cauta GO  

  Contul meu >
Creeaza cont nou >
nou! toolbar e-mail net drive forum + chat cupidon anunturi bancuri acces internet linkmania  
stiri:   stirile zilei,  sport,  curs valutar,  vremea        afaceri:   anunturi,  imobiliare,  curs valutar,  MyJob
servicii:   catalog web,  e-mail,   dictionar,  dial-up,   Homer      comunitate:   forumchat,  cupidon
divertisment:   jocuri online, loto,  horoscop,  tv,  teatru,  cinema,  citate,  baruri + restaurante      it&c:   download
RCS &RDS
  Contul meu >
   home.ro   /    computere si internet   /   provideri internet
Categorii Web
Categorii Web
 
Botosani

Brasov

Bucuresti

Cluj-Napoca

Constanta

Covasna

Craiova

Iasi

Oradea

Sibiu

SUCEAVA

Targoviste

TimisoaraSite-uri Web
http://www.agency.ro

http://www.aic.ro

http://www.alphanet.ro

http://www.altart.ro

http://www.amtel-sa.ro

http://www.ansit.ro

http://www.anul2000.ro

http://www.arboria.ro

http://www.aresh.ro

http://www.arges.ro

http://www.astra-net.ro

http://www.banat.ro

http://www.beir.ro

http://www.bimos.ro

http://www.birotec.ro

http://www.bpm.ro

http://www.brasovia.ro

http://www.bv.ro

http://www.cable.ro

http://www.cado.ro

http://www.catplast.ro

http://www.cccis.ro

http://www.e-greetings.ro

IIRUC Deva

QUANTUM C&N

3Com Corporation

accessNET
Servicii de conectivitate IP rapide, fiabile, securizate.

Active Futures
Active Futures a luat fiinta in martie 1999, continuand diversificarea pe baze comerciale a activitatii Grupului Financiar Active.Active Futures va ofera urmatoarele pachete de servicii integrate: Internet: conectare, e-mail, inregistrare de domenii si clase de adrese Internet; • Web: design si gazduire de pagini web, publicitate pe site-ul ACTIVE, marketing prin Internet, includerea in motoare de cautare; • Productie software; • Consultanta, implementare si service pentru solutii Internet/Intranet, comunicatii telefonice integrate in retelele existente.

Active Futures
Active Futures a luat fiinta in martie 1999, continuand diversificarea pe baze comerciale a activitatii Grupului Financiar Active.Active Futures va ofera urmatoarele pachete de servicii integrate: Internet: conectare, e-mail, inregistrare de domenii si clase de adrese Internet; Web: design si gazduire de pagini web, publicitate pe site-ul ACTIVE, marketing prin Internet, includerea in motoare de cautare;Productie software; Consultanta, implementare si service pentru solutii Internet/Intranet, comunicatii telefonice integrate in retelele existente.

Adina Internet Service
La noi gasiti de ceea ce aveti nevoie pentru succes in Internet. Toate ofertele noastre le puteti si asa mai departe idei ?

AIGnet
Aris Investment Group (AIG) SA este un furnizor de soluții de telecomunicații moderne, cu un focus definit pe calitate. Acces Internet, Găzduire de web și e-mail, Conexiuni IP, Soluții VPN și VoIP sunt principalele produse ale companiei. Cu o rețea radio proprie în București și puncte de prezență planificate în principalele orașe din România, firma oferă soluții globale clienților săi.

AIGnet
Aris Investment Group (AIG) SA este un furnizor de soluții de telecomunicații moderne, cu un focus definit pe calitate. Acces Internet, Găzduire de web și e-mail, Conexiuni IP, Soluții VPN și VoIP sunt principalele produse ale companiei. Cu o rețea radio proprie în București și puncte de prezență planificate în principalele orașe din România, firma oferă soluții globale clienților săi.

Aladin_ro

AllNet
AllNet ofera de acum clientilor sai suport pentru technologii ADSL. Vizitati pagina de \"Servicii\" pentru mai multe detalii. Preturile pentru instalare le gasiti aici, iar preturile pentru abonamentul lunar aici

Alternative Interactive - Alternative for a better site
Alternative Interactive is a full service Internet services firm, specializing in the design and development of web sites, intranets and extranets for our clients.

Analog-Digital System
Welcome to our company, a company on it\'s way up, aiming for the best comfort of it\'s customers.

Arexim
LINII DISPONIBILE PERMANENT; GHID de INSTALARE si CONFIGURARE; a calculatorului Dvs. ptr. navigarea pe Internet.

Arexim

Asnet (Antena Serv Network)
Firma Asnet (Antena Serv Network) va ofera posibilitatea de a va conecta la Internet de acasa. Pentru o lista cu ofertele noastre de conectare , apasati pe butonul \"Oferte\". De asemenea, retelele noastre de cluburi de Internet va stau la dispozitie.

Asociatia Nationala a Internet Service Providerilor din Romania

ATC Brasov
SERVICII:- Furnizare de servicii internet in zona Brasov;- Solutii de interconectare office-to-office;- Service si administrare retele locale; - Solutii Linux

BBS MEGA NET

Bine ati venit in paginile Xnet!

Bine ati venit la AdServer!

Bine ati venit la Arexim!

Bine ati venit la Arexim!
Arexim Oferta de Servicii Internet

Bine ati venit la Arexim!

Bine ati venit la pagina PlaNet!
Suntem furnizori de Internet nr.1 din judetul Covasna.

Bine ati venit la PC Hardware Networks
PC Hardware Networks va ofera o gama larga de servicii web: dezvoltare, promovare si gazduire, inregistrare domenii Internet, emitere de Certificate Digitale. Suntem specializati in programare PHP/ASP/CFM si in baze de date SQL (Oracle, MySql, Postgree, Microsoft SQL).

BINE ATI VENIT la sediul on-line al firmei Telebit
Radiocomunicatii si internet

Bine ati venit laGalaxy Cable
Oferta Internet; Oferta calculatoare; Informatii de acces la Internet; Lista Preturi Net2Phone.

BreezeCOM S_R_L_ Wireless Access Solutions
BreezeCOM SRL or BreezeCOM Romania is a wholly owned subsidiary of the Israeli company, Alvarion Ltd., manufacturer of data & voice wireless access products. A short presentation of Alvarion Ltd. you will can find in our Web page or at www.alvarion.com. Our Mission Developing the R&D Center in Bucharest, with a team able to design and develop data & voice wireless products based on and according to international standards; to integrate this team within the Alvarion R&D family Our Objectives · Creation of a team of high level design engineers (about 25 people), including hardware engineers, software engineers, radio frequency engineers and digital signal processing-modems engineers, offering them the possibility to work within international high-tech company at the highest technical and technological levels. · Bring into being high level quality and effective research, development and design. · Incorporate such R&D team within the R&D team of the \"mother company\" in respect to its philosophy, culture, rules & procedures. · Enlarge the Romanian R&D team bringing new forces · R&D Center from Bucharest to become a high level \"high-tech\" engineering center and school.

