Compaq IBM 3Com APC SMCCisco Seagate Western Digital Novell Corell McAfee CPU motherboard memory modules monitor hdd hard disk cases soundblaster network hub switch rack cable router procesoare memorii monitoare ...

ARI Systems - Romania hardware software Compaq IBM 3Com APC SMCCisco Seagate Western Digital Novell Corell McAfee CPU motherboar
Cablare structurata CAT5 CAT5e administrare retele NT Novell

ARTHUR GROUP
Compania ARTHUR GROUP este o societate cu capital integral romanesc care activeaza in mai multe domenii de activitate.

As Computer Bucuresti

ASSIST SOFTWARE SUCEAVA

Astech Solutions

Atlas Computer

Best Computers - Magazinul tau de calculatoare
Anul 1997 reprezinta nasterea Best Computers, una din cele mai dinamice companii din industria IT-ului din Romania. Un pas mic pentru omenire, dar un pas mare pentru cei doi asociati care au pus bazele firmei. Actuala componenta s-a pastrat si acum, la aproape 5 ani de la infiintare, firma numara 60 de angajati - adevarati profesionisti, o flotila de 8 autovehicule, un spatios sediu central, comunicatii, internet de mare viteza intre toate locatiile noastre, gestiune si managementul vanzarilor si al stocurilor online, POS-uri, in-house DTP, etc, cu alte cuvinte o logistica de invidiat.

Beta-N Computers

Bine ati venit la ProCA Romania!
Domeniu de activitate: distributia de componente si accesorii in domeniul IT.

Bine ati venit la Tryamm_ro
Digital solutions in action

Blue Ridge International Computers

Blue Ridge International Computers


Blue Ridge International Computers
Componente; Sisteme; Plotare; Support; Magazine; BLUE RIDGE INTERNATIONAL COMPUTERS S.R.L. – societate mixta romano-americana constituita la 27 Mai 1991, inregistrata la Registrul Comertului cu nr J40/3349/1991, cod fiscal nr. R1554101/1992, este una dintre primele societati infiintate in Romania dupa 1990, avand ca obiect de activitate asamblarea de calculatoare.

Blue Ridge International Computers
BLUE RIDGE INTERNATIONAL COMPUTERS S.R.L. – societate mixta romano-americana constituita la 27 Mai 1991, inregistrata la Registrul Comertului cu nr J40/3349/1991, cod fiscal nr. R1554101/1992, este una dintre primele societati infiintate in Romania dupa 1990, avand ca obiect de activitate asamblarea de calculatoare.

Blue Ridge International Computers

Blue Ridge International Computers

Blue Ridge International Computers

C & C Computers

Camscape Services

Cobo Computer
Firma Cobo va pune la dispozitie urmatoarele servicii :Traduceri legalizate Engleza / Germana / Franceza Realizare de carti de vizita Tehnoredactare; Scanare/ listare alb-negru si color; Inscriptionare / copiere CD-uri;Internet non-stop; Configurare casute postale electronice gratuit (e-mail); Cautari Internet dupa o tema data; Design pagini web; Prezentari multimedia de firme

CompuServe_com

ComputerHouse Invest

ComputerHouse Invest

Computers
Departamentul de Computere și Informatică al SC GHEMIC EXIM SRL s-a afirmat în ultimii ani ca un producător select de calculatoare personale profesionale.

Computing Technology Solutions

CONCORDIA Computers&Peripherals
Incepand cu anul 1997, principalul obiect de activitate al firmei noastre este reprezentat de furnizarea unor solutii complete hardware/software destinate, in principal, firmelor mici si mijlocii, dar si institutiilor statului. Serviciile corespunzatoare domeniul IT sunt la fel de importante in afaceri, precum sunt si consultanta juridica sau serviciile financiar-bancare. Oamenii de afaceri de succes au nevoie de furnizori care sa le ofere produse hardware, software, service si asistenta tehnica de calitate profesionala, in care sa poata avea incredere. CONCORDIA este un astfel de furnizor.

