cauta GO  

  Contul meu >
Creeaza cont nou >
nou! toolbar e-mail net drive forum + chat cupidon anunturi bancuri acces internet linkmania  
stiri:   stirile zilei,  sport,  curs valutar,  vremea        afaceri:   anunturi,  imobiliare,  curs valutar,  MyJob
servicii:   catalog web,  e-mail,   dictionar,  dial-up,   Homer      comunitate:   forumchat,  cupidon
divertisment:   jocuri online, loto,  horoscop,  tv,  teatru,  cinema,  citate,  baruri + restaurante      it&c:   download
RCS &RDS
  Contul meu >
   home.ro   /    afaceri   /   firme   /   constructii
Categorii Web
Categorii Web
 


Site-uri Web
http://www.alca.ro

http://www.alcorholding.ro

http://www.altarom.ro

http://www.bianca.ro

http://www.ciprom.ro

http://www.incontro.ro/

A&D Profial Company
Sisteme din Aluminiu si Pvc

abc2000

Aedificia Carpati SA

ALTIPO CONSTRUCT S.A.

Antrepriza Constructii Montaj Special

APROMATCO SA

ARCONI GRUP
Infiintata in anul 1991, societatea ARCONI, avand ca domeniu de activitate executia instalatiilor complexe pentru constructii civile si industriale, s-a dezvoltat in timp, devenind din anul 1994 S.C. ARCONI GRUP S.A., societate pe actiuni cu capital integral privat.

Art Construct
Real Estate; Sales; To let: Consulting: Arhitecture; Erection; PVC Joinery.

ATT-E Construct Home Page

Austrotherm
Firma AUSTROTHERM din Bucuresti este membra a concernului austriac SCHMIDT INDUSTRIEHOLDING GmbH specializat in producerea si comercializarea de materiale de constructii.

BabelGroup Constructii

BERGERAT MONNOYEUR SRL

betaconstruct

Bine ati venit la ELIZA'S STAR
Incepand cu anul 1994 firma noastra ofera produse metalurgice si servicii in domeniul constructiilor, calitatea si promptitudinea fiind caracteristici ce ne asigura stabilitatea, ne propulseaza continuu pe piata romaneasca atat de nesigura in ultimii ani.

BOG'ART HOMEPAGE

bravcof

Bravo Group

C O C C ź CONSULTANTA, ORGANIZARE SI CIBERNETICA IN CONSTRUCTII

C.C. ALSICOR S.A.
Motto-ul Companiei de Constructii ALSICOR S.A. este: < CONSTRUCTII SPRE CER >

C.C. ALSICOR S.A.

ciac oradea
s.c.\"CIAC-s.a. a luat fiinta la data de 05.06.1991 prin privatizarea fostului Santier de Constructii - Montaj din cadrul Intreprinderii Judetene de Gospodarie Comunala si Locativa Bihor cu sediul in Oradea si preluarea partiala a patrimoniului si personalului acestuia.

CIPROM S_A_ PLOIESTI - home page
Construction Company for Oil/Gas and Pipelines

CIREX
Fondatorul Firmei Cirex ing. Ioan Cord, cu o vasta experienta in domeniul constructiilor sub a carei conducere in perioada anilor 1965-1991 sau edificat fabrici, uzine, scoli, case de locuit, poduri, viaducte si altele, in tara si in strainatate.

clc

CODIN srl

Comert-Productie-Constructii

COMNORD S_A
COMNORD S.A. poate prelua activităti de antreprenoriat general.Totodata dispune de o bază de productie în orasul Buftea.Execută:- Lucrări de constructii montaj.- La cheie constructii civile si industriale.

Compania Dip&Gip SRL

Compania Dip&Gip SRL
Compania Dip&Gip SRL a fost infiintata in anul 1991 prin participarea integrala a capitalului privat. Principalul obiect de activitate este producerea si comercializarea materia-lelor de constructie.

Compania Interprima
Compania Interprima , a fost infiintata in anul 1993 , avand ca principal obiect de activitate importul si distributia de scule , utilaje si echipamente pentru constructii si industrie .

CON-DATA.ro

Concordeva

Constructii Feroviare Moldova Iasi
Societatea Comercială Construcții Feroviare „Moldova” S.A. s-a înfiintat în anul 1950 prin transformarea Serviciului Lucrări Speciale al Regionalei CFR Iași în întreprinderea de Construcții și Transporturi Iași, în scopul executării lucrărilor aferente căilor de comunicații și telecomunicații de pe întregul teritoriu al Moldovei.