Bun Venit la Romania OnLine !
Firma S.C. România OnLine S.R.L., reprezentantă în județul Brașov a firmei S.C. Euroweb România S.A., este furnizor de acces si servicii Internet la nivelul exigențelor serviciilor comerciale. De asemeni oferim soluții complexe pentru implementarea rețelelor de calculatoare locale sau de întindere mare (LAN/WAN). Totodată distribuim echipamente profesionale pentru tehnică de calcul și comunicații de date

Buna Ziua si bine ati venit la Kit Computers

C-soft Ltd
Internet solutions, web design, Internet service providing

Canad System Pitesti

Canad Systems Internet
Canad Systems este o companie romaneasca lansata pe piata echipamentelor si tehnologiilor de telecomunicatii din 1992. Obiectivul principal avut in vedere de la bun inceput in cadrul activitatii companiei a fost acela de a impune pe piata romaneasca un inalt standard in domeniul echipamentelor si tehnologiilor de telecomunicatii si acela de a oferi clientilor sai satisfactia de a avea partener o companie serioasa de telecomunicatii

Canad Systems Internet
Canad Systems is a Romanian company that is present on the equipment and telecommunications technology market since 1992.

Canad Systems Pitesti
Serviciile oferite de noi sunt de conectare la servicii Internet (dial-up, linie inchiriata, si echipamente radio), web hosting si dezvoltare al paginilor de web (pe serverul nostru asigurind domeniul<.ro> si adresele de e-mail cu domeniul respectiv).

Canad Systems Plus - Internet Services
dispunand de o echipa tehnica cu o înalta pregatire si experienta în tehnologiile acestui domeniu, va poate pune la dispozitie o serie deosebit de variata de servicii specifice, de la intocmire pagini web la realizarea unor cumparaturi pe internet precum si conexiuni \"Full Internet\" (atat pe linii comutate cat si pe linii închiriate). De asemenea publicare, actualizare, mentinere si design de pagini de prezentare Internet (pagini web), toate la un nivel calitativ net superior, oferit de legatura directa prin antena de satelit sau fibra optica;

CANADplus web services

chello - home - hello i'm chello
What do you want from the internet? Fast downloads, top quality entertainment? chello has it all and more...

Cisco - CCO Countries Romania

Cisco Connection Online by Cisco Systems, Inc

Cisco Connection Online by Cisco Systems, Inc

Cisco Connection Online by Cisco Systems, Inc

Cisco Connection Online by Cisco Systems, Inc

CODEC ELECTRONICS
Astral Internet - Internetul devine util cu noi

Compania Impromex

COMSER_____Your Internet Provider

COMTEC
COMTEC în colaborare cu Global One ofera: Servicii Internet: Conectari,casute postale,linii inchiriate; Gazduire domenii; Gazduire pagini Web. Comert electronic ...

CONSECO - Your missing link to IT

Cybernet

Dataserv
Servicii InterneT

Dataserv
Servicii Internet...

decatel

decatel
Deltasoft se extinde in tara: In luna Martie au fost deschise primele doua puncte de prezenta in Cluj si Pitesti. In Iulie Deltasoft este prezent deja si in Bucuresti, Targoviste si Sfantul Gheorghe.

Deltasoft
Internet service provider

Deltasoft
Internet service provider

Deltasoft

Deltasoft
Deltasoft se extinde in tara: In luna Martie au fost deschise primele doua puncte de prezenta in Cluj si Pitesti. In Iulie Deltasoft este prezent deja si in Bucuresti, Targoviste si Sfantul Gheorghe.

deuromedia

DIGIRO Internet Network Your Internet Connection

dinamo_moon

dNET Site Home

DNT Cluj

DNT Cluj

drivers_moon

Dynamic Network Technologies Romania
Dynamic Network Technologies a fost lansata in aprilie 1997 de catre Fundatia Soros pentru o Societate Deschisa Romania si Open Society Institute New York, U.S.A. Dynamic Network Technologies Timisoara este parte dintr-o retea de patru noduri Internet similare conectate la Internet prin conexiuni independente VSAT, totalizind 8192kbps intrare si 3200kbps iesire, cele patru conexiuni putind fi folosite si ca legaturi de backup in caz de necesitate, ceea ce asigura o acoperire perfecta a teritoriului prin multiple puncte de acces.

Dynamic Network Technologies Romania
The company aims to provide quality Internet connectivity services, with leading security consulting and turn key solutions for Internet based businesses. Our focus is on maximum client satisfaction.

E X C E L N E T  internet service provider 2000   EXCELENT ltd

Ebony Internet

Ebony Internet
Servicii ;dial-up ;linie închiriată; găzduire web;design web ;oportunități; angajări

Ebony Internet
Servicii: dial-up;linie închiriată; găzduire web; design web.

Ebony Internet

Ebony Internet

elcomSAT
Elcom International SA s-a infiintat in anul 1993 si acopera majoritatea domeniilor ale tehnologiei informatice: productie/asamblare de calculatoare PC (ISO9002), networking, telecomunicatii, distributie de echipamente periferice, consumabile, birotica, dealer Dialog GSM, sisteme de acces si securitate.

Electroplus home page

ELIA SA Galati

elnet_ro - Internet Service Provider
S.C. Electrica S.A. Vaslui pune la dispozitia clientilor sai, persoane fizice sau juridice, o gama larga de servicii Internet. Avand o oferta diversificata si echilibrata, cu un bun raport calitate/pret, firma noastra isi propune sa faciliteze oricarui utilizator de calculator personal accesul la reteaua Internet.

Engage to EASYNET !
EasyNet este un serviciu liber, făra abonamente sau alte obligatii

eraser
Internet Access Service

ESS Home Page

EUnet Romania SRL
Formerly known as EUnet Romania SRL the company is the first commercial Internet Service Provider in Romania and currently one of the major players on the Romanian Internet Market. The company provides at professional level the full range of Internet access services over switched lines, leased lines and also hosting, housing and broadcasting services.

EUROWEB
The company has been acting on the Internet market since 1993 when established the first commercial Internet connection in Romania. It gained extensive experience over the years implementing the highest developed nation-wide network in Romania, with POP\'s in almost each county and dealers in 43 cities. The company, known as Mediator, merged with Sumitcom Rokura\'s Internet Division - RokNet and became in July 2000 part of the Pan-European network Euroweb International, one of the most significant ISP in Central and Eastern Europe (Nasdaq: EWEB-news), registered in New York.