Cosidor Computers Brasov

Cumpara on-line echipamente HP si Dell prin IT Mall !

DATAproject
Oferte: amd; Intel; Monitoare; Imprimante; Retea; Accesorii.

DATAproject
Oferte: amd; intel; monitoare; imprimante; retea; accesorii.

DDG Digital Design Group
Computere, Accesorii, Retele, Webdesign

DECK Computers

Dell Computer -
Laptop, Desktop, Workstation, Server

Dell Computer - Laptop, Desktop, Workstation, Server

Despec Romania
Bine ati venit la Despec, specialistul in distributie de consumabile IT.Despec este o companie internationala ale carei valori sunt calitatea serviciilor, cunostinte puternice in domeniu si inovatie. Intreaga organizatie se pune in slujba servirii revanzatorilor printr-o strategie \"Dealer Only\" cu cea mai larga gama de produse, o buna logistica, cunostinte despre pietele locale si cu un vast suport de marketing.

Despec Romania
Bine ati venit la Despec, specialistul in distributie de consumabile IT.Despec este o companie internationala ale carei valori sunt calitatea serviciilor, cunostinte puternice in domeniu si inovatie. Intreaga organizatie se pune in slujba servirii revanzatorilor printr-o strategie /Dealer Only/ cu cea mai larga gama de produse, o buna logistica, cunostinte despre pietele locale si cu un vast suport de marketing.

DigiCom Systems Romania

Easy Mobile Computing
Easy Mobile Computing este prima companie românească specializată in solutii /mobile computing/ ce încorporează tehnologii de ultimă ora, cu activitate in acest domeniu din 1997. Reprezentand in Romania firme de prestigiu ca ASUSTek, cel mai apreciat producator asiatic ca fiabilitate si performante ale produselor sale, Gericom AG, pe locul doi in topul producatorilor europeni de notebook-uri, Samsonite cu gama de genti pentru laptop, Sony cu gama sa de notebook-uri Sony Vaio, ne propunem sa oferim solutii de mobilitate utilizatorilor de computere.

FOCUS Business

Genetyp Impex Ltd. - Orientarea justă!
Distribuitor autorizat pentru produsele: DTK Computer; Mita; Canon; Omron

Geonet - Soft

Geostar-Geoter Proiect, ComputerStars, GeoNetSoft

Globinfo - Home
Firma SC GLOBINFO SRL este specializata in domeniul calculatoarelor.In oferta noastra sunt incluse urmatoarele: - Calculatoare complete in orice configuratie - Imprimante matriciale, cu jet de cerneala, laser - Scannere- Software distribuit si de productie proprie In activitatea noastra este inclusa si proiectarea, implementarea retelelor de calculatoare.

GLYKON
Focalizând toate eforturile pentru a satisface solicitările clienților, GLYKON oferă o gamă bogată de soluții hardware și software pentru intreprinderile mici și mijlocii și utilizatorii individuali, incluzând stații de lucru și servere, rețele de calculatoare, imprimante, scannere, copiatoare, faxuri, consumabile și accesorii, precum și un Centru de copiere și tehnoredactare modern și eficient.

GMB Computers - No Limits Technology
There are many IT vendors that help companies implement computer system technologies. You will find that with GMB Computers, the difference is the result. In today\'s fast-paced environment, companies need powerful and cost effective easy-to-use tools to achieve and maintain competitive advantage. As a result businesses are seeking additional technical assistance with the planning and implementation of new systems and technologies.

GMB Computers - No Limits Technology

GNG Comexim
Toate produsele prezentate in acest site si oferite de firma noastra sunt de cea mai buna calitate, fiind fabricate de unul din cei mai mari producatori de pe piata mondiala.

GO SERV
SC GO-SERV SRL Baia Mare a luat fiinta in anul 1995, fiind inregistrata la Camera de Comert si Industrie Maramures sub numarul J24/11/1995 Dezvoltarea activitatilor din cadrul firmei, asigurarea unui personal de specialitate cu o inalta calificare, face posibila oferirea unei game diverse de produse si servicii in domeniul tehnicii de calcul si a mobilierului: distributia de tehnica de calcul: calculatoare, imprimante, copiatoare; case de marcat cu memorie fiscala: OMRON

GreenIT
The World Of Computers And Information Technology

Hades - Deck Computers Divizia Internet
Hades - Deck Computers Divizia Internet

HELLVA
Produse Hardware si Software.