Constructii-ONLINE_ro

Constructim S.A.

CONSTRUCTIM S.A.

Constructions

Design Construct - Home
Daca in prima etapa activitatea de baza a fost cea de proiectare, in etapele urmatoare s-a extins partea de executie de constructii si instalatii (termice, sanitare, electrice, cablare structurata, etc.) si executie tamplarie de aluminiu si PVC cu geam termopan si pereti cortina.

Design Construct S.A.

dpc_ro - SC Drumuri si Prestari Constructii SA

Drumuri Municipale S_A
Întreaga rețea stradală a municipiului Timișoara este dovada experienței noastre de 40 ani de activitate. An dupa an fiecare generație a contribuit cu profesionalism la dezvoltarea și progresul firmei și în același timp la modernizarea și sistematizarea rețelei stradale a orașului de pe Bega.

Ecolog
Eco Log Homes SRL produce case de lemn in functie de solicitarile clientului.Putem satisface toate tipurile de cereri: case de locuit, case de vacanta pe malul unui lac sau intr-o padure.

Ecomed International
is a limited company established in june 2000.Its main object of activity is the manufacture of strong wood houses for holidays and residences.

EL SAADY Business Group Home Page

Elcom International SA

ELEPRECO S.A.

FORESTA S.A. Curtea de Arges - 001

FORTRAC
Incepand cu 1 Martie 1999, FORTRAC, dealer-ul exclusiv CATERPILLAR in Romania, a preluat de la IPSO activitatea de distributie si service pentru echipamentele de constructii si industriale. IPSO ramane concesionar exclusiv in Romania pentru produsele Michelin, Renault, RVI si John Deere

Geplas SRL

Holcim
Holcim is the new name for the “Holderbank” Group, and unites the heritage of our past with the potential of our future.

Holcim
Holcim is the new name for the ~Holderbank~ Group, and unites the heritage of our past with the potential of our future.

Holcim
Holcim (Romania) is the Romanian subsidiary of Holcim Ltd. one of the world\'s leading suppliers of cement, ready-mix concrete, as well as aggregates (gravel and sand), and constructions related services.

Holcim -
Holcim is the new name for the ~Holderbank~ Group, and unites the heritage of our past with the potential of our future.

http://www.ecolog.ro/

http://www.finneq.ro/index_bds.asp

I N S P E T __ S A__P L O I E S T I
SC INSPET SA realizeaza montajul conductelor cu diametre cuprinse intre 200 mm (8\") si 2000 mm (80\") pentru transportul titeiului, gazelor si produselor rafinate.Aceasta activitate se executa prin santierele de productie amplasate in Ploiesti, Zona Dobrogea, Zona Moldova, Zona Oltenia si Zona Transilvania care dispun de specialisti de înalta calificare si echipamente pentru sudura si montaj performante.

Incontro Prefabbricati
Societatea INCONTRO PREFABBRICATI S.A. construieste hale industriale cu si tehnologie mediu-inalta italiana. Suntem onorati sa va comunicam ca un grup de societati controlat de LOMBARDA PREFABBRICATI S.P.A. - MONTICHIARI (BS), lider italian in domeniul constructiilor industriale din prefabricate in beton armat, care impreuna cu societatile asociate dezvolta peste 80.000 metri patrati pe an, avand o capacitate productiva de peste 100.000 metri cubi de beton pe an, a construit si a pus in functiune o fabrica de prefabricate industriale in TIMISOARA, denumita INCONTRO PREFABBRICATI S.A.

index

ISON TRADE CONSTRUCT ltd
Civil engineering : houses, home interiors, buildings for special utilities, commercial buildings, constructions rehabilitation, parking, garages, thermo and hydro isolations, outer coverings and finishes

Kalteco
~KALTECO~ Company - with full private capitals - acts in the field of investments and thorough repairs for industrial constructions.

Konzol S.R.L.

M A S C O T - W O R K W E A R

MAIRON GALATI SA
SC MAIRON GALATI SA are ca obiect de activitate desfacerea de produse metalurgice, siderurgice, produse chimice, materiale de constructie, gresie si faiantă, PAL Melaminat etc.

MIRAS INTERNATIONAL
Furnizorul dumneavoastra de produse metalurgice si Materiale de constructii

My Monolit Constructii din Lemn
Bine ati venit pe pagina web a firmelor S.C. Vulturul Carpatin S.R.L. si S.C. Monolit S.R.L.

ORDOG

Ozer
Adevaratul partener in constructii...