Euroweb International
The company has been acting on the Internet market since 1993 when established the first commercial Internet connection in Romania. It gained extensive experience over the years implementing the highest developed nation-wide network in Romania, with POP\'s in almost each county and dealers in 43 cities. The company, known as Mediator, merged with Sumitcom Rokura\'s Internet Division - RokNet and became in July 2000 part of the Pan-European network Euroweb International, one of the most significant ISP in Central and Eastern Europe (Nasdaq: EWEB-news), registered in New York

Euroweb International
The company has been acting on the Internet market since 1993 when established the first commercial Internet connection in Romania. It gained extensive experience over the years implementing the highest developed nation-wide network in Romania, with POP\'s in almost each county and dealers in 43 cities.

Euroweb International Co.
The company has been acting on the Internet market since 1993 when established the first commercial Internet connection in Romania. It gained extensive experience over the years implementing the highest developed nation-wide network in Romania, with POP\'s in almost each county and dealers in 43 cities. The company, known as Mediator, merged with Sumitcom Rokura\'s Internet Division - RokNet and became in July 2000 part of the Pan-European network Euroweb International, one of the most significant ISP in Central and Eastern Europe (Nasdaq: EWEB-news), registered in New York.

Expert Web Site
Firma Expert ofera un inalt standard de calitate a serviciilor combinat cu o constanta preocupare pentru clienti, pentru nevoile si cerintele acestora...

Fiorelli-Visual Net

Firma INTERNExT
Firma INTERNExT are legatura Internet printr-un un canal de 45 Mbps la un link-exchange european situat in Londra, Marea Britanie, conectat la citeva backbone majore realizate la viteze de ordinul Gbps, printre care Level(3) si KPNQwest.

Firma S.C. România OnLine S.R.L.

focus_com - Moon Connection

ForceNet - Internet Service Provider, Arad, Romania - Internet mai rapid, mai sigur

Free$ Web
Welcome to Free4Web.net. We are going to develop the Best Free internet service for you.

Free4Web

FX Internet
Servicii: Mail: Acces Nonstop; Cartele.

FX Internet
FX Internet

G.P.S. Birotic S_R_L
Incepand cu data de 6-Octombrie-2001 firma GPS Birotic devine primul provaider de Internet din Romania care ofera un echipament complex de EMISIE-RECEPTIE date prin SATELIT, serviciu profesional cu canale garantate de la 128Kb pana la 2Mb pe secunda!Ca Dealer Autorizat Unic pe Romania firma noastra este interesata sa intretina relatii stranse cu alte firme din domeniu in Romania pentru promovarea acestui serviciu!

Garant LTD
The Internet Service Provider

Garant LTD.
Welcome to the Garant LTD. We offer the highest internet connection in the city. Our company has the newest equipment and we are fast with work.

Genius Network - Conectare la viitor
Internet; Catv, Telefonie

GeoNet
Furnizor de servicii internet

G_P_S_ Birotic S_R_L
Incepand cu data de 6-Octombrie-2001 firma GPS Birotic devine primul provaider de Internet din Romania care ofera un echipament complex de EMISIE-RECEPTIE date prin SATELIT, serviciu profesional cu canale garantate de la 128Kb pana la 2Mb pe secunda!Ca Dealer Autorizat Unic pe Romania firma noastra este interesata sa intretina relatii stranse cu alte firme din domeniu in Romania pentru promovarea acestui serviciu!

G_P_S_ Birotic S_R_L
Internet Service Provider

G_P_S_ Birotic S_R_L
Bine ati venit la G.P.S. Birotic S.R.L. , Internet Service Provider

Home

hrmedia.ro
In timp ce World Wide Web-ul a creat un adevarat camp de lupta, hrmedia.ro va ofera armele si instrumentele necesare pentru a invinge.

http://wwwnew.netsoft.ro

Human Systems - Providing the future

Human Systems - Providing the future
Providing the future next to you Helping you to connect

HURRICANE ELECTRIC
Internet services

i-card

i-Net

icsro
Marca Telecom, firma cu capital integral romanesc, intra pe piata de calculatoare din Romania in 1995, iar in 1997 se alatura Providerilor Internet, promavand serviciile -Moon Connection-.

IIRUC-DIGICOM GRUP Internet Network
Fondata in aprilie 1995, ID GRUP S.A. este prima companie privata care furnizeaza servicii de comunicatie via satelit in România.

Impromex
Acces dial-up fara abonament Furnizor de solutii (acces Internet, solutii de securitate, transport de date, solutii de rutare, retele VPN, configurare servere DNS, mail, proxy, web)

index

InfoART_Home

INFONET
Oferta INFONET - conectare, hardware

Infotech&Bluenet Homepage

Inicad Soft Home Page

Inregistare Utilizatori FreeWeb
Serviciul \'Free WEB space\' furnizat de ControlNet va permite alocarea unui spatiu de 2MB pe serverul nostru; accesarea pentru uploading se face prin FTP, cu username-ul si parola pe care le-ati ales. Va sugeram ca, inainte de a completa formularul de mai jos, sa cititi cu atentie Regulamentul si, de asemenea, instructiunile pentru utilizarea contului Dvs.

Interelate
Interelate provides comprehensive customer intelligence solutions and web-based marketing infrastructure to meet the next-generation customer relationship management (CRM) needs of Global 2000 clients in the financial services, travel and leisure, retail, and telecommunications or utilities industries.

Intermedia Communications
Intermedia Communications este o firmă cu capital integral românesc care activeaza in domeniul IT ca Internet Service Provider din luna decembrie 1999. Desi relativ tânără, firma are specialisti cu o experientă de 7 ani in domeniile transmisiilor de date si al Internetului.

Intermedia Communications
Intermedia Communications este o firmă cu capital integral românesc care activeaza in domeniul IT ca Internet Service Provider din luna decembrie 1999. Desi relativ tânără, firma are specialisti cu o experientă de 7 ani in domeniile transmisiilor de date si al Internetului.

Internet Access, Hosting and Colocation Provider - DNet

Internet Oltenia

INTERNET OLTENIA - your internet connection

Internet Service Provider - Piatra Neamt

Internet Service Provider - Piatra Neamt
Este primul distribuitor de servicii Internet din Piatra Neamt. Fondata in 1995 firma a acumulat intr-un ritm accelerat, experienta necesara pentru a dovedi profesionalism intr-o abordare de calitate a problemelor ridicate de evolutia tehnologiilor de comunicatie.