Home GT

Home GT

HP România
HP Day - Cea mai mare manifestare a anului 2001 din domeniul IT din Romania

IIRUC SA
Prin specificul activitatii firmei noastre, in magazinul IIRUC SA comercializam cu un coeficient competitiv calitate/pret, o gama larga de produse, asigurand totodata si materiale consumabile pentru toate produsele vandute si nu numai.

IIRUC SA -
ACTIVITY Maintainanace and Repair Services for Computers and Professional Electronics Information Technologies Services including Internet Services Providing Commercial activity in 28 own shops Production (SKD assembling)

iiyama ... și totul devine clar!

IMA INFOCONSULT
La IMA INFOCONSULT veti gasi pe langa calculatoare de o inalta calitate la preturi atractive si relatii durabile cu clientii. In noi veti gasi oricand un prieten si un sfatuitor.

Imperial Electric S.A. Web site

Info Grup

INK-SHOP

Junior Electronics

Karma computer&service

KEYCOMM ROMANIA

LGC Computers - Choose the best

LGC Computers - Choose the best

M a T R I C S - Profesionalism in Computere si Internet

M&M Computers
Acesta este un serviciu de recrutare a fortei de munca, pentru persoanele specializate in diferite domenii de activititate, precum si pentru firmele care doresc un personal ideal pentru a-si desfasura activitatea. Daca doriti sa gasiti un loc de munca, trebuie sa completati un formular alegand optiunea Adaugare CV iar datele dvs. profesionale vor fi adaugate on-line in baza noastra de date pe o perioada de 60 zile. Informatiile dvs. profesionale vor fi confidentiale, iar accesul la Cv-ul dvs. se va face numai de firma care este interesata de serviciile dvs.

MACRODA
Calculatoare; Agentie de Turism.

Magazin electronic al COMPAQ Computer Romania

Marwood Computers

Master Computers
Master Computers este un integrator de sistem care produce: Module fiscale pentru imprimante. Compania noastra a realizat imprimanta fiscala EPSON MF ROMANIA bazata pe imprimanta EPSON TM U210 Solutii complete pentru: magazine, supermarket-uri; magazine duty-free;

MATCO SERVICE
Vanzari: Sisteme complete, configuratii diverse, stationare/notebook....

MATCO SERVICE
Service calculatoare; Inscriptionari CD; backup; Instalari software; Recuperari date; Configurari;-sisteme;-retele;-internet;-intranet; Instalari software; Securizari retele; Depanari; Recuperari date

MATERIAL COMPUTER GROUP SRL ORADEA ROMANIA

MB Distribution

MB Distribution

MB Distribution Home Page

MData

MDK Distribution

Media Service
Media Service are ca activitate principala distributia componentelor de calculatoare care servesc la asamblarea computerelor personale. Principalii parteneri externi ai firmei sunt producatori de placi de baza, placi video, add-on-cards, CD ROM, etc. din Europa si parteneri din tara . Strategia noastra este de a dezvolta un sector de piata de \"low budget\" fara compromisuri din punct de vedere al calitatii componentelor cat si al service-ului.

Megadata - Service manual library
Activitatea noastră de bază este achiziționarea de date în domeniul depanării aparaturii electronice de larg consum. Aceste date sunt culese de la service-uri specializate, sunt verificate, traduse și transpuse în format electronic în vederea publicării lor în baza de date a partenerului nostru, EURAS International. În schimbul acestor date depanatorii cu care colaborăm au acces la baza noastră informațională care-i ajută să-și rezolve rapid cele mai dificile probleme de depanare.