Parcons SRL Timisoara Profesionalism si competenta in constructii -

Petcu Construct

Prelasti
Din 1964, gigantul cauciucului Pirelli producea in fabrica sa din Belgia diferite articole din cauciuc, printre care si membrane hidroizolatoare. La inceputul anilor \'90, Pirelli a cedat productia si marketingul catre Prelasti, asigurand astfel continuitatea acestui produs de inalta tehnologie. Primind un know how bazat pe experienta de peste 100 de ani in fabricarea cauciucului, Prelasti se concentreaza pe calitatea si securitatea produsului pentru hidroizolatii. Laboratorul, centrul de Cercetare-Dezvoltare si asistenta tehnica de specialitate contribuie la dezvoltarea continua.

PROFESIONALISM SI COMPETENTA IN CONSTRUCTII

PROMINVEST CARPATI NORD

Prominvest Group
Constructii civile si industriale: restaurari si reparatii capitale, amenajari interioare, structuri, instalatii, constructii case prefabricate import Slovenia si SUA

Rehau

RESIDENTIAL, LEISURE & INDUSTRIAL BUILDINGS * ROADS & BRIDGES * URBAN EQUIPMENT * DESIGN

ROMEDIL '95 CONSTRUCT S.A.
S.C. ROMEDIL\'95 CONSTRUCT S.A. a fost infiintata in iunie 1995 avand la baza un nucleu de specialisti in constructii - montaj si amenajari edilitare, cu o experienta anterioara de peste 10 ani in executia lucrarilor de constructii in cadrul metroului si a amenajarilor functionale cu tehnologii noi neconventionale.

Ryno Developments Limited

S.C. ARCONI GRUP S.A.

S.C. Mobifin S.A.

S.C. REPCON S.A. Oradea
are ca obiect de activitate:Executare si proiectare de lucrari de constructii de amenajare a teritoriului, imbunatatiri funciare, constructii hidrotehnice, constructii civile, industriale, agro-zootehnice, rutiere, poduri, ameliorari hidrotehnice, pentru telecomunicatii, miniere, edilitare si de gospodarire comunala, conducte subterane, canalizare, alimentare cu apa, statii de epurarea apelor uzate, lucrari de arta, lucrari de instalatii, finisaje, de montaj echipamente si utilaje tehnologice la cladiri si constructii ingineresti, producerea si comercializarea materialelor de constructii, etc;

S.C. REPCON S.A. Oradea
Obiect de Activitate: Executare si proiectare de lucrari de constructii de amenajare a teritoriului, imbunatatiri funciare, constructii hidrotehnice, constructii civile, industriale, agro-zootehnice, rutiere, poduri, ameliorari hidrotehnice, pentru telecomunicatii, miniere, edilitare si de gospodarire comunala, conducte subterane, canalizare, alimentare cu apa, statii de epurarea apelor uzate, lucrari de arta, lucrari de instalatii, finisaje, de montaj echipamente si utilaje tehnologice la cladiri si constructii ingineresti, producerea si comercializarea materialelor de constructii, etc;

Salus Group
SALUS INTERNATIONAL SRL, specializata in importul si comercializarea materialelor de constructii si pentru finisaje. Este reprezentant exclusiv si distribuitor autorizat al mai multor firme din Spania, Slovacia, Austria, Germania, Romania. Toate produsele comercializate sunt agrementate tehnic de MLPAT-INCERC, in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

SC Aprocons Proiectare si Executie Constructii

SC DUPLEX SRL
Societatea realizeaza export cu produse din lemn in Marea Britanie si Austria si cu confectii metalice in Germania. Compania de constructii DUPLEX are santiere in Sibiu, Tg-Mures si Brasov.

SC ERGIO PROD SRL Comanesti
SC ERGIO PROD SRL Comanesti produce casute din lemn, diverse modele proprii sau la cererea clientului, cu suprafete interioare cuprinse intre 5-40 mp. Acestea sunt destinate pentru agrement, casute de gradina si garaje.

SC IBEK SRL

SC KONZOL SRL
Lucrari in constructii: Hale Industriale; Centre Comerciale; Reamenajari Fabrici; Statii de Alimentare Carburanti.

SC PROCONSTRUCT SA - PROIECTARE, EXECUTII, INSTALATII

Sirmac S.A.
Societatea SIMARC SA a luat fiinta ca urmare a HG 1304/ 15.12.1990, prin desprinderea din fostul TRUST DE CONSTRUCTII INDUSTRIALE PITESTI. Inregistrata la Registrul Comertului cu J/03/84/14/02/1991, cod fiscal R 128892, SIMARC SA, societate pe actiuni inchisa , are un capital social 100% privat.In acest moment societatea dipune de intregul echipament necesar constructiilor de toate tipurile (inclusiv drumuri si poduri) si de personal specializat.