Internet Service Romania, S_A_ Romanias Leader in Corporate Internet Services - isr_co_ro - isr_sa_ro

ITCNet

ITCNet
Partenerul dumneavoastra pentru Internet. ITCNet a fost fondat în 1997 si este furnizor de solutii complete pentru servicii Internet. ITCNet are sediul în Bucuresti si este dezvoltat si coordonat de ITC-SA.

ITCNet
ITCNet a fost fondat în 1997 si este furnizor de solutii complete pentru servicii Internet. ITCNet are sediul în Bucuresti si este dezvoltat si coordonat de ITC-SA.

jobpilot : Europe's career market on the internet

K- TECH ELECTRONICS

KAPPA Internet

Knet

knet

Knet - Servicii Internet

KPNQwest RO
Formerly known as EUnet Romania SRL the company is the first commercial Internet Service Provider in Romania and currently one of the major players on the Romanian Internet Market. The company provides at professional level the full range of Internet access services over switched lines, leased lines and also hosting, housing and broadcasting services.

KPNQwest RO
Formerly known as EUnet Romania SRL the company is the first commercial Internet Service Provider in Romania and currently one of the major players on the Romanian Internet Market. The company provides at professional level the full range of Internet access services over switched lines, leased lines and also hosting, housing and broadcasting services.

KPNQwest RO - Welcome
Formerly known as EUnet Romania SRL the company is the first commercial Internet Service Provider in Romania and currently one of the major players on the Romanian Internet Market. The company provides at professional level the full range of Internet access services over switched lines, leased lines and also hosting, housing and broadcasting services.

KPNQwest Romania SRL

LINK.RO

m a x . n e t

m a x . n e t | internet service provider

M&M Computers - Internet Service Provider

MagicNet.ro - Internet &Freemail!

mailbox

Marca Telecom-Moon Connection

MEMORY S.R.L.

MGE UPS SYSTEMS
MGE UPS SYSTEMS is a global provider of power quality solutions designed to increase the availability and uptime of mission-critical applications or processes, from a simple desktop PC to a large Internet Data Center or a semi-conductor manufacturing plant.

MIBATRON
MIBATRON s.r.l. is now live on the Internet. Navigate through our site to find all the products you are looking for and the information you need. PRODUCTS & SERVICES

MINISAT Online

MINISAT Online
MINISAT Televiziune prin cablu; Minisat Internet Service Provider: Radio Minisat

mkco.ro...building digital context

Moka_ro varianta 1_2_7 revizuita si adaugita
Pentru ca ne dorim o revenire la entuziasmul ce marca nasterea Internetului prin anii \'80-\'90, ne-am hotarat sa scriem pagina in mod text. Si pentru ca noi consideram ca adevaratele scopuri ale aparitiei retelei mondiale au fost deturnate de la cele initiale, ne-am gandit sa protestam dand Internet aproape moka.

MONDOKOMMERZ

Monedin
Monedin colaboreaza cu zeci de clienti la proiectarea si implementarea strategiilor si solutiilor Internet si/sau Intranet.Va oferim o gama larga de servicii, inclusiv proiectare, pentru a ajuta firma dumneavoastra ca sa-si atinga obiectivele afacerilor.

moon
Marca Telecom, firma cu capital integral romanesc, intra pe piata de calculatoare din Romania in 1995, iar in 1997 se alatura Providerilor Internet, promavand serviciile /Moon Connection/.

Moon Connections
Marca Telecom, firma cu capital integral romanesc, intra pe piata de calculatoare din Romania in 1995, iar in 1997 se alatura Providerilor Internet, promavand serviciile ~Moon Connection~.

Multisat

Multisat Networks

Multisat Networks

Multisat Networks -
Your Internet Service Provider

Multisat Networks - Your Internet Service Provider
SERVICII RAPIDE SI DE CALITATE Pentru a veni in sprijinul utilizatorilor de Internet oferta noastra de preturi s-a adaptat la cele mai cerute servicii.

Multisat Networks - Your Internet Service Provider
Multisat Networks va ofera conectare gratuita si acces la Internet la cele mai mici preturi, avand o legatura prin satelit de 3Mbps, dublata de o legatura ultra performanta prin fibra optica la backbone-ul european prin Ebone GTS.

Multisat Networks - Your Internet Service Provider

Multisat Networks - Your Internet Service Provider

Multisat Networks - Your Internet Service Provider

Multisat Networks - Your Internet Service Provider

NET4YOU - Acces si servicii Internet

NetConnect
Situata in Drumumul Taberei B-dul Brasov,firma NET CONNECT ofera cele mai avantajoase servicii si produse INTERNET pentru dumneavoastra.

NetConnect
Situati in Drumumul Taberei B-dul Brasov NET CONNECT va ofera cele mai avantajoase servicii si produse INTERNET pentru dumneavoastra.

Netgate Telecom - Internet Solutions Provider - Servicii de acces dial-up si linie inchiriata, gazduire web, servicii de adminis
Netgate Telecom: servicii Internet de calitate superioara, investitii majore in cele mai noi tehnologii Internet, o echipa tanara si entuziasta. Acestea sunt elementele esentiale care ne definesc.Netgate Telecom este furnizor de solutii de telecomunicatii moderne cu un focus definit pe calitate si cantitate. Cantitate mare de informatii intr-un timp cat mai scurt (cele mai rapide servicii Internet) si calitatea net superioara a transmiterii informatiei, asigurata de investitia semnificativa in echipamente performante de ultima ora: routere Cisco, Allied Telesyn, modem-uri Patton, USRobotics

NetLand Computers

Nextra

Nextra ISP's website

NYCONNECT
NYCONNECT este o firma mixta romano-americana cu sediul in Bucuresti. Principalele domenii de activitate sunt telecomunicatiile si relatiile publice. In plus, compania va deveni in curind ISP si va oferi gama completa de servicii de internet: webhost, webdesign, comunicatii prin fibra optica. Aceasta este o parte din planul de dezvoltare a companiei noastre, plan care include si Centrul de Telemarketing (Call Center).

Open Systems - www_opensys_ro
Open Systems a fost infiintata in anul 1998, avem deci 3 ani de experienta pe Internet.Sunt cei mai importanti ani in dezvoltarea Internetului in Romania. Putem spune ca am prins trenul...

Open Systems S.R.L.

Opsynet

Oradea Net

pc.ro Home Computing

PCNET - quality internet solutions

PCNET - quality internet solutions

PERUVISION Home
PERUVISION SRL is a romanian company with 100% private capital, founded in 1994, importer and distributor of the whole range of satellite receiving components.

Ploiesti 2000
NET Land Computers

podurirulante
Deltasoft se extinde in tara: In luna Martie au fost deschise primele doua puncte de prezenta in Cluj si Pitesti. In Iulie Deltasoft este prezent deja si in Bucuresti, Targoviste si Sfantul Gheorghe.