Metar ADC
Metar ADC ASIC&Computers Societatea METAR este o firma mixta romano-americana ce s-a infiintat in anul 1991, ca urmare a interesului manifestat pentru tara noastra de firma METAR din S.U.A. Echipamentele si componentele de tehnica de calcul livrate de firma noastra sunt provenite prin intermediul firmei METAR din S.U.A. , care este in legaturi de afaceri cu principalele firme producatoare.

MICROCIP
MICROCIP - Performanta inclusa in pret!!!

MIKRO ATLAS
Cabluri, adaptoare, distribuitoare, convertoare, accesorii, cutii stocare .... de toate pentru desktop, in afara de calculatoare!!!

MiTAC, Germany

NET Report

NETCOMP - Networking Solutions Company

NETFIX

NetRom- S.C. NetRom S.R.L
is a fast-growing Dutch-owned company based in Romania. Founded in the beginning of 1998, we are committed to offering the highest quality for the best possible prices.

Nextra ISP's website
Computers & Accessories, Internet services...

Nextra ISP's website
Computers & Accessories; Internet services; Intranet services; Computer reselling & maintaining; Card id. technology, automation;

NOAA Computers

Norbert
Sisteme PC, Servere, Software

OKTAL 2000 - SEE, HEAR & TOUCH THE DIFFERENCE

OKTAL 2000 - SEE, HEAR & TOUCH THE DIFFERENCE

P E T A R   C O M P U T E R S   &   S O F T W A R E

Pagina oficiala a firmei A_P_ COMPUTER PLUS

Palmtop - KJA Innovation project 2

PC & A

PC Concrete

PC House

PC Journal

PC Market Magazine

PC World

PC Zoom

PCShop_ro

PCTECH.RO

price_ro

Pro Line Computers

PRO SYS - ISO 9001 Certified Company - calculatoare PIII-P4, Athlon, Duron, notebook-uri, servere Intel, retele la cheie

ProCA Distributia de componente pentru computere

PROCONS SRL Braila Computers - Networking - Telecommunications

PROTEXNIK srl service upgrade contracte tehnoredactare speciala tehnica tehnoredactari speciale vanzari componente calculatoare

PYTHON
pentru orice fel de calculator sau orice fel de imprimanta, sau tip de consumabile doriti le gasiti la magazinul PYTHON

QUARTZ Computer
Problemele pe care le intampinati in utilizarea computerului dumneavoastra, indiferent de natura lor, isi pot gasi rezolvarea la firma nostra indiferent daca acestea au fost sau nu achizitionate din magazinul QUARTZ. In cazul defectelor de natura hardware, problemele pot fi rezolvate prin inlocuirea sau repararea componentei defecte. Putem repara pentru dumneavoasta placi de baza, placi video, placi de sunet, placi de retea, modemuri, memorii, hard disk-uri, cdrom, monitoare. Putem proiecta si realiza retele de calculatoare de diferite complexitati conform necesitatilor dumneavoastra. In cazul in care aveti nevoaie de recuperarea datelor de pe HDD-ul dumneavoastra, QUARTZ este solutia.

RAL COMPUTERS
Ral Computers was founded in early 1994 and started business computers by assembling and distributing computers to end-users. As business was growing the company decided to move on communications market by offering dial-up modems for Internet connections.

REAL
Grupul de firme REAL si-a început activitatea în anul 1992, cu profil service aparatura electronica. Initial ca o activitate secundara, grupul REAL a dezvoltat si comercializarea de aparatura electronica, ajungând ca în anul 1993 sa furnizeze, în relatie de distribuitor, PC-uri, imprimante, telefoane si auxiliare pentru acestea.

Redatronic SERV

redpoint srl - www_redpoint_ro
Computere, Accesorii, Service, Alarme Locuinta, Automatizari Casa

REL Computer

RetroPC

Ro et Co International S.A.

ROetCO-International S_A

ROMBYTE SYSTEM

Romcomputer
Solutia hardware propusa de catre ROMCOMPUTER o reprezinta gama de calculatoare PREMIO. Dotate cu componente provenite de la producatori de prestigiu precum: INTEL - placi de baza, procesoare si chipseturisi Hansol - monitoare, fac din calculatoarele PREMIO o certitudine a fiabilitatii si o garantie a calitatii.

