cauta GO  

  Contul meu >
Creeaza cont nou >
nou! toolbar e-mail net drive forum + chat cupidon anunturi bancuri acces internet linkmania  
stiri:   stirile zilei,  sport,  curs valutar,  vremea        afaceri:   anunturi,  imobiliare,  curs valutar,  MyJob
servicii:   catalog web,  e-mail,   dictionar,  dial-up,   Homer      comunitate:   forumchat,  cupidon
divertisment:   jocuri online, loto,  horoscop,  tv,  teatru,  cinema,  citate,  baruri + restaurante      it&c:   download
RCS &RDS
  Contul meu >
   home.ro   /    computere si internet   /   hardware
Categorii Web
Categorii Web
 
Alte echipamente

Calculatoare si Componente

Echipamente de reteaSite-uri Web
Albacomp

alliancecomputers
Alliance Computers este o companie mixta romano-taiwaneza al carei principal obiect de activitate este importul si distributia de componente hardware pe piata romaneasca.

Amerilex SRL
Amerilex started in 1991 as a Romanian-American Joint Venture aiming at selling \'no-name\' computer products imported from USA with private capital .In 1992 Amerilex signed the first agreement with Hewlett-Packard Vienna on the Romanian part initiative and our business migrated very fast to the Hewlett-Packard brand.

AMERILEX SRL

Anwa Computers

APC

ARI Systems

As Computer Bucuresti

ASBIS Romania

ASC

ASESOFT we are shaping your future

ATLAS COMPUTER

Auto Technic

Auto Technic

axis_moon
Marca Telecom, firma cu capital integral romanesc, intra pe piata de calculatoare din Romania in 1995, iar in 1997 se alatura Providerilor Internet, promavand serviciile \"Moon Connection\".

B C & N

BB Computer

Bine ati venit pe pagina Lumen
Aici veti gasi oferte de calculatoare si servicii internet.

Birotop

Blue Ridge International Computers

Blue Ridge International Computers
BLUE RIDGE INTERNATIONAL COMPUTERS S.R.L. – societate mixta romano-americana constituita la 27 Mai 1991, inregistrata la Registrul Comertului cu nr J40/3349/1991, cod fiscal nr. R1554101/1992, este una dintre primele societati infiintate in Romania dupa 1990, avand ca obiect de activitate asamblarea de calculatoare

Bluesys

Brahms International

BTC computers

Bull Romania

C&C Computers

Calculatoare Ultra Pro Pantelimon

Cardex

Caro Comp

Caro Group Romania

Compaq Computer Romania

ComputerLand Romania

Comrace Computers

CONCORDIA Computers&Peripherals

Cosidor Computers Brasov

Cosys Computer Systems

CTi - CompuTrade
Grupul de firme ~iii~ functioneaza în Timisoara, B-dul M.Eminescu Nr.5 din luna mai 1992 cu filiale în Bucuresti, Cluj, Arad, Resita, Deva, Lugoj, Târgu Mures si Iasi. Obiectul de activitate al grupului de firme ~iii~ îl constituie import-exportul, comercializarea, productia si întretinerea de tehnologii, tehnica de calcul si auxiliare pentru PC, consultanta si instruire în tehnica de calcul, elaborari software, furnizarea de servicii complete de Internet/Intranet.

cyber.ro

Deck Computers

DeltaSoft srl
Ca angajat sau Manager al Sistemelor Informatice actuale va confruntati cu un paradox: tehnologia avansata, menita sa sporeasca eficienta acestor sisteme, are de foarte multe ori un efect opus.Pe de o parte competitia va cere sa dezvoltati si sa imbunatatiti sistemul cu care lucrati, pe de alta parte fiecare sistem nou sau componenta contribuie inevitabil la marirea complexitatii mediului in care lucrati, actionand spre scaderea productivitatii muncii dumneavoastra.

DIV Hardware

DSA Online SHOP

Dual Systems

Duras Computers - Pagina de Web

EICo Soft

ELCOM INTERNATIONAL SA

eta-2u computer - Sisteme, Componente, Periferice__

EVSTAR Computers Home-Page

Firma Inel S.R.L.
Firma Inel S.R.L. a luat fiinta in anul 1991. Inca din primi ani de functionare s-a impus in orasul Bistrita ca principalul distribuitor de tehnica de calcul si servicii IT.

Flamingo Computers

Flamingo Computers

GLYCON

GMB Computers - Tehnologie fara limite

Home

http://www.tricorp.ro

hw_ro - Prezentari, teste si ghiduri hardware

IBM HTTP Server

IIRUC SA
ACTIVITY Maintainanace and Repair Services for Computers and Professional Electronics Information Technologies Services including Internet Services Providing Commercial activity in 28 own shops Production (SKD assembling)

iiyama Romania
În ziua de astăzi, tot mai mulți oameni petrec o mare parte din timpul lor în fața calculatorului. Indiferent de utilizare - în domeniul profesional sau în cel personal, PC-ul este de neînlocuit ca mijloc de lucru, de informare și divertisment. Iar monitorul este fereastra spre această lumea multimedia.