Prompt Service Web Page
- Internet providing- Web hosting

PROnet- ... cu noi pe Internet

ProVision

Quattro

QUATTRO - the internet provider
Avem placerea sa va anuntam instalarea celei mai noi antene pentru comunicatii Internet via satelit din Botosani

RDA Enterprises, Inc_ - Networking Solutions

RDS ARAD
Serviciile noastre profesionale, create pentru satisfacerea maxima a cerintelor clientilor nostri, beneficiaza de o retea terestra de comunicatie proprie bazata pe cele mai noi tehnologii. Combinand tehnologia de fibra optica de la nivelul oraselor cu reteaua nationala de fibra optica si cu echipamente performante, reteaua RDS ofera premisele pentru dezvoltarea de servicii si aplicatii pentru secolul 21.Romania Data Systems investeste in realizarea retelei nationale proprii de comunicatie pe fibra optica, primele segmente fiind disponibile inca din anul 2000, urmand ca pana in anul 2003 sa se realizeze o arhitectura inelara complet redundanta. Investitia noastra in reteaua nationala de fibra optica este recunoasterea tendintei mondiale de integrare in reteaua Internet a transmisiilor de date, voce si video, oportunitate pe care Romania Data Systems este hotarata sa o valorifice, oferind clientilor sai servicii de valoare.

RDS Link
RDS Link este un serviciu de acces internet dial-up conceput special pentru tine de specialistii RDS, compania cu cea mai dinamica evolutie pe piata de internet din Romania, lider in transmisia de date prin fibra optica si cablu CATV.

RDS Link
RDS Link este un serviciu de acces internet dial-up conceput special pentru tine de specialistii RDS, compania cu cea mai dinamica evolutie pe piata de internet din Romania, lider in transmisia de date prin fibra optica si cablu CATV. Creat cu o tehnologie performanta in ideea dezvoltarii unor servicii profesionale pentru fiecare, serviciul RDS Link cuprinde 4 tipuri de abonamente, adaptate nevoilor si posibilitatilor tale.

RDS-Romania Data Systems
Facilitatile pe care le ofera transmisia de date prin cablu TV si fibra optica, permit dezvoltarea unor aplicatii noi, extrem de interesante: video conferinte, interconectari intre sediile firmelor, cumparaturi on-line sau chiar posibilitatea de a lucra acasa.

RDSNet
Romania Data Systems se afirma ca unul dintre cei mai importanti operatori pe piata Internet-ului din Romania si ca lider in domeniul transmisiilor de date. Compania noastra se distinge de ceilalti furnizori de servicii Internet prin solutia propusa, care ofera viteza, calitate si fiabilitate. Pentru a mentine calitatea conectarilor la Internet si pentru a asigura permanent latimea de banda contractata clientilor nostri, avem o politica sustinuta de upgrade pentru iesirea in Internet. Astfel, in mai putin de trei ani de la infiintare, am ajuns sa avem o iesire in Internet de 155Mbps.

RDSNet
Serviciile noastre profesionale, create pentru satisfacerea maxima a cerintelor clientilor nostri, beneficiaza de o retea terestra de comunicatie proprie bazata pe cele mai noi tehnologii. Combinand tehnologia de fibra optica de la nivelul oraselor cu reteaua nationala de fibra optica si cu echipamente performante, reteaua RDS ofera premisele pentru dezvoltarea de servicii si aplicatii pentru secolul 21.

RDSNet
Serviciile noastre profesionale, create pentru satisfacerea maxima a cerintelor clientilor nostri, beneficiaza de o retea terestra de comunicatie proprie bazata pe cele mai noi tehnologii. Combinand tehnologia de fibra optica de la nivelul oraselor cu reteaua nationala de fibra optica si cu echipamente performante, reteaua RDS ofera premisele pentru dezvoltarea de servicii si aplicatii pentru secolul 21.

RDSNet
Serviciile noastre profesionale, create pentru satisfacerea maxima a cerintelor clientilor nostri, beneficiaza de o retea terestra de comunicatie proprie bazata pe cele mai noi tehnologii. Combinand tehnologia de fibra optica de la nivelul oraselor cu reteaua nationala de fibra optica si cu echipamente performante, reteaua RDS ofera premisele pentru dezvoltarea de servicii si aplicatii pentru secolul 21.

RDSNet
Serviciile noastre profesionale, create pentru satisfacerea maxima a cerintelor clientilor nostri, beneficiaza de o retea terestra de comunicatie proprie bazata pe cele mai noi tehnologii. Combinand tehnologia de fibra optica de la nivelul oraselor cu reteaua nationala de fibra optica si cu echipamente performante, reteaua RDS ofera premisele pentru dezvoltarea de servicii si aplicatii pentru secolul 21.

RDSNet
Serviciile noastre profesionale, create pentru satisfacerea maxima a cerintelor clientilor nostri, beneficiaza de o retea terestra de comunicatie proprie bazata pe cele mai noi tehnologii. Combinand tehnologia de fibra optica de la nivelul oraselor cu reteaua nationala de fibra optica si cu echipamente performante, reteaua RDS ofera premisele pentru dezvoltarea de servicii si aplicatii pentru secolul 21.

RDSNet
Serviciile noastre profesionale, create pentru satisfacerea maxima a cerintelor clientilor nostri, beneficiaza de o retea terestra de comunicatie proprie bazata pe cele mai noi tehnologii. Combinand tehnologia de fibra optica de la nivelul oraselor cu reteaua nationala de fibra optica si cu echipamente performante, reteaua RDS ofera premisele pentru dezvoltarea de servicii si aplicatii pentru secolul 21.

RDSNet
Serviciile noastre profesionale, create pentru satisfacerea maxima a cerintelor clientilor nostri, beneficiaza de o retea terestra de comunicatie proprie bazata pe cele mai noi tehnologii. Combinand tehnologia de fibra optica de la nivelul oraselor cu reteaua nationala de fibra optica si cu echipamente performante, reteaua RDS ofera premisele pentru dezvoltarea de servicii si aplicatii pentru secolul 21.

RDSNet
Serviciile noastre profesionale, create pentru satisfacerea maxima a cerintelor clientilor nostri, beneficiaza de o retea terestra de comunicatie proprie bazata pe cele mai noi tehnologii. Combinand tehnologia de fibra optica de la nivelul oraselor cu reteaua nationala de fibra optica si cu echipamente performante, reteaua RDS ofera premisele pentru dezvoltarea de servicii si aplicatii pentru secolul 21.

RDSNet
Furnizor de transmisii de date si Internet.

RDSNet
Furnizor de transmisii de date si Internet.