Romeurokon

S.C. Elektroweigl S.R.L.
S.C. Elektroweigl S.R.L. - este o firma mixta germano-romana si a fost infiintata in iunie 1997, preluand clientii si activele S.C. Mc Hara International, firma ce activeaza pe piata de calculatoare din 1995.

S.C. IMS-SOFT SRL
S.C. IMS-SOFT SRL este o societate cu capital integral romanesc care are ca principal obiect de activitate comercializarea componentelor de calculator si a softului obtinut prin productie proprie sau sub licenta de la alte companii.

S.C. Scribus SRL comercializeaza tehnica de calcul second-hand.

Samsung Romania

Samsung SyncMaster

SCEI srl - Societate de Calculatoare si Electronica Industriala

Scop Computers SRL

Senorg Romania S.R.L.
Senorg România s-a înfințat la sfârșitul anului 1998. Domeniul de activitate este legat de importarea și comercializarea componentelor și calculatoarelor. România este a treia țară unde societatea Senorg își desfăsoară activitatea. După Ungaria sperăm că și în România vom putea satisface cerințele clienților noștri. Suntem deschiși afacerilor și tehnologiilor noi. Ne-am convins că cea mai eficientă publicitate este calitatea sevicilor și a produselor. Avem contact și cu utilizatorii finali dar majoritatea clienților sunt societăți comerciale (reselleri), care cred în valoarea afacerilor corecte și în importanța clientului mulțumit.

SENTRA Computers

SERCO GROUP S_A
Societatea SERCO a fost infiintata in iunie 1990 avand ca principal obiect de activitate service pentru echipamentele de copiere. Activitatea de service a demarat imediat prin munca efectiva a celui care a fondat firma - ing. Gabriel Dragusin.

SERVER SRL
Societatea Server SRL este prima societate din Bazinul Gheorgheni, care activează exclusiv în domeniul informaticii. Din 1992 suntem societate mixta româno-maghiară. Am fost printre primii din tară, care am asamblat PC-uri, din subansamble importate direct din Hong-Kong. Calculatoarele marca Server (omologate, cu toate actele în regula) se găsesc de la Iasi până la Alexandria si de la Galati până la Huedin, neexcluzând Bucurestiul, unde în 1992-\'93, prin intermediul firmei Romsoft SA, am vândut un numar însemnat de PC-uri 486, cele mai performante PC-uri la aceea dată.

SHARK Industries

SIERRA COMPUTERS

SIERRA COMPUTERS
Infiintată în Botosani în 1992, SIERRA Computers este o firmă cu capital românesc prezentă în afacerile cu produse performante în domeniul tehnologiei informatiei IT. Activitatea companiei este axată pe marketingul produselor brand-name de top, precum si a serviciilor informatice de înaltă calitate.

Sigma Computers

SKY SOFT SRL
Software; Hardware; Retele; Web Design.

Societatea Comerciala tim-jr
Birotica, Climatizare, Multimedia, Consumabile Service,

Societatea Lambda Club
Societatea Lambda Club a fost înfiintată în anul 1993. În 1997 firma a fost restructurată având ca domeniu de activitate proiectarea, productia, cercetarea si dezvoltarea, instalarea, exploatarea, asigurarea tuturor serviciilor anexe legate de retelele, echipamentele si tehnologiile de telecomunicatii.

SOFTEX TRADE LTD

Solution Provider Q-net International

SPOT DIGITAL SRL

SPOT HOME PAGE
SPOT este o companie infiintata in anul 1993.Are ca obiect de activitate importul si distributia de componente si subansamble pentru calculatoare.Obiectivul nostru principal este de a furniza clientilor nostri produse avind cel mai bun raport calitate/pret de pe piata.