IMA INFOCONSULT

IMA Infoconsult
La IMA INFOCONSULT veti gasi pe langa calculatoare de o inalta calitate la preturi atractive si relatii durabile cu clientii. In noi veti gasi oricand un prieten si un sfatuitor.

index

Inflop Data SRL - noi va facem sa munciti putin si bine

Inflop Data SRL - noi va facem sa munciti putin si bine__
Inflop Data SRL este infiintata in 1992. De la inceput firma a desfasurat numai activitati in domeniul tehnicii de calcul. Pentru inceput activitatea noastra era legata de domeniul hardware, firma facand in principal asamblare si vanzare de statii de lucru si service la cerere si pe baza de contract.

International Computer Group
Founded in 1997 by trained IT professionals,ICG is an important component Distributor.We cover every possible need from motherboards and CPUs to networking products, peripherals and business software.

K TECH Electronics
K TECH Electronics este in prezent unul din liderii importatorilor si producatorilor de calculatoare din Romania.

LASTING System

Magic Systems S.A.

Marwood Computers Romania

METAR ADC

Misiunea Quartz Matrix
Misiunea noastra este sa dezvoltam permanent servicii de inalta calitate si sa oferim solutii complete si novatoare, bazate pe ultimele tehnologi, pentru ca toti clientii nostri sa-si atinga intotdeauna obiectivele.

mit_media information technology

Monedin

Monedin
Hardware; Retele; Software; Web Design

MYM TECHNOLOGIES S.R.L.

Net & Computers

NET TRADING SRL

Newsystems

Nextnet
Nextnet is a romanian based performance computer manufacturer and also a reliable network solution provider.

Nextra ISP's website

Nextra ISP's website

Pacific Group - Your memory integrator
S.C. PACIFIC GROUP SRL este Distribuitor Oficial al firmei Kingston în România. In această calitate, firma noastră vă oferă tot sprijinul de care aveți nevoie pentru a vă putea găsi cu ușurință memoria RAM necesară computer-ului dvs.

PENTIUM
Firma PENTIUM a fost infintata in anul 1994 avand obiect principal de activitate importul, asamblarea si integrarea de tehnica de calcul. Produsele noastre sunt bine cotate pe piata satmareana atat din punct de vedere al calitatii cat si datorita promptitudinii serviciilor noastre.

Pentium srl

Phoenix Contact

POP SERVICE ELECTRONIC HQ

Rombyte System

Romcomputer I
Solutia hardware propusa de catre ROMCOMPUTER o reprezinta gama de calculatoare PREMIO. Dotate cu componente provenite de la producatori de prestigiu precum: INTEL - placi de baza, procesoare si chipseturisi Hansol - monitoare, fac din calculatoarele PREMIO o certitudine a fiabilitatii si o garantie a calitatii.

ROMUS INDUSTRIES S.A.

SC Ninand Com-Serv srl
Comert cu birotica (calculatoare, imprimante,scanere.faxuri.copiatoare etc.)scule BOSCH, produse LOCTITE. SERVICII INTERNET - NUMAI LINII INCHIRIATE -SERVICE echipamente birotica, scule Bosch

Scorpion Computers

SOWAH ROMANIA

SPOT

Telezimex-Cluj Napoca

Toecta

Tora Computer Production
Tora Basic se adreseaza majoritatii utilizatorilor de PC. Este destinat aplicatiilor de birou cat si a jocurilor cu pretentii scazute. Are o configuratie stabila, datorita compatibilitatii excelente a componentelor si a sistemului de operare cat si a programelor cu care este livrat. In cazul in care nu ati mai avut un computer inainte, Tora Basic este sistemul care va va putea initia in ceea ce se numeste Tehnologia Informatiei. Accesul la Internet se face rapid , prin intermediul unui modem (optional).Conectarea cu alte calculatoare, sau la Internet se poate face prin intermediul placii de retea (standard).

Tora Computers

Torent computers

TORNADO SISTEMS

TOTALSOFT

Trend

Welcome to Digital Trust
Firma \"Digital Trust\" Calarasi are placerea de a va putea ura \" Bun venit \" si a va invita in interiorul acestui site unde veti putea gasi detalii atat despre noi , activitatea noastra , cat si bogata noastra oferta de produse.

Welcome to Planet Microchip
Here you will find the latest information on Microchip Technology products, including PICmicroź MCUs, Analog/Interface Devices, KEELOQź Security ICs, microID™ RFID, non-volatile memories and our popular development tools.

Welcome to the GLOBE SEATTLE PC Page
GLOBE SEATTLE PC SRL este una dintre firmele de tehnica de calcul aparute pe piata suceveana in ultimii ani. Alaturi de ceilalti colegi de domeniu, se straduieste sa asigure servicii de calitate, tehnica de calcul de o inalta performanta si asistenta tehnica de specialitate pe masura acestora.

WOG Computer Distribution

www_biznet_ro

X-Systems

ZoomSoft

  © 2005 RCS & RDS - toate drepturile rezervate. Home.ro este marca inregistrata RCS & RDS.
Cititi conditiile in care puteti beneficia de serviciile noastre.


Trafic.ro - Clasament si Statistici