cauta GO  

  Contul meu >
Creeaza cont nou >
nou! toolbar e-mail net drive forum + chat cupidon anunturi bancuri acces internet linkmania  
stiri:   stirile zilei,  sport,  curs valutar,  vremea        afaceri:   anunturi,  imobiliare,  curs valutar,  MyJob
servicii:   catalog web,  e-mail,   dictionar,  dial-up,   Homer      comunitate:   forumchat,  cupidon
divertisment:   jocuri online, loto,  horoscop,  tv,  teatru,  cinema,  citate,  baruri + restaurante      it&c:   download
RCS &RDS
  Contul meu >
   home.ro   /    membri   /   helpDaca nu aveti un cont de Internet sau daca nu doriti sa-l folositi pentru a va verifica posta de pe HOME.RO sau pentru a va modifica paginile de Web gazduite pe HOME.RO, va punem la dispozitie un serviciu de dial-up gratuit.

Cu ajutorul acestui cont veti putea accesa doar site-ul Home.ro.

Accesul este asigurat prin serverele de acces ale RDS Link din intreaga tara.

Datele de conectare sunt:

Nr. telefon: 0870.21.11.21 *
Username: free
Parola: free
DNS: asignat de server
IP: asignat de server

* Numarul 0870 21.11.21 este un numar de acces unic in toata tara si poate fi folosit 24 de ore din 24 in oricare din judetele in care RDS Link este prezent. Nu se percepe nici o taxa suplimentara (platiti doar tariful de convorbire locala Romtelecom). De asemenea, numarul beneficiaza de reducerea ASI (Acces Special Internet) atunci cand navigati pe Internet. Pentru mai multe detalii: www.rdslink.ro.

Configurarea conexiunii dial-up

Deschideti fereastra My Computer. Daca in aceasta fereastra exista aplicatia Dial-Up Networking atunci puteti trece mai departe la configurarea conexiunii.

In caz contrar este necesara mai intai instalarea programului (in Control Panel > Add/Remove Programs > Windows Setup >Communications > Details>Dial-Up Networking). Instalarea este finalizata prin restartarea sistemului.

Pentru configurarea Dial-Up Networking, se deschide aplicatia in fereastra My Computer si se realizeaza o nou conexiune (click Make New Connection). Va fi solicitata apoi introducerea succesiva a urmatoarelor informatii:

Name for computer you are dialing RDS

Configurarea conexiunii nou create se face prin click dreapta pe noul icon RDS creat in fereastra aplicatiei Dial-Up Networking. In fisele din fereastra de configurare RDS se realizeaza urmatoarele configurari:

General se invalideaza optiunea:
Use area code and Dialing Properties
 
Server Types se valideaza optiunile: Enable software compression
TCP/IP

click TCP/IP Settings si apoi optiunea:
Server assigned IP address
Server assigned Name Server address  © 2005 RCS & RDS - toate drepturile rezervate. Home.ro este marca inregistrata RCS & RDS.
Cititi conditiile in care puteti beneficia de serviciile noastre.


Trafic.ro - Clasament si Statistici