RDSNet
Furnizor de transmisii de date si Internet.Serviciile noastre profesionale, create pentru satisfacerea maxima a cerintelor clientilor nostri, beneficiaza de o retea terestra de comunicatie proprie bazata pe cele mai noi tehnologii. Combinand tehnologia de fibra optica de la nivelul oraselor cu reteaua nationala de fibra optica si cu echipamente performante, reteaua RDS ofera premisele pentru dezvoltarea de servicii si aplicatii pentru secolul 21.

RDSNet
Furnizor de transmisii de date si Internet.Serviciile noastre profesionale, create pentru satisfacerea maxima a cerintelor clientilor nostri, beneficiaza de o retea terestra de comunicatie proprie bazata pe cele mai noi tehnologii. Combinand tehnologia de fibra optica de la nivelul oraselor cu reteaua nationala de fibra optica si cu echipamente performante, reteaua RDS ofera premisele pentru dezvoltarea de servicii si aplicatii pentru secolul 21.

RDSNET.ro
Serviciile noastre profesionale, create pentru satisfacerea maxima a cerintelor clientilor nostri, beneficiaza de o retea terestra de comunicatie proprie bazata pe cele mai noi tehnologii. Combinand tehnologia de fibra optica de la nivelul oraselor cu reteaua nationala de fibra optica si cu echipamente performante, reteaua RDS ofera premisele pentru dezvoltarea de servicii si aplicatii pentru secolul 21

Real Time Systems
Founded in 1992, Real Time Systems has demonstrated its abilities in systems, network, database, client/server, and data aquisition technologies to become one of the best systems integrators and Internet service providers in the local market today.Internet dial-up accces cards, Leased Lines, Satellite access.

Recep Plus Internet Service Provider
Servicii Internet; Tehnica de calcul.

RECOGNOS Romania, e-business solutions provider specialized in design & development of software applications with high Internet

RECOGNOS Romania, e-business solutions provider specialized in design & development of software applications with high Internet
Use of innovative technologies is part of our company philosophy.

Red Message
Red Message provides wireless solutions so that your business can keep in touch with your customers and employees wherever they are.

RedShells_Net - Shells and more at reasonable prices__
Welcome to redshells! We are an internet service provider located in what is often referred to as the \"heart of Texas\". We offer fast unix shell accounts, domain registration, web hosting and design, domain hosting, personal domain email accounts, e-commerce solutions, and more! We try to offer the very best prices and the most reliable service for your money.

REUS - Conexiune REUSita cu lumea!
Reus e o marca a SC Inter Consult SRL, fiind binecunoscuta de clientii nostri. Facem parte dintr-o societate care are o nevoie tot mai acuta de informatie. Deoarece in Romania o mare parte a populatiei a inteles ce este Internet-ul si ce beneficii poate aduce, REUSincearca sa va ofere o legatura cat mai performanta cu aceasta retea informationala.

RokLink

RokLink

RokLink
Dial-up access

ROKURA

RoLink SUCEAVA ROMANIA
RoLink SUCEAVA este unul din cele 26 noduri ale retelei RoLink (Romania Link) dezvoltate de IIRUC SA cu incepere din anul 1994. Beneficiind de o echipa tanara si entuziasta, RoLink SUCEAVA si-a castigat un renume prin serviciile de calitate si noutatile din domeniu, pe care le ofera clientilor sai

RoLink SUCEAVA ROMANIA

RoLink SUCEAVA ROMANIA

RoLink SUCEAVA ROMANIA
Retea Intranet Natională. RoLink SUCEAVA este unul din cele 26 noduri ale retelei RoLink (Romania Link) dezvoltate de IIRUC SA cu incepere din anul 1994. Beneficiind de o echipa tanara si entuziasta, RoLink SUCEAVA si-a castigat un renume prin serviciile de calitate si noutatile din domeniu, pe care le ofera clientilor sai.

ROM NET WebDesign - Creative and technical design solutions for your online presence

Rom West Electronic
Rom West Electronic este primul si cel mai important provider de internet din Targoviste, facand parte din cea mai mare retea din Romania, reteaua EuroWeb.

Romania Data Systems
Romania Data Systems se afirma ca unul dintre cei mai importanti operatori pe piata Internet-ului din Romania si ca lider in domeniul transmisiilor de date. Compania noastra se distinge de ceilalti furnizori de servicii Internet prin solutia propusa, care ofera viteza, calitate si fiabilitate. Pentru a mentine calitatea conectarilor la Internet si pentru a asigura permanent latimea de banda contractata clientilor nostri, avem o politica sustinuta de upgrade pentru iesirea in Internet. Astfel, in mai putin de trei ani de la infiintare, am ajuns sa avem o iesire in Internet de 155Mbps.

Romania Data Systems - Oradea

Romania Data Systems - Oradea
Servicii: Conexiuni Optice; Conexiuni CATV; Conexiuni Radio; Conexiuni Dial-Up; Servicii Web; ..Pentru asigurarea unei calitati superioare a conectarilor la Internet pentru clientii nostri s-a conturat o politica comerciala prin care se garanteaza o largime de banda minima.

Romania Data Systems - Oradea
Pentru comunicatii intre orase, RDS ofera facilitati de garantare a largimii de banda contractate pentru a acomoda aplicatiile cu cerinte speciale. In acest moment RDS pune la dispozitia clientilor sai legaturi pe fluxuri digitale de 2 Mbps intre orasele in care compania noastra este prezenta, urmand ca in scurt timp fiecare resedinta de judet sa fie inclusa in acest proiect; in functie de cerintele pietei vor fi incluse si alte orase chiar daca nu se incadreaza in categoria precizata.

RomInfo - Romanian Data Soft - Starom Invest
De la începutul activitatii sale în 1992, GRUPUL ROMINFO a reusit sa se afirme ca unul dintre specialistii in dezvoltarea de sisteme informatice, bazate in special pe arhitecturi Client/Server si Internet/Intranet.

Rovena
ROVENA INTERNET PROVIDER

Rovena Networking Solutions

S.C. Impex Miraj S.R.L.
Firma noastra este singurul furnizor de servici internet din orasul Reghin. De asemenea vindem calculatoare si componente de calculatoare la cele mai mici preturi. Calculatoarele pot fi cumparate si in rate(max 3 ani)

S.C. InfoART S.R.L.
S.C. InfoART S.R.L. este o societate comerciala cu sediul in Brasov al carei principal obiect de activitate il reprezinta realizarea de diferite colectii pe support informatic (CD-Rom, DVD-Rom… ).

Scala Thompson

Serv Master Iasi
Serv Master se impune pe piata romaneasca ca fiind unul dintre cei mai dinamici furnizori de Internet.