Smart Office - Bucharest
The project company Smart Office is 100% owned by the companies BAU HOLDING STRABAG AG - Vienna and Soravia Bauträger GmbH - Vienna One of the leading building groups in Europe, Austria`s largest construction company, works in all fields of the building industry and employ 20.000 people worldwide.

Societatea KEOPS CO' 93
Societatea KEOPS CO\' 93 este o firma de constructii cu capital integral privat, persoana juridica romana, specializata in executarea amenajarilor interioare, incluzand aici reparatii si finisaje constructii, instalatii sanitare si electrice, utilizand cu precadere materiale si tehnologii de avangarda in acest domeniu

Societatea KEOPS CO' 93
Societatea KEOPS CO\' 93 este o firma de constructii cu capital integral privat, persoana juridica romana, specializata in executarea amenajarilor interioare, incluzand aici reparatii si finisaje constructii, instalatii sanitare si electrice, utilizand cu precadere materiale si tehnologii de avangarda in acest domeniu.

Societatea Altimex
Societatea Altimex este o companie privata de constructii infintata in 1993, ce activeaza pe piata de constructii si amenajari interioare, alcatuita dintr-un colectiv de ingineri, arhitecti si economisti tineri cu experinta a numeroase lucrari executate. Ultimii ani au constituit o acumulare imensa de experienta si capital uman prin prisma complexitatii obiectivelor realizate cit si a diversificarii lucrarilor executate.

Societatea Comerciala SACIN S.A. Noi construim pentru Dumneavoastra!
Societatea executa lucrari de constructii industriale, civile, agricole, etc. precum si lucrari de instalatii. Are un numar de circa 130 salariati si este o societate pe actiuni cu capital privat 100%

Societatea comerciala ~Axa Construct~ S.R.L.
Executie si proiectare in constructii, investitii imobiliare.

Societatea de Constructii ALCA srl

Societatea SIMARC SA
Societatea SIMARC SA a luat fiinta ca urmare a HG 1304/ 15.12.1990, prin desprinderea din fostul TRUST DE CONSTRUCTII INDUSTRIALE PITESTI. Inregistrata la Registrul Comertului cu J/03/84/14/02/1991, cod fiscal R 128892, SIMARC SA, societate pe actiuni inchisa , are un capital social 100% privat.

Societatea 'MARC TRUST INTERNATIONAL S.A.
Principalele domenii de activitate sunt: Comertul cu materiale de constructii Exportul de produse metalurgice si siderurgice Importul dematerii prime pentru industria siderurgica Importul de aparate tip Expresso si cafea Lavazza Expresso Point Mereu in topul firmelor IMM in domeniul comertului, compania beneficiaza de serviciile unui colectiv format din 22 angajati coordonat de un consiliu de administratie.

S_ C_   R E F R A B A Z   S_ A_ - Producer of Basic Refractory Bricks and Mortars

S_C_ ROMVAG S_A_ Caracal
Societate comerciala de constructie, modernizari si reparatii vagoane marfa

S_C_ SIC Klitehnima S_R_L

Tehnoproiect Homepge
Bine ati venit pe site-ul firmei Tehnoproiect SRL. Scopul nostru este sa va oferim informatii utile despre compania noastra, ceea ce speram ca va ajuta in relatiile de afaceri pe care le veti avea cu noi. Tehnoproiect SRL este fondat in anul 1990. Suntem specializati in proiectarea si realizarea constructiilor civile si industriale la cele mai inalte standarde de calitate. In aceste pagini, puteti gasi toate informatiile despre serviciile noastre, ca si despre cei care conduc acest bussiness.

The ERBASU CONSTRUCTION SHARE-COMPANY
SOCIETATEA COMERCIALA CONSTRUCTII ERBASU S.A.

The "ERBASU "CONSTRUSCTION SHARE COMPANY

TUNELE S.A.

UN PROGRAM COMPLET DE TRATAMENTE SUPRAFETE
MASURARI CALITATE SUPRAFETE; SABLARE; VOPSIRE; ASPIRATOARE INDUSTRIALE.

Untitled Document

Welcome to Brieta Ind Com

Ördög-Construction Ltd

  © 2005 RCS & RDS - toate drepturile rezervate. Home.ro este marca inregistrata RCS & RDS.
Cititi conditiile in care puteti beneficia de serviciile noastre.


Trafic.ro - Clasament si Statistici