SPRiNT Computers

Star-Group

Star-Group
STAR PRINT TRADE CO. S.R.L. a fost înfiintata în 1995. Cu sediul în Bucuresti, în B-dul Natiunile Unite nr. 6, cu o retea de puncte de vânzare si o baza de clienti în rapida crestere, Star Print Trade Co. este o companie dinamica ideal pozitionata (Bucuresti) pentru exploatarea pietei IT în continua dezvoltare. Cu o lista de clienti în continua crestere, Star Print Trade Co. si-a câstigat acceptarea de catre piata româneasca, câstigând de asemenea respectul fiecarui concurent.

System PLUS
Cumpara on-line echipamente HP si Dell prin IT Mall !

System PLUS
Cumpara on-line echipamente HP si Dell prin IT Mall !

TASK Computer

TelePrecision S.A.
TelePrecision S.A. is an affiliated company of G-Systems, Greece, founded in July 1992 with its primary objective being the development of integrated systems in the fields of: - Communication Management and Control;- Automated Test and Measurement ystems;- Remote Control, Monitoring and Data Acquisition

Teron Systems
Servicii: isp; service copiatoare; copy center color:Produse: Telefonie mobila CONNEX, Aparatura MINOLTA, Produse de papetarie Herlitz, Calculatoare la cele mai mici preturi !

TETRIS Trading SRL

Top Edge Engineering

Torent Computers

Trend
HP Products & Prices; Compaq Products ; HP Calculators & Palmtops

TRICORP electronics

Tri'X Computer Targu Jiu

Unicom

Unicorn Computers-Official sales representative for Romanai

Verbatim Europe - Experts in information and data storage products, computer and imaging consumables

Viami Computers - Welcome
VIAMI Computers - Hardware & Software VIAMI Computers are ca activitate principala distributia componentelor de calculatoare care servesc la asamblarea computerelor personale. Principalii parteneri externi ai firmei sunt producatori de placi de baza, placi video, add-on-cards, CD ROM, etc. din Taiwan si dealeri din Europa occidentala. Strategia noastra este de a dezvolta un sector de piata de \"low budget\" fara compromisuri din punct de vedere al calitatii componentelor cat si al service-ului.

VirtualShop
www.virtualshop.ro este un magazin virtual deschis recent de catre firma Publipres COM S.R.L. (Nr. inregistrareJ/40/2729/1997 Cod Fiscal: R9356529 ). Virtualshop.ro are contracte de revanzare cu unici importatori sau cei mai mari importatori al produselor prezentate in magazin. In acest fel gasiti cel mai mic pret pentru vanzare al produselor pe care le comercializam. Magazinul nostru cuprinde o mare parte de componente hardware, sisteme hardware, consumabile si software, urmand sa se extinda. De asemenea virtualshop.ro realizeaza retele si intretinere de retele, precum si servicii web (inregistrare domenii, gazduire pagini web, design, promovare, etc) la inalte standarde de calitate avand preturi acesibile.

WELCOME TO IREN COMPUTERS

WELCOME to RomObtec Computer

WELCOME to RomObtec Computer
RomOBTec Computer Ltd. is presenting its far-reaching list of logistic systems for: warehouse, conveying, order picking and sorting the merchandise, production previsions, project drafting, assembly, inventory and commissioning, reports, links to any accounting programs, forecasting and inventory control system, optimizing the quality of customer services and more.

WOG Computer Distribution

www.net-sys.ro
NETWORK SYSTEMS S.R.L. este partenerul de care aveti nevoie. Exista solutie pentru toate problemele din office-ul dumneavoastra.

www.norbert.ro
Sisteme PC, Servere, Software

www.petar.ro

www_ITshop_ro

www_ITshop_ro- depozitul de calculatoare
ICG is one of the largest distributors in Romania. Our current brand portfolio is formed of well-known brands: ACORP, ASUS, TEAC, MITSUMI, PLEXTOR, HYUNDAI, AMD, PLUSTEK, TRENDWARE, TVM, VIA CYRIX and MICROSOFT (OEM).

ZIF Technology
Computers World

  © 2005 RCS & RDS - toate drepturile rezervate. Home.ro este marca inregistrata RCS & RDS.
Cititi conditiile in care puteti beneficia de serviciile noastre.


Trafic.ro - Clasament si Statistici