Sibnet

Sigma Soft Homepage
Societatea noastra ofera atat persoanelor fizice cat si cele juridice acces la INTERNET. La noi puteti alege accesul INTERNET conform nevoilor D-voastra, oferta noastra contine atat contorizare dupa trafic cat si contorizare dupa timpul de folosire pentru acces prin linie inchiriata sau prin linie telefonica obisnuita.

Sigma Soft SRL

Societatea Internet Communication SRL

SpaceNet
SpaceNet va ofera conectare la Internet prin legaturi de tip dial-up, linii telefonice inchiriate sau cablu TV.

SpaceNet
SpaceNet va ofera conectare la Internet prin legaturi de tip dial-up, linii telefonice inchiriate sau cablu TV.

SpeedNet
The SpeedNet Internet Service Provider offers you the BEST connection with the WORLD !

SpeedNet
The SpeedNet Internet Service Provider offers you the BEST connection with the WORLD !

Spidernet

Sunset
PROVIDING INTERNET CONNECTIVITY; Sunset is specialized in internet communications field, which offer many advantages against terrestrial communications.Here are some basics of the system our company uses.

SurfNET Baia Mare
Acces la Internet pe linie telefonica comutata (dial-up) ;Acces la Internet pe linie telefonica inchiriata (dedicata);Gazduire pagini Web ;Consultanta, Proiectare si Configurare retele Linux ;Dezvoltare Software si baze de date

SurfNET Baia Mare
Furnizor de servicii Internet; Gama noastra de servicii include : Acces la Internet pe linie telefonica comutata (dial-up) ;Acces la Internet pe linie telefonica inchiriata (dedicata); Gazduire pagini Web; Consultanta, Proiectare si Configurare retele Linux ;Dezvoltare Software si baze de date

SurfNET Baia Mare
Furnizarea de servicii Internet de mare viteza intr-o gama larga astfel incat sa satisfaca cerintele si necesitatile tuturor clientilor

SurfNET Baia Mare
Furnizor de servicii Internet

SurfNET Baia Mare

SurfNET Baia Mare
SurfNET S.A. Baia Mare Furnizor de servicii Internet

SurfNET Baia Mare
SurfNET S.A. Baia Mare Furnizor de servicii Internet

surf_ro - Surfer

SYSCO
your SYStem COnnection to e-business Internet Service Provider.

Taide
Taide Network AS is a worldwide Satellite Communication and Internet Access Provider. Taide was established in 1991 from an academic project and has grown to be one of the largest Global Internet Access Providers in Europe, Middle East and Africa (EMEA), with a very strong presence in Central and Eastern Europe. Further expansion and growth is expected from the African and ME market.

Taide Network AS
Taide Network AS is a worldwide Satellite Communication and Internet Access Provider. Taide Network AS is a subsidiary of Telenor, one of the leading distributors and suppliers of Information Technology and Telecommunication Services in Scandinavia.

Teh Net

TEH NET Service

telebit network

Teleson - Internet Solution Provider

TerraNet
TerraNet ofera suport de retea, servicii si echipamente profesionale pentru comunicatii, destinate companiilor si institutiilor cu necesitati de performanta ridicata la nivel garantat de exploatare, intr-un raport pret/performanta deosebit de avantajos.

test_moon
Marca Telecom, firma cu capital integral romanesc, intra pe piata de calculatoare din Romania in 1995, iar in 1997 se alatura Providerilor Internet, promavand serviciile -Moon Connection-.

The Internet Service Provider - Blaj, Romania

Thus plc
Thus plc is one of the UK\'s leading providers of voice, data, Internet and interactive services, operating principally under the Thus and Demon brands.Thus is a communications company dedicated to providing individual, integrated solutions in partnership with its customers.

Thus plc
Thus plc is one of the UK\'s leading providers of voice, data, Internet and interactive services, operating principally under the Thus and Demon brands.Thus is a communications company dedicated to providing individual, integrated solutions in partnership with its customers.

Thus plc
Thus plc is one of the UK\'s leading providers of voice, data, Internet and call centre services. The company offers businesses throughout the UK a full range of communication solutions which can be integrated, or bespoke, to suit individual customers\' needs.

Thus plc
Thus plc is one of the UK\'s leading providers of voice, data, Internet and call centre services. The company offers businesses throughout the UK a full range of communication solutions which can be integrated, or bespoke, to suit individual customers\' needs.

TOPNET Internet Service Provider Company

TotalNet

TotalNet

TotalNet

TotalNet

TotalNet -
Internet on optical fibre in Romania

TotalNet -
Internet on optical fibre in Romania

TotalNet -
Internet on optical fibre in Romania

TotalNet - Internet on optical fibre in Romania

TotalNet - Internet on optical fibre in Romania

TotalNet - Internet on optical fibre in Romania

TotalNet - Internet on optical fibre in Romania

TotalNet - Internet on optical fibre in Romania

TotalNet - Internet on optical fibre in Romania

TotalNet - Internet on optical fibre in Romania

TotalNet - Internet on optical fibre in Romania

TotalNet - Internet on optical fibre in Romania

TotalNet - Internet on optical fibre in Romania

TotalNet - Internet on optical fibre in Romania

TotalNet - Internet on optical fibre in Romania

TotalNet - Internet on optical fibre in Romania

TotalNet - Internet on optical fibre in Romania

TotalNet - Internet on optical fibre in Romania

TotalNet - Internet on optical fibre in Romania

TotalNet - Internet on optical fibre in Romania

TotalNet - Internet on optical fibre in Romania

TotalNet - Internet on optical fibre in Romania

TotalNet - Internet on optical fibre in Romania
Suntem o tânără companie care oferă servicii Internet. Suntem o echipă dinamică și deschisă spre cele mai noi achiziții ale tehnicii. Am pornit la drum pe piața românească având ca valori centrale ale demersului nostru profesionalismul, modernitatea, eficiența și dorința de a sincroniza lumea românească de azi cu restul lumii civilizate.

TotalNet - Internet on optical fibre in Romania

TotalNet - Internet on optical fibre in Romania

TotalNet - Internet on optical fibre in Romania

TotalNet - Internet on optical fibre in Romania

TotalNet - Internet on optical fibre in Romania

TotalNet - Internet on optical fibre in Romania

TotalNet - Internet on optical fibre in Romania

TotalNet - Internet on optical fibre in Romania

tronet & tromedia - Full Service Internet Provider

tronet & tromedia - Full Service Internet Provider

UC Holdings

UC Holdings

UC Holdings
Application Service Provider

Unicom
Suport tehnic on-line pentru clienti. Aici gasiti o solutie Web rapida de rezolvare a problemelor dumneavoastra. Veti primi raspunsul cel mai bun de la un profesionist. Accesati internetul la viteza dorita. Solutii de access pe linii inchiriate. Legatura directa in USA pe fibra optica

Unicom

Unicom Systems
Accesati internetul la viteza dorita. Solutii de access pe linii inchiriate. Legatura directa in USA pe fibra optica. Suport hardware si software.Solutii de monitorizare trafic. (Servicii internet)

UPC Selectronik Sf. Gheorghe

V I P N E T - Internet Service Provider

V I P N E T - Internet Service Provider
VipNetź este o marcă înregistrată a firmei VIP PLUS COMPUTERS S.R.L., firmă prezentă încă din 1993 pe piața de IT românească. Din 1998 se startează activitatea de Internet Service Provider.VipNet a cunoscut o dinamică constantă, ajungând în acest moment să fie unul dintre providerii ce oferă soluții de conectare Internet prin linii închiriate sau radio, acces dial-up, servicii web hosting și servicii de conectare Internet prin satelit.

VERENA INTERNET SERVICES

VERENA INTERNET SERVICES ___Stay on line, all the time!
Internet, the concept that has revolutionized the information exchange process through real communication on planetary level, is now offered by Verena Internet Services.

VisualNet

VisualNet
Access internet.

VoDaNet
VoDaNet provides a complete range of high quality Internet-enabling technology and business services. We develop solutions that enable companies and organizations to leverage the power of the Internet in the delivery of corporate wide marketing and communications activities.

w e b m a s t e r _ r o ___Making the Web!
Webmaster.ro is an Internet consultancy and implementation service, offering total (and low cost) Internet solutions. As the name implies, we are geared up to offer high speed web hosting services to your company or organization through a highly efficient satellite digital network. We offer a broad range of UNIX networking and Internet services to satisfy the requirements of our rapidly growing customer base.

WaveNET___ noi va conectam

WEBHOST

WEBit_ro
WEBit.ro este o marca inregistrata a Superior Design S.R.L., companie care conform unui plan de afaceri ambitios a lansat incepand cu noiembrie 2000 un pachet de servicii WEB menit sa aduca solutii Internet de calitate pe piata romaneasca.

Webmaster.ro

WebNet - Your Internet Solution Provider

WELCOME

Welcome to Digital Design Team

Welcome to Idea Zone

Welcome to OTEX Corporation

www.impromex.ro
Furnizor de solutii (acces Internet, solutii de securitate, transport de date, solutii de rutare, retele VPN, configurare servere DNS, mail, proxy, web)

www.pc-net.ro

www.TotalNet.ro

www.TotalNet.ro

www_banat_ro
Provider Internet

www_dntcj_ro
DNT Cluj este parte dintr-o retea de patru noduri Internet similare conectate la Internet prin conexiuni independente VSAT, fiecare nod avand iesiri pe doua canale, totalizand 8 Mbps, cele patru conexiuni putand fi folosite si ca legaturi de backup in caz de necesitate, ceea ce asigura o acoperire perfecta a teritoriului prin multiple puncte de acces.

www_dntcj_ro
DNT Cluj este parte dintr-o retea de patru noduri Internet similare conectate la Internet prin conexiuni independente VSAT, fiecare nod avand iesiri pe doua canale, totalizand 8 Mbps, cele patru conexiuni putand fi folosite si ca legaturi de backup in caz de necesitate, ceea ce asigura o acoperire perfecta a teritoriului prin multiple puncte de acces.

www_dntcj_ro

www_dntcj_ro
DNT Cluj este parte dintr-o retea de patru noduri Internet similare conectate la Internet prin conexiuni independente VSAT, fiecare nod avand iesiri pe doua canale, totalizand 8 Mbps, cele patru conexiuni putand fi folosite si ca legaturi de backup in caz de necesitate, ceea ce asigura o acoperire perfecta a teritoriului prin multiple puncte de acces.

www_dntcj_ro
DNT Cluj este parte dintr-o retea de patru noduri Internet similare conectate la Internet prin conexiuni independente VSAT, fiecare nod avand iesiri pe doua canale, totalizand 8 Mbps, cele patru conexiuni putand fi folosite si ca legaturi de backup in caz de necesitate, ceea ce asigura o acoperire perfecta a teritoriului prin multiple puncte de acces.

www_dntcj_ro
DNT Cluj este parte dintr-o retea de patru noduri Internet similare conectate la Internet prin conexiuni independente VSAT, fiecare nod avand iesiri pe doua canale, totalizand 8 Mbps, cele patru conexiuni putand fi folosite si ca legaturi de backup in caz de necesitate, ceea ce asigura o acoperire perfecta a teritoriului prin multiple puncte de acces.

www_dntcj_ro
DNT Cluj este parte dintr-o retea de patru noduri Internet similare conectate la Internet prin conexiuni independente VSAT, fiecare nod avand iesiri pe doua canale, totalizand 8 Mbps, cele patru conexiuni putand fi folosite si ca legaturi de backup in caz de necesitate, ceea ce asigura o acoperire perfecta a teritoriului prin multiple puncte de acces.

www_dntcj_ro
DNT Bucuresti este parte dintr-o retea de patru noduri Internet similare conectate la Internet prin conexiuni independente VSAT, fiecare nod avind iesiri pe doua canale, totalizind 5.5 Mbps, cele patru conexiuni putind fi folosite si ca legaturi de backup in caz de necesitate, ceea ce asigura o acoperire perfecta a teritoriului prin multiple puncte de acces.

www_dntcj_ro dynamic network technologies
DNT Cluj este parte dintr-o retea de patru noduri Internet similare conectate la Internet prin conexiuni independente VSAT, fiecare nod avand iesiri pe doua canale, totalizand 8 Mbps, cele patru conexiuni putand fi folosite si ca legaturi de backup in caz de necesitate, ceea ce asigura o acoperire perfecta a teritoriului prin multiple puncte de acces.

www_eurolink_ro

www_tvnethd_ro
Internet Service Provider

www_tvnethd_ro
Internet service provider

www_wetellyou_ro
WeTellYou.com is a global Application Service Provider (ASP), based in Switzerland and specialized in the development of applications and techniques to enhance the knowledge sharing and information exchange within companies and external networks. Our expertise includes the provision of knowledge management platforms as well as information exchange technology. Wetellyou.com has developed its technology for medium and large size corporations as a knowledge management platform as well as for other Internet sites that want to incorporate an expert advice platform. Our solution improves the exchange of inter-company data and the information flow among corporate employees.

  © 2005 RCS & RDS - toate drepturile rezervate. Home.ro este marca inregistrata RCS & RDS.
Cititi conditiile in care puteti beneficia de serviciile noastre.


Trafic.ro - Clasament si Statistici